Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.909 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 10 Αυγ 2026, 08:06:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 10 Αυγ 2026, 08:06:17

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:48]

από TheLurker
    [Χθες στις 12:27]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309909
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 119
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 96
    Συνολικά: 97
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Nέο software update (v3.0) για Futaba 8FG  (Αναγνώστηκε 9452 φορές)
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 25 Μαρ 2011, 12:54:01 »

παιδια για βοηθηστε λιγο...εχω την 8αρα και θελω να την κανω αναβαθμηση ..πρεπει να εχω memory card? και πως ακριβως γινεται... ευχαριστω

ξαναδιαβασε αυτο που ειπε ο Geοrge,εχει απολυτο δικιο...
    και το εχει πει χιλιαδες φορες εδω μεσα...μην γινομαστε beta testers ,ασε τα αμερικανακια να το κανουν
    μην βαζουμε την νεα εκδοση με το που βγει,η το νεο προγραμμα η ακομα και το νεο αμαξι...συνηθως οι πρωτες εκδοσεις εχουν μικροπροβληματα
    προσωπικα εχω την hitec aurora9 με την εκδοση 1,06 εχει βγει και η 1.08 αλλα ακομα δεν θα την βαλω...περιμενω και παρακαλουθω τα διαφορα φορουμ που ασχολουνται με αυτα..
    Καταγράφηκε
    tasosextra330s
    Aeromodeller Sr. Member

krill katana 33%

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 25 Μαρ 2011, 13:21:13 »

εχεισ δικιο σ αυτο θα περιμενω λιγο ακομα ασ περασει ο καιρος και βλεπουμε... Cheesy
    Καταγράφηκε

krill katana 33%, krill yak 55 28% extreme flight extra 300s 78" extreme flight mxs 83",graupner heim airwolf, sebart katana s 50  ,piper cub 1/3scale, extra 330s team phoenix 0.90size, seawind 0.90size, caliber 90 ver06 .pt17 sterman 2,10m...cap 232 50cc
    Spartan
    Aeromodeller Sr. Member

Τα όρια της γνώσης είναι τα όρια του κόσμου

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 25 Μαρ 2011, 18:17:39 »

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Την τελευταία μου ανυπομονησία για update την έζησα στο τομάρι μου μετά την επίσημη αναβάθμιση στη rom του κινητού μου. Η αναβάθμιση έγινε επιτυχώς αλλά μετά άρχισαν απίστευτα προβλήματα από το πουθενά και στην επικοινωνία με την εταιρεία καμία άκρη. Τελικά τη Δευτέρα το στέλνω στο service για έλεγχο. Άρα, υπομονή, καρτερικότητα και παρακολούθηση των σχετικών φόρουμ. Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει η παροιμία "άσε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα".....
    Καταγράφηκε

Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 25 Μαρ 2011, 19:49:39 »

Ισχυει αυτο που λετε μονο στην περιπτωση που κανενας μας δεν ειχε κανει την αναβαθμιση αυτη,και απλος ακουγαμε τα διαφορα...στην παρουσα φαση λοιπον δεν ισχυει κατι τετοιο..γιατι και την αναβαθμιση εχουμε κανει 8 ατομα περιπου(ανυπομονα δηλαδη) και το τεστ με τον δεκτη εκανα,και πεταω τοσο καιρο χωρις προβλημα...

Αυτο σημαινει ενα πραγμα...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Τωρα οποιος δεν θελει..δικαιωμα του φυσικα... Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    salasgr
    Aeromodeller Sr. Member

fly something ... or take a nap...

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 25 Μαρ 2011, 20:54:19 »

Παιδια και εγω εχω κανει την αναβαθμιση στο v.3 απο τις πρωτες μερες και μεχρι σημερα κανενα προβλημα! Πιστευω οτι δεν φταινε παντα τα updates ως κυρια αιτια κακης λειτουργιας μια συσκευης αλλα και το ιδιο το software της συσκευης. Υπαρχει περιπτωση να εχεις ενδειξη οτι 'update completed' χωρις ομως το  update να εχει φορτωθει σωστα  λογω σφαλματος του software που υποστηριζει την συσκευη και τοτε να ξεκινησει η δυσλειτουργια της. Παρ'ολα αυτα οπως και να εχει, τον κυριο λογω τον εχει το καθε update.
    Καταγράφηκε

Αλεξης
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 25 Μαρ 2011, 21:13:39 »

Τι ακριβώς να κόψεις; το βύσμα υποδοχής πάνω στη τηλεκατεύθυνση; Δεν συνισταται!
    Δεν σε βολεύει να βγάλεις τη μπαταρία και να τη συνδέσεις στο φορτιστή σου με το βύσμα της;
    Εγώ φορτίζω με τον "μαμισιο" φορτιστή και αν κάποια στιγμή θέλω να της κάνω κανένα κύκλο φόρτισης / αποφόρτισης, βγάζω τη μπαταρία και τη συνδέω με έναν "ψηφιακό" που έχω.
    Καταλαβαίνω ότι σε "ενοχλούν" οι 15 ώρες, αλλα τα αμπέρ φόρτισης που δίνει ο δικός της είναι ιδανικά για φυσιολογική φόρτιση χωρίς να καταπονείται.
    Ειπα μηπως γινεται να κοψω το βυσμα απο τον μαμισιο φορτιστη και να το χρησιμοποιησω με τον δικο μου φορτιστη;
    Δεν θελω να βγαζω την μπαταρια συνεχεια διοτι στο τελος θα ξεχαρβαλωσει το συρρομενο καπακι νομιζω.

Παιδια ολοι εσεις που εχετε την συγκεκριμενη Τ/Κ με ποιον φορτιστη φορτιζετε;
    Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 6 Μαΐ 2011, 13:34:45 »

Μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα,  Ψάχνομαι για μια ποιοτική Τ/Κ και έχω δύο πολύ δελεαστικές προτάσεις (σε τιμή) για μία Aurora 9 και μια Futaba 8fg,  Τα συν που κατάφερα να βρώ απο νετ για την Ηιτεκ είναι : η τηλεμετρία και οι πολλές και ευκολες ρυθμίσεις, στον αντίποδα η 8FG μανι μανι γίνετε 12+2 ch οπως γράφετε, εχει φτηνότερα δεκτάκια, εχει ελάχιστα γρηγορότερη απόκριση και μου βγαίνει συνολικά 90-100 πιο κάτω,

Εαν υποθέσουμε  οτι έχω τηλεμετρία πολύ καλήτερη, και την προόριζα για εξελιγμένη χρήση "περιπου" συστήματος FPV, τι θα μου προτείνατε?? μου φτάνει?, συμφερει? κλπ κλπ

Σας ευχαριστώ πολύ
    Δημήτρης
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 6 Μαΐ 2011, 15:04:35 »

Μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα,  Ψάχνομαι για μια ποιοτική Τ/Κ και έχω δύο πολύ δελεαστικές προτάσεις (σε τιμή) για μία Aurora 9 και μια Futaba 8fg,  Τα συν που κατάφερα να βρώ απο νετ για την Ηιτεκ είναι : η τηλεμετρία και οι πολλές και ευκολες ρυθμίσεις, στον αντίποδα η 8FG μανι μανι γίνετε 12+2 ch οπως γράφετε, εχει φτηνότερα δεκτάκια, εχει ελάχιστα γρηγορότερη απόκριση και μου βγαίνει συνολικά 90-100 πιο κάτω,

Εαν υποθέσουμε  οτι έχω τηλεμετρία πολύ καλήτερη, και την προόριζα για εξελιγμένη χρήση "περιπου" συστήματος FPV, τι θα μου προτείνατε?? μου φτάνει?, συμφερει? κλπ κλπ

Σας ευχαριστώ πολύ
    Δημήτρης

Καλα ειναι απο τους MOd  να διαχωριστει γιατι θα βγουμε εκτος τοπικ...

Εγω θα επερνα Futaba  μονο και μονο επειδη:

1.ειναι πιο φθηνη
    2.εχει καναλια παραπανω
    3.δν μου χρειαζεται η τηλεμετρια καθόλου
    4.και μισω το Touch screen...!
    Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #38 στις: Παρασκευή, 6 Μαΐ 2011, 15:08:38 »

χίλια ευχαριστώ, την παρήγγειλα πριν 5 λεπτα  Thumbs up , είχα ψηθεί και εγώ και η τσέπη μου πριν ρωτήσω. το βράδυ θα την έχω...
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: Nέο software update (v3.0) για Futaba 8FG
    Μεταπήδηση σε: