Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.696 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 22:30:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 22:30:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:11]

από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309696
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 159
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 54
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: απαραδεκτο.  (Αναγνώστηκε 13704 φορές)
    kostas72
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 08:58:27 »

εδω στα γιαννενα τελικα τα προβληματα στον αερομοντελισμο ειναι παρα πολλα.ενω καθε μερα προσπαθουμε να φερουμε ολο και πιο πολυ κοσμο κοντα στο" αθλημα", τοσο καποιοι προσπαθουν να τον οπομακρηνουν. εγω προσωπικα εχω βοηθησει αρκετα παιδια να μπουνε στον χωρο των τ/κ ελλικοπτερων.αλλοι στα αεροπλανα κτλ κτλ. επισης προσπαθουμε να βοηθησουμε και τους επαγγελματιες των ιωαννινων οπου διατηρουν μοντελλιστικα μαγαζια. δεν καταλαβενω ομως τελικα  απο καποιους επαγγελματιες ποια ειναι η βοηθεια προς τους νεους  αερομοντελλιστες οταν τουσ πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες?δηλαδη οταν βλεπουμε καποιον ανιδεο να προσπαθει να αγορασει κατι, τον γδυνουμε κανονικα?Huhτου πουλαμε κατι το οποιο μεσα στο κουτι πρεπει να εχει τα παντα,και εχει τα μισα γιατι τα εχουμε μοσχοπουλησει σε καποιον αλλο?Huh? του πουλαμε φελιζολενια αεροπλανακια δικαναλα 200 ευρω ?,του πουλαμε τ/κ χωρις μπαταρια και φορτιστη? του πουλαμε εκπεδευτικα αεροπλανα νιτρο 1000 ευρω???και αλλα πολλα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.συμορφοθειται κυριοι .οι καιροι ειναι δυσκολοι και για τους εππαγγελματιες αλλα και για τους πελατες.
    Καταγράφηκε
    stamatis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 09:58:59 »

αν ειναι ετσι οπως τα λες,
    υπαρχει και το internet.υπαρχουν σοβαροι επαγγελματιες σε ολη την Ελλαδα που ευχαριστως θα  στειλουν χωρις κοστος σε καθε γωνια της χωρας μοντελιστικο υλικο!
    οι δε τιμες τους ειναι σχεδον ιδιες με του εξωτερικου. Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    το μονο που χρειαζεται ειναι λιγο ψαξιμο και  μερικα τηλεφωνα.
    Καταγράφηκε

<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 12:02:23 »

Αν θέλετε διαβάστε αυτό από το βιβλίο μου που κάθε μέρα είναι επίκαιρο.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 20:45:51 »

....επισης προσπαθουμε να βοηθησουμε και τους επαγγελματιες των ιωαννινων οπου διατηρουν μοντελλιστικα μαγαζια. δεν καταλαβενω ομως τελικα  απο καποιους επαγγελματιες ποια ειναι η βοηθεια προς τους νεους  αερομοντελλιστες οταν τουσ πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες?δηλαδη οταν βλεπουμε καποιον ανιδεο να προσπαθει να αγορασει κατι, τον γδυνουμε κανονικα?Huh....

τι ωραίοι που είστε μπράβο ρε παιδιά...ελάτε και προς τη Λήμνο που μας έχουν χεσμένους και ας έχουμε κάνει τα πάντα (και από τιμές και από προσπάθειες) Undecided
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 20:49:49 »

Κοσμά, πές τα Αγορίνα...

Κύριε Γιάννη, κάποιοι φυτρώνουν τους σπόρους, ενώ κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν τους καρπούς απο ότι φαίνεται...

Κάτι τέτοια διαβάζω και μού 'ρχεται μέρα με τη μέρα να τα παρατήσω όλα... 
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 20:59:06 »

Και μένα....έτσι μούρχεται να κατεβάσω όλα τα μοντέλα από τα ράφια να αρχίσω να τα πετάω ο ίδιος, που τα βλέπω εκεί να κάθονται για ένα κομμάτι ψωμί και τρελαίνομαι...
    Αισθάνομαι *****κας όταν σκέφτομαι που ερχόταν κάποιος και ήθελε να πάρει θερμικό ελικόπτερο για το 10χρονο αγοράκι του και προσπαθούσα να τον αποτρέψω να το κάνει. Μεγάλο λάθος...

σορρυ Κοσμά... Wink
    gkan
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 23:38:30 από Γιώργος Κανδυλάκης » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    kostas72
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 21:11:54 »

παιδια δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι μαγαζατορες δεν εχουν ιδεα ουτε απο αεροπλανο ουτε απο ε/π. εκτος απο καποιες εξαιρεσεις τις οποιες δεν θα αναφερω ονομαστικα. ολοι τους γνωριζουμε ποιοι ειναι . απλα οι περισσοτεροι πουλανε και εμεις οι υπολοιποι επειδη μας αρεσει αυτο που κανουμε βοηθαμε τον καθε καινουριο αερομοντελλιστη.βεβαια υπαρχουν και μαγαζια πανελλαδικος που  ειναι χαρα μας να αγοραζουμε απο αυτους .βεβαια υπαρχει και το ιντερνετ ,αλλα πρωτα ελλαδα ερευνα αγορας και μετα εξωταρικο. Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 21:21:43 »

Γιατί ρε παιδιά αποφεύγετε να κατονομάσετε τους καλούς; Όταν προκύπτει ένα κινεζάκι (ή ένα γερμανάκι, ή ένα αυστριακάκι, ή ένα εγγλεζάκι κλπ) με καλές τιμές (γιατί για εξυπηρέτηση ούτε λόγος έτσι, πού να σε βοηθήσει από τόσο μακρυά  buck2)...τσούπ!! γίνεται γνωστός εν ρηπεί οφθαλμού, με τους δικούς μας γιατί τέτοια μυστικότητα;
    Καταγράφηκε

kostas72
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 21:40:51 »

δεν εχω κανενα προβλημα απλως δεν θελω να αφησω καποιον παραπονεμενο.εγω πρωσοπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον , κουτσουλα ιωαννη,κουτσο στυλιανο ,βαιο ποντικα,ψωμα ιωαννη, helilant ,nem hobby,samos rc model, ζαχαριαδη κωστα,και τον φιλο μου αντωνιαδη γιαννη.παντως φιλε sfyris ειμαι σιγουρος οτι ανηκεις σε αυτην την παστα επαγγελματιων γιατι ενω δεν σε ξερω πρωσοπικα εχω ακουσει για εσενα . α και σιγουρα δεν εισαι απο αυτους που δεν ξερουν απο τηλεκατευθηνομενα ετσι.. Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 21:59:23 »

Σ'ευχαριστώ φίλε μου...τι ειρωνεία....να ακούς μια καλή κουβέντα από έναν άνθρωπο που ούτε τον έχεις δει ποτέ σου και από αυτούς που τους έχεις σταθεί και έχεις βοηθήσει και έχεις πετάξει μαζί τους τίποτα...ούτε μια νύξη...(μάλιστα μερικοί που στο παίζουν και πολύ φίλοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να γραφτούν στο φόρουμ να πουν μια καλή κουβέντα). Μπράβο πάντως και πάλι ρε παιδιά, τυχεροί οι μαγαζάτορες στα Ιωάννινα. Τους χαιρετισμούς μου στον Αντωνιάδη, πολύ καλό παιδί όντως (πετούσαμε στους αγώνες όταν κατέβαινα που οι καιροί ήταν καλύτεροι)  Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 8 Φεβ 2011, 22:11:50 από sfyris » Καταγράφηκε

ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 9 Φεβ 2011, 22:12:33 »

.....μάλιστα μερικοί που στο παίζουν και πολύ φίλοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να γραφτούν στο φόρουμ να πουν μια καλή κουβέντα.

Νάσαι σίγουρος πως για να σε διαβάσουν κάνουν τον σχετικό κόπο....
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 9 Φεβ 2011, 22:14:38 »

Azn έχουν γνώση οι φύλακες  Azn
    Καταγράφηκε

m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 9 Φεβ 2011, 23:38:56 »

δεν εχω κανενα προβλημα απλως δεν θελω να αφησω καποιον παραπονεμενο.εγω πρωσοπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον , κουτσουλα ιωαννη,κουτσο στυλιανο ,βαιο ποντικα,ψωμα ιωαννη, helilant ,nem hobby,samos rc model, ζαχαριαδη κωστα,και τον φιλο μου αντωνιαδη γιαννη.παντως φιλε sfyris ειμαι σιγουρος οτι ανηκεις σε αυτην την παστα επαγγελματιων γιατι ενω δεν σε ξερω πρωσοπικα εχω ακουσει για εσενα . α και σιγουρα δεν εισαι απο αυτους που δεν ξερουν απο τηλεκατευθηνομενα ετσι.. Thumbs up Thumbs up

Εγω δεν θελω να κατονομασω τους απατεωνες που εχω γνωρισει στο χωρο γιατι μετα θα πρεπει να τους ριξω κι ενα χερι ξυλο.  Οταν ομως γνωριζεις ανθρωπους σαν τον ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ  δεν μπορεις να μην επαινεσεις την πολυ καλη δουλεια που κανει. Θελω να πιστευω οτι  υπαρχουν κι αλλοι σωστοι στο χωρο απλα δεν ετυχε ακομα να τους γνωρισω.
    Καταγράφηκε
    Αμαλιαδα modelshop
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 07:58:42 »

καλημερα σας
    θελω να μοιραστω μαζι σας την πικρα μου
    πριν 4 χρονια οτα ανοιξα το μαγαζι [το σκυλομετανοιωσα] ηρθε ενας πελατης με αγαπη για το χομπυ που ψωνιζε απο ΠΟΛΥ γνωστο μαγαζι στην αθηνα το οποιο εχει συμετοχη στο φορουμ.
    ο κυριος αυτος πουλησε σε πρωταρη extra 300 για να ΜΑΘΕΙ να πεταει μονος του. μετα απο 5-6 σπασμενα μοντελα ηρθε σε μενα και του εδωσα ενα easy trainer της tunder tiger και εμαθε να πεταει. σημερα εχει ενα στολο με πανω απο 20 μοντελα.
    για να μην σας κουραζω ο κυριος αυτος εχει μεγαλωσει το μαγαζι του και ειναι μεγαλο ονομα στον χωρο εγω το μαγαζι σχεδον το εκλεισα [το κραταω μονο απο αγαπη] και ασχολουμαι με αλλο αντικειμενο
    συμπερασμα: στο λεξικο σας σβηστε την λεξη καλοσυνη και αντικαταστηστε την με την λεξη @@@ακια η αν προτιματε με την λεξη αχαριστια
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 08:10:41 »

Παλιό κατάστημα. Είμαι παρών.
    Ερχεται ένας πατέρας με τον γυιό του να αγοράσουν ένα σύστημα τ/κ.
    Ο πωλητής τους προτείνει να πάρουν από ένα πολύ ακριβό σύστημα ο καθένας, (το καλύτερο που υπήρχε τότε),  για να μπορούν να πετούν και οι δύο.
    Δεν τους λέει ότι ο πομπός έχει μνήμες και μπορούν να τον χρησιμοποιούν εκ περιτροπής και οι δύο.
    Τελικά δεν πήραν τίποτε. Ποιός έχασε;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: απαραδεκτο.
    Μεταπήδηση σε: