Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 09:08:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 09:08:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 764
    Συνολικά: 767
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 35     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: TREX 600 ελεύθερη συζήτηση..!  (Αναγνώστηκε 108055 φορές)
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 00:35:35 »

Tελικα μηπως ειμαι ο μονος Ελληνας με TREX-600..;
    Ακουσα οτι υπαρχει ενα στην Κρητη αλλα μαλλον δεν μπαινει στο φορουμ!
    Υπαρχουν στο εξωτερικο ομως και με εκαναν ξεφτερι..ελπιζω!

Κατι αλλο τραγικο, μεχρι τωρα εμαθα να πεταω στο walkera60b και στο fms sim, αναποδα.
    Δηλαδη οταν το βλεπω απο πισω κανοντας το αριστερο στικ αριστερα η ουρα παει αριστερα!
    Αντε παλι απο την αρχη να το συνηθισω!

Σε δουλειες να βρισκομαστε μεχρι ναρθει το κιτ!

Αντωνη ξερω περιμενεις και συ να το φτιαξουμε μαζι! 29/1 ξεκινησαμε τις παραγγελιες και ακομη να μας ερθει!!!

Απιστευτη γκαντεμια.
    Αν υπαρχει 1 ελατωματικο μοντελο στον κοσμο, δε χρειαζεται να σας πω σε ποιον θα παει..!!!! χεχε
    Για φαντασου να ρθει και ναναι ελατωματικο.Θα αυτομολησω στη Λιβυη, Θα παω να βαλω κιτ στο R1 να το κανω 190 αλογα να πεταω με κεινο. Οχι οτι τωρα υστερει.!!!

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 14:57:04 »

Αμα βαλεις και φτερα κατι γινεται αντε Ηλια ακομα περιμενω να το φτιαξουμε αλλα μολις ερθει το βλεπω  να μας πορωνει και να  το λιωνουμε χεχεεχ

Αντε και τα μιαλα στους ελικες
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 15:29:42 »

Aντωνη τιποτα και σημερα. Παει το Σαββατοκυριακο!!!! Απο βδομαδα τωρα!

Δε βαζει και κουριερ ο τυπος! Ταλαιπωρια!!!!

Αιντε να δουμε ....
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 15:39:54 »

Μην απογοητεύεσαι. Σπανίζουν αυτοί που πήραν μοντέλο χωρίς να λείπει κάτι ή χωρίς να ταιριάζει κάτι. Όλοι μας κάνουμε υπομονή και στο τέλος τα καταφέρνουμε. 
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 21:39:15 »

Ηλία υπάρχουν και χειρότερα.
    Εγώ ας πούμε, που τα είχα όλα έτοιμα και πετούσαν μια χαρά το T-REXάκι και το LOGO, έκανα την απίστευτη μ@^@&!@ και κάρφωσα την τηλεκατεύθυνση, όχι σε φιγούρα απλά μου έπεσε από τα χέρια και προσγειώθηκε πάνω στα stick. Χάλασε το αριστερό stick, το rudder δεν έχει σταθερή έξοδο το ελικόπτερο κουνάει την ουρά πέρα-δώθε σαν σκυλί που χαίρεται, μετά σταματάει για λίγο, μετά ξαναχαίρεται.  Την έστειλα στην Multiplex στην Γερμανία για αλλαγή stick και καλιμπράρισμα, και μου είπαν ότι θα την έχω την ερχόμενη εβδομάδα. Το μόνο θετικό είναι ότι θα μου την επισκευάσουν τζάμπα! Δεν ξέρω γιατί τζάμπα αλλά μου είπαν τζάμπα, μόνο μεταφορικά θα πληρώσω. Τι να το κάνεις όμως άλλο ένα Σαββατοκύριακο που δεν πετάω (κλαψ-λυγμ).
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 21:44:44 »

Δε το κρεμουσες στο λαιμο;

Εγω ετσι παιζω τωρα με το μικρο, και simulation για να συνηθιζω.

Τι ταλαιπωρια να περιμενεις..!

Σκεφτομαι και κανενα trex450 φτηνο αργοτερα!!! Ετσι για εδω εξω...χεχε. Απληστια;  Μπα .. ολοι το παθαινουν!!!!

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 21:56:36 »

Μέχρι τώρα κρεμούσα την τηλεκατεύθυνση στο λαιμό μόνο κατά την πτήση, στο εξής δεν θα την ξεκρεμάω καθόλου, θα την κρεμάω από το σπίτι και θα την ξεκρεμάω όταν γυρίζω σπίτι.
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 22:08:29 »

Άλλαξες κατεύθυνση στο stick της ουράς? Θα έχεις μερικές μέρες επιπλέον στην διάθεσή σου για να συνηθίσεις την σωστή κατεύθυνση. Ανάμεσα στην προπόνηση μπορείς να καθαρίζεις και τον πάγκο σου και να βάζεις τα εργαλεία στην σωστή σειρά (λαβίδα - νυστέρι - βαμβάκι) ώστε να είναι όλα έτοιμα για μια σωστή συναρμολόγηση.
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Παρασκευή, 23 Φεβ 2007, 23:09:37 »

Χε χε σωστος Ζερο.

Καποτε μου αρεσαν τα σαββατοκυριακα! Τωρα θελω να περασει αμεσως!!!!!   Αχρηστα ταχυδρομεια!

Το μονο που με χαλαει ειναι αυτες οι μπαταριες! Πηρα μια 300 ευρω. Flight Power 49006s. Κοιταξα να βρω στοιχεια να φτιαξω μιας και κατι σκαμπαζουμε, αλλα τα 4500 mah ειδα κανα 50 ευρω το ενα, οποτε στα ιδια λεφτα.

Σκεψου κανα τροπο να ριξω κοστος ,δε μπορει Ελληνες ειμεθα!!    περα απο το να κλεψω τραπεζα..
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 24 Φεβ 2007, 13:17:39 »

Πάρε μπαταρίες της Align ή της PolyRC μαζί με ένα προσαρμοστικό καλώδιο για το balancer που πείρες. Οποιοδήποτε 6s pack πάνω από 4000mAh και πάνω από 15C είναι αρκετό. Θα σου πρότεινα από Modefo’s τα Align KX860002A Li-Polymer Battery 22.2V 4400mAh/18C που θα σου κοστίσει €155 ή την Li-Polymer Battery 22.2V 4200mAh/16C που είναι ελαφρύτερη και θα σου κοστίσει €170, πάρε δύο τέτοια pack και ένα προσαρμοστικό καλώδιο, θα σου κοστίσουν περίπου €350 οι δύο μπαταρίες με το προσαρμοστικό και τα μεταφορικά, πριν το παζάρεμα με τον Wesley.
    Δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσεις ακριβά pack σαν τα Flight Power, είναι μεν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά δεν θα τα αξιοποιήσεις στην φάση που βρίσκεσαι και με το μοτέρ που έχεις πάρει. Θα σου ήταν απαραίτητα μόνο αν πετούσες σκληροπυρηνικό 3D, για οποιαδήποτε άλλα ακροβατικά τα 6s pack των 15C είναι αρκετά. Η τελευταία γενιά κοστίζει πάντα ακριβότερα (τελευταία τα 20C - 25C ή τα πιο πρόσφατα 30C) γιατί βρίσκεται στην αιχμή, αλλά ρίχνει τις τιμές στις προηγούμενες γενιές. Πρόσφατα βρήκα σε ευκαιρία τα στοιχεία 3100mAh της Enerland που χρησιμοποιώ για τα pack μου και μου κοστίζουν €62 για κάθε pack 8s, μαζί με τα μπριζάκια, τα καλώδια, το θερμοσυστελλόμενο και τα λοιπά υλικά άντε βαριά-βαριά €65. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω στοιχεία πάνω από 4000mAh ώστε να σου τα προτείνω σαν πιο συμφέρουσα αγορά για το T-Rex600.
    Με αυτά τα χαμηλών προδιαγραφών στοιχεία (σύμφωνα με τα τρέχοντα standard) στο Logo10 που ζυγίζει 2350gr έτοιμο για πτήση, με 8s 3100mAh βγάζω άνετα 12λεπτες πτήσεις (αν δεν το πιέσω, μέχρι και 18 λεπτά πριν κόψει το ESC). Η ισχύς στην πτήση είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και τα pack μετά την πτήση είναι κρύα ή το πολύ χλιαρά αν τα πιέσω, το θερμότερο που μέτρησα ήταν 34 βαθμοί. Έχω αυτήν τη στιγμή 5 pack (1 ώρα πτήσεις χωρίς να ξαναφορτίσω) και σκέφτομαι να φτιάξω 2 ακόμη, με 7 pack θα πετάω 1 ώρα και 24 λεπτά χωρίς ανάσα. Έχω δοκιμάσει και 8s 3300mAh 20C χωρίς να δω κάποια διαφορά στην ισχύ, τουλάχιστον σε ότι ισχύ μπορούσα να ζητήσω για απότομη άνοδο η απότομες αλλαγές πορείας σε γρήγορη πτήση, μόνο το βάρος ήταν αυξημένο κατά 100gr και σαν μανιακός με την εξοικονόμηση βάρους κατέληξα στα pack των 12C. Άλλωστε πριν ενάμισι χρόνο τα pack των 12C ήταν στην αιχμή, κόστιζαν τα τριπλάσια και οι καλύτεροι πιλότοι πετούσαν 3D μ’αυτά.
    Η μέχρι τώρα εμπειρία μου έδειξε ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 4 pack για να ευχαριστιέσαι πτήσεις. Καλό είναι όλα τα pack που χρησιμοποιείς να είναι ίδια για να έχεις το ίδιο κέντρο βάρους στο ελικόπτερο και τον ίδιο χρόνο στο alarm όταν πετάς. Με 4 pack προλαβαίνεις να επαναφορτίσεις ένα ή και 2 pack ανάμεσα στις πτήσεις.
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 24 Φεβ 2007, 13:46:32 »

Δες κ' αυτήν http://www.maxamps.com/proddetail.php?prod=Lipo-5000-222-Pack&cat=14
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 24 Φεβ 2007, 14:04:49 »

Συμφωνω μαζι σου.

Ηδη παρηγγειλα μια fp4900 6s  αλλα θελω 2 ακομη !!!

Η align 4400 θα με βολευε κοιτα τιμη σε αυτο το site:http://www.infinity-hobby.com/main/index.php?cPath=30_78  APISTEYTH

Ομως ολοι στο helifreak λενε οτι μετ απο λιγο κανει puff!!! Μου συστηνουν την 4600 που την εχει $184 !!! 2 τετοιες κανουν 280 ευρω, οσο πηρα μια fp.Γι αυτη ψηνομαι!!!

Ευχαριστω για το link ειναι καλο αλλα για αργοτερα ισως!!! Και αν ομως το παρεις με την εγγυηση για 300 φορτισεις, παει στα 230 ευρω, οσο και η fp ή Tp.

Δες το infinity-hobby και πες μου τη γνωμη σου.Αγορασαν πολλοι αμερικανοι και ειναι οκ.Απλα δεν εχω paypal γιατι εχω electron VIsa που ειναι καρτα με λογαριασμο, που αν δεν εχεις βαλει λεφτα δεν τραβαει. Μου ειπαν για το paypal θελει κανονικη πιστωτικη! Δεν θα παρω γιατι θα κυρηξω πτωχευση!!!

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Σάββατο, 24 Φεβ 2007, 15:58:05 »

Νεα καινοτομια.

Hula Hup για training kit. Αντι για τις μπαλες που ειχε εβαλα 1 και μισο Ηula hup.Πιο βαρυ ειναι, να δουμε αν θα δουλεψει.Το βρισκω πιο ασφαλες απο τις μπαλες γιατι αν καλυπτει ολες τις μοιρες και οχι μονο οπου υπαρχουν μπαλες.

Μπορει ανετα οταν θα μαθεις να πετας να χρησιμευσει σαντιμονιερα για το  playstation σου, ή ως τιμονι στο λεωφορειο σου!! Πρακτικό!

Θα με δειρει ο Ηobbitakos αμα το δει!!!xaxaxaxa

* TKW.jpg (112.13 KB, 800x689 - εμφανίστηκε 279 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 24 Φεβ 2007, 23:34:19 από roinides » Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    zero_IQ
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #43 στις: Σάββατο, 24 Φεβ 2007, 19:15:47 »

Πολύ καλή ευκαιρία για τις 4600 και χαμηλή χρέωση μεταφορικών με EMS. Μη ξεχάσεις το καλώδιο προσαρμογής για το balancer. Ζήτα του να γράψει χαμηλή αξία για το τελωνείο.
    Τι σκέφτεσαι να κάνεις με το ελικόπτερό σου και του φοράς χούλα-χουπ?
    zero_IQ
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 25 Φεβ 2007, 00:43:16 »

Αυτο το χουλα χουπ ειναι για το τρεξ 600 οπως εχω πει.Δε ξερω αν θα το φορεσω επανω τελικα, αλλα πρεπει να μην το σπασω!!!!

Για χαρην της φωτογραφισης ακουμπισα το walkera επανω.Με το στανταρ μοτερακι και 650 ΝΙΜΗ δεν νομιζω να εκανε κιχ με αυτο το κιτ!!! Το πιο πιθανο να βγαιναν πυκνοι καπνοι απο το μοτερ!!!

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 35     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: TREX 600 ελεύθερη συζήτηση..!
    Μεταπήδηση σε: