Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 13:26:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 13:26:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 6
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2011, Αγραφα, 2-3 Ιουλ.: Σάββατο, 2 Ιουλ 2011 - Κυριακή, 3 Ιουλ 2011
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2011  (Αναγνώστηκε 12052 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 18 Ιουν 2011, 23:10:45 »

Χρηστάρα μου... Μακάρι να μπορούσα Αγορίνα...  Sad

Όταν θα έχω δικό μου αροπλάνο (χωρίς το -ε-), θα σε "τσιμπάω" απο όπου κι άν είσαι, big doctor guy. Όπου και άν κάνεις επέμβαση θα έρχομαι...  laugh

Πολύ κρίμα γμτη που δέν θα σε έχουμε κοντά μας, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ._

Σνίφ
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 19 Ιουν 2011, 16:54:32 »

Αποστολε κατα 90% θα ειμαι και εγω εκει Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 12:02:10 »

Καλημέρα σας Κύριοι και Καλή εβδομάδα.

Ηλία, πολύ χαίρομαι που μάλλον θα τα καταφέρεις. Ειλικρινά. Θα σας πώ τώρα δυό λόγια για την χθεσινή εμπειρία μας πάνω...

Μετά απο ένα πρωινό μπανάκι, ξυρισματάκι κλπ για να είμαστε και "φρέσκοι" ανηφορίσαμε με το Nissan Urvan με τον πατέρα μου. Εμείς φύγαμε πιό νωρίς, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά ήρθαν λίγο μετά με το Mazda. Λόγω της προπορείας μας, συνεχίσαμε μετά την κορυφή της ασφάλτου για άλλα 10 χιλιόμετρα "προς τα κάτω" στην κατηφόρα, προς τα χωριά των Αγράφων μέχρι τον Ξενώνα του Βασιλού στον συνοικισμό Πετρίλο. Άλλωστε, χθές, η μέρα ήταν αφιερωμένη στην Οργάνωση για τη συνάντηση και στο να λύσουμε τα διάφορα θέματα παρά για τις πτήσεις. Λιγότερο με ένοιαζε να πετάξω. Περισσότερο για να δώ ότι όλα βαίνουν καλώς για να ανεβείτε, όσοι ανεβείτε, Χωρίς προβλήματα...
     Στις 3 Ιουλίου, πάνω εκεί στα χωριά έχουν το Αντάμωμά τους, έτσι το λένε εδώ στα μέρη... οπότε πρέπει να ξέρουμε μέχρι και τις αρχές της τελευταίας βδομάδας για πόσα άτομα θα κλείσουμε δωμάτιο, ώστε να μήν μας τα... "πάρουν"...    Διαθέτει Τρία (3) δωμάτια Δίκλινα προς 40 ευρώ το δωμάτιο συμπεριλαμβανομένου του  Πρωινού της Κυριακής και ένα τετράκλινο σάν μικρό διαμέρισμα είναι, που κοιμούνται 4 άτομα και έχει και κουζινούλα, οικογενειακό κάπως, προς 60 ευρώ αυτό και φυσικά μαζί με το πρωινό της Κυριακής. Το εξοχικό αυτό κέντρο "Τα Λιβάδια" (έτσι λέγεται), βρίσκεται ακριβώς στους πρόποδες της πλαγιάς που θα πετάξουμε και απέχει 10 χλμ. απο το εκκλησάκι που στρίβουμε για το χωματόδρομο ή 14 άν θέλετε χλμ. απο τον Αυχένα που θα πετάμε... Σύντομα θα αναρτήσω και φωτό απ'το φυλλάδιο του στο site για να έχετε και 'σείς μιά πρώτη εικόνα!
     Αφού λοιπόν γνωρίσαμε τον άνθρωπο, ανταλλάξαμε τις απαραίτητες χειραψίες κλπ, επιστρέψαμε στο εκκλησάκι για να μπούμε στον χωματόδρομο. Λόγω των συχνών βροχών των τελευταίων ημερών (έβρεχε κάθε μέρα απο ότι μας είπαν), σε Τρία (3) σημεία δυσκολεύτηκε το ΙΧ μου και φυσικά το φορτηγάκι που Δέν είναι τετρακίνητο αλλά πισωκίνητο. Το πρώτο σημείο το περάσαμε μα προσοχή αλλά το περάσαμε, είχε λακουβίτσα αλλά άν πατάς στα "ψηλότερα" σημεία, βγαίνεις σχετικά εύκολα. Στο 2ο σημείο χρειάστηκε να σταματήσουμε, ρίξαμε πέτρες μέσα στο λασπωμένο έδαφος για να έχουμε καλύτερη Πρόσφυση και τα καταφέραμε και απο κεί με περισσότερη δυσκολία και λίγη παραπάνω λάσπη στους θόλους αλλά οκ. Στο τρίτο σημείο τώρα... Πέρασα πρώτος το Mazda 6 και η αλήθεια είναι ότι το χτύπησα λίγο δεξιά χαμηλά στον μαρσπιέ, αλλά τα κατάφερα να βγώ. Το Urvan τώρα απο πίσω μου, Κόλλησε! Ταλαιπωρωθήκαμε αρκετά, αλλά τελικά με λίγη υπομονή, λίγο σπρώξιμο και τη βοήθεια του Mazda αφού το είχαμε δέσει με σχοινί με το Urvan (!), το Ξεκολλήσαμε το εργαλείο... Απο εκεί και έπειτα ο δρόμος πιό βραχώδης, άφοβος. Πιό πρίν είχε κοκκινόχωμα και όχι πετρώδες έδαφος γι'αυτό και δημιουργεί λάσπη με τη βροχή...

Όταν πήραμε την τελευταία στροφή παιδιά και είδα το λιβάδι, κόντεψα να κ@τουρηθώ πάνω μου! Πρασινάδα! Οι ίδιες βροχές που μας είχαν ταλαιπωρήσει πιό πρίν, φρόντισαν το χορταράκι επίσης! Τί να σας λέω... έχω και ένα βιντεάκι για να ανεβάσω να το δούμε... Αέρας ? 4-5 μποφωράκια κατά τις 12μιση ηώρα ήτανε και απο Νότια (αυτή που θέλουμε) κατεύθυνση... ! Τί πέταξα? ΞΥΡΑΦΙ φυσικά, και να φανταστείτε ότι είμαι στα 1400 γραμ. και ήθελε άλλα 400-500 σίγουρα για να τρέξει καλά χθές... ! Θέα μοναδική, καταπράσινα όλα. Η μάνα μου και ο πατέρας μου τρελάθηκαν με το μέρος? "Καλά, πού μας έφερες παλικάρι μου?" έκανε η μάνα μου, ξέρετε, με αυτό το βλέμα που σε πονάει... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ανάμεσα στο χόρτο έχει και "νάρκες" απ'τις γελάδες τις περιοχής, αλλά όλα οκ. Προσγειώσεις? Ελικοπτερικές με τη βοηθεια του υπήνεμου απο πίσω. Στην κορφούλα και ακίνητο κατέβαινε! Αφού κανά δυό φορές που προσγειώθηκα, έβλεπα μόνο την κορυφή του Fin. Το υπόλοιπο είχε χαθεί μέσα στο χορταράκι... ! Στον σταυρό που σας κάνω βρέ παιδιά, πρώτη φορά χάρηκα τόσο πολύ με τη μορφή του λιβαδιού εκεί πάνω... Ειλικρινά!
     15 λεπτα μόνο πέταξα, αλλά ειπαμε, αυτό δέν με ενδιέφερε καθόλου χθές. Ήθελα να φύγω γιατί υπάρχει και ένας άλλος δρόμος που ήθελα να "τον πάω", εναλλακτικός για να αποφύγουμε όλη αυτή την ατσαλιά σε περίπτωση που χρειαστεί... Και Όντως! Άν χρειαστεί, θα ανέβουμε απο εκεί. Πιό βραχώδες υπόστρωμα. Μάλιστα σε ένα σημείο έχει και ένα μικρό ποταμάκι που διατρέχει τον δρόμο και σταμάτησα απο πάνω με το Mazda και απόλαυσα την δροσιά και τον ήχο απ'το παράθυρο του οδηγού... Απόλαυση, Μαγεία, Φύση.

