Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 02:00:27

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 02:00:27

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 17:09]

από Markhelis
    [Χθες στις 12:33]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 51
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Χαλαρή συζήτηση για το θέμα Αγγελίες!!!  (Αναγνώστηκε 8135 φορές)
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« στις: Πέμπτη, 14 Απρ 2011, 17:50:46 »

Για να μην "χαλάμε" τον χώρο των αγγελιών, άνοιξα αυτό το θέμα, χαλαρά και ωραία
    να συζητήσουμε για αυτό το φαινόμενο που τελευταία έχει γίνει σχεδόν ανυπόφορο να
    βλέπουμε καθημερινή επανάληψη αγγελιών.
    Πράγμα που είναι αντίθετο από τους κανόνες που διέπουν το φόρουμ και επειδή οι φίλοι
    υπεύθυνοι είναι "χαλαροί" ώς προς τους κανόνες και καλά κάνουν ως ένα σημείο, αυτό γίνεται αφορμή να το εκμεταλεύονται "κάποιοι" φίλοι με τον χειρότερο τρόπο οι περισσότεροι  και συνάμα τυχαίνειτα τα περισσότερα μυνήματά τους να είναι αγγελίες.
    Είναι βρε παιδιά πολύ "σπαστικό" να ανοίγεις την σελίδα των αγγελιών, από το email που έλαβες
    από το φόρουμ και να αντικρίζεις τις ίδιες αγγελίες χωρίς να έχουν αλλάξει κάτι σε αυτές.
    Πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του φόρουμ, όπως σεβόμαστε τους κανόνες της δουλειάς μας, του σπιτιού μας και όχι να το κάνουμε ένα άναρχο χώρο!!
    Η προσωπική μου γνώμη είναι αγαπητοί υπεύθυνοι ότι πρέπει μετά την δεύτερη επανάληψη να διαγράφεται αυτόματα η αγγελία!!!!  

Χαλαρά
    Μάρκος

ΥΓ. Φυσικά δεν σπονσάρομαι από κανένα μαγαζί και στα 2 χρόνια που συμμετέχω στο
    φόρουμ έχω βάλει 2 και μόνες αγγελίες, αυτό το λέω για αποφυγή "παραξηγήσεων"
    των προθέσεών μου!!!  Wink

« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 14 Απρ 2011, 18:51:44 από Markhelis » Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 14 Απρ 2011, 18:10:03 »

Εξ' άλλου τα fora στο internet έχουν τόσο μεγάλη εξάπλωση γιατί είναι γενικώς "άναρχα". Τί άγχος είναι αυτό αν ο άλλος επαναλαμβάνει την αγγελία του και μάλιστα χωρίς να κατεβάζει την τιμή? Και λοιπόν τι έγινε???

Το "άγχος" ήτανε που δεν απάντησες στον φίλο που σε "έκραξε" τις προάλλες σε μία
    αγγελία σου και βγήκα και απάντησα εγώ??  idiot2 idiot2  Grin
    Και βγήκες σήμερα εκ του ασφαλούς να μιλήσεις για σβήσιμο μηνυμάτων διότι σε συμφέρει
    να μην υπάρχει "κράξιμο" κάτω από την αγγελίας σου, που κακώς (αγγελία)
    μπήκε στο χώρο των αγγελιών διότι αφού πουλάς μέσο Ebay έπρεπε να πας στο χώρο των
    καταστημάτων (επαγγελματιών).

Καταγράφηκε
    Spartan
    Aeromodeller Sr. Member

Τα όρια της γνώσης είναι τα όρια του κόσμου

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 14 Απρ 2011, 18:59:12 »

Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να πω τη γνώμη μου ως ένα "τρίτο μάτι", αφού δεν έχω δημοσιεύσει ποτέ αγγελία πώλησης στο Forum αλλά και δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από κάποιον φίλο μοντελιστή μέσω αγγελίας.
    Είναι σίγουρο ότι όλοι μας παρακολουθούμε τις αγγελίες είτε επειδή ενδιαφερόμαστε είτε από περιέργια. Αυτό το γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά όλοι οι φίλοι μοντελιστές που δημοσιεύουν αγγελίες πώλησης, και με τον τρόπο της αναδημοσίευσης, προσπαθούν να διατηρήσουν την αγγελία τους ψηλά στις καταχωρήσεις του Forum. Πιστεύω λοιπόν ότι η καλύτερη λύση θα ήταν αυτός που δημοσιεύει αγγελία να έχει το δικαίωμα αναδημοσίευσης μόνο κάτω από τους εξής, δύο όρους:
    1. Η αγγελία του να περιλαμβάνει νέα μειωμένη τιμή, τουλάχιστον κατά 10% της προηγούμενης. Το ποσοστό πρέπει  βέβαια να καθοριστεί από τους διαχειριστές αλλά δεν πρέπει κατά τη γνώμη μου να είναι κάτω από 10% γιατί θα είναι εξευτελιστικό (π.χ.: μείωση 5 ευρώ  για ένα ποσό των 250 ευρώ)
    2. Η αγγελία θα πρέπει να περιλαμβάνει παράθεση τουλάχιστον των πρώτων δυο-τριων γραμμών της προηγούμενης αναδημοσίευσης της αγγελίας και όχι της αρχικής, ώστε να ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να ανατρέξει στην προηγούμενη αγγελία και να τη συγκρίνει με την νέα, τόσο από πλευράς τιμής όσο και από πλευράς εξαρτημάτων που περιλαμβάνει. Επίσης, η νέα αγγελία θα πρέπει να έχει την προηγούμενη τιμή και τη νέα. Αυτό που επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο είναι τόσο ο έλεγχος από πλευράς διαχείρισης όσο και η επιβεβαίωση για το πόσες φορές έχει δημοσιευτεί μια αγγελία και αν η νέα τιμή πληρεί τα ποσοστά μείωσης. Για κάθε παρατυπία ο χρήστης θα πρέπει να αποκλείεται από τον πίνακα πώλησης του Forum αλλά να διατηρεί όλα τα υπόλοιπά του δικαιώματα.  
    Πιστεύω ότι η φιλοξενία αγγελιών στον χώρο του forum πρέπει να εκτιμηθεί από όλους μας και περισσότερο από αυτούς που θέλουν να πουλήσουν κάτι. Είναι λοιπόν κατανοητό το αίτημα όλων των υπόλοιπων φίλων που παρακολουθούν, να μη θέλουν να διαβάζουν ξανά και ξανά όλες τις αγγελίες χωρίς ουσιαστική διαφοροποίηση στην τιμή. Από την άλλη, οι φίλοι που δημοσιεύουν αγγελίες θα πρέπει να καταλάβουν ότι για όλα, ακόμα και για την προβολή, υπάρχει ένα κόστος και αυτό πρέπει να το πληρώσουν.
    Από διαφημίσεις πήξαμε πια... Ας υπάρχει ένας χώρος που τουλάχιστον δεν θα λειτουργεί με τη λογική της πλύσης εγκεφάλου.....
    Καταγράφηκε

Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 14 Απρ 2011, 19:58:46 »

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες ...έτσι θα μπει μια τάξη και τέλος η πονηριά..εξάλλου το Aeromodeling εξυπηρέτηση μας κάνει αφήνοντας μας να βάζουμε αγγελίες..αυτό δεν κερδίζει τίποτα...μήπως να έβαζε ένα ποσοστό 1% ? επί του ποσού ? έξοδα εχει το φόρουμ ... Undecided Undecidedκαι το τσάμπα πέθανε ..
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 18:08:50 »

Να πω και γω τη γνωμη μου , μιας και εχω βαλει και γω αγγελιες στο φορουμ.
    Διαφωνω με τον φιλο Spartan οτι πρεπει να αλλαζει η αγγελια αφου πρωτα κατεβει η τιμη τουλαχιστον 10% .
    Θα χρειαστει καποιος να ελεγχει συνεχεια τις αγγελιες μια - μια και δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο απο τους διαχειριστες .
    Καθως επισης και με το 1% που ειπε ο φιλος canopus , που θα κραταει το φορουμ ως προμηθεια .
    Δεν πιστευω οτι ειναι αυτος ορθος τροπος για να σταματησει το φαινομενο στις αγγελιες .

Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να προσπαθησουμε να καταλαβουμε οτι , οση αναγκη εχουμε εμεις να πουλησουμε ενα μοντελο ή οτιδηποτε αλλο , αλλη τοση αναγκη εχουν και οι αλλοι.
    Και βεβαια μου αρεσει η αγγελια μου να φαινεται αμεσως μολις ο αλλος μπαινει στο Πωλειται , αλλα μαλλον αυτο αρεσει σε ολους που βαζουν αγγελιες .
    Οποτε τι θα γινει ; Θα αρχισουμε την παραθεση , της παραθεσης και ουτο καθ εξης , για να φερνουμε την αγγελια μας παντα μπροστα .
    Μα αυτο θα μαθουν να κανουν και οι αλλοι ( και γω απο αλλους το εμαθα ......) .
    Πρεπει ομως να καταλαβουμε οτι αν συνεχισουμε ετσι ,θα γεμισουμε το Πωλειται , με 200 σελιδες απο τις οποιες οι 15 θα ειναι παραθεση της παραθεσης κλπ.
    Δεν υπαρχει περιπτωση , καποιος που να θελει να αγορασει κατι , να παιδευτει τοσο πολυ ψαχνωντας .Θα δει τις τελευταιες 5 σελιδες , θα δει οτι επαναλαμβανωνται τα ιδια πραγματα και φυσικα δεν θα συνεχισει να ψαχνει .
    Αυτο που θελω να επισημανω ειναι οτι , καλο θα ηταν , αυτοι που πουλησαν τελικα το μοντελο ή τον εξοπλισμο τους , να σβηνουν τις αγγελιες τους ( ή οι διαχειριστες ας το κανουν ) οποτε και πιο λιγες σελιδες θα εχουμε και πιο πολυ ενδιαφερον θα υπαρχει απο αυτους που ψαχνουν.
    Πιστευω οτι μπορουμε μονοι μας να το λυσουμε το θεμα .
    Οσες φορες και να βαλεις την αγγελια σου μπροστα , αν δεν υπαρχει ενδιαφερον........... δεν γινεται τιποτα .

Φιλικα παντα ....
    Ηλιας .
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 19:03:35 »

Πολύ σωστά Ηλία μου!!  Thumbs up  Thumbs up
    Αλλά δυστυχώς κάποιοι "κάνουν" ότι δεν καταλαβαίνουν.

οποτε και πιο λιγες σελιδες θα εχουμε και πιο πολυ ενδιαφερον θα υπαρχει απο αυτους που ψαχνουν.
    Φιλικα παντα ....
    Ηλιας .

Για πιο λίγες σελίδες και για πιο εύκολα στην ανεύρεση, έγινε πριν από καιρό
    διαχωρισμός των αγγελιών, ελικόπτερα - αεροπλάνα και μάλιστα κατόπιν συζητήσεως. Thumbs up
    Κοντεύει να ξαναγίνει το ίδιο αλλά αυτή την φορά από τον άναρχο τρόπο συνεχόμενης προβολής αγγελιών.   Sad
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 19:28:45 »

Συμφωνω με οσα λες Μαρκο . Thumbs up
    Πιστευω οτι μετα τη συζητηση μας ( ολων μας εννοω ) , θα μπορεσουμε ολοι  ( και γω φυσικα μεσα ) , να καταλαβουμε οτι οταν βαζουμε μια αγγελια , πρεπει να ειμαστε και υπομονετικοι και ρεαλιστες ( στην τιμη ) και αν προκυψει , θα δωσουμε αυτο που θελουμε .
    Δεν ειναι σιγουρο οτι , αν ειναι η αγγελια μας στην πρωτη σελιδα , σιγουρα θα πουληθει ενω αν ειναι δυο ή τρεις πισω δεν εχει ελπιδα ....
    Πρεπει ομως να γινει και αυτο που προτεινα . Να σβηνουμε τις αγγελιες που εχουμε πουλησει ετσι ωστε να ειναι ευκολο και για καποιον να ψαχνει και οχι να χρειαζεται μια μερα για να δει τις ιδιες αγγελιες ή να βλεπει  αγγελιες προίοντων που δεν υπαρχουν πλεον .
    Αυτα προς το παρον .
    Δεν βλεπω πολλες αποψεις ομως στο θεμα και ανυσηχω , γιατι οι αγγελιες ειναι αρκετες ........
    Τι γνωμη εχουν οι υπολοιποι .......
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

Spartan
    Aeromodeller Sr. Member

Τα όρια της γνώσης είναι τα όρια του κόσμου

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 19:42:03 »

Αγαπητέ φίλε iLIASDJ το θέμα της παράθεσης που ανέφερα θα είναι περιορισμένης έκτασης μόνο αν υπάρχει πλαφόν στη μείωση της τιμής για κάθε αναδημοσίευση. Αν δεν υπάρχει αυτό το πλαφόν τότε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι θα γίνει χαμός με τις αλλεπάλληλες παραθέσεις επί παραθέσεων, από τις οποίες κανείς δεν θα βγάζει άκρη. Ακόμα και στο πως θα γίνονται οι παραθέσεις θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος, ώστε η παράθεση να οδηγεί στην προηγούμενη δημοσίευση της αγγελίας και όχι σε προηγούμενη παράθεση της παράθεσης.
    Συμπερασματικά, πιστεύω ότι το θέμα των αγγελιών, αν θέλουμε να διευθετηθεί, πρέπει να μπουν κανόνες που να τηρούνται αυστηρά καθώς πρόκειται για εγχρήματες συναλλαγές. Θα συμφωνήσω επίσης ότι ο έλεγχος απαιτεί αυξημένες απαιτήσεις διαχείρισης. Έχω διαπιστώσει όμως, ότι οι διαχειριστές των αγγελιών έχουν το επίπεδο και τον τροπο να ασκήσουν αυτού του είδους τον έλεγχο με διακριτικότιτα και επιτυχία, αρκεί να έχουν κάποιους σαφείς και διακριτούς κανόνες που να υποστηρίζουν το έργο τους
    Καταγράφηκε

Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 19:50:55 »

Αγαπητέ φίλε iLIASDJ το θέμα της παράθεσης που ανέφερα θα είναι περιορισμένης έκτασης μόνο αν υπάρχει πλαφόν στη μείωση της τιμής για κάθε αναδημοσίευση. Αν δεν υπάρχει αυτό το πλαφόν τότε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι θα γίνει χαμός με τις αλλεπάλληλες παραθέσεις επί παραθέσεων, από τις οποίες κανείς δεν θα βγάζει άκρη. Ακόμα και στο πως θα γίνονται οι παραθέσεις θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος, ώστε η παράθεση να οδηγεί στην προηγούμενη δημοσίευση της αγγελίας και όχι σε προηγούμενη παράθεση της παράθεσης.
    Συμπερασματικά, πιστεύω ότι το θέμα των αγγελιών, αν θέλουμε να διευθετηθεί, πρέπει να μπουν κανόνες που να τηρούνται αυστηρά καθώς πρόκειται για εγχρήματες συναλλαγές. Θα συμφωνήσω επίσης ότι ο έλεγχος απαιτεί αυξημένες απαιτήσεις διαχείρισης. Έχω διαπιστώσει όμως, ότι οι διαχειριστές των αγγελιών έχουν το επίπεδο και τον τροπο να ασκήσουν αυτού του είδους τον έλεγχο με διακριτικότιτα και επιτυχία, αρκεί να έχουν κάποιους σαφείς και διακριτούς κανόνες που να υποστηρίζουν το έργο τους

Φιλε spartan , κανοντας παραθεση , συμφωνω μαζι σου ετσι οπως ανεπτυξες το θεμα .
    Περι κανονων , εχω να πω , οτι ισως ειναι επιβεβλημενοι και πρεπει να υπαρχουν .
    Πρεπει ομως και να τηρουνται για το καλο ολων μας .....

Υ.Γ.  Και ενω εμεις γραφουμε , το πανηγυρι συνεχιζεται ......
           Ζητω η Ελλαδα !!!!!!!
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 19:57:30 »

Καλησπερα.Κακος γραφω εδω αλλα και εσκεμενα και μετα ας διαγραφη.Το θεμα με τις αγοροπωλησιες το παρακολουθω συνεχεια και εχω αγοραση πολλες φορες και πολλα πραγματα αλλα μου την δινη η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΧΗΜΑ.Αν ημουν υπευθυνος δεν ξερω πως θα αντιδρουσα γιατι καποιοι νομιζω οτι μας κοροιδευουν η μας θεωρουν χαζους και επειδη δεν μου αρεση να μιλαω και να γραφω στον αερα ΔΕΣΤΕ και εσεις τις αποδειξεις αρκη ο μαγκας να μην τα σκαλιση.
    Mikelos στην σελιδα 13 εχης αγγελια για ενα σετ μετατροπης 2,4 ποσταρισμενο στης 24-03-11 στης 23:56 με τιμη πωλησης 30 ευρω.
    Στης 10-04-11 ημερα Κυριακη και ωρα 21:25 το ξαναδημοσιευης πειραζοντας την τιμη στο αρχικο ποστ απο 30 ευρω στα 40 ευρω και μετα λες νεα τιμη 30 ευρω.
    Αυτο για μενα λεγεται κοροιδια και εμπρεγμος.Αυτο ειναι ενα απο τα πολλα που εχω δη.Υπαρχη και συνεχεια.
    Ευχαριστω.
    Το εχω γραψη και μεσα στις αγγελιες και εδω.
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 19:59:52 »

άσε φιλε Hλία χωρίς αυτοπειθαρχία  δε γίνετε τίποτα..
    έτσι είμαστε εμείς οι έλληνες μονο την πάρτη μας..κάπως έτσι φτάσαμε τη χωρα εδώ που είναι σήμερα..
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 20:01:57 »

Εχει δικιο ο φιλος  hlsat . Thumbs up
    Το ειδα αυτο που λεει .
    Μηπως εγινε λογω κεκτημενης ταχυτητας ;
    Μηπως εγινε λογω αυξησης του Φ.Π.Α ;
    Μηπως εγινε για αλλο λογο ;
    Ποιος ξερει ;
    Θα δειξει ..........
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 20:03:30 »

άσε φιλε Hλία χωρίς αυτοπειθαρχία  δε γίνετε τίποτα..
    έτσι είμαστε εμείς οι έλληνες μονο την πάρτη μας..κάπως έτσι φτάσαμε τη χωρα εδώ που είναι σήμερα..

Κανοντας για αλλη μια φορα παραθεση , θα συμφωνησω μαζι σου . Thumbs up
    ΧΑΜΟΣ .......... Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 20:19:15 »

Και μιας που αναφερθήκατε στις παραθέσεις, πρέπει κατά εμέ όπως το έκανα κατά τις
    πωλήσεις μου να σβήνεται η αγγελία και στην παράθεση να μπαίνουν και πάλι οι φωτό
    με άλλη ονομασία για να τις δέχεται ο σέρβερ ή να βάζουμε καινούργιες.
    Ετσι δεν μένουν ίδιες αγγελίες και δεν μένουν παραθέσεις στην παράθεση!! Thumbs up
    Και φυσικά να υπάρχει λόγος που γίνεται η παράθεση!! Wink
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 15 Απρ 2011, 20:20:45 »

Και μιας που αναφερθήκατε στις παραθέσεις, πρέπει κατά εμέ όπως το έκανα κατά τις
    πωλήσεις μου να σβήνεται η αγγελία και στην παράθεση να μπαίνουν και πάλι οι φωτό
    με άλλη ονομασία για να τις δέχεται ο σέρβερ ή να βάζουμε καινούργιες.
    Ετσι δεν μένουν ίδιες αγγελίες και δεν μένουν παραθέσεις στην παράθεση!! Thumbs up
    Και φυσικά να υπάρχει λόγος που γίνεται η παράθεση!! Wink

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Χαλαρή συζήτηση για το θέμα Αγγελίες!!!
    Μεταπήδηση σε: