giorgos-layrio
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 19:45:18 » |
|
Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την αγορά του συγκεκριμμένου μοντέλου από κάποιον που να έχει αγοράσει κάτι από αυτό το sait.. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14862Θα ήθελα να ρωτήσω,επειδή δεν ξέρω και πολύ καλά μερικά πράγματα. 1)Εαν αξίζει το συγκεκριμένο ελικόπτερο,δεδομένου ότι η χρήση που θα του κάνω,δε θα είναι και οι τρελές 3D πτήσεις.Με ενδιαφέρει να μην είναι μικρό σαν αυτό που έχω,να έχει κανονικά τα ηλεκτρονικά του και να μπορώ να το πετάω χορίς πρόβλημα έξω,πράγμα που με τίποτα δε γίνεται με το walkera 5 που έχω.. 2)Αυτά που γράφει εδώ.. ''Required items''..είναι αυτά που διαθέτει το ελικόπτερο με την αγορά του ή αυτά που θα χρειαστώ εγώ όταν το αγοράσω; Και κάτι ακόμα...η τηλεκατεύθυνσή του υπάρχει λογικά μέσα στη συσκευασία του ή θα πρέπει να πάρω εγώ κάποια;; Εάν μπορεί κάπποιος να με βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος..  Ευχαριστώ πολύ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
levitron
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 19:56:49 » |
|
λοιπον φιλε μου γεια σου το χω αγορασει με 49 ευρω τηλεκατευθυνση θα παρεις ξεχωριστα , και ολλα τα αλλα σερβο και λοιπα εαν του βαλεις και ενα φλαιν μεντορ γινεται πολυ καλο για ενα που δεν εχει και πολλες απαιτησεις
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
raptor 90 vario airwlf 90 raptor 50 t rex 700 hobby king 600 χαρικαιιν 550 hobby king 500
2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που δεν ξερω τι εχω
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 19:59:43 » |
|
"φιλεμου" "γιασου" αυτό που κοιτάς είναι μονο το kit του ελικοπτερου και τίποτα άλλο
δηλαδή θα χρειαστείς μια τηλεκατεύθυνση έναν δεκτη ένα μοτέρ ένα esc περίπου στα 60amp 3 servo για την κίνηση του ελικοπτερου ένα gyro και ένα servo για την διεύθυνση τις ουράς του ελικοπτερου και μπαταρίες και φορτιστεί εάν δεν εxής επίσης και blade εάν δεν έχει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 20:05:14 » |
|
"γιασου" φιλε levitron όταν εννοείς φλάιν mentor εννοείς κάποιον σταθεροποιητή πτήσης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
levitron
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 20:18:43 » |
|
ναι ακριβως κανει καταπληκτικη δουλια για μενα καποιη εχουν αλλη γνωμη και λενε οτι με αυτο ξεχνας να πετας ε λοιπον για μενα ειναι ενας συνγκυβερνητης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
raptor 90 vario airwlf 90 raptor 50 t rex 700 hobby king 600 χαρικαιιν 550 hobby king 500
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 21:56:17 » |
|
ναι ακριβως κανει καταπληκτικη δουλια για μενα καποιη εχουν αλλη γνωμη και λενε οτι με αυτο ξεχνας να πετας ε λοιπον για μενα ειναι ενας συνγκυβερνητης
Αν δεν θες να προχωρήσεις σε ακροβατικά κτλ κτλ τότε ειναι καλός αν θες να προχωρήσεις τότε τον ξεχνάς...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgos-layrio
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 22:35:27 » |
|
λοιπον φιλε μου γεια σου το χω αγορασει με 49 ευρω από που φίλε μου;;μπορείς να μου πεις το μαγαζί;; "φιλεμου" "γιασου" αυτό που κοιτάς είναι μονο το kit του ελικοπτερου και τίποτα άλλο
δηλαδή θα χρειαστείς μια τηλεκατεύθυνση έναν δεκτη ένα μοτέρ ένα esc περίπου στα 60amp 3 servo για την κίνηση του ελικοπτερου ένα gyro και ένα servo για την διεύθυνση τις ουράς του ελικοπτερου και μπαταρίες και φορτιστεί εάν δεν εxής επίσης και blade εάν δεν έχει
μόνο αυτά;;;τίποτα δηλαδή....  και χάρηκα και γω...λέω εντάξει με ένα κατοστάρικο έχω τελειώσει...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgos-layrio
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 22:37:26 » |
|
ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για την απάντησή τους 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 22:46:04 » |
|
πρόσεχε αν το αγορασεις..αν σου κάτσει ελλατωματικο την εβαψες..ειδα με τα μάτια μου να φευγουν τα blades την ωρα που εκανε χοβερ ενα φιλαρακι..και επισης το ιδιο μοντελο σε αλλη πτηση να σπαει η βαση που κραταει το σερβο της ουρας και μπαμ νατο κατω ....το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
giorgos-layrio
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 23:08:38 » |
|
το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι....  σ'αυτό έχεις δίκιο..απλά προσπαθώ τουλάχιστον για αρχή με κάτι καλύτερο από αυτό που έχω,να μη δώσω και κανένα μεγάλο ποσό..όταν λες ότι αν βγει ελλατωματικό την έβαψα,εννοείς ότι στην ουσία δεν έχεις που να απευθυνθείς όταν αγοράζεις κάτι από εξωτερικό ε;σωστό και αυτό...απλά στις μέρες μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι σε πιο προσιτές τιμές 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ILIASDJ
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 4 Μαΐ 2011, 23:43:19 » |
|
Φιλε giorgos-layrio , αν δεν δωσεις , δεν θα παρεις .  Αυτο μου φαινεται οτι ειναι νομος στη ζωη . Προσπαθησε να μεγαλωσεις αρκετα τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις και μετα κανε καποια κινηση . Μην πεταξεις εστω και λιγα λεφτα . Ειναι κριμα ......... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6957501000
SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE - T REX 500 ESP OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO T REX 700 NITRO - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 5 Μαΐ 2011, 00:02:10 » |
|
το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι....  σ'αυτό έχεις δίκιο..απλά προσπαθώ τουλάχιστον για αρχή με κάτι καλύτερο από αυτό που έχω,να μη δώσω και κανένα μεγάλο ποσό..όταν λες ότι αν βγει ελλατωματικό την έβαψα,εννοείς ότι στην ουσία δεν έχεις που να απευθυνθείς όταν αγοράζεις κάτι από εξωτερικό ε;σωστό και αυτό...απλά στις μέρες μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι σε πιο προσιτές τιμές  σε καταλαβαινω απολυτα..αλλα πιστεψε με οταν ειδα να περνανε στα 10 μετρα διπλα μας τα blades επαθα πλακα..και οσες φορες αγορασα κατι φθηνο..το μετανιωσα γιατι απλα με την ταλαιπωρια και τα εξοδα επισκευης λογω ατελειας υλικων μου εβγαινε ακριβοτερο στο τελος..γιατι δεν αγοραζεις απο καποιο εμπιστο που πουλαει εδω ενα μεταχειρισμενο γνωστης εταιριας να ξεκινησεις με αυτο ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
giorgos-layrio
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 5 Μαΐ 2011, 07:18:51 » |
|
Αυτό θα κάνω.  Έχω ήδη στείλει π.μ σε ένα παλικάρι που πουλάει ένα trex450..πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά αξιόπιστο ελικόπτερο και αρκετά πιο καλή κίνηση από το να γοράσω κάτι από εξωτερικό,που δεν ξέρω καν τι θα βγει.Βέβαια βγαίνει κάπως πάραπάνω στο ποσό που υπολόγιζα,αλλά καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω παρά να το μετανιώσω και να πετάω μετά τα λεφτά μου σε επισκευές και να μην μπορώ να κάνω και το κέφι μου στην τελική. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 5 Μαΐ 2011, 07:29:42 από giorgos-layrio »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
levitron
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 5 Μαΐ 2011, 13:04:51 » |
|
καλημερα σε ολλους. εχουν δικαιο ολλη σε αυτα που φραφοντε παρα πανω και ο PaNT και οcanopus και iliasdj δεν ειναι και το καλυτερο .αυτο ακριβως ρωτησε για το HK 500 και εγω εγραψα την γνωμη μου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgos-layrio
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 6 Μαΐ 2011, 07:11:36 » |
|
Καλημέρα.Καλά έκανες φιλαράκι.Και γω αυτό ακριβώς ήθελα και ειδικά από εσένα που έχεις το συγκεκριμένο ελικόπτερο..  Απλά τελικά θα προτιμίσω κάτι από κάποιον εδώ μέσα,που σίγουρα θα είναι πιο εύκολο να μου πει τι ακριβώς χρειάζεται,τι πρόβλημα έχει ή οτιδήποτε άλλο..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|