Είναι πολύ πιο ουσιαστική η προσφορά ενός που συμμετέχει με σωστό λόγο και ψευδώνυμο παρά ενός που φλυαρεί επώνυμα.
Κ. κωστόπουλε γράψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κυριοι ειμαι στο φορουμ εναν χρονο, και πειστεψτε με απο αυτα που εχει γραψει και γραφει ο καθενας, επωνυμα ή μη τον ( κρινω ) σε εισαγωγικα, οπως κρινεται ολοι εσεις εμένα.
Υπαρχουν ατομα που ασχολουνται με τον αεραθλητισμο, και ειναι είρωνες, αλλα υπαρχουν και πολοι αξιολογοι ανθρωποι, που με συνεση και ορθη σκεψη τοποθετουνται ομορφα σε μια συζητηση.
Οταν καποιος διαφωνει με κατι που λεει ο αλλος απλα και ομορφα μπορει να πει την γνωμη του και οχι να κανει επιθεση του τυπου (ποιος εισαι εσυ που λες αυτα) ο καθενας εχει τις εμπειριες του και δεν ειναι αναγκη να ειναι αθλητης για να τις μεταφερει εδω.
Εχω γνωρισει πολυ αξιολογους αερομοντελιστες, που ασχολουνται με αθλητισμο και δεν ειναι καθολου ιδιορρυθμοι.
Το οτι μπαινετε επωνυμα εδω στο φορουμ δεν σημαινει οτι ειστε και βασιλιαδες και οτι πρεπει να σας κανουμε εμεις οι κοινοι θνητοι τεμενάδες.
Εγω προσωπικα εχω την φωτογραφια μου εδω, πεταω ηλεκτρικα στο ΣΕΦ, βοηθαω καινουρια παιδια που μπαινουν στον χωρο, ειμαι αερομοντελιστης 15 χρονια, και ειμαι μια χαρα !!!!!!! αλλα εγω προσωπικα δεν ανεχομαι κακες συμπεριφορες του τυπου εγω ειμαι αυτος τι εισαι εσυ, τέλος......
Ευάγγελος Κουλάδης
Υ.Γ. κυριε Κωστόπουλε αν δεν σας αρεσει αυτο που εγραψα μπορειτε καλλιστα να το διαγραψετε.