Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.902 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 08:15:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 08:15:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309902
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 56
    Συνολικά: 60
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για ηλεκτρικό ελικόπτερο / 6cell μπαταριες  (Αναγνώστηκε 3735 φορές)
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Playing some blues...

« στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 01:27:21 »

Έχω στην κατοχή μου 5 χ 6σελες  Rhino 4900mAh  στα 20-25C.

Δεδομένου των 5 πακ, ποιο ηλεκτρικό heli μπορώ να αγοράσω? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Απο το να κάθονται στην άκρη, θα ήθελα να τις χρησιμοποιήσω.
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 01:38:26 »

Εσυ μπηκες φανατικα στο ελικόπτερο ... Μπράβο....

Αν θυμαμαι καλα καποτε δεν ήθελες να το ακούσεις

Στο θέμα μας τωρα η ερώτηση που έκανες εινια πολυ γενική...  Δλδ μεχρι ποσα χρηματα διαθετείς..

Επίσης τι μέγεθος θελεις....

Εγω προσωπικά σου λέω οτι 6cello setup δεν πρεπει να κάνεις διότι τα C εινια λιγα και θα τις ξεζουμίσεις..

Καλα ειναι να πας σε 12cello και με αυτα τα θηρία πας μόνο στο Trex 700E βέβαια μπορείς και σε Logo 600SE αλλα είναι λιγο βαριές λογικα οπότε θα έχεις ενα θέμα με το CG .. Πες μας και το βάρος της καθε μπαταρίας..! Επίσης οι μπαταρίες εινια σε ίδια κατάσταση??!
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 01:44:36 »

Εσυ μπηκες φανατικα στο ελικόπτερο ... Μπράβο....

Αν θυμαμαι καλα καποτε δεν ήθελες να το ακούσεις

Στο θέμα μας τωρα η ερώτηση που έκανες εινια πολυ γενική...  Δλδ μεχρι ποσα χρηματα διαθετείς..

Επίσης τι μέγεθος θελεις....

Εγω προσωπικά σου λέω οτι 6cello setup δεν πρεπει να κάνεις διότι τα C εινια λιγα και θα τις ξεζουμίσεις..

Καλα ειναι να πας σε 12cello και με αυτα τα θηρία πας μόνο στο Trex 700E βέβαια μπορείς και σε Logo 600SE αλλα είναι λιγο βαριές λογικα οπότε θα έχεις ενα θέμα με το CG .. Πες μας και το βάρος της καθε μπαταρίας..! Επίσης οι μπαταρίες εινια σε ίδια κατάσταση??!
    +1000000 Thumbs upμε πρόλαβε ο προλαλισαντας Azn
    Καταγράφηκε

pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 03:03:23 »

νομιζω οποιοδηποτε ηλεκτρικο 50αρι θα πετουσε χαλαρα με τις μπαταριες σου...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 03:11:08 »

νομιζω οποιοδηποτε ηλεκτρικο 50αρι θα πετουσε χαλαρα με τις μπαταριες σου...

Δν ειπε κανεις οτι δν πεταει.. Απλα με αυτα τα C  οι μπαταριες θα κατεβαινουν και θα κενε και η δυναμη δεν θα ειναι οτι καλυτερο... Αν βγαλουν και 40-50 πτησεις θα ειναι καλα..
    Για αυτο και λεω δεν αξίζει...!

Το μονο 50αρι που εχει βγει για 6s ειναι το τρεχ600 και αυτο ηταν μαπα και για αυτο το βγαλανε σε νεο με 12sello...

Επισης του εχουν βγαλει τιτλο 6s Lipo KiLLeR...

Αν ομως θες χαλαρα πραγματα και δεν στοχευεις για 3δ και γενικα αρκετη δυναμη τοτε μπορεις να πας ανετα σε τρεχ 600 ESP!!
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 08:18:24 »

Καλημερα παιδια

Πραγματι αρχιζω και μπαινω για τα καλα στο χωρο του ελικοπτερου. Ηδη εχω ενα ετοιμοπολεμο sceadu, ενα δευτερο θα ειναι την επομενη εβδομαδα ετοιμο για πτηση και περιμενω κι εναν κλωνο 450αρη ισα ισα να το πεταω οπουδηποτε βρεθω, τη στιγμη που θα ειναι μονιμα στο αυτοκινητο μεσα. Ειναι τρελα το ελικοπτερο  Cheesy

Οι μπαταριες που εχω ειναι περιπου στα 730 γραμμαρια. Λογικα για T-REX 600 ESP θα παω μιαςκ ια δε με ενδιαφερει προς το παρων το Hard 3D αφου δε γνωριζω ακομη να κανω αλλα βλεποντας αυτο το βιντεο : http://www.youtube.com/watch?v=g7OkxO8sgnQ  εχω την εντυπωση οτι το ελικοπτερο θα πεταει μια χαρα δεδομενου οτι ειμαι σε φαση που κανω μεχρι flip, inverted και λιγα tik tok. Βεβαια ο τυπος στο βιντεο εχει αλλαξει ηλεκτρονικα!

Κι αλλο ενα με stock ηλεκτρονικα : http://www.youtube.com/watch?v=0WDiLDncT40
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 08:44:30 από Κωστης » Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 12:30:43 »

Καλημερα παιδια

Πραγματι αρχιζω και μπαινω για τα καλα στο χωρο του ελικοπτερου. Ηδη εχω ενα ετοιμοπολεμο sceadu, ενα δευτερο θα ειναι την επομενη εβδομαδα ετοιμο για πτηση και περιμενω κι εναν κλωνο 450αρη ισα ισα να το πεταω οπουδηποτε βρεθω, τη στιγμη που θα ειναι μονιμα στο αυτοκινητο μεσα. Ειναι τρελα το ελικοπτερο  Cheesy

Οι μπαταριες που εχω ειναι περιπου στα 730 γραμμαρια. Λογικα για T-REX 600 ESP θα παω μιαςκ ια δε με ενδιαφερει προς το παρων το Hard 3D αφου δε γνωριζω ακομη να κανω αλλα βλεποντας αυτο το βιντεο : http://www.youtube.com/watch?v=g7OkxO8sgnQ  εχω την εντυπωση οτι το ελικοπτερο θα πεταει μια χαρα δεδομενου οτι ειμαι σε φαση που κανω μεχρι flip, inverted και λιγα tik tok. Βεβαια ο τυπος στο βιντεο εχει αλλαξει ηλεκτρονικα!

Κι αλλο ενα με stock ηλεκτρονικα : http://www.youtube.com/watch?v=0WDiLDncT40

Οπως βλέπεις στο πρώτο video πάει καλα αλλα το παιδι έχει δώσει και 250ε παραπάνω για ηλεκτρονικά....!

Επίησς ξέρει να πετάει καλα.... δλδ αν ξερεις απο pitch managment τοτε σιγουρα και με αδυναμο σεταπ παιζεις καλα γιατι ξέρεις πότε πρεπει το ζορίζεις...!

Ο δεύτερος οπως βλέπεις με το στοκ  ειναι πολυ αδύναμος...! Αν εσένα αυτο φτάνει τότε πάρτο με κλειστά μάτια...!

Ψάξε και στις αγγελείες..!
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 12:57:58 »

Παυλε

το βρηκα καινουριο στο internet 365€ . Αν κταφερω να βρω το neumotor 1515H/ 2.5D  τοτε θα το παρω με κλειστα ματια. Βεβαια η αγορα θα αργησει λιγο γιατι ξαφνικα σε ενα μηνα βρεθηκα με 3 ελικοπτερα κι ενα κιτ Grin
      Οποτε το θεμα μαλλον αλλαζει σε T-rex 600 ESP.

Ο φιλος στο πρωτο βιντεο το χρησιμοποιει με 85αρη Esc της castle creation. Φανταζομαι αν αφησω το μαμα aligh δε θα υπαρχει καποιο θεμα!
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 13:01:10 »

Παυλε

το βρηκα καινουριο στο internet 365€ . Αν κταφερω να βρω το neumotor 1515H/ 2.5D  τοτε θα το παρω με κλειστα ματια. Βεβαια η αγορα θα αργησει λιγο γιατι ξαφνικα σε ενα μηνα βρεθηκα με 3 ελικοπτερα κι ενα κιτ Grin
      Οποτε το θεμα μαλλον αλλαζει σε T-rex 600 ESP.

Ο φιλος στο πρωτο βιντεο το χρησιμοποιει με 85αρη Esc της castle creation. Φανταζομαι αν αφησω το μαμα aligh δε θα υπαρχει καποιο θεμα!

απο που τοσο φθηνα απο Helipross???

Επισης δεν χρειαζεται NEu βαλε ενα  scorpion..! Νeu ειναι ακριβά σιγουρα πιο efficient αλλα ειναι δυσκολα με service  ktl ktl..!
    Καταγράφηκε
    looney
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 13:02:51 »

Για πιο λογο απορριπτουμε το T-Rex 550 που και πιο ελαφρυ είναι από το 600αρι οποτέ ετσι αντισταθμίζεται και το θέμα βάρους και κάνει και τα πάντα
    καλο το 700αρι αλλα ξεφεύγει πολύ σε θέμα κοστους
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 13:06:28 »

Ψαχνοντας σημερα το πρωι να βρω πληροφοριες για το μοτερ μου βγηκε ενα μαγαζι στο e-bay οπου πουλαει φουλ κομπλε το ελικοπτερο 365€ με 50$ μεταφορικα και μαλιστα μου εκανε εντυπωση!
      Φανταζομαι το scorpion 4025 1100 προτεινεις σωστα ?

Το 550 μπορει να φορεσει 6σελη στα 730 γραμμαρια? Εχω την εντυπωση οτι βγαινει και λιγο πιο ακριβο ή κανω λαθος? Παντως φορουν το ιδιο μοτερ!
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 13:11:58 »

Για πιο λογο απορριπτουμε το T-Rex 550 που και πιο ελαφρυ είναι από το 600αρι οποτέ ετσι αντισταθμίζεται και το θέμα βάρους και κάνει και τα πάντα
    καλο το 700αρι αλλα ξεφεύγει πολύ σε θέμα κοστους

Δν το απορίπτει κανεις.. Απλά για εμένα το align ειναι overpriced kια πιο ακριβο απο το τρεχ600esp ... Αν θα επερνα θα έπερνα το Outrage 550 που ειχα..!
    Επίσης ισως εβλεπα και σε Logo 500Se...!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 13:13:34 »

Ψαχνοντας σημερα το πρωι να βρω πληροφοριες για το μοτερ μου βγηκε ενα μαγαζι στο e-bay οπου πουλαει φουλ κομπλε το ελικοπτερο 365€ με 50$ μεταφορικα και μαλιστα μου εκανε εντυπωση!

Το 550 μπορει να φορεσει 6σελη στα 730 γραμμαρια? Εχω την εντυπωση οτι βγαινει και λιγο πιο ακριβο ή κανω λαθος? Παντως φορουν το ιδιο μοτερ!

Στείλε μου ενα ΠΜ με το καταστημα..!

Οσο για το 550 μπορεις να του την φορέσεις..!
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 13:13:39 »

Το 550 μπορει να φορεσει 6σελη στα 730 γραμμαρια? Εχω την εντυπωση οτι βγαινει και λιγο πιο ακριβο.
    το 550 της παίρνει άνετα Thumbs up,
    Καταγράφηκε

Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 13:20:53 »

Με ενδιαφερει παντως γιατι ειναι κριμα να καθονται 5 πακ στην ακρη ( τα 2 ακομη καινουρια ειναι ) . Βγαζεις ανετα 5 πτησεις και επιστρεφεις σπιτι. Πεταει κανεις σας το 550 με 6cell στα 5000 mah? Εντυπωσεις? Επισης ποια εκδοση?
      Το esp παντως χωρις ηλεκτρονικα δε σου δινει τη δυναμη που θελεις και αντε και το πηρα, θα το χαρω τον πρωτο καιρο, αργοτερα που θα εχω μαθει να χρησιμοποιω σωστα το pitch θα μου φαινεται αδυναμο Sad
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ερώτηση για ηλεκτρικό ελικόπτερο / 6cell μπαταριες
    Μεταπήδηση σε: