Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 08:16:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 08:16:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 661
    Συνολικά: 662
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 30 31 32 [33] 34 35     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: TREX 600 ελεύθερη συζήτηση..!  (Αναγνώστηκε 108015 φορές)
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #480 στις: Πέμπτη, 26 Απρ 2007, 23:24:58 »

Γιάννη έχουμε και lama ε, πετάς καθόλου;

Μην ξεχνιέσαι..!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #481 στις: Πέμπτη, 26 Απρ 2007, 23:27:35 »

Μην χάνεις επαφή!

Το άτιμο άμα το αφήσεις σε αφήνει λίγο πίσω!

* TK.jpg (119.82 KB, 700x677 - εμφανίστηκε 231 φορές.)
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #482 στις: Πέμπτη, 26 Απρ 2007, 23:29:09 »

Ευτυχώς τα ξεφορτώθηκα!

Ένα βάρος λιγότερο να κουβαλάω!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #483 στις: Πέμπτη, 26 Απρ 2007, 23:33:15 »

Καλά ωρέ. Αγώνα για τα 300 έκανες τόση ώρα;
    Για αυτό με ζάλισες με τα μηνύματα;
    Εγώ ντρέπομαι. αν κοιτάξεις τώρα την πρώτη σελίδα με τα τελευταία μηνύματα, είσαι εσύ ...με εσένα!
    Εκτιθέμεθα.
    Παύω γιατί ντρέπομαι, αλήθεια.
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #484 στις: Πέμπτη, 26 Απρ 2007, 23:42:53 »

....επειδή χαριτολογούμε και αφήνουμε το εαυτό μας ελεύθερο, δε σημαίνει πως είμαστε για φτύσιμο!

Αν πρέπει να πω για ένα φίλο ντρέπομαι, για να μη με κάνει ντα ο ΑDMIN και να δείξω υποταγή και ότι είμαι καλό παιδί εγώ , ο άλλος φταίει, καλύτερα να χαλαρώσω......δεν θα το έκανα ποτέ, εγώ λειτουργώ αλλιώς.

Τα φόρουμ έρχονται και παρέρχονται, οι άνθρωποι μένουν.

Από θεωρίες καλά πάμε, και γω έχω να πω πολλές, αλλά στην πράξη φίλο δεν πουλάω ποτέ και για κανένα!Ότι και να κάνει!

Άμα ντρέπεσαι εσύ μία Γιάννη, εγώ ντρέπομαι 10!  Και αν το να είσαι αληθινός και αυθόρμητος χαλάει τη μαγιά του φόρουμ, ε τι να κάνουμε...
    Νομίζω ο καυγάς που έγινε με τον sfyri σε έβαλε στο κλίμα!
    Τι να κάνω εγώ χαζός έμεινα!

Κλείνω την παρένθεση και όπως έχω ξαναπεί, το θέμα το άνοιξα και το άφησα ελεύθερο για να μπορεί άνετα να λέει ότι θέλει ο καθένας και αν χαθούμε λίγο, στην πορεία ξαναβρισκόμαστε.
    Και κοντρίτσες θερμικών - ηλεκτρικών , αλλά δεν παρεξηγιόμαστε!
    Κανένα πρόβλημα!

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 01:21:32 από roinides » Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #485 στις: Πέμπτη, 26 Απρ 2007, 23:58:15 »

Και για να επανέλθω, το flight stabilization θα περιμένει,

πάω για μπαταρίες και 2ο φορτιστή.

Σκέφτομαι με 4 μπαταρίες από 7.30 λεπτά η καθεμία, και 2 φορτιστές , καταφέρνω να πετάω συνέχεια.
    Για ένα φίλο που ρώτησε...Για τους κύκλους με τις φορτίσεις!

Πετάω 7 λεπτά την πρώτη μπαταρία.(θέλει κανένα 15λεπτο να κρυώσει για να την βάλω για φόρτιση)
     Διάλειμμα, βάζω 2η. Ξεκινάω να πετάω άλλα 7 λεπτά φτάνω στα 20. Βάζω τρίτη μπαταρία και ταυτόχρονα την πρώτη στο φορτιστή.
    Τελειώνει η τρίτη είμαστε στα 35 περίπου.Βάζω τέταρτη και ταυτοχρονα τη 2η στον 2ο φορτιστή.
    Τελειώνοντας και την 4η πάμε στα 45-50 λεπτά. όπου νάναι έχει φορτίσει η πρώτη!

Και συνεχίζουμε! 
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #486 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 00:24:50 »

Σιγά ρε Γιάννη, μην απολογηθούμε επειδή παίξαμε σα παιδιά , όπως με τα ελικοπτεράκια!

Νομίζεις όταν πάμε και πετάμε δεν "εκτιθέμεθα" έτσι όπως το λες..;

Αν θέλουν κάποιοι επίπεδο, μπορώ να φορέσω τη γραβάτα και να το παίξω και γω σαλονάτος!

Στα μεγάλα κανάλια Αθήνα κλπ κλπ! Αλλά δεν πάει έτσι.

Επειδή χαριτολογούμε και αφήνουμε το εαυτό μας ελεύθερο, δε σημαίνει πως είμαστε για φτύσιμο!

Κλείνω την παρένθεση και άλλωστε το θέμα το άνοιξα και το άφησα ελεύθερο για να μπορεί άνετα να λέει ότι θέλει ο καθένας και αν χαθούμε λίγο, στην πορεία ξαναβρισκόμαστε.

Κανένα πρόβλημα!

Γι αυτό μην ντρέπεσαι!

Mε τα αεροπλανα και τα ε/π δεν παιζουμε,διασκεδαζουμε!!Εχει μια διαφορα στον τροπο αντιμετωπισης και αισθησης του κινδυνου κατα τη γνωμη μου worry
    Παρολα αυτα πρεπει πριν στειλουμε ενα ποστ να καταλαβουμε οτι δεν γραφουμε μονο για τους μεχρι τωρα συμμετεχοντες αλλα και για αυτους που δεν συμμετεχουν,δεν θα συμμετεχουν αλλα διαβαζουν ή μπορει να διαβασουν!!
    Ειναι πραγματικα απιθανο(ισως και αδυνατο) να κατσει να διαβασει ενα νεος στο hobby 33 σελιδες απο μηνυματα σε ενα θεμα για να παρει απο ολες αυτες τις σελιδες καλες πληροφοριες απο 20-30 μηνυματα!!
    Εγω οταν μπαινω σε ενα forum και βλεπω (ακομα και σε θεμα που με αφορα αλλα δεν ειναι και αυτο που με καιει) πανω απο 4-5 σελιδες δεν το διαβαζω καθολου...
    Δεν θελω να κανω τον  police ...Ολοι θα παρεκτραπουμε καποια στιγμη αλλα ας γινει 1 φορα στο τοσο(και το τοσο μην ειναι 10 λεπτα)! Crazy2
    Το μηνυμα αυτο το γραφω γιατι θελω να βοηθησω αυτους που δεν συμμετεχουν στην κουβεντα αλλα θελουν πραγματικα να μαθουν απο αυτα που διαβαζουν!!
    Οταν βλεπω ποστ που εχει 2 ΤΕΛΙΤΣΕΣ προσπαθω να καταλαβω τι εννοιει!!Και οταν δεν καταλαβαινω τσαντιζομαι γιατι δεν εννοει τπτ!!Γιατι εχασα το χρονο που ηθελα κατι να μαθω στο να διαβασω  2 τελιες!!
    Τελος καλο ειναι να μην στελνουμε 5 μνμτα στη σειρα..Ολα σε ενα(σαν τα δανεια και τις πιστωτικες)!! laugh laughΚαι αν ξεχασουμε κατι.......γι'αυτο υπαρχει η τροποποιηση!!
    Ευχαριστω πολυ ολους οσους διαβασαν αυτο το ποστ και αν θελησει καποιος(moderator,administrator) να το σβησει σε λιγες μερες ας το κανει...Θα ειναι μαλλον αχρηστο οταν μεγαλωσει το θεμα λιγο ακομα!!
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    nitro35%
    Aeromodeller Full Member

nitro powered

« Απάντηση #487 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 00:37:24 »

ROINIDES,ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ,ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΠΟΥΛΑΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΡΜΙΚΟ.ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΤΗΣΗΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΙΣΧΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΤΟ ΕΛΙΚΟΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ BLADES.
    Καταγράφηκε

line up and hold...
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #488 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 00:42:54 »

Εν καιρώ FUNJET. Θα δείξει το πράγμα. Προς το παρόν μένω εδώ! Ηλεκτρικός, εννοώ, όχι στο φόρουμ.
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #489 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 00:46:36 »

"...ΤΟ ΕΛΙΚΟΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ BLADES."

Μεχρι να αρχισεις να πετας με την οπισθεν...
    Καταγράφηκε

Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #490 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 00:49:42 »

Κάθε ένα πιστεύω έχει τη γλύκα του.

Με φτιάχνει το ηλεκτρικό να πάρω 3 μπαταρίες, να πεταχτώ 30 λεπτά ανάμεσα στη δουλειά να πετάξω, χωρίς θόρυβο και φασαρίες, και να γυρίσω.

Και με φτιάχνει ο ήχος του.

Αν πάω εκδρομή και το έχω θα με χαλάσει η αυτονομία, αλλά θα ζήσω!

Περί ορέξεως...
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #491 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 01:14:24 »

Σιγά ρε Γιάννη, μην απολογηθούμε επειδή παίξαμε σα παιδιά , όπως με τα ελικοπτεράκια!

Νομίζεις όταν πάμε και πετάμε δεν "εκτιθέμεθα" έτσι όπως το λες..;

Αν θέλουν κάποιοι επίπεδο, μπορώ να φορέσω τη γραβάτα και να το παίξω και γω σαλονάτος!

Στα μεγάλα κανάλια Αθήνα κλπ κλπ! Αλλά δεν πάει έτσι.

Επειδή χαριτολογούμε και αφήνουμε το εαυτό μας ελεύθερο, δε σημαίνει πως είμαστε για φτύσιμο!

Κλείνω την παρένθεση και άλλωστε το θέμα το άνοιξα και το άφησα ελεύθερο για να μπορεί άνετα να λέει ότι θέλει ο καθένας και αν χαθούμε λίγο, στην πορεία ξαναβρισκόμαστε.

Κανένα πρόβλημα!

Γι αυτό μην ντρέπεσαι!

Mε τα αεροπλανα και τα ε/π δεν παιζουμε,διασκεδαζουμε!!Εχει μια διαφορα στον τροπο αντιμετωπισης και αισθησης του κινδυνου κατα τη γνωμη μου worry
    Παρολα αυτα πρεπει πριν στειλουμε ενα ποστ να καταλαβουμε οτι δεν γραφουμε μονο για τους μεχρι τωρα συμμετεχοντες αλλα και για αυτους που δεν συμμετεχουν,δεν θα συμμετεχουν αλλα διαβαζουν ή μπορει να διαβασουν!!
    Ειναι πραγματικα απιθανο(ισως και αδυνατο) να κατσει να διαβασει ενα νεος στο hobby 33 σελιδες απο μηνυματα σε ενα θεμα για να παρει απο ολες αυτες τις σελιδες καλες πληροφοριες απο 20-30 μηνυματα!!
    Εγω οταν μπαινω σε ενα forum και βλεπω (ακομα και σε θεμα που με αφορα αλλα δεν ειναι και αυτο που με καιει) πανω απο 4-5 σελιδες δεν το διαβαζω καθολου...
    Δεν θελω να κανω τον  police ...Ολοι θα παρεκτραπουμε καποια στιγμη αλλα ας γινει 1 φορα στο τοσο(και το τοσο μην ειναι 10 λεπτα)! Crazy2
    Το μηνυμα αυτο το γραφω γιατι θελω να βοηθησω αυτους που δεν συμμετεχουν στην κουβεντα αλλα θελουν πραγματικα να μαθουν απο αυτα που διαβαζουν!!
    Οταν βλεπω ποστ που εχει 2 ΤΕΛΙΤΣΕΣ προσπαθω να καταλαβω τι εννοιει!!Και οταν δεν καταλαβαινω τσαντιζομαι γιατι δεν εννοει τπτ!!Γιατι εχασα το χρονο που ηθελα κατι να μαθω στο να διαβασω  2 τελιες!!
    Τελος καλο ειναι να μην στελνουμε 5 μνμτα στη σειρα..Ολα σε ενα(σαν τα δανεια και τις πιστωτικες)!! laugh laughΚαι αν ξεχασουμε κατι.......γι'αυτο υπαρχει η τροποποιηση!!
    Ευχαριστω πολυ ολους οσους διαβασαν αυτο το ποστ και αν θελησει καποιος(moderator,administrator) να το σβησει σε λιγες μερες ας το κανει...Θα ειναι μαλλον αχρηστο οταν μεγαλωσει το θεμα λιγο ακομα!!

Σύμφωνα με τους κανόνες που τέθηκαν είμαι λάθος!
    Ρε παιδιά δεν είμαι Αθηναίος. Μπουρτζόβλαχος-επαρχία! Είμαστε χαλαροί εδώ!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #492 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 08:50:53 »

Και εγω δεν ειμαι αθηναιος αλλα βλαχος αλλα δεν σημαινει κατι αυτο!!
    Υπαρχει το "Καφε,Γενικες συζητησεις" που μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα με σχετικο ονομα(π.χ. περι ανεμων και υδατων) και να γραφουμε οτι θελουμε!!
    Και εξηγησα ποιο ειναι το προβλημα...Οταν π.χ. θα θελησει καποιος να μαθει κατι για το ΤREX δεν θα διαβασει το θεμα αλλα θα ανοιξει καινουριο και θα πρεπει πολλοι να ξανα απαντησουν.. Ποσοι ομως θα το ξανακανουν???Μαλλον λιγοτεροι!!
    Και αυτα δεν ειναι κανονες!Ειναι προσωπικη αποψη που ισως καποιοι διαφωνουν και καποιοι να συμφωνουν!!
    Ο μονος που μπορει να θεσει κανονες ειναι ο admin...
    Αν ημουν μονος μου ή υπηρχαν μονο γνωστες του Θεματος δεν θα με ενοιαζε καθολου!!Θα διαβαζα οποτε ήθελα και δεν βαριομουν και ολα ΟΚ!!
    Αλλα πρεπει να γινει κατανοητο οτι καποιοι βοηθηκαν πραγματικα απο το φορουμ(εγω εμαθα να πεταω απο ανθρωπο που βρηκα εδω μεσα) και καποιοι θα βοηθηθουν !!Αυτους πρεπει να προστατεψουμε...Ειναι σαν να δινεις σε ενα παιδι 1ής δημοτικου ενα βιβλιο 400 σελιδων για να μαθει τις βασικες πραξεις στα μαθηματκα...Θα λυποθιμισει uglystupid2 uglystupid2
    Ευχαριστω
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #493 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 09:13:24 »

v_tolias έχεις δίκιο  . κανονικά αν υπήρχε moderatot θα επρεπε να διαχωρίσει το ( καμένο πλέον) θέμα .

άλλα χρειάζεται και αυτοσυγκράτηση.

Εκτονώστε την διάθεσή σας για πρωτιές ( πολλά μηνύματα  κλπ.) πετώντας  και οχι μέσα στο  forum.

η σε τελική ανάλυση ,όπως επανειλημμένα , έχουμε πει πάτε στο καφενείο ( του φόρουμ)   Sad

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #494 στις: Παρασκευή, 27 Απρ 2007, 09:37:48 »

Δίκιο παντού.
    Ας το μοιραστούμε. Δεν είναι δύσκολο.
    Γνώμη μου είναι πως "φύλακες" και μή, έχουμε γνώση. Μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε ποιες κινήσεις μας "φαλτσαρουν".
    Προτάσεις τύπου:
    Εκτονώστε την διάθεσή σας για πρωτιές ( πολλά μηνύματα  κλπ.) πετώντας  και οχι μέσα στο  forum.
    θέλω να πιστεύω πως δε με "αγγίζουν" στον πληθυντικό τους.
    Αν το επιχειρούσαν όμως (να με "αγγίξουν") νομίζω ότι θα τις επέστρεφα πακέτο με την όπισθεν!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 30 31 32 [33] 34 35     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: TREX 600 ελεύθερη συζήτηση..!
    Μεταπήδηση σε: