|
SOP
|
 |
« στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 10:32:26 » |
|
καλημέρα ελικοπτεράδες έχω αγοράσει ένα emax b6 φορτιστεί αλλα χωρίς τροφοδοτικό ξέρετε που θα βρω 12 v 5 αμπέρ τροφοδοτικό να κάνει το φισάκι για το emax m κάποιο κατάστημα αθηνα να πάρω τηλέφωνο "ασπουμε"
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 10:47:34 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|
SOP
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 11:35:36 » |
|
ευχάριστο φιλε για την απάντηση αλλα αυτό από το habiking χαλάει για την πλακα ..διάβασα σχόλια χρηστών και δεν λένε και τα καλύτερα κάτι σε όχι κινεζικο εκτος αν δεν ξέρω κάτι και το έχει δοκιμάσει κανεis από εσάς και δουλεύει ρολοι για πολύ καιρό
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
FlyingDoctor
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 11:56:47 » |
|
Για τον δικο σου το φορτιστη δεν το ξερω το φισακι,αλλα εγω για τον TURNIGY ACCUCEL 6 το τροφοδοτικο το πηρα απο καταστημα ηλεκτρονικου εξοπλισμου 15 ευρω στα 6Α.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SOP
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:00:12 » |
|
μπα τον πείρε ένας φιλos από ekei και ήρθε χαλασμένος ήταν μπροστά και αλλα πέντε άτομα .του λέω ήρθε χαλασμένος και με το ζόρε τον δεκτικέ πίσω για αλλαγή και μετά μου το ξαναστέλνει τον ίδιο πάλι χαλασμένο με αποτέλεσμα να έχω πλήρωση 40 ευρώ και να έχω ένα χαλασμένο τροφοδοτικό kai ήταν για ένα πιτσιρικα που έβαλα στο hobby μας και έγινα και ρεζίλι στο παιδί... του βρήκα ένα μεταχειρισμένο σαν του hobiking αλλα καλύτερη μάρκα και είναι ένταξη ...αλλα τώρα ψάχνομαι για μένα ... πάντως ο εξυπηρέτηση 0
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SOP
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:05:39 » |
|
πιο καταστημα φιλε εχειs τηλεφονο....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:19:37 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FlyingDoctor
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:24:03 » |
|
Μοιχος λεγεται,δεν εχω τηλ. αλλα βρισκεται στην αγια παρασκευη(αθηνα).Αν παρεις το 11888 θα στο δωσει το τηλ,αλλα πιστευω σε οποιοδηποτε μαγαζι ηλεκτρονικου εξοπλισμου λιγο ψαγμενο να ειναι βρισκεις οσα θες με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Ειχε και φθηνοτερα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SOP
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:27:38 » |
|
ok pant αλλα όχι και 40 ευρώ xaxaxaxa χαλαρά ο φορτιστής κάνει 25 ευρώ .φιλε βασίλη αν βρείς τηλέφωνο στιλε το.... να πω στο 11888 μοιχός ηλεκτρονικά δεν νομίζω να βρω έτσι ?? α κρητη μενω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FlyingDoctor
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:32:44 » |
|
ok pant αλλα όχι και 40 ευρώ xaxaxaxa χαλαρά ο φορτιστής κάνει 25 ευρώ .φιλε βασίλη αν βρείς τηλέφωνο στιλε το.... να πω στο 11888 μοιχός ηλεκτρονικά δεν νομίζω να βρω έτσι ??
Ετσι θα το ζητησεις,εμενα μου το ειχαν βρει αμεσως.Μοιχος ηλεκτρονικα θα ζητησεις,αν δεν κανω λαθος ο δρομος ειναι αγιας παρασκευης. Αν δεν στο δωσουν στειλε μου πμ να δω αν το εχω καπου σπιτι το βραδυ,αλλα θα στο δωσουν αμεσως....πιστευω....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FlyingDoctor
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:34:34 » |
|
ok pant αλλα όχι και 40 ευρώ xaxaxaxa χαλαρά ο φορτιστής κάνει 25 ευρώ .φιλε βασίλη αν βρείς τηλέφωνο στιλε το.... να πω στο 11888 μοιχός ηλεκτρονικά δεν νομίζω να βρω έτσι ?? α κρητη μενω.
Πιστευω ανετα μπορεις να βρεις εκει κατι τετοιο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:39:30 » |
|
Φιλε μου εχεις 3-4 εικοπτερα μεγαλης αξιας και κολας στο τροφοδοτικο που το περνεις για μια ζωη?? Μετα απο λιγο καιρο θα θελεις καινουριο... δινεις 20ε παραπανω και εχεις κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που πας να αγορασεις.>!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FlyingDoctor
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:46:57 » |
|
Παυλο σε αυτο μπορεις να συνδεσεις 2 φορτιστες??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 12:51:01 » |
|
Παυλο σε αυτο μπορεις να συνδεσεις 2 φορτιστες?? και 3 ..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|