" Και τί κάνουμε λοπόν Απόστολε" σας ακόυω να μου λέτε τώρα... Δέν σας κρύβω ότι χθές κατεβαίνοντας ήμουν στεναχωρημένος. Έψαχνα να βρώ τρόπο για να Μήν σας βάλω προς θεού σε καμιά τέτοια δοκιμασία, γιατί το να μήν κάνουμε την συνάντηση, είναι ΕΚΤΟΣ ΣΚΕΨΗΣ. Πρίν λίγο λοιπόν μίλησα με τον Αντιδήμαρχο του δήμου Αργιθέας τον κύριο Βάιο Ποζιό, και με διαβεβαίωσε ότι θα στείλει JCB αυτές τις μέρες για να το καθαρίσει όλο εκείνο το κομμάτι, γιατί ούτως ή άλλως θα έστελνε λόγω του Ανταμώματος αλλά και για μάς, τη δική μας συνάντηση, είναι πλέον ένας λόγος ακόμη. Άλλωστε έχει στείλει ήδη τα χαρτιά για την έγκριση του κονδυλίου στην Περιφέρεια, οπότε μέχρι τέλος βδομάδας θα ξέρουμε! Μου είπε κιόλας ότι άν δέν βρέξει πολύ θα στεγνώσουν αυτά τα σημεία και δέν θα έχουμε τόσο πρόβλημα όσο χθές για τα ΙΧ... Έμαθα επίσης ότι αυτός ο Κυριος έχει και δωμάτια! Ακριβώς κάτω απο το μοναστήρι της Ιεράς Μονής Σπηλιάς, στα 20 χλμ απ'το εκκλησάκι ή 24 απ'τον αυχένα, με 40 ευρώ το δίκλινο ΜΕ πρωινό Κυριακής και μπορούν να μπούν Τρία (3) άτομα σε κάθε δωμμάτιο γιατί έχουν όλα καναπέ έξτρα! Διαθέτει 6 δωμάτια! Νά λοιπόν κι άλλη ευκαιρία για διαμονή μέσα στη φύση! Απ'τη βεράντα του μου είπε ότι βλέπει τον αυχένα που πετάμε, μάλιστα τον έβλεπε όσο μιλάγαμε στο τηλέφωνο...  Cheesy
     Εγώ πάντως είμαι αποφασισμένος με τον πατέρα μου και τον βοηθό μου τον Χρήστο να ανέβουμε στα μέσα της άλλης βδομάδας για να το ξαναδούμε, να δούμε τί θα έχει κάνει το μηχάνημα και θα έχουμε μαζί μας γκασμάδες, φτυάρια κλπ για να "επέμβουμε" με φρέσκο, στεγνό χώμα και χαλίκι, πέτρες μικρές κλπ, ώστε να το βοηθήσουμε όσο μπορούμε... Άν τώρα δέν το πετύχουμε όλο αυτό, δλδ άν την Παρασκευή το βράδυ στις 1 Ιουλίου ρίξει τουλούμια, θα ανέβουμε αναγκαστικά απ'τον εναλλακτικό δρόμο απο όπου θα σας κουράσω με 6-7 επιπλέον χιλιόμετρα δρόμου...

Πέραν των άλλων πάντως, πιστεύω ότι Πραγματικά είναι ένα μέρος Ελληνικό ΕΦΑΜΙΛΛΟ πλαγιών που βλέπουμε στο εξωτερικό και ειλικρινά είναι ένας μικρός παράδεισος για Ανεμόπτερα και Ανεμοπτεριστές πλαγιάς.

Αυτά...
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 12:58:34 »

Μιά σελίδα με το φυλλάδιο του Ξενώνα και πληροφορίες εδώ... :
    http://www.greekwings.gr/HTML/STAMP/STAMP_Accomodations.htm

Και ένα βιντέακι απο χθές. Ξέρω ότι είναι Χάλια εικόνα αλλά δέν έχω άλλη κάμερα βρέ παιδιά τί να κάνω... :
    http://www.youtube.com/watch?v=YK4k2u9-JY4

DM
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 15:30:22 »

Αποστολε θυμησε μου λιγο τι γινεται με τον χωρο προσγειωσης??

Σιγουρα δεν ειναι Κερατοβουνι αλλα μπορει να κατεβει εποξικο μοντελο χωρις σπασιματα??

Σε τι κατασταση ειναι το εδαφος??
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 20 Ιουν 2011, 17:31:50 »

Ηλία μου,

ένας απ'τους λόγους που κατασταλάξαμε σε αυτό το μέρος και αποφασίσαμε να καλέσουμε Όλη την Ελλάδα, είναι ακριβώς η μορφολογία του εδάφους...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ προσγειώνονται εκεί με ασφάλεια, τολμώ να πώ ότι ακόμη και "κανονικό" Υπερελαφρό ανεμόπτερο θα μπορούσε να "πιάσει"...  Wink
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 25 Ιουν 2011, 15:43:04 »

Αποστολε εχω κανονισει να ανεβω απο Αθηνα  Azn Azn Azn

Κοιτα μην μου αλλαξεις την ημερομηνια σε εφαγα
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 26 Ιουν 2011, 09:16:17 »

Καλημέρα Κύριοι, καλημέρα Ηλία.

Όχι, όχι, αυτή τη φορά Δέν αλλάζει Τίποτα. Σε έξι μέρες Συναντιόμαστε...  Thumbs up
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 26 Ιουν 2011, 09:58:05 »

δε μου λες βρε Αποστολε. Θυμασαι τι καιρο πρεπει να εχει για να πεταξουμε απο την πλευρα της πλαγιας προς την Καρδιτσα??

Τι διευθυνση αερα θελουμε??
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 26 Ιουν 2011, 11:54:02 »

Ηλία καλημέρα ξανά.

Απο τη μεριά της Καρδίτσας-Λίμνης Πλαστήρα, θέλουμε αέρα με Βόρεια κατεύθυνση, ενώ απο την πλευρά της Αργιθέας-Αγράφων, θέλουμε Νοτιάδες...
    Η μορφολογία του χώρου βέβαια, δέιχνει ότι συνήθως Νοτιάδες "βγάζει" εκεί, γιατί απο εκεί έχει κατά βάση δημιουργηθεί αυτό το "μαλακό" σημείο-λιβάδι, που δείχνει ότι η εναπόθεση σκόνης-ιζημάτων γίνεται κυρίως απο εκείνη την πλευρά τόσα χρόνια...  Wink
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 26 Ιουν 2011, 17:39:03 »

παντως εγω οταν ειχα ανεβει ειχα πετυχει Βορια και ηταν το κατι αλλο και μαλιστα αν θυμαμαι καλα ξεκινησαμε με Νοτια και μετα αλλαξαμε σε Βορια
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 26 Ιουν 2011, 19:12:04 »

Καλησπέρα...  

Αν θυμάμαι καλά είχες έρθει το 2009... Τότε ήταν που τύχαμε σε άπνοια, και αυτό που βλέπαμε ήταν μικρές εξάρσεις απο την μία ή την άλλη μεριά... Δέν είχαμε δυστυχώς εκείνη τη μέρα σταθερή δύναμη αιολική απο σταθερή κατεύθυνση...

Σε τέτοιες καταστάσεις φαίνεται ότι τα Ηλεκτρικά ανεμόπτερα θα κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Άλλωστε χρόνο με το χρόνο γινόμαστε όλοι καλύτεροι και πιό... προετοιμασμένοι. Ο AeroGummy μου φέτος θα είναι μαζί για παράδειγμα για πάν ενδεχόμενο. Καλό είναι να φέρουμε όλοι και ένα ή δύο ηλεκτρικά για πάν ενδεχόμενο... Ότι καιρό και νά 'χει δηλαδή αξίζει να πετάξεις για να δείς τις καταστάσεις σε τέτοια Αλπικά υψόμετρα. Η μελέτη αυτή μόνο και μόνο απο μόνη της είναι... όλα τα λεφτά που λέμε... Θυμάμαι μιά χρονιά που είχαμε φύγει χαμηλά και αγκομαχήσαμε να ανέβουμε, όταν όμως ανεβήκαμε, άλλαξα πλευρά πτήσης και έκανα ένα ταξίδι εκεί ψηλά... μμμμμ... απ'την μιά μεριά στην άλλη και τούμπαλην...  

Ά ρέ πλαγιά. Δέν Υπάρχεις. Απλά δέν υπάρχεις._
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 26 Ιουν 2011, 20:18:26 από DeltaMan » Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 27 Ιουν 2011, 18:35:48 »

Καλησπέρα Κύριοι.

Μόλις μίλαγα στο τηλέφωνο με τον Αντιδήμαρχο πάνω εκεί όπως σας είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post, και μου έφερε τα χαρμόσυνα Νέα...
    Όχι μόνο έστειλαν JCB για να καθαρίσει τα σημεία που βουρκώσανε λίγο λόγω λάσπης, αλλά επίσης τα συνόδευε και Φορτηγό με αμοχάλικο για να στρώσουν εκ Νέου... !! Μάλιστα, μάλιστα...
    Την Κυριακή το μεσημεράκι μας περιμένουν μάλιστα να τους τιμήσουμε λέει οι "ανεμοπτεράδες", γιατί θα έχουν μουσική, ΦΑΙ μπόλικο δωρεάν φυσικά, τέντες κλπ ξέρετε τώρα... Αντάμωμα φάση...  laugh

Τετάρτη ή Παρασκευή πρωί θα ανέβω και εγώ να δώ απο κοντά, ίσως σας δείξω και καμιά φωτό... Ούφ, μού 'φυγε ένα βάρος, άν και αυτές τις μέρες δέν έβρεξε καθόλου οπότε σίγουρα θα είναι πολύ πιό στεγνό...

Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 27 Ιουν 2011, 18:41:49 »

ΜΠΡΑΒΟ  στον Αντιδημαρχο Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 27 Ιουν 2011, 18:52:36 »

Ναί, ναί, όντως Μπράβο Ηλία.

Μας είδε με Ανοιχτό μυαλό απ'την αρχή... Κάποια στιγμή θα πιούμε και καφεδάκι μαζί του για να γνωριστούμε καλύτερα... Ε ρέ, βλέπω Καταυλισμό εκεί πάνω...  laugh

Αλέξη Condor, ετοιμάσου γιατί μέχρι και συνέντευξη θα σου πάρουμε για την ανεμοπορεία πάνω εκεί... Να ετοιμάζεται το CDάκι σιγά-σιγά...  Wink

Εγώ θα έχω μαζί πτήσιμα... * Αίολος 2,80 μ. πτέρυγα (ραφιναρισμένη) , * Ξυράφι (που το βλέπω να φτάνει στα 2,5 Κιλά με Έρμα) , * Μικρό φελιζολένιο ASW για... χαλάρωση , * AeroGummy (Ηλεκτρικό F5J τύπου μοτοανεμόπτερο για... τις δύσκολες, Αν-αίολες στιγμές... 
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2011
    Μεταπήδηση σε: