Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 07:31:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 07:31:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 694
    Συνολικά: 694
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: τι πρεπει να κανουμε αν δεν μας κοβουν αποδειξη?  (Αναγνώστηκε 24853 φορές)
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 10:19:06 »

Προς τους ελευθερους επαγγελματιες, παιδια, και εσεις στην τελικη ομως κρατατε τα μαγαζια σας απο τα λεφτα που πληρωνοντε οι ΔΥ, μιας και τα λεφτα στην αγορα κατα 80% απο εκει μπαινουν.

ετσι νομιζουν
    δε μπαινουν βγαινουν idiot2
    για ποιο λογο να ειναι το 80% μιας χωρας ΔΥ??
    και μιας και ειπες οτι εισαι και αγροτης ενα παραδειγμα για να δεις αν μπαινουν λεφτα η βγαινουν
    εχεις 100 στρεματα και βαζεις σιταρι 
    και εχεις μια οικογενεια 5 ατομα
    οι 4 ειναι σε γραφεια να σου κανουν αναλυση πως θα βαλεις μπροστα το τρακτερ και με ποιο τροπο
    θα απλωσεις λαστιχα και ο 1 συν 5 εργατες μονιμα στο χωραφι
    για ποσο καιρο μπορεις να κρατησεις αυτα τα ατομα χωρις να δανειστεις λεφτα?
    και ποσο ποιο δυσκολα θα ειναι για σενα οταν το σιταρι που βγαζεις δε φτανει να τους ταισεις
    αλλα θα πρεπει να αγορασεις κιόλας ??
    πιστευω οτι το λιγοτερο που θα εκανες (αν δεν εδιωχνες και τους εργατες ) ηταν να βαλεις και τους αλλους στη δουλεια μπας και βγαλέτε περισσοτερο σιταρι να φατε αλλα και να πουλησετε
    αυτη ειναι η λογικη τουλαχιστον σε καθε ελ.επ.
    λιγοτερο παθητικο προσωπικο
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #61 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 10:31:03 »

και οπως ειπα και ποιο πανω μας κανανε να τρωγομαστε ο γειτονας με τον γειτονα.... εγω ειμαι παιδι ΔΥ, ελευθερος επαγγελματιας ο ιδιος, αλλα και με αρκετα χωραφια οποτε ξερω και την αγροτια (τα καλλιεργω κανονικα) . και οι τρεις τομεις εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους, και κανενας τιμιος δεν πλουτισε απο την δουλεια του....

ειδες ομως που σε εχουν κανει να πιστευεις οτι κανεις δε πλουτισε απο τη δουλεια του?
    οποτε κοιτας με οσο λιγοτερο η καθολου δουλεια (ΔΥ) να περνας καλα?
    μετα λες γιατι τρωγομαστε  idiot2
    να εισαι σιγουρος οτι αν ειμασταν ολοι παραγωγικοι θα ειχαμε και λεφτα
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #62 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 10:55:51 »

παιδια η οικονομια της χωρας μας ειναι δεδομενο πως ειναι το λιγοτερο αρρωστη. το θεμα ειναι πως αυτη τη στιγμη, ας που για εμενα που ειμαι και αγροτης, αν μειωθουν τα εσοδα των ΔΥ κατα πολυ, αυτοματως θα χασω και το 80% της πελατειας μου. Τα εσοδα της χωρας μας ειναι ο τουρισμος και η ναυτιλια. Τα χρηματα καλως η κακως και απο τους 2 αυτους τομεις εισπρατωντε απο το κρατος , αλλα δεν υπαρχει τροπος να κυκλοφοροσησουν παλι στην αγορα. Σε μια υγειη οικονομια τα χρηματα αυτα θα κυκλοφορουσαν ως ενα βαθμο με τους ΔΥ και ο κυριος ογκος τους μεσω των ΔΥ. Στην ελλαδα δυστυχως κυκλοφορουν μονο μεσω των ΔΥ. Απο εκει και περα εγω σαν αγροτης εξαγωγες δεν κανω, ακομα και να πεταω πραγματα (αλλο loop και αυτο) οποτε η πελατεια μου στηριζετε στο δημοσιο.το ιδιο συμβαινει σαφεστατα και στα μαγαζια.Ακουω πολλους να κατηγορουν του ΔΥ, αλλα θα ηθελε κανεις να φανταστει τι θα γινοταν αν ειχαμε 300-400κ απολυσεις απο τον δημοσιο τομεα? Θα  βιωναμε τον αποπληθωρισμο σε ολο του το μεγαλειο ! Anyway, νομιζω πως ξεφυγαμε απο το θεμα , και των αποδειξεων , και του μοντελισμου κυριως. Οπως σωστα ειπωθεικε, ολοι κοιταμε στην τελικη να κανουμε το κεφι μας(hobby) οσο το δυνατον φθηνοτερα. Αν παιρνουμε καλυτερες τιμες χωρις να μας κοβουν αποδειξη, τοτε ειναι και αυτος ενας δρομος. Απαιτωντας αποδειξεις απο την αλλη μας χτιζει το αφορολογητο, και βοηθαμε και την χωρα μας , οσο μας νοιαζει, οσο μπορουμε , να συνελθει. Ολα τα αλλα νομιζω τα εξειγει το γεγονος πως αυτη τη στιγμη ζουμε συμφωνα με τις στατιστικες το μεγαλυτερο κυμα μεταναστευσης των ελληνων απο την μεταπολιτευση.
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #63 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 14:13:18 »

και οποιος με μοντελιστικο μαγαζι μπορει και μου δινει τα πραγματα ποιο φθηνα χωρις αποδειξη δεν εχω και κανενα προβλημα

Και το θεμα ειναι οτι ετσι πρεπει να εγινε και με το συγκεκριμενο θεμα δλδ πηραν χαμηλοτερη τιμη η κατι τετοιο υπηρξε προσυνενοηση και βγηκε ο ΤΡΙΤΟΣ να δημιουργησει θεμα...!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 14:19:30 »

Ακουω πολλους να κατηγορουν του ΔΥ, αλλα θα ηθελε κανεις να φανταστει τι θα γινοταν αν ειχαμε 300-400κ απολυσεις απο τον δημοσιο τομεα? Θα  βιωναμε τον αποπληθωρισμο σε ολο του το μεγαλειο !

Το θεμα ειναι οτι δεν τους κατηγορουν ασκοπα... Υπάρχει λόγος... Πας σε μια υπηρεσία και σου βγάζουν την πίστη...
     Δεν είπε κανείς να απολυθούν αλλα καλυτερα είναι να μην ειχαν προσληφθεί..... Μηπως ξέχασες τον κηπουρό της Βουλής ποιος ήταν?? Μήπως ξεχνάς τις ζωοτροφές για τα Άλογα της βουλής..Huh Kαι γενικα ολα τα σκάνδαλα προσληψεις ΔΥ οι οποιοι δεν χρειαζόντουσαν αλλα ολο αυτο γινόταν προεκλογικα..!

Η βουλή είχε το 2000  δν θυμαμαι ακριβως τα νουμερα αλλα καπως έτσι ειναι 900 υπαλληλους... το 2003 είχε 1300 υπαλληλους, το 2005 1800 κια τωρα έχει 1950 ... Μεσα σε 10 χρονια με την ιδια την βουλή με τους ίδιους 300ους διπλασιάστικαν οι θέσεις των δημοσίων υπαλλήλων...!
    Τι θες δλδ να μου πουμε για ολους αυτούς δεν πειράζει ας τους πληρώσουμε να κάθονται???
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 14:31:37 από PaNt » Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 15:08:58 »

lalala

Καταγράφηκε
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 01:23:07 »

ας μας πει ο bocian τι μισθό παίρνει στον ΟΤΕ  (μαζί με τα επιδόματα) και πόσες ώρες δουλεύει την ημερα.

Μπα δεν νομιζω οτι πρεπει να σου πω ποσος ειναι ο μισθος μου αφου τον ξερεις πολυ καλα οπως ξερεις το εφ απαξ και τη συνταξη. Τι δηλαδη εμαθες για εφ απαξ και συνταξη και δεν εμαθες το μισθο?Τυχαιο δεν νομιζω. Ειμαστε για τα παπαγαλακια δε λεω αλλα οχι κι ετσι.

Οσον αφορα το χρονο εργασιας των υπαλληλων, οποιος εχει εστω και λιγο μυαλο, δεν χρειαζεται να ρωτηση ποσος ειναι αυτος  αλλα απλα να δει τους ισολογισμους του ΟΤΕ και  θα διαπισωσει οτι ειναι απο τις κερδοφορες εταιριες του χωρου (παρολο τον αθεμιτο ανταγωνισμο) ε τωρα εσεις οι ελευθεροι επαγγελματιες αν  πιστευετε οτι μια εταιρια με τεμπελιδες υπαλληλους μπορει να ειναι κερδοφορα εφαρμοστε το ιδιο προγραμμα.
    Δεν εχετε λοιπον παρα να μας προσλαβετε (δωστε κατι παραπανω) και θα σας απογειωσουμε..

Αν τωρα τρελενεσται  uglystupid2 που καποιοι πληρωνουν  καθε μηνα ασφαλιστικες εισφορες για να εχουν μια αξιοπρεπει συνταξη τι να κανουμε ρε παιδια εμεις βλεπετε εχουμε συνηθιση να πληρωνουμε και δεν μας κακοφαινετε αν παλι σας φαινονται πολλα τα λεφτα της συνταξης που περνουμε θα περνατε ακριβως τα ιδια   Cheesy Cheesy Cheesy  αν..................

Εσεις θελετε τους υπαλληλους τεμπελιδες κοπανατζηδες κλπ κλπ εσας βολευει πιο πολυ να ειναι χυμα η κατασταση, αφηστε τωρα τα κροκοδειλια, γιατι οταν θα ρθει η ωρα να κλεισουμε βιβλια....καλο ειναι  μη μας ερθει ο ουρανος σφοντυλι.

Δηλαδη  θα λετε γεματοι χαρα: Σημερα πηγα στην εφορια (ΙΑ Αθηνων) ρε φιλε μου και πολυ το χαρηκα επεσα πανω σ ενα εντιμο υπαλληλο αλλο πραγμα μ εβαλε να πληρωσω ολο το ποσο, Κωστα αυριο να πας κι εσυ πολυ θα το χαρεις........να τ ακουσω κι αυτο κι ας παρω συνταξει στα 90

Αντε καληνυχτα και αμα ξυπνησετε μην τρομαξετε.....θα ειναι για να κανετε την περαιωση σας.  Grin
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #67 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 01:53:32 »

ναι το πόσες ώρες δουλεύετε μέσα στο υποτιθέμενο οκτάωρο να μας πεις...
    τόσα χρονια μονοπώλιο ο οτε...και με τις ακριβότερες χρεώσεις σε όλη την ευρώπη...αλίμονο αν δεν ήταν κερδοφόρα επιχείρηση.
    όσο για τις εισφορές που πληρώνετε...αυτό και αν είναι ανέκδοτο... Crazy2
    για την περαίωση καμια αντίρρηση για όσους δεν έχουν κάνει..αλλα όχι να στέλνει και σε όσους κάνανε αυτοπεραιωση κάθε χρόνο..
    και τέλος  δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα βιβλία μου..μονο με κάτι αλαζόνες και βολεμένους έχω πρόβλημα...

Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 02:20:20 »

ειναι ποτε δυνατον τα μονοπωλια να μην εχουν κερδη??
    ΟΤΕ-ΔΕΗ ??
    αφου οσα ατομα και αν προσλαβουν οσα εξωδα και αν εχουν ανεβαζουν τη τιμη πωλησης
    και ερχονται μια η αλλη
    ετσι ξερω και γω
    δωσε μου να εχω μονοπωλιο οτιδηποτε και να ειναι υποχρεωμενοι να το παρουν ολοι
    να σου πω μετα
     οσο για τους μισθους τις κρατησεις τις ασφαλειες καλα αλλο παραμυθι
    και γω αμα ειχα τη δυναμη να εχω μαζι μου 20000 ψηφοφορους τη δυνατοτητα
    να ακινητοποιησω την Ελλαδα με ενα διακοπτη θα ανεβαζα το μισθο μου στα 5000 ευρω
    και μετα θα ελεγα καντε μου κρατησεις 100 ευρω το μηνα για να παρει το παιδι μου στα 18
    35000 ευρω κρατηστε και για την ασφαλεια μου και ποσα θελετε για τη συνταξη μου
    και μετα θα ελεγα ξερεις απο 5000 μου κρατανε τα 3000 και περνω τα 2
    (γιατι πονανε οταν μιλανε για ιδιωτικοποιηση του ΟΤΕ-ΔΕΗ?)
    να δω αν κατεβει ο μισθος στο μεσο ορο 1000-1200 ευρω ποσοι θα θελουν μετα κρατησεις για
    μεγαλη συνταξη κρατησεις για το παιδι κτλ?
    τι θα τους μεινει μετα?
    (οτι και σε μας απο τα 3 το 1 μικρο και θα ποναει)
    αντε καληνυχτα και προσεχτε μη δειτε ονειρο οτι εγινε ιδιωτικοποιηση και παθετε τιποτα
    αργει λιγο ακομη  Undecided

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 02:29:59 »

(γιατι πονανε οταν μιλανε για ιδιωτικοποιηση του ΟΤΕ-ΔΕΗ?)

Kαλα τα λες αλλα πιο πολυ ποναει η Αξιολόγηση των ΔΥ , γιατι απλα θα ξεχάσουν τα καφεδάκια, πιτόγυρα, τσιγαράκια, αραγμα αλλα και βεβαια δεν θα είναι πλεον εξουσία..
    ( Βλεπε καθηγητές+++++++)
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #70 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 03:40:21 »

Εχουμε ξεφύγει από το θέμα,αλλά μιας και αναφέρεστε στους Δ.Υ επιτρέψτε μου να προσθέσω κάτι.
    Μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ (δεν θα αναφερθώ σε αυτή), μέσα στον λογαριασμό υπάρχουν
    τα Δημοτικά τέλη και η ΕΡΤ, για Δημοτικά θα πληρώσω 5€ και για ΕΡΤ 17€.
    Θα πληρώσω 3,5 φορές πιο ακριβά από τον Δήμο, που αυτός κάποιο έργο προσφέρει, τους βολεμένους
    της ΕΡΤ που δεν μου προσφέρουν κανένα έργο,γιατί να τους πληρώσω??  Δεν είναι αδικία??
    Το χειρότερο για εμένα είναι ότι για να γεμίσουν το Δημόσιο με "εγκλωβισμένους ψηφοφόρους",
    αδειάσανε τα χωριά από κατοίκους και τους "σαρδελοποιήσανε"  στις μεγάλες πόλεις.
    Συγνώμη αν θίγω κάποιους φίλους.  Wink
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 08:51:31 »

οταν γινετε συζητηση σχεδον παντα ξεφευγουμε απο το αρχικο θεμα
    η μια κουβεντα φερνει την αλλη και ειναι λογικο να συμβαινει αυτο
    ητε γιατι εξαντληθηκε το θεμα ητε γιατι απο τη κουβεντα προεκυψε κατι ποιο ενδιαφερον
    εαν αυτος που ξεκινησε το θεμα εχει καλυφθει η δεν εχει προβλημα
    δε νομιζω οτι ειναι τοσο κακο

Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 11:25:22 »

οταν γινετε συζητηση σχεδον παντα ξεφευγουμε απο το αρχικο θεμα
    η μια κουβεντα φερνει την αλλη και ειναι λογικο να συμβαινει αυτο
    ητε γιατι εξαντληθηκε το θεμα ητε γιατι απο τη κουβεντα προεκυψε κατι ποιο ενδιαφερον
    εαν αυτος που ξεκινησε το θεμα εχει καλυφθει η δεν εχει προβλημα
    δε νομιζω οτι ειναι τοσο κακο

ΠΕΣ'ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ!!
    Κοινώς όποτε ξεκινάει ένα θέμα μετά από κάνα δύο σελίδες το έχουμε κάνει λύσσα!!!!
     Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 11:35:22 »

Bocian είδες πόση διαφορά αντιλήψεων έχουμε όσον αφορά το θέμα πελάτης ε; Εγώ στους σταθερούς πελάτες ποτέ δε θα μιλούσα με αυτό το ύφος αλλά θα έσκυβα στα προβλήματά τους όταν θα τα άκουγα και θα έβαζα τη γλώσσα μου στο μυαλό μου πριν απαντήσω. Εσύ όμως (όπως και πολλοί συνάδελφοί σου) είδες πώς αντιμετώπισες όλους εμάς από τους οποίους τρως (όπως είπες) ένα κομμάτι ψωμί; Αυτό να σε προβληματίζει λίγο...
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 16 Φεβ 2011, 11:46:33 »

Παλι τρωει ο γειτονας τον γειτονα! Ναι οσοι δουλευουν στον οτε ειναι απο τους ποιο καλοπληρωμενους στην ελλαδα, αλλα δεν σημαινει πως καθοντε κιολας, στην τελικη ο οτε ιδιωτικη εταιρια ειναι ουσιαστικα . Και ας μην δουλευω στον ΟΤΕ. Για οσους ακολουθησαν το ελευθερο επαγγελμα 1 εχω να πω, παιδια ας μπαιναμε και εμεις στο δημοσιο αν δεν μας αρεσει ο ιδιωτικος τομεας.
    Για οσους το καταχαρηκαν με τις περαιωσεις κτλ, δεν εχω καταλαβει γιατι χαρεικε ο κοσμος που εβαλαν ολους τους επαγγελματιες να πληρωσουν χαρατσι. Προσωπικα μου ηρθε περαιωση , και πολυ απλα την εγραψα κανονικα. οποιος ηθελε κανει περαιαωση, αλλα αν εχεις μαγαζι τελικα δεν σε παιρνει να μην κανεις . Και θα το φερω σε αναλογια ΔΥ, η περαιωση για τον ελευθερο επαγγελματια ειανι το αναλογο με το να παω εγω στο γραφειο ενος ΔΥ και να του πω, δωσε μου 3 μισθους, αλλιως θα ψαξω στα χαρτια σου και στον υπολογιστη σου , να υπολογισω τελικα ποσες ωρες πραγματικα δουλευεις τη μερα, και αν δεν βγει 8ωρο θα σε πληρωνω για τις ωρες που πραγματικα δουλευεις. Ειναι εκβιασμος, αλλα ακομα και ο ποιο ευσυνειδητος υπαλληλος θα αναγκαστει να πληρωσει , γιατι τελικα αν τον ψαξουν θα βρει τον μπελα του.
    Τωρα οσον αφορα τους λογαριασμους, τα χαρατσια , την ασυδοσια , το ποσο μπουρδελο τελικα ειναι το κρατος μας, το μονο που θα πω ειναι πως καθε 4 χρονια ολοι μας (μιας και νομιζω πως μιλαω με εννηλικες) επικυρωνουμε πως μας αρεσει αυτη η κατασταση ψηφιζοντας τους ιδιους και τους ιδιους, ειτε πως δεν μας ενδιαφερει απεχοντας . Απο την στιγμη που οταν μας ρωτανε αν μας φταιει κατι εμεις σιωπουμε , τοτε καλα κανουν και μας κοβουν τους μισθους ( που δεν τους αξιζουμε στην τελικη, γιατι μαζι τα φαγαμε ) καλα κανουν και μας καινουν περαιωσεις και μας αναγκαζουν στο να τα κλεισουμε τα μαγαζακια μας, καλα κανουν και ξεπουλανε το κρατος μας σε τιμη ευκαιριας, ( εγω ξεκινησα κανω οικονομια για να παρω κανα καλο νησι κοψοχρονιας ... ) Και τα λεω αυτα τη στιγμη που ειμαι νεος εργαζομενος, και τον μισθο η ακομα χειροτερα τη συνταξη που παιρνει ενας οτετζης αυτη τη στιγμη δεν προκειτε να τα παρω ουτε με 20 χρονια δουλειας , που δεν καταφερα να ανοιξω δικη μου επιχειρηση , μιας και τα δανεια πλεον δεν βγαινουν ευκολα και η αγορα φοβατε τα κανονια που εχουν πεσει απο τους προηγουμενους ,και γενικα ανεικω στην γενια αυτων που θα πληρωσουν ΟΛΑ οσα κανανε οι μεγαλυτεροι μου...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: τι πρεπει να κανουμε αν δεν μας κοβουν αποδειξη?
    Μεταπήδηση σε: