Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 07:43:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 07:43:15

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 702
    Συνολικά: 702
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πρόταση για νέα ψηφοφορία ..  (Αναγνώστηκε 16469 φορές)
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #45 στις: Δευτέρα, 4 Απρ 2011, 22:49:24 »

Ε ναιαιαιαι ρε συ, άμα είναι για 3μετρο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρεις ένα καινούριο σαλόνι στη γυναίκα σου!!!  Cheesy Cheesy  Grin Grin

(να υποθέσω ότι το παλιό το έχεις γεμίσει με εποξικές ε;  Grin Grin)
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #46 στις: Δευτέρα, 4 Απρ 2011, 23:08:12 »

εχω βρει μια λυση για να μη της κακο-φαινετε 
    (αν και ποναει λιγο......στη τσεπη) Undecided
    οτι αγοραζω οσο κανει της δινω το αντιστοιχο ποσο για να παρει και αυτη οτι θελει
     τωρα τελευταια κοιταζε κατι 2,5 - 3μ α/π και απορουσα πως και ετσι
    πριν μια βδομαδα εσκασε το μυστικο
    θελει να αλλαξουμε σαλονι  Undecided 
     (εχω και μια εκπτωση ομως στη τιμη του σαλονιου δε λαμβανεται υπ'οψην η τιμη κινητηρα-σερβο-κτλ  )

Παιδια αυτος εδω ο Κυριος ψευδεται....!!!!

Δυο με τρια αεροπλάνα δώρο έχει παρει αυτος ο Κυριος...!
    Καταγράφηκε
    dodos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 00:08:17 »

Χρηστό εννοείτε ότι λαμβάνετε υπόψη η  τιμή για τα servo και τον κινητήρα idiot2   την έχεις ειδή πατήσει φιλέ Grin τι νόμιζες ότι μόνο με καναπέδες θα την έβγαζες?  αν άκουσες καλά την ερώτηση που σου έκανε Undecided αγάπη μου... <όταν ακούς αγάπη μου έχουμε θέμα> θα αλλάξουμε σαλόνιι? Χρήστο σαλόνι σου είπε φιλέ Sad παγίδα Grin  δηλαδή κουρτίνες, φωτιστικό, τραπεζάκι, ριχτάρια, χαλί ,αν και εδω μπορεί να την γλυτώσεις λόγο ότι έρχεται καλοκαίρι Tongue αλλά παιζει να σου πει και την kinder εκπλήξει, ας το πάρουμε  μωρέ μην τρέχουμε του χρόνου buck2 buck2 αγαπούλα... νάτο πάλιιι κατάλαβες φιλέ μου? έτσι  λοιπον είσαι κομπλέ με όλο το setuap Thumbs up Thumbs up Thumbs up άκου το Θοδώραααα παθών   laugh laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    Spartan
    Aeromodeller Sr. Member

Τα όρια της γνώσης είναι τα όρια του κόσμου

« Απάντηση #48 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 01:10:20 »

Κύριοι μέσα στην τόση απαισιοδοξία που παρατηρώ, θεωρώ ότι όλοι έχουμε βρει τον τρόπο μας γι' αυτό και επιβιώνουμε ως παντρεμένοι μοντελιστές. Αν πληρείς μερικές προυποθέσεις και προσέχεις και λίγο, έχεις ελπίδες να την βγάλεις καθαρή. Ας πούμε  μερικές:

