Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 07:38:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 07:38:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 701
    Συνολικά: 701
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: τι πρεπει να κανουμε αν δεν μας κοβουν αποδειξη?  (Αναγνώστηκε 24863 φορές)
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 19:12:43 »

<<Ο καταστηματάρχης που δεν κόβει απόδειξη έχει τρόπους - νόμιμους - να αφαιρέσει από την αποθήκη του το προιόν και να μην φαίνεται καθόλου. Ως εκ τούτου το προιόν αυτό που πουλήθηκε με ΦΠΑ ο οποίος δεν αποδόθηκε, αποδίδει Ο Λ Ο το ποσό στον πωλητή, δηλ αυτός κερδίζει το κόστος του, το κέρδος του και τον ΦΠΑ που ανήκει σε όλους.>>

δεν μπορείς να αφαιρέσεις κανένα εμπόρευμα χωρίς απόδειξη , ούτε από στόκ ούτε από τίποτα.-
    ο μόνος τρόπος είναι να αγοράζεις εμπόρευμα "στη μάυρη" χωρίς χαρτιά , όπότε το κακό έχει ήδη ξεκινήσει από αλλού.

Τώρα για το φπα που ανήκει σε όλους .. τυπικά μόνο...  laugh
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 19:26:33 »

Τι σημαίνει "...τυπικά μόνο..." ?? Η ερώτηση είναι αν ο ΦΠΑ πρέπει να αποδίδεται? Η απάντηση είναι ναι γιατί αφορά φόρο προς το κοινωνικό σύνολο. Επειδή αφορά το κοινωνικό σύνολο ανήκει σε όλους, ούτε τυπικά ούτε άτυπα.

<<Ο καταστηματάρχης που δεν κόβει απόδειξη έχει τρόπους - νόμιμους - να αφαιρέσει από την αποθήκη του το προιόν και να μην φαίνεται καθόλου. Ως εκ τούτου το προιόν αυτό που πουλήθηκε με ΦΠΑ ο οποίος δεν αποδόθηκε, αποδίδει Ο Λ Ο το ποσό στον πωλητή, δηλ αυτός κερδίζει το κόστος του, το κέρδος του και τον ΦΠΑ που ανήκει σε όλους.>>

δεν μπορείς να αφαιρέσεις κανένα εμπόρευμα χωρίς απόδειξη , ούτε από στόκ ούτε από τίποτα.-
    ο μόνος τρόπος είναι να αγοράζεις εμπόρευμα "στη μάυρη" χωρίς χαρτιά , όπότε το κακό έχει ήδη ξεκινήσει από αλλού.

Τώρα για το φπα που ανήκει σε όλους .. τυπικά μόνο...  laugh
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 19:33:19 »

Τώρα για το φπα που ανήκει σε όλους .. τυπικά μόνο...  laugh
    Επειδη και εγω εμπορος ειμαι.....(σε αλλο ειδος βεβαια) θα ηθελα να πω το εξης:
    Κανεις λιγο λαθος εδω διοτι οταν υπαρχουν προιοντα που δουλευονται με 200% κερδος (συχνο φαινομενο στο χωρο του μοντελισμου) αν κοβεις μια ταμειακη αποδειξη και μετα πουλησεις αλλα 2 ιδια προιοντα χωρις αποδειξη , αμεσως αμεσως ξεφορτώθηκες και τα 3 με μια αποδειξη αφου δυσκολα θα βρεθει τι εκπτωση κανεις στον καθενα.......τα 2 απ τα τρια ΦΠΑ τα γλυτωσες......
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 19:43:24 »

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΟΥ.
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 19:55:36 »

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΟΥ.
    Ακριβως......... Thumbs up
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 20:06:38 »

ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα τα ακουω βερεσε...δεν πιστευω το τι διαβαζω...
    θα σας πω κατι και βαλτε το καλα στο μυαλο σας...
    την σημερον ημερα εαν εχεις επιχειρηση και δεν κλεψεις το κρατος δεν μπορεις να επιβιωσεις ...τελεια και παυλα...
    δηλαδη εσεις ολοι που τα καταγγελετε ολα αυτα ειστε νομιμοι και τυπικοι?Huh

ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ???
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΥΠΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΟΚ....
    γι αυτο....πρωτα κανουμε την αυτοκριτικη μας και μετα τα χωνουμε.....
    λοιπον?Huh  υπαρχει κανεις???  περιμενω....
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 20:27:01 »

Μια απόδειξη αν δε μας τη δώσει ο καταστηματάρχης,έστω και για μικρό ποσό του τη ζητάμε.

Είναι γεγονός ότι λείπει η φορολογική συνείδηση στη χώρα μας.Όσο ο φορολογούμενος θα βλέπει το φορολογικό ελεγκτή σα τον Αλή Πασά που έρχετε να πάρει το χαράτσι και όσο ο φορολογικός ελεγκτής θα βλέπει το φορολογούμενο σαν λήσταρχο τότε θα ζούμε μια κατάσταση που απλά θα διαιωνίζετε.Έχουμε πορεία ακόμη πάνω σε αυτό και από τις δύο πλευρές.

Ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ είχε πει:Δύο πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή.Η πληρωμή του φόρου και ο θάνατος.!!!
    Εγώ έχω τη πεποίθηση πως ο Έλληνας έχει σα στόχο την αθανασία εφόσον τη πληρωμή του φόρου την έχει ''αποφύγει''!

Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 20:35:56 »

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΥΠΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΟΚ....

Ωχ........τώρα τους έβαλες δύσκολα... Tongue
    Τουλάχιστον με τον κινέζο.... είχαν κάτι να πούν.. laugh
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 20:40:37 »

Για να μην είσαι σε αναμονή, είσαι πολύ τυχερός....μόλις προχθές μου ήρθαν πράγματα από το helikraft και δεν ζήτησα υποτιμολόγηση. Τι θές να σου στείλω? Το email της παραγγελίας? Την συσκευασία που τα είχαν βάλει μέσα με τα χαρτιά της επάνω?? Τι?? Πες μου τι και που.
    Και το βασικότερο όλων, το θέμα εδώ δεν αφορά τον κάθε ιδιώτη, αφορά τις επιχειρήσεις που είναι νομικά πρόσωπα και πρέπει να αποδώσουν ΦΠΑ, γιατί το βασικό με τις αποδείξεις είναι η απόδοση ΦΠΑ.

ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα τα ακουω βερεσε...δεν πιστευω το τι διαβαζω...
    θα σας πω κατι και βαλτε το καλα στο μυαλο σας...
    την σημερον ημερα εαν εχεις επιχειρηση και δεν κλεψεις το κρατος δεν μπορεις να επιβιωσεις ...τελεια και παυλα...
    δηλαδη εσεις ολοι που τα καταγγελετε ολα αυτα ειστε νομιμοι και τυπικοι?Huh

ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ???
    γι αυτο....πρωτα κανουμε την αυτοκριτικη μας και μετα τα χωνουμε.....
    λοιπον?Huh  υπαρχει κανεις???  περιμενω....
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 20:43:40 »

θα μιλησω σαν λογιστης για να καταλαβετε καποια πραγματα...
    το κρατος γνωριζοντας οτι ο ελληνας φοροδιαφευγει, εχει ορισει πολυ υψηλους συντελεστες φορολογιας εισοδηματος..περαν τουτου, η εκαστοτε φορολογικη δηλωση θεωρειται απο το δημοσιο εξ αρχης "ψευδης ή αναληθης", γι αυτο και υπαρχει ο επανελεγχος, οι περαιωσεις κατα καιρους ,κλπ..
    ο πολιτης απο την αλλη μερια γνωριζοντας οτι το κρατος του επιβαλλει υψηλους φορους, προσπαθει με την φοροδιαφυγη να εξοικοινομησει περισσοτερα χρηματα,
    διοτι (πολυ σωστα) θεωρει οτι τα χρηματα που πληρωνει δεν πιανουν τοπο, και ετσι δημιουργειται "φαυλος κυκλος"""...η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα??
    και ολα αυτα απο ενα πληρως αναξιοπιστο κρατος, το οποιο απαιτει απο τους φορολογουμενους να ειναι αξιοπιστοι..
    καλα κανουν και δεν πληρωνουν...μια αγελαδα που μονο την αρμεγεις και δεν την ταιζεις, ή θα ψοφησει ή θα την κοπανησει για αλλο σταυλο....
    τα πηρα στο κρανιο παλι και βγηκα εκτος θεματος....
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 20:48:09 »

Ναι αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να φύγουμε - να βγούμε από την σπείρα?? Πως θα γίνει αυτό? Όταν νομικά πρόσωπα κλέβουν το σύνολο των πολιτών? Και εν πάσει περιπτώσει άλλα νούμερα έχουν - παράγουν οι παραγγελίες απλών πολιτών, άλλα, πολ/σια, των νομικών προσώπων δηλ των επιχειρήσεων. Κατά την άποψή μου, για να βγούμε από την σπείρα πρέπει να τα νομικά πρόσωπα να μην κλέβουν ΦΠΑ. 

θα μιλησω σαν λογιστης για να καταλαβετε καποια πραγματα...
    το κρατος γνωριζοντας οτι ο ελληνας φοροδιαφευγει, εχει ορισει πολυ υψηλους συντελεστες φορολογιας εισοδηματος..περαν τουτου, η εκαστοτε φορολογικη δηλωση θεωρειται απο το δημοσιο εξ αρχης "ψευδης ή αναληθης", γι αυτο και υπαρχει ο επανελεγχος, οι περαιωσεις κατα καιρους ,κλπ..
    ο πολιτης απο την αλλη μερια γνωριζοντας οτι το κρατος του επιβαλλει υψηλους φορους, προσπαθει με την φοροδιαφυγη να εξοικοινομησει περισσοτερα χρηματα,
    διοτι (πολυ σωστα) θεωρει οτι τα χρηματα που πληρωνει δεν πιανουν τοπο, και ετσι δημιουργειται "φαυλος κυκλος"""...η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα??
    και ολα αυτα απο ενα πληρως αναξιοπιστο κρατος, το οποιο απαιτει απο τους φορολογουμενους να ειναι αξιοπιστοι..
    καλα κανουν και δεν πληρωνουν...μια αγελαδα που μονο την αρμεγεις και δεν την ταιζεις, ή θα ψοφησει ή θα την κοπανησει για αλλο σταυλο....
    τα πηρα στο κρανιο παλι και βγηκα εκτος θεματος....

Καταγράφηκε

TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 20:51:29 »

φιλε gravitytwins...τι επαγγελεσαι???
    το helikraft απο ποια χωρα ειναι???
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 21:02:46 »

Δημόσιο
    Ταιβάν

φιλε gravitytwins...τι επαγγελεσαι???
    το helikraft απο ποια χωρα ειναι???
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 21:03:13 »

Για να μην είσαι σε αναμονή, είσαι πολύ τυχερός....μόλις προχθές μου ήρθαν πράγματα από το helikraft και δεν ζήτησα υποτιμολόγηση. Τι θές να σου στείλω? Το email της παραγγελίας? Την συσκευασία που τα είχαν βάλει μέσα με τα χαρτιά της επάνω?? Τι?? Πες μου τι και που.
    Και το βασικότερο όλων, το θέμα εδώ δεν αφορά τον κάθε ιδιώτη, αφορά τις επιχειρήσεις που είναι νομικά πρόσωπα και πρέπει να αποδώσουν ΦΠΑ, γιατί το βασικό με τις αποδείξεις είναι η απόδοση ΦΠΑ.

Τι ποσο ηταν η παραγγελεια??
    Και δεν μου λεει κατι το τιμολογιο γιατι αλλο τι βαζει μεσα αλλο τι εχεις στο email...
    Αυτο που μου λεει κατι ειναι η αποδειξη του τελωνειου...

Εκτος και αν λογω μικρου ποσου δεν σε επιασε και τοτε λογικο να μην γινει υποτιμολογηση...!

Εγω ειμαι υπερ στο να κόβουν τα καταστήματα κανονικα αποδείξεις .... Οποιος δεν το κάνει είναι παρανομος σιγουρα...!!

Αλλα δεν μπορουμε να καταγγελουμε μεσα εδω ετσι για να καταγγείλουμε απο την στιγμή που και εμείς κλεβουμε το κράτος κανοντας τα γνωστα στις παραγγελείες μας...!Και οχι μονο το κράτος αλλα και τα ίδια τα καταστήματα..
    Καλα ειναι οταν βλεπουμε τετοα Thread να ελέγχουμε λιγο και το ιστορικό του χρήστη που το δημιούργησε...!
    Καταγράφηκε
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 13 Φεβ 2011, 21:24:08 »

Μισό λεπτό. Μην πάμε για μαλλί να βγούμε και κουρεμένοι... Δηλ. τι θα έπρεπε να κάνω?? Να μην αποδεχτώ να παραλάβω και να δηλώσω ότι θέλω να εκτελωνιστούν?? Γιατί να το κάνω αυτό αφού είχαν ήδη εκτελωνιστεί (ρώτησα τον υπάλληλο και μου το βεβαίωσε).
    Να επαναλάβω όμως ότι το θέμα αφορά σε αποδείξεις που δεν κόβονται από επιχειρήσεις. Όχι σε ιδιώτες που παραγγέλνουν πράγματα από τρίτες χώρες. Ας ανοίξει, όποιος ενδιαφέρεται, ένα τέτοια θέμα, που να αφορά σε παραγγελίες και δέματα από τρίτες χώρες και να συζητηθούν εκεί αυτά που αφορούν σε ιδιώτες.

Ναι αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να φύγουμε - να βγούμε από την σπείρα?? Πως θα γίνει αυτό? Όταν νομικά πρόσωπα κλέβουν το σύνολο των πολιτών? Και εν πάσει περιπτώσει άλλα νούμερα έχουν - παράγουν οι παραγγελίες απλών πολιτών, άλλα, πολ/σια, των νομικών προσώπων δηλ των επιχειρήσεων. Κατά την άποψή μου, για να βγούμε από την σπείρα πρέπει να τα νομικά πρόσωπα να μην κλέβουν ΦΠΑ. 

φιλε μου , τα παρελαβες δλδ χωρις να πληρωσεις το φορο που κανονικα σου αναλογουσε?
    Γιατι δεν ζηταγες να επιστραφουν στο τελωνειο για εκτελωνισμο ετσι ωστε να εισαι απολυτα συνεπης και να εισπραξει και το κρατος τα αναλογουντα ?
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: τι πρεπει να κανουμε αν δεν μας κοβουν αποδειξη?
    Μεταπήδηση σε: