|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #225 στις: Τρίτη, 20 Δεκ 2011, 23:14:55 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
balantis20
|
 |
« Απάντηση #226 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 00:47:31 » |
|
Ή το extra σου παει ή βελτιωνεσαι με εκθετικο ρυθμο,μπορει και τα δυο.Δεν βαζω παραξενα με το νου μου απλως ηθελα να το επισημανω αλλα δεν ηξερα ποιος ειναι ο πιλοτος επειδη με τη βελτιωση αλλαζει και ο τροπος πτησης και αντε να καταλαβεις....  Δεν στο αναφερω απαραιτητα σαν καλο σχολιο απλα οντως υπαρχει βελτιωση και ηθελα να στο πω.....  Και ο μπαμπης με τη φουντανιερα κανει "αλητειες"....δωσε χαιρετησματα  Η μουσικουλα στο βιντεο πολυ Artistic.....  Τα λεμε παλι σε κανα 3ντοevent..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #227 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 14:56:11 » |
|
Ή το extra σου παει ή βελτιωνεσαι με εκθετικο ρυθμο,μπορει και τα δυο.Δεν βαζω παραξενα με το νου μου απλως ηθελα να το επισημανω αλλα δεν ηξερα ποιος ειναι ο πιλοτος επειδη με τη βελτιωση αλλαζει και ο τροπος πτησης και αντε να καταλαβεις....  Δεν στο αναφερω απαραιτητα σαν καλο σχολιο απλα οντως υπαρχει βελτιωση και ηθελα να στο πω.....  Και ο μπαμπης με τη φουντανιερα κανει "αλητειες"....δωσε χαιρετησματα  Η μουσικουλα στο βιντεο πολυ Artistic.....  Τα λεμε παλι σε κανα 3ντοevent.....  Σωστος!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
balantis20
|
 |
« Απάντηση #229 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 19:58:12 » |
|
Γεια σου δημητρη....Η αληθεια ειναι αυτη αλλα τωρα ειχαμε και συγχρονισμενες πτησεις με το δικο μου Yak και του Χρηστου  ειχε πλακα.... Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι του φιλου Στελιου ο οποιος μου εδωσε την ευκαιρια να το πεταξω στο μοντελοδρομιο,οποτε σιγουρα μπορω να σου δωσω αρκετα κατατοπιστικες πληροφοριες..... Γενικα πεταγε καλα για το βαρος του μιας και πεταγε με 6σελο και υπηρχε πολυ περιττο βαρος....  Ομως με ενα προσεγμενο σεταπ για χαμηλοτερο βαρος πιστευω πως θα ειχε πολυ ενδιαφερον....με τοσο βαρος παντως μου εκανε τα χατιρια και μου αφησε καλες εντυπωσεις....Βεβαια το σεταπ ειχε μπει δοκιμαστικα μιας και η παρθενικη απο οτι μου ειπαν εγινε εκει και η δευτερη πτηση στα χερια μου με καλα αποτελεσματα.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dimitrio
|
 |
« Απάντηση #230 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 20:34:31 » |
|
6σελο ειναι way too much για 1.25 epp την στιγμη που το δινει κιολας με 3s 1800 mah μιλαμε για πολυ βαρος περιτο αν σκεφτεις κ μοτερακι κ esc κ μπαταρια οποτε για να αφησε καλες εντυπωσεις ετσι μαλλον 8α το παρω  (λιγο σκουντημα ηθελα) χαχαχαχαχα ανεβαστε κανενα βιντεακι να σας καμαρωσουμε βρε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
balantis20
|
 |
« Απάντηση #231 στις: Τετάρτη, 21 Δεκ 2011, 21:02:40 » |
|
Κι εγω αυτο ηθελα να σου μεταφερω και τελικα το καταλαβες...τελικα οσοι εχουν τα ιδια "χουγια" μου φαινεται πως καταλαβαινονται χωρις πολλα πολλα....  Παρτο αξιζει Ομως footage απο τις πτησεις δυστυχως δεν υπαρχει  ή ετσι πιστευω....τι να κανουμε δεν μπορουμε να πεταμε και να τραβαμε.....  Οτι ανεβασουνε στο αντιστοιχο topic.....  Καλο βραδυ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dimitrio
|
 |
« Απάντηση #232 στις: Πέμπτη, 22 Δεκ 2011, 01:49:17 » |
|
ελπιζω ν ανεβασουνε..... οσο για το χουι ειναι μεγαλο χουι αυτο το yak55m σε ολες τις εκδοσεις!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #233 στις: Πέμπτη, 22 Δεκ 2011, 17:36:01 » |
|
Ή το extra σου παει ή βελτιωνεσαι με εκθετικο ρυθμο,μπορει και τα δυο.Δεν βαζω παραξενα με το νου μου απλως ηθελα να το επισημανω αλλα δεν ηξερα ποιος ειναι ο πιλοτος επειδη με τη βελτιωση αλλαζει και ο τροπος πτησης και αντε να καταλαβεις....  Δεν στο αναφερω απαραιτητα σαν καλο σχολιο απλα οντως υπαρχει βελτιωση και ηθελα να στο πω.....  Και ο μπαμπης με τη φουντανιερα κανει "αλητειες"....δωσε χαιρετησματα  Η μουσικουλα στο βιντεο πολυ Artistic.....  Τα λεμε παλι σε κανα 3ντοevent.....  Βαλαντη  με "εφτιαξες"παλι .... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #234 στις: Πέμπτη, 22 Δεκ 2011, 18:05:41 » |
|
 Να πω την αληθεια το Εxtra μετα απο την ατυχη πτωση πτιν αρκετους μηνες επισκευαστικε σε πολυ χαλαρους ρυθμους και πιθανοτατα ολο το σεταπ βγηκε σε σχετικα χαμηλο βαρος.. Αυτο βοηθαει να ειναι αρκετα προβλεψημο το μοντελο ..παραληλα "ακουει "φανταστικα σε οτι του ζηταει ο πιλοτος..γενικα θα ελεγα οτι για το συγκεκριμενο μοντελο καλο θα ειναι να χρησημοποιηθει μοτερ παρομοιο με αυτο που προτεινετε καθως και σερβακια μινι οπως ειναι το original σεταπ..αλιος το βαρος ανεβαινει και η υπερβολικη δυναμη ενος μεγαλου μοτερ μαλον το χαλαει παρα το βοηθαει.Ετσι μετα την πτωση ηρθε η "αναγεννηση"
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #235 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 13:37:57 » |
|
KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! η πρωτη πτηση του 2012 μπηκε με φελιζολακια σε παρκο....  καθος και drift για αλαγη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #236 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 19:18:22 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #237 στις: Τρίτη, 3 Ιαν 2012, 20:58:25 » |
|
Το επομενο βιντεο θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον 
|
|