|
fazerdreamer
|
 |
« στις: Δευτέρα, 26 Φεβ 2007, 20:03:27 » |
|
ρε παιδια κατεβασα το demo αλλα δεν παιζει με την τηλεκατευθηνση μου[FMS] oxι usb.Ξερει κανενας που το κατεβαζουμε ολοκληρο?εστω και γνησιο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η σιωπή είναι χρυσός...
|
|
|
|
mike@$
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 26 Φεβ 2007, 22:18:13 » |
|
φιλε αν ξερεις απο torrent στο εχω ανεβασει αν οχι τοτε πες μου για περισσοτερες πληροφοριες...  Αφαιρέθηκε το συνημμένο από administrator.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 23:49:59 από Κώστας Κωστόπουλος »
|
Καταγράφηκε
|
Never give up!
|
|
|
|
fazerdreamer
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 27 Φεβ 2007, 09:33:21 » |
|
Αρχηγε μου ο αδελφος μου ασχολειται με αυτα τα κολπα και εχει φυγει φανταρακι,σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον  ,τωρα αν υπαρχει αλλος τροπος να το δωσεις?εχω adsl 1024,εχω 2-3 e-mail,εχω και απο τα γνωστα messenger-msn-yahoo-skype,κ.τ.λ.π. επικοινωνια σου στελνω Π.Μ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η σιωπή είναι χρυσός...
|
|
|
|
mike@$
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 27 Φεβ 2007, 15:46:02 » |
|
τα υπολοιπα θα στα πω μεσω πμ μην το κανουμε warez forum  οποιος αλλος ενδιαφερετε ας το πει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never give up!
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 27 Φεβ 2007, 16:39:43 » |
|
δεν βλεπω να λειτουργει ο τορεντ...............
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
mike@$
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 27 Φεβ 2007, 19:09:45 » |
|
παιδια αυτο ειναι το crack 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never give up!
|
|
|
|
mpol
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 21:37:16 » |
|
καλησπέρα,
Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κατεβάσω απο κάπου οποιονδήποτε απο τους realflight (3.5,3 ή 2) ?
ευχαριστώ πολυ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
αν το σήμερα ήταν τέλειο, δεν θα υπήρχε λόγος να έρθει το αύριο
|
|
|
|
kerpinis
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 21:44:08 » |
|
www. ***** .com Αλλαγή από administrator. Manos
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 23:43:34 από Κώστας Κωστόπουλος »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kalman
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
<a href="http://www.publicpet.gr/kalman@hotmail.co
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 21:45:25 » |
|
re paidia ego exo ola ta realflight spasmena an kapoios endiaferete as mou pm mi mpaino se leptomereies apo edo gia na katebei pantos ena arxeio torrent xreiazete ena programma torrent opos to μtorrent isos giayto de sou douleuei hobbitako mporei na mh petao teleia akoma alla apo pc skabazo polla  xaxa
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mpol
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 22:11:14 » |
|
φιλτατε Μάνο, σε ευχαριστώ για το site, αλλα ήδη το έψαξα...δυστυχώς δεν βρήκα κάτι το οποίο να μην είναι κλειδωμένο ή να έχει αρκετους να κάνουν seed και peer. φιλε kalman εχεις πμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
αν το σήμερα ήταν τέλειο, δεν θα υπήρχε λόγος να έρθει το αύριο
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 23:17:19 » |
|
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ SERIAL NUMBER ΓΙΑ ΤΟ EXPANSION PACK 2 ΚΑΙ ΤΟ EXPANSION PACK 3
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
Κώστας Κωστόπουλος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 14 Ιουν 2007, 23:45:41 » |
|
Θα παρακαλέσω τέτοιες ερωτήσεις (και απαντήσεις) όχι σε δημόσια μηνύματα. Το Aeromodelling GR διαθέτει ΠΜ και Chat. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon; Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
|
|
|
vooda
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 15 Ιουν 2007, 00:23:15 » |
|
Ενοχλείστε με με PM φυσικά  Έχω πολύ πράμα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 15 Ιουν 2007, 07:56:49 » |
|
afou to thrteis etsi tha se enoxliso!!!!!1  gia pes? gia realflight fantazome!!! ego exo to aerofly , an ksereis gia to reflex tipota i gia kapio akoma tha ithela na mou peis tnx
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|