Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ήμουν στην έκθεση της Νυρεμβέργης. To τμήμα RC ήταν όπως πάντα μεγάλο. Θα ανεβάσω μερικές φωτό με τα νέα που είδα εκεί. Μια και ασχολούτμε με ε/π οι περισσότερες φωτό είναι ελικοπτέρων.
Το πιο σημαντικό νομίζω που είδα είναι η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πληθώρα μικροπαραγωγών με μπαταρίες, φορτιστές, σερβο, FBL ηλεκτρονικών (!!! και η "κουτσή μαρία" έχει FBL πλέον) και φυσικά ατελείωτα ομοαξονικά μικρά. Πραγματικά στα FBL ηλεκτρονικά είναι σαν τα κουλούρια!!!!

Πάρε κόσμε

Οι μπαταρίες έχουν αρχίσει να παίρνουν διαστάσεις φορτηγού. Πολλές 6S, 5800-6200, 45-60C. Όλοι έχουν μπαταρίες με τσ C να φτάνουν τα 70 από αυτά που είδα.
Πολλές ολοκληρωμένες (και σίγουρα ακριβές) μετατροπές νίτρο σε ηλεκτρικά (από hirobo, jr κλπ). Η hirobo δεν επέτρεπε φωτό αλλά είχε το 50αρι με την καμπάνα ακόμη πάνω στο ηλεκτρικό μοτέρ ..... στο περίπτερό της ο Haegele και ο Hiroki (νομίζω).
Ξεκίνησα την βόλτα με επίσκεψη στην Compass που ήθελα να δω από κοντά το αναμενόμενο 7ΗV. Οι φωτό δεν είναι πολύ καλές μια και η φωτογραφική μου δεν είναι αξιόσεων και ο φωτισμός στην αίθουσα περίεργος.
Λοιπόν το 7HV είναι πολύ ωραίο ε/π. Έχει τέλειες λύσεις σε πολλά θέματα. π.χ. Σηρώμενη βάση μπαταριών που πιάνει πάνω και καλύτερη μεταφορά του βάρους, έχουν βάλει τα σέρβο λινκσ να είναι μακριά (άρα σερβο ανάποδα) το οποίο βελτιώνει την γραμμικότητα της απόκρισης (λύση που δείχνει ότι προσέχουν τη λεπτομέρεια), αυτόματτο τεντοτήρα που τον είδα να δουλεύει όταν αλλάζει η ροπή στο στροφείο (καλό), στροφείο που αξαλύφει το phasing (και πραγματικά παορώ γιατί στο site της mikado κάποιος γράφει ότι τα στροφεία της compass προκαλούν phasing (? ? ?) κλπ. Είναι μεγάλο ε/π και φυσικά μόνο 12S.
Δείτε μερικές φωτό.