Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 21:12:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 21:12:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 611
    Συνολικά: 613
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια για ΣΕΠ - (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός)  (Αναγνώστηκε 7516 φορές)
    Donald Duck
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 16:30:27 »

ΔΙΑΒAΣΤΕΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ

Καλησπερα σε ολους.

Χρειαζομαι την βοηθεια σας με τον εξης τροπο. Θα αναφερω 5 πραγματα/αντικειμενα/οπως θελετε πειτε τα, και θελω να μου πειτε οποιος ξερει τη ιδιοτητα πρεπει να εχει σπουδασει καποιος (π.χ. μαθηματικος, χημικος, ιστορικος, ή δεν ξερω και εγω τη) για να μπορει να τα "κανει" αυτα. Οταν λεω να τα "κανει" εννοω να τα δημιουργησει. (π.χ αμα πω να κανει καποιος ενα δεκτη εννοω να μπορει να κατασκευασει το εσωτερικο μερος / τα ηλεκτρονικα του δεκτη). Γι' αυτο θελω να ξερω τη πρεπει να ειναι καποιος για να:

1ον. Να μπορει να φτιαξει ενα Module μαζι με δεκτη (αν χρειαζεται) [http://www.futaba-rc.com/accessories/futl8957b.jpg] για να υπαρχει μεγαλυτερη εμβελεια απο 2.4GHz ή να φτιαξει κατι σαν συστημα με κεραιες τις οποιες θα τις τοποθετει με καποια συγκεκριμενη αποσταση μεταξυ τους τη μια μετα απο την αλλη ετσι ωστε οταν δεν θα ειναι αρκετη η εμβελεια απο την τηλευκατευθυνση το μοντελο αυτοματα θα παιρνει σημα απο την επομενη κεραια και οσο απομακρινετε θα αλλαζει κεραιες για να εχει σημα.

2ον Να μπορει να φτιαξει ενα συστημα κατι σαν το ForceFly [http://www.nghobbies.com/cart/index.php?main_page=product_info&products_id=486] [http://www.youtube.com/watch?v=dUFvFkPQ73g&feature=related] (μιλαω για αυτο τα πραγματακι που συνδεει το Joystick με την τηλεκατευθυνση) με το οποιο να μπορει να συνδεει εκτος απο Joystick γιατι οχι και καποια πενταλ ή ακομα και καποιους λεβιεδες ταχυτητας [http://www.saitek.com/uk/prod/x65f.html] [http://www.saitek.com/uk/prod/compedals.html] με οποιαδηποτε τηλεκατευθυνση.

3ον Να μπορει να φτιαξει ενα συστημα για FPV/OSD Telemetry στο οποιο οταν πετας εκτος απο τα συνηθισμενα [http://www.eagletreesystems.com/images/OSD-Pro-oh.jpg]που βλεπεις στα ειδικα γυαλια [http://www.gowiththeshark.com/images/index-RCV922_b.jpg] (αν φορας) να μπορεσεις να βαλεις κατι σαν στοχο ο οποιος θα ανιχνευει αλλα αερομοντελα και να τα κλειδωνει με καποιον τροπο. (Δηλαδη να κανεις αυτο που γινετε στις πραγματικες αερομαχιες, που το ενα αεροπλανο κλειδωνει στο στοχο το αντιπαλο.)

4ον Να μπορει να φτιαξει ενα συστημα το οποιο να κανει περιπου αυτο (δειτε στο 1.24)[http://www.youtube.com/watch?v=WVItAoPYUtI&feature=related]. Δηλαδη οταν το τηλεκατευθηνομενο αερομοντελο στρειβει δεξια να στρειβει και η καρεκλα/καθισμα στο οποιο καθεσε δεξια και οταν αριστερα και η καρεκλα/καθισμα αριστερα. (Οπως στο βιντεο με τη μονη διαφορα οτι στο βιντεο γινετε σε εξομοιωτη ενω εγω θελω στην πραγματικοτητα.)

5ον Να μπορει να φτιαξει ενα συστημα στο οποιο θα συνδεεις την ειδικη καμερα για Head Tracking [http://www.naturalpoint.com/trackir/] και με την κινηση του προσωπου να γινετε η αναλογη κινηση στην καμερα που θα βρισκεται πανω στο μοντελο.(Οπως στο βιντεο με τη αλλα με τη διαφορα οτι στο βιντεο γινετε σε εξομοιωτη ενω εγω θελω η κινηση να πηγαινει στην καμερα που θα ειναι πανω στο μοντελο.)

Οποιος εχει διαβασει τα παραπανω και δεν εχει καταλαβει τιποτα ας διαβασει αυτο εδω προσεκτικα. Ειμαι 16 χρονων και το ονειρο μου ειναι καποια στιγμη στη ζωη μου να καταφερω να κανω μια πραγματικη αερομαχια αερομοντελων. Οταν λεω πραγματικη εννοω να ειναι οσο ποιο ρεαλιστικη γινετε. Δηλαδη: Ο καθε πιλοτος να καθετε σε κατι τετοιο [http://www.gadgettastic.com/wp-content/2008/01/flightsim2.jpg] το οποιο καθησμα θα ειναι Full Motion Move δηλαδη αναλογα με τις κινησεις του αερομοντελου θα κανει και αυτο τις αναλογες κινησεις για να νιωθεις σαν να εισαι μεσα στο μοντελο. Επισης θα χρειαζεται ενα τετοιο συστημα [http://www.nghobbies.com/cart/index.php?main_page=product_info&products_id=486] αλλα ποιο εξελιγμενο ετσι ωστε να μπορεις να πετας το μοντελο με καποια χειριστηρια τυπου Joystick, μανετες και διαφορα αλλα [http://www.saitek.com/uk/prod/x65f.html]για να μην εχεις την εστηση της τηλεκατευθηνσης ετσι ωστε να εχεις την εστηση πτησης ενος πραγματικου αεροπλανου και οχι ενος τηλεκατευθινομενου μοντελου. Εκτος αυτο θα ηταν καλο να υπαρχει και ενα συστημα το οποιο να επεκτηνει την εμβελεια του μοντελου γιατι αμα καποιος για παραδειγμα κανει μια αερομαχια και πρεπει μετα απο καποια χιλιομετρα να γυρισει πισω για να μην χαθει το σημα χανεται η ελευθερια του χορου και παραλληλα η ρεαλιστικοτητα. Τελος για να μπορεις να εχει την εστηση οτι εισαι μεσα στο μοντελο πρεπει να μπορεις να βλεπεις το μοντελο μεσα απο καποια ειδικα γυαλια [http://www.gowiththeshark.com/images/index-RCV922_b.jpg] τα οποια εχουν δικο τους συστημα Head Tracking ή αν θες να το βλεπεις μεσα απο καποια οθονη πρεπει να φτιαξεις ενα συστημα στο οποιο θα συνδεεις μια ειδικη καμερα για Head Tracking [http://www.naturalpoint.com/trackir/] και το συστημα αυτο θα παιρνει τις εντολες απο την ειδικη καμερα για Head Tracking απο το εδαφος και θα στελνει στο μοντελο τις αναλογες κινησεις. Α και το σημαντικοτερο. Για να γινει μια αερομαχια πρεπει το καθε αροπλανο να εχει και καποια πυρα για να μπορει ουσιαστικα να καταριψει το αντιπαλο μοντελο. Επειδη ομως τα μοντελα ειναι ακριβα και καποιος δεν θα εδινε λεφτα για να δει το μοντελο του να καταριπτεται μπορουν να χρησιμοποιηθουν ασφερα πυρα η ακομα και πυρα με χρωμα (Paint Ball). Αλλα για να μπορεις να ριξεις κατι στο εχθρικο μοντελο πρεπει να εχεις και καποιον στοχο ο οποιος θα εντοπιζει και θα κλειδωνει το αντιπαλο μοντελο μεσο καποιου συστηματος το οποιο μαλλον θα εντοπιζει να μοντελα απο κατι μικρο τυπου Gps/πομπο/ή δεν ξερω και εγω τη, που μαλλον θα φορανε και τα δυο μοντελα ετσι ωστε το καθενα να μπορει να εντοπισει το αλλο.

Αλλα επειδη σχεδον ολες αυτες οι τεχνολογιες δεν τις εχουμε ΑΚΟΜΑ και επειδη εγω θελω καποια στιγμη να κανω αυτο που διαβασατε παραπανω αποφασισα οι σπουδες μου να εχουν σχεσει με αυτο (ΟΛΑ αυτα που διαβασατε παραπανω) για να καταφερω να πετυχω το στοχο μου. Αφου δουλειες δεν υπαρχουν που δεν υπαρχουν ας κανω κατι λοιπον που μου αρεσει και μου θα με βοηθησει στο σκοπο μου.

Γι' αυτο το λογο, επειδη δεν ξερω ολα αυτα που θελω να κανω τι σπουδες χρειαζονται, γι' αυτο σας τα εγραψα εδω οσο ποιο αναλυτικα και σωστα μπορω ετσι ωστε να καταλαβετε τη εννοω και να  μου πειτε τη χρειαζεται το καθενα απο αυτα και αν γινεται με μια ιδιοτητα να τα καλυψεις ολα μαζι ή οσο το  δυνατον περισοτερα μαζι.

Εκτος αυτου ρωτησα 3 διαφορετικα ατομα να μου πουν τη γνωμη τους για το τι πρεπει να γινω για να τα κανω αυτα, και πηρα τρεις διαφορετικες γνωμες. Οταν ρωτησα την καθηγητρια της πληροφορικης μου και τις εδειξα μαλιστα μια εικονα [http://www.futaba-rc.com/accessories/futl8957b.jpg] και της ειπα οτι θελω να φτιαξω κατι τετοιο και να μπορω να το ρυθμισω για να μπορω να το δουλεψω μου ειπε οτι πρεπει να γινω Μηχανικος Υπολογιστων. Αντιθετα οταν ρωτησα εναν αλλον καθηγητη μου και το συζητησαμε αρκετα μου ειπε οτι πρεπει να γινω Ηλεκτρονικος για να μπορω να φτιαχνω λεει τις πλακετες για το καθε συστημα. Και τελος οταν ρωτησα εναν κολλητο μου και του ειπα ολα αυτα μου ειπε οτι αυτα γινονται μεσα απο την ρομποτικη και οτι πρεπει να ασχοληθω με την ρομποτικη.

Οποτε επειδη εχω ψιλο μπερδευτει και επειδη θελω να ξερω οσο ποιο συντομα γινετε τη πρεπει να γινω για να κανονησω καποια θεματακια οποιος ξερει παρακαλω ας απαντηστη.
    Καταγράφηκε
    Χρήστος Καΐτσας
    Aeromodeller Hero Member

I LoVe <3 <3 FreeStyLe & AeRomuSicaL....

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 16:56:00 »

Γεια σου φιλε μου....Οντως αυτο που θες να κανεις ειναι κατι το ξεχωριστο και ειναι τελειο...Βεβαια θελει πολυ ψαξιμο και αρκετη δουλεια ωστε να το πετυχεις....Επειδη οντως πολλα απο αυτα που θες να κανεις εχουν σχεση και με την ρομποτικη  εχω να σου προτεινω ενα site  το οποιο ειναι του ξαδερφου μου και σε αυτο μπορεις να βρεις διαφορους μηχανισμους οι πλακετες οπου να κανουν καθε τι που θες...Exει πολλα μικροπραγματακια οπου ισως ενδιαφερουν και αλλους φιλους εδω στο φορουμ...Το site ειναι αυτο... http://www.futurehouse.gr/index.php?main_page=index&zenid=8403d2a3574536a9eef4add8bb4242b9 Επισης να αναφερω πως το site περιεχει και servo ,hitec πιο πολυ, οπου χρησιμοποιουμαι στα μοντελα μας...Ισως καποιον τον ενδιαφερει να αγορασει απο το παραπανω site....Χρηστος!!!
    Καταγράφηκε

Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! Wink
    Donald Duck
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 17:03:37 »

Ευχαριστω πολυ Chris GR {3D} για το site θα το ψαξω. Ο ξαδερφος σου ασχολειται με την ρομποτικη η απλος πουλαει πραγματα ? Και οταν λες "Επειδη οντως πολλα απο αυτα που θες να κανεις εχουν σχεση και με την ρομποτικη" ποια απο ΟΛΑ Grin εννοεις ?
    Καταγράφηκε
    Χρήστος Καΐτσας
    Aeromodeller Hero Member

I LoVe <3 <3 FreeStyLe & AeRomuSicaL....

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 17:09:14 »

Τωρα λεπτομερειες δεν ξερω να σου πω...Παντως με Η/Υ ασχολειται, προγραμματισμο κλπ.... Αλλα γενικα με τα ηλεκτρονικα και τωρα τελευταια εχει μια ασχολεια με τα ρομποτ.....Παραπανω πληροφοριες δν ξερω να σου πω....Κοιτα απο τι ειπες θα χρειαστεις καποιες πλακετιτσες μηχανισμους κλπ ωστε να  ολοκληρωσεις αυτο που θες να φτιαξεις...Σιγουρα κατι τετοιο χρειαζεται καποιους μηχανισμους και καποιες πλακετες ωστε να γινετε καθε τι που θες....Ετσι σκεφτηκα να σου στειλω το παραπανω site....Χρηστος!!!
    Καταγράφηκε

Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! Wink
    Donald Duck
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 17:17:02 »

Ξερεις αν τα αντικειμενα που πουλαει και εχουν σχεσει με την ρομποτικη τα φτιαχνει ο ιδιος ?
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Z
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 18:10:46 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία στις σπουδές σου με ο'τι κι'αν τελικά αποφασίσεις.
    Όλα όσα αναφέρεις πιο πάνω αφορούν ειδικότητες Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (www.ieee.org) σε πτυχιακό επίπεδο. Σε μεταπτυχιακό αφορούν διάφορους κλάδους πχ ασύρματες επικοινωνίες, ψηφιακή σχεδίαση κ.ο.κ.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 18:57:58 από zmooth » Καταγράφηκε

High speed, low drag !
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 18:19:33 »

Ενας φιλος τελείωσε ΤΕΙ καβάλας στο τμημα ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ,στο link που
    σου στελνω μπορεις να δεις τα μαθήματα που εχει αυτη η ειδικότητα .
    http://iiwm.teikav.edu.gr/ii/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=13&lang=el
    Καταγράφηκε

Donald Duck
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 18:30:45 »

zmooth: Δηλαδη αμα τελειωσω Ηλεκτρονικος θα εχω τις καταλληλες γνωσεις για να καταστευασω ΟΛΑ αυτα που ανεφερα ποιο πανω ?

skopos-Komotini: Τι μπορεις να κανεις δηλαδη με αυτη την ιδικοτητα ? και εχει σχεσει με αυτα που εγραψα εγω ? δηλαδη αμα τελειωσω αυτο το τμημα που ανεφερες θα εχω τις καταλληλες γνωσεις για να κανω ΟΛΑ αυτα που ειπα ποιο πανω ?
    Καταγράφηκε
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 18:48:12 »

Σου ειπα φιλε μου να δεις το λινκ που σου εστειλα εκει θα δεις οτι τα μαθηματα σε αυτην την σχολη εχουν μεσα ολα αυτα που θελεις
    Καταγράφηκε

sigor
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 18:52:06 »

Αγαπητέ  Donald Duck
    Όλα τα μεγάλα project είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Για να φτιαχτεί πχ μια F1 και να τρέξει στα GP πρέπει να δουλέψουν πολλά άτομα με πολλές ειδικότητες. Για να πετάξει ένα αεροπλάνο ή ένα διαστημικό λεωφορείο το ίδιο. Ακολούθησε μία ειδικότητα που σου αρέσει και σίγουρα μέσα απ΄ αυτή μπορείς να βρείς και άλλα άτομα για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Z
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 19:06:34 »

Άλλο Ηλεκτρονικός (δεν νομίζω ότι υπάρχει σε πτυχιακό επίπεδο καν) και άλλο Ηλεκτρολόγος/Ηλεκτρονικός Μηχανικός (http://www.ece.ntua.gr/)
    Καταγράφηκε

High speed, low drag !
    Draminos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 19:10:03 »

Τα πραγματα τα οποια θελεις να κανεις δεν τα καλυπτει μια μονο ειδικοτητα..πχ ορισμενα τα αναλαμβανει ο μηχανολογος μηχανικος, αλλα ο ηλεκτρολογος, αλλα ο προγραμματιστης κ.ο.κ. Και μην περειμενεις να εμβαθυνεις πολυ στης πτυχιακες σου σπουδες, βλεπεις τι απο ολα αυτα σου αρεσει πιο πολυ και το μελετας στο μεταπτυχιακο σου. Αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις, περασε με το καλο και μετα βλεπεις..
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 20:29:29 »

Αγαπητέ Donald Duck

Εχεις βάλει ένα θέμα με τίτλο "Βοήθεια για ΣΕΠ - (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός)". Στην συνέχεια παραθέτεις ένα στόχο για ηλεκτρονικά που πρέπει να σχεδιαστούν, να κατασκευαστούν και να ελεγχθούν.

Πριν πάμε παραπέρα θα σου πω οτι ένα τέτοιο project θα μπει στην μπούκα και θα κυνηγηθεί. Ηδη υπάρχουν κινήσεις περιορισμού του αερομοντελισμού με αφετηρία τις εξελίξεις στα FPV.

Δεν πρόκειται ν' ασχοληθείς όλη σου την ζωή με κάτι τέτοιο, ούτε θα ζήσεις απ' αυτό. Στάθμισε τις ικανότητες σου, δες τι δουλειές σου πηγαίνουν με τις δυνατότητες που δίνονται στην Ελλάδα και αποφάσισε που θα στραφείς.

Η μόνη εφαρμογή που βλέπω κοντά στον στόχο σου είναι σε simulation από υπολογιστή. Ηδη  υπάρχουν simulators που θα έχουν αρκετά απ' αυτά που ζητάς. Περισσότερα είναι θέμα κυρίως software.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 20:39:15 »

Αγαπητέ Donald Duck

Εχεις βάλει ένα θέμα με τίτλο "Βοήθεια για ΣΕΠ - (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός)". Στην συνέχεια παραθέτεις ένα στόχο για ηλεκτρονικά που πρέπει να σχεδιαστούν, να κατασκευαστούν και να ελεγχθούν.

Πριν πάμε παραπέρα θα σου πω οτι ένα τέτοιο project θα μπει στην μπούκα και θα κυνηγηθεί. Ηδη υπάρχουν κινήσεις περιορισμού του αερομοντελισμού με αφετηρία τις εξελίξεις στα FPV.

Δεν πρόκειται ν' ασχοληθείς όλη σου την ζωή με κάτι τέτοιο, ούτε θα ζήσεις απ' αυτό. Στάθμισε τις ικανότητες σου, δες τι δουλειές σου πηγαίνουν με τις δυνατότητες που δίνονται στην Ελλάδα και αποφάσισε που θα στραφείς.

Η μόνη εφαρμογή που βλέπω κοντά στον στόχο σου είναι σε simulation από υπολογιστή. Ηδη  υπάρχουν simulators που θα έχουν αρκετά απ' αυτά που ζητάς. Περισσότερα είναι θέμα κυρίως software.

εκτος και αν φυγεις στο εξωτερικο να σπουδασεις computer science και ηλεκτρονικος μηχανικος και εκει οντως βρεις και χορηγους για να κανεις το ονειρο σου και να εχει και εμπορικη απειχηση.Στην ελλαδα κατι τετοιο μονο σαν παρανομη ενασχοληση θα μπορουσε να ειναι ... κατι οπως τα βεγγαλικα το πασχα ...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    sigor
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 30 Απρ 2011, 20:55:00 »

κε.Κωστόπουλε
    Ειλικρινά δεν περίμενα μία τέτοια απάντηση από εσάς. Στο μάθημα διαπαιδαγώγηση ενός εφήβου παίρνετε μηδέν(0). Έχω την άποψη ότι χρειάζεστε πολύ διάβασμα. Σαν αρχή, σας προτείνω να πάτε σε ένα video club και να πάρετε να δείτε την ταινία ο κύκλος των χαμένων ποιητών.Σήμερα κι ολας
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Βοήθεια για ΣΕΠ - (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός)
    Μεταπήδηση σε: