helimaniac
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Τρίτη, 29 Μαρ 2011, 18:37:10 » |
|
Παιδία υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βρώ και να κατεβάσω από το internet τον phoenix simulator ή να μου τον δώσει κάποιος κόπια απο cd ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο αετός πεθαίνει στον αέρα-το ελικόπτερο πεθαίνει από εσένα honey bee king 2 blade msr blade mcpx blade SR
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 29 Μαρ 2011, 20:42:24 » |
|
Παιδία υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βρώ και να κατεβάσω από το internet τον phoenix simulator ή να μου τον δώσει κάποιος κόπια απο cd ?
Θέλει καλωδιο δεν κανει μονο το προγραμμα...! 80ε ειναι και θα εχεις μια ζωη δωρεαν αναβαθμισεις και μοντέλα..! Δν αξίζει λοιπον να το σκέφτεσαι για πειρατικο.>!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
helimaniac
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 29 Μαρ 2011, 23:54:47 » |
|
Θέλει καλωδιο δεν κανει μονο το προγραμμα...! 80ε ειναι και θα εχεις μια ζωη δωρεαν αναβαθμισεις και μοντέλα..! Δν αξίζει λοιπον να το σκέφτεσαι για πειρατικο.>! Βασικά θέλω μόνο για δύο ελικόπτερα. Δεν ενδιαφέρομαι για αναβαθμισεις. Έχω το χειρηστήριο απο τον aerofly pro deluxe. Μάλλον δεν θα κάνει ε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο αετός πεθαίνει στον αέρα-το ελικόπτερο πεθαίνει από εσένα honey bee king 2 blade msr blade mcpx blade SR
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 30 Μαρ 2011, 00:29:41 » |
|
δυστυχώς,ούτε μπορείς να το κατεβάσεις, αλλα ούτε και να δουλέψει με interface από αλλα simulator... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
helimaniac
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 31 Μαρ 2011, 12:14:47 » |
|
κατάλαβα.ευχαριστώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
helimaniac
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 31 Μαρ 2011, 12:52:52 » |
|
Να ρωτήσω κάτι άλλο. ο συσκεκριμένος αυξομειοτής πουλιέται με χειρηστήριο? ή απευθύνεται μόνο για οσούς έχουν αγοράσει ξεχωριστά τον πομπό από το μοντέλο? Για όσους έχουν δηλαδή πομπούς τεχνολογίας dx6i ή κάτι παρόμοιο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 31 Μαρ 2011, 13:40:04 » |
|
ο συγκεκριμένος όπως και όλοι οι άλλοι εκτος του real flight έρχεται χωρίς τηλεκατεύθυνση και έχει μαζί "ανταπτορακια" που συνδέεις την δικη σου τηλεκατεύθυνση JR η SPEKTRUM.για τις άλλες μάρκες το αγοράζεις ξεχωριστά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 31 Μαρ 2011, 16:23:53 » |
|
συγκκεκριμένα το phoenix sim το παίρνεις και ξεχωριστά, η κάποια πακέτα βγαίνουν με spektrum 5 κανάλι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kosmas
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 31 Μαρ 2011, 17:28:41 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
traxxas rustler vxl Hpi Savage x 4.6 Savage flux Surge Crusher boat Esky belt cp v2 Esky lama v3 turnigy 9x
|
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 31 Μαρ 2011, 17:42:13 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pissas
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 31 Μαρ 2011, 18:29:09 » |
|
ειναι ενα εξαιρετικο προγραμμα, με διαρκη υποστηριξη.Τα χρηματα που ζηταει δεν ειναι τοσα πολλα, κατα την γνωμη μου καλυτερα παρτο γνησιο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
esky kob copter x 450 se v2 copterx 450 pro belt eflite msr rjx xtream 50 skype: LandTamer
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 31 Μαρ 2011, 22:31:58 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
helimaniac
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 1 Απρ 2011, 12:17:31 » |
|
με τον stock πομπό του blade SR και honey bee king 2 μπορώ να κάνω σύνδεση με τον phoenix? ; έχουν είσοδο για αντάπτορα? και τι αντάπτορα θα χρειστώ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 1 Απρ 2011, 14:17:48 » |
|
φιλε μου πάρε ένα τηλέφωνο στο link που σου δίνει πιο κάτω ο adamHELI και ρωτα... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|