1. Ποτέ δεν βάζεις αεροπλάνο μέσα στο σπίτι αλλά φροντίζεις να έχεις εργαστήριο και αποθήκη κάπου ξεχωριστά. Φυσικά μέσα σε αυτό δεν θα πρέπει να μπαίνει συχνά (ή καλύτερα καθόλου) η γυναίκα
    2. Η γυναίκα γνωρίζει μόνο έναν αριθμό φθηνών αεροπλάνων που έχεις. Τα βαρβάτα και τα ακριβά τα καμουφλάρεις στην αποθήκη. Η επαφή αυτών των μοντέλων με γυναικεία χέρια μπορεί να αποβεί μοιραία..
    3. Αν συλληφθείς με άγνωστο στη γυναίκα μοντέλο κάνεις τον hobbyking (Κινέζο) και της λες. "Έλα ρε.... Τώρα το βλέπεις αυτό.... Το έχω εδώ και δυο χρόνια" Μπορείς επίσης να επικαλεσθείς ότι το μοντέλο είναι ενός φίλου σου και εσύ το κρατάς γιατί δεν έχει χώρο. Αυτό προυποθέτει βέβαια να διαθέτεις φίλο μοντελιστή εργένη, ώστε να είναι αδύνατη η διασταύρωση στοιχείων με τη δική του γυναίκα καθώς και να το έχεις κανονίσει μαζί του από πριν
    4. Παρακολουθείς όλες τις παραλαβές σου μέσω tracking number και προσέχεις ώστε να προλαβαίνεις πάντα την courier παίρνοντας πρωι πρωι το δέμα σου από το γραφείο ή το ταχυδρομείο. Να θυμάστε ότι οι γυναίκες δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις με την ευγενή τάξη των ταχυμεταφορέων και των ταχυδρομικών υπαλλήλων
    5. Έχεις πάντα πιστωτική κάρτα στο όνομά σου (προπληρωμένη βέβαια) ώστε αν σε κάποια νέα συναλλαγή επικοινωνήσει η τράπεζα μαζί σου για να επιβεβαιώσει την χρέωση να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.
    6. Ελέγχεις πάντα το γραμματοκιβώτιο ούτως ώστε οι λογαριασμοί των πιστωτικών καρτών να περνούν πρώτα από εσένα. Φανταστείτε τι θα γίνει αν πέσει κανένας βαρβάτος λογαριασμός με στα χέρια της γυναίκας σας...
    7. Σε μεγάλες αγορές να είστε πάντα τρυφεροί και μαζί της τις "επικύνδινες μέρες" της παραλαβής για να μην κινήσετε υποψίες.
    8. Δεν θα ξεχνάτε να της κάνετε δώρο στις σοβαρές επετείους ώστε να σε περιπτώσεις που συλληφθείτε παρά τα μέτρα προφύλαξης, να μπορείτε να πείτε "έκανα και εγώ ένα δώρο στον εαυτό μου"

Αυτές είναι οι βασικές αρχές τις οποίες αν ακολουθήσετε προσεκτικά θα αποφεύγετε τις κακοτοπιές και δεν θα κινείτε υποψίες. Για τους ανύπαντρους: δείτε τι σκαφτίζεται ένας παντρεμένος για να επιβιώσει και παραδειγματιστείτε....
    Καταγράφηκε

Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #49 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 08:45:24 »

οτι αγοραζω οσο κανει της δινω το αντιστοιχο ποσο για να παρει και αυτη οτι θελει

Και εγώ έχω την ίδια συμφωνία.
    Η διαφορά μας είναι πρώτον, ότι δεν χρειάζεται να της δώσω εγώ αντίστοιχο ποσό, το παίρνει μόνη της, και δεύτερον έχει ήδη πάρει προκαταβολή για το ισόποσο των αγορών μου των δέκα επόμενων αεροπλάνων.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    ahilleas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #50 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 08:48:13 »

Καλα τα λες,(spartan)αλλα ειναι τοσα πολλα αυτα που πρεπει να προσεχεις...που κατι θα ξεχασεις και μετα knuppel2
    και στην περιπτωση που εισαι τελειος σε ολα και προσεκτικος,ενα ωραιο πρωι που ολα εχουν τελειωσει
     και εσυ λειπεις ησυχος στη δουλεια σου,στελνει η κολοτραπεζα ενα μπιλιετο με τις πληρωμες που εχεις κανει με paypal...
    ποτε δεν καταλαβα γιατι το στελνει αυτο...
    ενω σε ενημερωνει το paypal με mail....
    επιτηδες το κανουν? idiot2
    Καταγράφηκε

helis
    traveller
    Aeromodeller Sr. Member

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.

« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 10:33:41 »

Κύριοι μέσα στην τόση απαισιοδοξία που παρατηρώ, θεωρώ ότι όλοι έχουμε βρει τον τρόπο μας γι' αυτό και επιβιώνουμε ως παντρεμένοι μοντελιστές. Αν πληρείς μερικές προυποθέσεις και προσέχεις και λίγο, έχεις ελπίδες να την βγάλεις καθαρή. Ας πούμε  μερικές:

1. Ποτέ δεν βάζεις αεροπλάνο μέσα στο σπίτι αλλά φροντίζεις να έχεις εργαστήριο και αποθήκη κάπου ξεχωριστά. Φυσικά μέσα σε αυτό δεν θα πρέπει να μπαίνει συχνά (ή καλύτερα καθόλου) η γυναίκα
    2. Η γυναίκα γνωρίζει μόνο έναν αριθμό φθηνών αεροπλάνων που έχεις. Τα βαρβάτα και τα ακριβά τα καμουφλάρεις στην αποθήκη. Η επαφή αυτών των μοντέλων με γυναικεία χέρια μπορεί να αποβεί μοιραία..
    3. Αν συλληφθείς με άγνωστο στη γυναίκα μοντέλο κάνεις τον hobbyking (Κινέζο) και της λες. "Έλα ρε.... Τώρα το βλέπεις αυτό.... Το έχω εδώ και δυο χρόνια" Μπορείς επίσης να επικαλεσθείς ότι το μοντέλο είναι ενός φίλου σου και εσύ το κρατάς γιατί δεν έχει χώρο. Αυτό προυποθέτει βέβαια να διαθέτεις φίλο μοντελιστή εργένη, ώστε να είναι αδύνατη η διασταύρωση στοιχείων με τη δική του γυναίκα καθώς και να το έχεις κανονίσει μαζί του από πριν
    4. Παρακολουθείς όλες τις παραλαβές σου μέσω tracking number και προσέχεις ώστε να προλαβαίνεις πάντα την courier παίρνοντας πρωι πρωι το δέμα σου από το γραφείο ή το ταχυδρομείο. Να θυμάστε ότι οι γυναίκες δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις με την ευγενή τάξη των ταχυμεταφορέων και των ταχυδρομικών υπαλλήλων
    5. Έχεις πάντα πιστωτική κάρτα στο όνομά σου (προπληρωμένη βέβαια) ώστε αν σε κάποια νέα συναλλαγή επικοινωνήσει η τράπεζα μαζί σου για να επιβεβαιώσει την χρέωση να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.
    6. Ελέγχεις πάντα το γραμματοκιβώτιο ούτως ώστε οι λογαριασμοί των πιστωτικών καρτών να περνούν πρώτα από εσένα. Φανταστείτε τι θα γίνει αν πέσει κανένας βαρβάτος λογαριασμός με στα χέρια της γυναίκας σας...
    7. Σε μεγάλες αγορές να είστε πάντα τρυφεροί και μαζί της τις "επικύνδινες μέρες" της παραλαβής για να μην κινήσετε υποψίες.
    8. Δεν θα ξεχνάτε να της κάνετε δώρο στις σοβαρές επετείους ώστε να σε περιπτώσεις που συλληφθείτε παρά τα μέτρα προφύλαξης, να μπορείτε να πείτε "έκανα και εγώ ένα δώρο στον εαυτό μου"

Αυτές είναι οι βασικές αρχές τις οποίες αν ακολουθήσετε προσεκτικά θα αποφεύγετε τις κακοτοπιές και δεν θα κινείτε υποψίες. Για τους ανύπαντρους: δείτε τι σκαφτίζεται ένας παντρεμένος για να επιβιώσει και παραδειγματιστείτε....

Το παρων θεμα ειναι ... Οδηγος επιβιωσης παντρεμενων μοντελιστων ? Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

Πρωτα  μπουσουλάμε... περπατάμε...τρεχουμε...και μετά πετάμε!!!
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #52 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 12:11:29 »

Να συμπληρώσω και εγώ ως παθόν, 4 χρόνια παντρεμένος ,και με μωρό 5 μηνών ότι:

Στις δικές μας γιορτές και γεννέθλια όταν μας ρωτά τι δώρο να σου πάρω τις λές "περίπου" αυτό που θες.Ποτέ τιην ακριβή ονομασία γιατι έχουν ανακαλύψει το Google.
    Oταν σε ρωτά πόσο κάνει αυτό,και από που να πάω να σου το πάρω ,με το γνωστό ύφος , η απάντηση είναι πάντα 50 ευρώ και δεν μπορείς να το πάρεις εσύ γιατί στην Ελλαδα είναι πολύ ακριβά και θα το παραγγείλω απο το εξωτερικό.

Αλλα ρε παιδία αντε και τα πήραμε τα πράγματα.Πως την πείθουμε να πάμε Κυριακή πρωι να πετάξουμε???
    Θεωρώ περιττο να αναφέρω τι μου λέει γιατί το CD το έχουν αγοράσει όλες από το ίδιο μαγαζί.
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 15:47:38 »

ο καθ ολα αγαπητος φιλος βαγγελης (spartan) τα εγραψε με τον καλυτερο τροπο...γεια σου ρε βαγγο....
    η δικες μου δικαιολογιες παντως ειναι πραγματικες και πιστευω οτι πιανουν τοπο..
    ---καλα παλι θα πας να πεταξεις?Huh
    ---και τι θελεις να κανω...να κατσω εδω να βλεπω τηλεοραση ή να βγω με κανενα φιλο(η) για καφε...
    ---αντε καλα πηγαινε και παρε και την κορη σου μαζι...

---καλα παλι καινουργιο μοντελλο??? και ποσο κανει αυτο??? δεν σου φτανουν αυτα που εχεις??? δεν χωραμε να περασουμε απο το δωματιο..
    ---και τι προτιμας ρε γυναικα?? να τα τρωω στα μπαρακια , στα μπουζουκια, στα ξενυχτια, στις γκομενες, στα χαρτια, στα καζινα???
    και στο φιναλε, εδω μεσα ειμαι και μαστορευω..δεν γυρναω εξω..ενα χοπυ εχω και γω σαν ανθρωπος..ασε που ειναι και δημιουργικο, ασε που οι τιμες που τα αγοραζουμε πλεον απο την κινα ειναι τζαμπα???
    ----ποσο τσαμπα δηλαδη?Huh

----εεεεεεε..... να.... π.χ. αυτο το ελικοπτερο εχει 125 ευρω...(δεν λεμε ποτε οτι ειναι μονο το κιτ χωρις τα εντοσθια)...
    ----χμμμμμμμμμμμμ...

----δεν μου λες??? θα βγουμε το βραδυ για κανενα ποτακι?Huh  εαν δεν θελεις μπορουμε να παμε για τσιπουρο το σαββατο το μεσημερι στην περαια...
    ---- ενταξει.....

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 20:21:59 »

Kαι μετα μου λετε εμενα να παντρευτω...
    Να 'χω τον καϊμο πως θα ανακαλυψω γιατι τρεμει η πουμα και δεν μπορω να πεταξω, και να 'ρθει η καλογνωμη να μου βαλει χερι...
    Ειμαι και λιγακι νευρικος... μωρε θα την βρουν με ενα Rotortch 710 καρφωμενο αναμεσα στα ματια και οχι, δεν θα χαραμισω ενα απο αυτα που εχει πανω το ελικοπτερο, εχω ενα ζευγαρι που μου ηρθαν σπασμενα...
    Οταν δινουν ενα μισθο για ενα ζευγαρι παπουτσια 'η' μια κρεμα προσωπου ειναι καλα. Εμεις να μην παρουμε ενα μοντελακι...
    ΣΤΗΝ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!! police devil
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    rousos73
    Aeromodeller Jr. member
    **

Συλλογος Αερομοντελιστών Αγίου Νικολάου

« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 21:00:55 »

- Πότε ένας γάμος γίνεται τραγωδία για μια γυναίκα;
    - Όταν, αφού έχει παντρευτεί από έρωτα, ανακαλύψει ότι ο άνδρας της είναι μοντελιστής .
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #56 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 21:51:06 »

Κάποιος μοντελιστής εδώ μέσα έχει γράψει παλιότερα κάτι που μου άρεσε αλλά δε θυμάμαι ποιος, λέει:

Ο αερομοντελιστής είναι περίεργη ψυχή, όταν είναι με αερομοντελιστές μιλάει για γυναίκες και όταν
    είναι με γυναίκες μιλάει για αερομοντελισμό  Grin Grin Grin Thumbs up
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 22:03:11 »

Ο SPARTAN επιασε ακριβως τον παλμο του θεματος

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

να κανω καποιες σημειωσεις

1.Για να αποφυγετε τους λογαριασμους της πιστωτικης οπου μπορει να ειναι επικινδυνο αποδεικτικο στοιχειο υπαρχει η λυση της PrePaid καρτας οποτε δεν υπαρχουν λογαριασμοι
    2.Αν εχετε την δυνατοτητα ο τοπος παραδοσης ας μην ειναι το σπιτι σας αλλα καποιου φιλο ή το πατρικο σας> οι γονεις δεν θα πουν τιποτα
    3.ΑΝ για κακη σας τυχη σπασει ενα μοντελοσας κρατηστε το σας αλλοθι για την επομενη αγορα σας. ''Γυναικα το πουλησα και με τα λεφτα αγορασα καινουργιο
    4.Οσο για το κραξιμο ''Παλι πας να πεταξεις'' εγω προσπαθω να βαλω στο τρυπακι τον γιο μου οποτε λες "Γυναικα παω με το παιδι να παιξουμε''
    5.Βρειτε στην γυναικα σας ενα χομπυ (μικρου κοστους) ωστε να δικαιολογισετε το δικο σας
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 22:28:27 »

Κουραφέξαλα..!! λες και κρυβόμαστε από την ΕΣΣΑ.!!
    Δεν λεω ότι σκίζετε εύκολα η  γάτα..,  αλλά άμα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 05:30 για δουλειά δεν μιλάμε εεε? ...Ααα τότε είμαστε κουβαλητές.
    Όταν οδηγάμε καμία 70  άρια ώρες(συνολικά)  για την καλοκαιρινή  αναψυχή τους, χώρια της εξορμήσεις διάφορων αργιών  Αααα τότε είμαστε θεοί.!
    Όταν έχουμε κάνει πλούσια την μισή μαρίνα Ζέας και τα περίχωρα άσε τα τσιπουράδικα τότε είμαστε κουβαρντάδες.!!

Και τώρα τι .., τα χώνουμε σε αυτό που μας γουστάρει και λεγόμαστε σπάταλοι , οχι δα..  όλα σπίτι έρχονται και με αντικαταβολή που της τα δίνω εγώ να τα  πληρώσει.!,  και βλέπει πόσο κάνουν.
    'Η μήπως προτιμάνε να έχουμε δεύτερο κινητό και πάει σύννεφο το "εξωσχολικό"    εκεί να δείς έξοδα Grin

Αλλά το «γάλα» σε μικρούς και σε μεγάλους από την οικογένεια δεν θα το στερήσουμε  δεν είμαστε και μπίπ .!! Αλλά άμα κάτσω σπίτι ΣουΚου γιατί το θέλει ...!!! ε  τότε κάποιος θα την πληρώσει και δεν κρύβω τίποτα όλα τα έχω μπροστά της κάθε μέρα και παντού.!
    Όλα πιστεύω είναι θέμα ισορροπίας και κατανόησης, και βέβαια ανάλογα τον άνθρωπο.

Φιλικά
    Γιώργος
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 22:42:26 από Geοrge » Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #59 στις: Τρίτη, 5 Απρ 2011, 22:41:54 »

Κουραφέξαλα..!! λες και κρυβόμαστε από την ΕΣΣΑ.!!
    Δεν λεω ότι σκίζετε εύκολα η  γάτα..,  αλλά άμα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 05:30 για δουλειά δεν μιλάμε εεε? ...Ααα τότε είμαστε κουβαλητές.
    Όταν οδηγάμε καμία 70  άρια ώρες(συνολικά)  για την καλοκαιρινή  αναψυχή τους, χώρια της εξορμήσεις διάφορων αργιών  Αααα τότε είμαστε θεοί.!
    Όταν έχουμε κάνει πλούσια την μισή μαρίνα Ζέας και τα περίχωρα άσε τα τσιπουράδικα τότε είμαστε κουβαρντάδες.!!

Και τώρα τι .., τα χώνουμε σε αυτό που μας γουστάρει και λεγόμαστε σπάταλοι , οχι δα..  όλα σπίτι έρχονται και με αντικαταβολή που της τα δίνω εγώ να τα  πληρώσει.!,  και βλέπει πόσο κάνουν.
    'Η μήπως προτιμάνε να έχουμε δεύτερο κινητό και να πάει σύννεφο το "εξωσχολικό"    εκεί να δείς έξοδα Grin

Αλλά το «γάλα» σε μικρούς και σε μεγάλους από την οικογένεια δεν θα το στερήσουμε  δεν είμαστε και μπίπ .!! Αλλά άμα κάτσω σπίτι ΣουΚου γιατί το θέλει ...!!! ε  τότε κάποιος θα την πληρώσει και δεν κρύβω τίποτα όλα τα έχω μπροστά της κάθε μέρα και παντού.!
    Όλα πιστεύω είναι θέμα ισορροπίας και κατανόησης, και βέβαια ανάλογα τον άνθρωπο.

Φιλικά
    Γιώργος

μπράβο ρε φίλε  george..έβαλες τα πράγματα στηθέση τους  Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Πρόταση για νέα ψηφοφορία ..
    Μεταπήδηση σε: