Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 07:31:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 07:31:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 686
    Συνολικά: 686
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: τι πρεπει να κανουμε αν δεν μας κοβουν αποδειξη?  (Αναγνώστηκε 24840 φορές)
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 18:29:12 »

παιδια μην τα συζηταμαι και πολλυ αυτα ολλοι τα ξερουμαι
    για φανταστηται να βαλουν τελη πτησεος rc models
    και να μας υποχρεωνουν  να κολλαμαι επανω το
    αυτοκολητο  στο μοντελο...........
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 20:05:31 »

Το μαγαζί μου είναι και Ιντερνετ καφε. Κάθε μήνα ένα σαββατοκύριακο και τουλάχιστον μια με δυο μέρες τη βδομάδα μου κόβεται το ιντερνετ για άγνωστο λόγο και το μαγαζί όπως είναι φυσικό αδειάζει από πελάτες. Δυακόσια τηλέφωνα κάνω άκρη δε βρήσκω.  
    Επίσης μια με δυο φορές τη βδομάδα έχω διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα κατά καιρούς να έχω κάψει μερικά από τα UPS και κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία από τα μηχανήματά μου.
    Κάθε φορά που βρέχει δυνατά πλημυρίζει το μαγαζί μου και αν είναι μετά τα μεσάνυχτα αναγκάζομαι να ξυπνήσω και να τρέξω στο μαγαζί για να το προστατέψω όσο μπορώ από τη θεομηνία επειδή τα φρεάτια είναι βουλωμένα και κανείς δημόσιος δε νοιάζεται να τα ξεβουλώσει.
    Πριν 4 χρόνια "μπουκάρανε" στην κυριολεξία οι μπάτσοι χωρίς κάποιον ειδικό επί του θέματος και με υποχρέωσαν να πληρώσω διοικητικό πρόστιμο για απαγορευμένα παιχνίδια που θεωρούσαν οτι έπαιζαν οι πελάτες μου (Lineage και counterstrike έπαιζαν για όσους γνωρίζουν ). Ακόμα τραβιέμαι με δίκες για να πληρώνω την έλλειψη εξειδίκευσης των "δημοσίων υπαλλήλων"  devil
    Τους φόρους μου και τους λογαριασμούς μου όμως τους πληρώνω στην ώρα τους και με το παραπάνω (βλέπε "περαίωση"  ). Παρακαλώ λοιπόν τους δημόσιους υπαλλήλους να μου πληρώσουν όλη αυτή τη χασούρα και την ψυχολογική φόρτιση όλων αυτών που ωφείλεται κυρίως στο οτι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους αυτοί και τα επίσης "δημόσια" αφεντικά τους διαφορετικά να σταματήσουν να αναφέρονται σε θέματα αποδείξεων knuppel2.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 20:17:49 »

χα και συ τωρα περιμενεις να σε καταλαβουν  Undecided
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #48 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 20:21:43 »

Οταν χρωστας στο Δημοσιο σε πανε μεσα οταν σου χρωστανε  2-3  χρονια τοτε δεν τρεχει τπτ...!

Αυτο το απλο παραδειγμα τα λεει ολα..!
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 20:39:32 από PaNt » Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 20:45:54 »

Να πω κι άλλα;
    Θέλω να σταματήσω να πληρώνω κοντά στα 500 ευρώ το μήνα φροντιστήρια επειδή οι δάσκαλοι ("δημόσιοι" που πληρώνωνται από μένα) δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους  
    Θέλω πίσω το μηχανάκι μου που μου κλέψαν κάτι αλήτες επειδή οι μπάτσοι ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
    Να πω κιάλλα ή σας ζάλισα....σας ζάλισα ε; buck2
    Εάν λοιπόν πρέπει να μας κάνετε μήνυση για μια απόδειξη εμείς τότε τι πρέπει να κάνουμε σε σας βρε αθεόφοβοι ε;
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 21:09:29 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 21:10:58 »

δε σε πιστευουμε ψεματα θα λες
    συμβαινουν αυτα?

μπαααα  σε σενα θα ετυχε  

σε λιγο θα μας πεις οτι πληρωνεις και τσαμπα ασφαλεια ΙΚΑ ΤΕΒΕ laugh
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 21:16:02 »

laugh Α καλά, εκεί δεν έφτασα ακόμα, βιβλίο χρειάζομαι.... laugh
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #52 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 22:28:11 »

τα ίδια και τα ίδια

Στις επόμενες εκλογές να σας δω.
    το έχω ξαναγράψει
    Όποιος τα προηγούμενα 30 χρόνια έχει βοηθήσει με την ψήφο του τα 2 κόμματα εξουσίας  δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραπονιέται. Μόνο να ζητάει γονυπετής συγνώμη .
    και να ξέρουν οσοι του στηρίζουν ή τους στήριξαν οτι έρχετει σύντομα η νύχτα , που το μόνο που θάχει σημασία θα είναι το πόσο γρήγορα τρέχουν . devil
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #53 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 22:32:06 »

τα ίδια και τα ίδια

Στις επόμενες εκλογές να σας δω.
    το έχω ξαναγράψει
    Όποιος τα προηγούμενα 30 χρόνια έχει βοηθήσει με την ψήφο του τα 2 κόμματα εξουσίας  δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραπονιέται. Μόνο να ζητάει γονυπετής συγνώμη .
    και να ξέρουν οσοι του στηρίζουν ή τους στήριξαν οτι έρχετει σύντομα η νύχτα , που το μόνο που θάχει σημασία θα είναι το πόσο γρήγορα τρέχουν . devil

Αυτο ξαναπεστο...
    Δυστιχως στην Ελλαδα τα πολιτικα φρονιματα ειναι σαν τις κληρονομικες ασθενιες, μεταβιβαζονται απο γενια σε γενια... uglystupid2
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 22:54:01 »

Τους φόρους μου και τους λογαριασμούς μου όμως τους πληρώνω στην ώρα τους και με το παραπάνω (βλέπε "περαίωση"  ).

Δεν θ αμφισβητησω την φορολογικη σου Ακεραιοτητα Αλλα η περαιωση γιατι εγινε?

Εμενα παντως μου ειχε δημιουργηθη η εντυπωση οτι εγινε γιατι καποιοι εδω και  καααααααα μ π ο σ α    χρονια δεν ειχαν δωσει ΜΙΑ. Και δεν ειναι και υποχρεωτικη απ' οτι ακουσα.Τι παραπονιεστε για δαυτη? σιγα τα ωα, υπαρχουν καποιοι που πληρωνουν εφορια καθε μηνα!!!!!!!!!!!!!!!! και προκαταβολικα.

Οσον αφορα τωρα το θεμα της  κακης ποιοτητας υπηρεσιων του Ιντερνετ που σου παρεχονται (απο ΟΤΕ η απο Παροχο εχεις Ιντερνετ?)  θελω να πω (επειδη εργαζομαι στον ΟΤΕ) δεν υπαρχει ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ.
      Η ποιοτητα των γραμμων ειναι μετρησημη και ανακοινωσιμη στον Πελατη. Σου συνηστω με καθε διακοπη να δινεις βλαβη οχι τοπικα (σε καποιο φιλο η γνωστο της περιοχης) αλλα στο 121 οι επαναλαμβανομενες βλαβες ειναι οτι χειροτερο μπορει να μας συμβη πιστεψεμε.

Φιλικα Bocian
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 23:36:22 »

Bocian σίγουρα με δουλεύεις. Σταματώ εδώ γιατί δε γουστάρω το δούλεμα. Λες να μην ξέρω πού να δώσω βλάβη; ή να ανοίξουμε κουβέντες για υπηρεσίες βραδυάτικα που έχω μπουχτήσει με όλα αυτά...Και αν το θέλεις λίγο με ενδιαφέρει αν υπάρχει λόγος ή όχι, εγώ ξέρω οτι στο τέλος του μήνα θα μου ζητήσετε το λογριασμό και θα πρέπει να σας τον πληρώσω, αυτό με νοιάζει εμένα κατάλαβες; Δε θα γυρίσει κανείς από εσάς να μου πει συγνώμη ρε φιλαράκι σου κόβουμε κάτι τις επειδή τότε δεν είχες ιντερνετ... Όσο για την περαίωση ρώτα αυτούς που μου την έβγαλαν και γω προσπαθώ να βρω απάντηση. Όσο και για τα κόμματα κανέναν δεν υποστηρίζω, αυταπατάστε αν νομίζετε οτι υπάρχει κάποιος που θα νοιαστεί για σας, ακόμα δεν το καταλάβατε; Τι θα κάνει δηλαδή ο κάθε αρχηγός κόμματος, θα σηκώσει να χτυπήσει τη γροθιά στο μαχαίρι; μη μου το πάτε εκεί τώρα....
    Καταγράφηκε

MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Δευτέρα, 14 Φεβ 2011, 23:51:13 »

Όταν τα γίδια παρεκτρέπονται φταίει μονάχα ο τσομπάνης.
    Η ρουφιανιά είναι άσχημο πράγμα πάντως. Δεν είσαι πολιτισμένος όταν γίνεσαι μπάτσος αλλά μέσα από ουσιαστικές ενέργειες.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #57 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 00:23:37 »

φιλε styris άστο καλύτερα..
    άμα μπλέξεις με δημοσιους υπαλληλους δεν βγάζεις άκρη..
    τόσα χρονια τους λένε στα κανάλια τα παπαγαλάκια ότι αυτοί πληρώνουνε φόρους και όλη οι ελεύθερη επαγγελματίες είναι κλεφτες και φοροφυγάδες..
    ας μας πει ο bocian τι μισθό παίρνει στον ΟΤΕ  (μαζί με τα επιδόματα) και πόσες ώρες δουλεύει την ημερα..και να μας πει και για τους χιλιάδες συναδέλφους του που βγήκαν στη σύνταξη στα 50-55 χρονια τους και με εφάπαξ 120-130000€..και 2200-2500€ σύνταξη...
    ξέρεις τι θα μας απαντήσει..μας κάνανε κρατήσεις... idiot2
    είναι να τρελαίνεσαι... uglystupid2
    θα μπορούσα να σας δώσω αλλα 100 παραδείγματα..
    θα σταματήσω εδώ...άλλωστε "λίγο πολύ" τα ξέρουμε oλoi..
    αλλα όχι να μας τι λένε και από πάνω.. knuppel2
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 09:01:16 »

κανενας δε μπορει να καταλλαβει και να ερθει στη θεση του αλλου
    μονο αμα ειναι απο το ιδιο συναφη
    αγροτης με αγροτη δημ.υπαλληλος με δημ.υπαλληλο ελ.επαγγ/τιας με ελ.επαγγ/τια κτλ.
     επι του θεματος μιας και ειμαι κοντα στα 30 χρονια στο ελευθερο επαγγελμα και ποτε ολα αυτα τα χρονια
    πιστωτικος στην εφορια
     εχω αγανακτησει να πληρωνω και να μην βλεπω να γινονται εργα (με τα δικα μας λεφτα οχι με δανικα)
    να μην εχω ασφαλεια
    να πληρωνουμε τετραπλασιους δημοσιους υπαλληλους απο οτι πραγματικα χρειαζετε και να μην εξυπηρετουμαστε
    στην οποιαδηποτε υπηρεσια κλπ
     για αυτο το λογο αμα μπορω να γλυτωσω λεφτα τουλαχιστον το φπα δε θα ζητησω αποδειξη ΒΑΡΕΘΗΚΑ
    και αν μου το ζητησει καποιος να το κανω και μπορω θα το κανω
     ΒΑΡΕΘΗΚΑ πια την αδικια και τη μ....κια καποιων καρεκλοκενταυρων
     και οποιος με μοντελιστικο μαγαζι μπορει και μου δινει τα πραγματα ποιο φθηνα χωρις αποδειξη δεν εχω και κανενα προβλημα

Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #59 στις: Τρίτη, 15 Φεβ 2011, 09:37:49 »

Προς τους ελευθερους επαγγελματιες, παιδια, και εσεις στην τελικη ομως κρατατε τα μαγαζια σας απο τα λεφτα που πληρωνοντε οι ΔΥ, μιας και τα λεφτα στην αγορα κατα 80% απο εκει μπαινουν. Δλδ ειναι ενας φαυλος κυκλος το ολο θεμα, και οπως ειπα και ποιο πανω μας κανανε να τρωγομαστε ο γειτονας με τον γειτονα.... εγω ειμαι παιδι ΔΥ, ελευθερος επαγγελματιας ο ιδιος, αλλα και με αρκετα χωραφια οποτε ξερω και την αγροτια (τα καλλιεργω κανονικα) . και οι τρεις τομεις εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους, και κανενας τιμιος δεν πλουτισε απο την δουλεια του....
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: τι πρεπει να κανουμε αν δεν μας κοβουν αποδειξη?
    Μεταπήδηση σε: