Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.689 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 11:17:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 11:17:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 08:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:50]

από AKISSSS
    [Χθες στις 13:15]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309689
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 82
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Υπηρεσια Πολιτικης Αεροποριας  (Αναγνώστηκε 11883 φορές)
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 14:13:57 »

Προσθήκα από administrator: Δεν ξέρω αν το κλειδώσω ή το διαγράψω. Το link και το περιεχόμενο αφαιρείται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για το Aeromodelling GR.

ΥΓ.Ειμαι πραγματικα περιεργος να δω σε ποση ωρα ο Κος Κωστοπουλος θα κλειδωσει κι αυτο το θεμα.Συνολικα,οτι θεμα ανοιγω,σπευδει να το κλειδωσει αμεσως....Τυχαιο?
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 23:31:10 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Aeromodeller Hero Member

ΠΕΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ...ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΕΤΩ!

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 14:20:19 »

Μα ότι θέμα ανοίγεις δεν έχει καμιά σχέση με τον αερομοντελισμό βρε παλικάρι μου......ακόμα αναρωτιέσαι γιατί τα κλειδώνει...
    Καταγράφηκε

Futaba 16sz & Spektrum DX7se
    T-rex 500 Black hawk
    Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2.  12s
    Revolectrix gt1200 + Icharger 106b
    Kipor 1000
    asterixx25
    Aeromodeller Hero Member

Τρία πουλάκια κάθονται...

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 14:20:44 »

Φίλε Σωκράτη θα σου πρότεινα ενα πιο αρμόδιο φόρουμ να θίξεις τον προβληματισμό σου μιας και ασχολείται περισσότερο με την γενική αεροπορία.

Φιλικά  
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 14:22:47 »

Κύριε Καραβίδα, γίνεστε κουραστικός  

Και δίκιο να έχετε, τα θέματα αυτά δεν μας ενδιαφέρουν. Σας το έχουμε πει με κάθε τρόπο.

Η εμμονή σας έχει ξεπεράσει την υπερβολή. Γιατί δεν πάτε σε ένα φόρουμ που ασχολείται με την Υ.Π.Α.

Εδώ μιλάμε για αερομοντέλα.

Όσο για το φίμωμα - κλείδωμα, εσείς το προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας.

Και αν δεν σας αρέσει, γιατί συνεχίζετε και γράφετε ? Για να αποδείξετε τι?

Συνεχίζοντας έτσι, κάποια στιγμή το "κλείδωμα" θα είναι τελειωτικό. Και θα ησυχάσετε εσείς. Κυρίως όμως θα ησυχάσουμε εμείς... Από εσάς... Wink
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 14:42:28 »

Επειδη ακριβως δεν σας ενδιαφερουν αυτα τα θεματα,καποιοι κανουν παρτυ με τα λεφτα σας(μας)και πινουν στην υγεια των κοροιδων.......
    Σςςςςςςςςς...........κι ονειρα γλυκα. idiot2
    ΥΓ.Και κατι τελευταιο:Αφου δεν σας ενδιαφερουν τα θεματα που ανοιγω,γιατι μπαινετε στον κοπο να τα διαβαζετε,.......αλλα πολυ περισοτερο να απαντατε?Τοσο αδιαφορα σας ειναι ? Grin
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 14:49:33 »

Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί πιστευω, ότι δεν υπάρχει Θεός!! Θα μας είχε λυπηθεί μέχρι τώρα worry worry
    Ξέρουμε τι συμβαινει σε όλους του τομείς.. Απλά δεν κάθομαστε να τα γράφουμε εδώ! Και εγώ συνάντησα πρόβλημα τις προάλλες με το ΚΤΕΟ που μου διαπίστωσαν πρόβλημα που δεν υπήρχε, αλλά δεν το έγγραψα εδώ(εκέι δεν έχασα τα λεφτά μου??) Πήγα σε ενα car forum και τα είπα!!!
    Σε παρακαλώ.... Λυπήσου μαααααααααας!!

ΥΓ... Γιατί τα βλέπουμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ και μπορεί κάποιος να θέλει ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 17:47:01 »

Ξαναεπαναλαμβανω.Αφου δεν σας αφορουν αυτα που γραφω,γιατι τα διαβαζετε και απαντατε?Εγω απο τα εκατονταδες θεματα που εχουν ανοιχτει εδω μεσα,ανοιγω ελαχιστα, με βαση παντα τον τιτλο του θεματος και αν αυτο με ενδιαφερει.Κι αν τυχει και ξεγελαστω απο τον τιτλο και ανακαλυψω οτι τελικα δεν με ενδιαφερει το θεμα,δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω(ποσο μαλλον να ειρωνευτω...)και το προσπερναω.Αρα 2 πραγματα συμβαινουν με ολους εσας.Ειτε σας ενδιαφερουν και σας αφορουν,γι`αυτο και απαντατε,αλλα δεν ειστε σιγουροι,είτε απο εμπαθεια και κακοηθεια απαντατε ειρωνικα με αποτελεσμα το θεμα(ως δια μαγειας)να κλειδωνετε αφου το εχετε ξεφτιλισει πριν.Τα θεματα που εχω θιξει,ειναι σοβαροτατα,αεροπορικα,και αφορουν ολους μας.Απλα επειδη καποιοι "κολητοι" θιγονται και εκτιθονται,εκμεταλευονται τα προνομια του διαχειριστη ή του φιλου του διαχειριστη και τα διαγραφουν ή τα κλειδωνουν.Αυτη ειναι η αληθεια,και αν σας αρεσει.Εκατονταδες μελη που εχουν διαβασει τον τιτλο αυτων των θεματων,δεν μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν,εσεις γιατι το κανετε?Απο αδιαφορια? Grin
    Καταγράφηκε

Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 18:02:14 »

Ξαναεπαναλαμβανω.Αφου δεν σας αφορουν αυτα που γραφω,γιατι τα διαβαζετε και απαντατε?Εγω απο τα εκατονταδες θεματα που εχουν ανοιχτει εδω μεσα,ανοιγω ελαχιστα, με βαση παντα τον τιτλο του θεματος και αν αυτο με ενδιαφερει.Κι αν τυχει και ξεγελαστω απο τον τιτλο και ανακαλυψω οτι τελικα δεν με ενδιαφερει το θεμα,δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω(ποσο μαλλον να ειρωνευτω...)και το προσπερναω.Αρα 2 πραγματα συμβαινουν με ολους εσας.Ειτε σας ενδιαφερουν και σας αφορουν,γι`αυτο και απαντατε,αλλα δεν ειστε σιγουροι,είτε απο εμπαθεια και κακοηθεια απαντατε ειρωνικα με αποτελεσμα το θεμα(ως δια μαγειας)να κλειδωνετε αφου το εχετε ξεφτιλισει πριν.Τα θεματα που εχω θιξει,ειναι σοβαροτατα,αεροπορικα,και αφορουν ολους μας.Απλα επειδη καποιοι "κολητοι" θιγονται και εκτιθονται,εκμεταλευονται τα προνομια του διαχειριστη ή του φιλου του διαχειριστη και τα διαγραφουν ή τα κλειδωνουν.Αυτη ειναι η αληθεια,και αν σας αρεσει.Εκατονταδες μελη που εχουν διαβασει τον τιτλο αυτων των θεματων,δεν μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν,εσεις γιατι το κανετε?Απο αδιαφορια? Grin

Επειδή οι άλλοι είναι αγενής και δε σου λένε την αλήθεια θα σου πω εγώ που δεν έχω απαντήσει σε κανένα σου post.
    Διαβάζουμε τα μηνύματα σου κυρίως τα απογεύματα για να χαλαρώνουμε.Πίστεψε με έχει πλάκα να διαβάζει κάποιος ένα θέμα που στο τέλος θα κλειδωθεί.
    Πέρα από τη πλάκα αυτο που έστειλες είναι πολύ εξοργιστικό.Αλλά οι περισσότεροι φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε πριν βγει ο ήλιος και όσο προλαβαίνουμε για τρέχοντα θέματα και για ότι ενδιαφέρει τον καθένα.Ξέρεις πόσα έχω να σου πω εγώ κάθε μέρα???Αλλά σε ένα αερομοντελλιστικό forum μιλάμε μόνο για αερομοντελλισμό.Πιστεύω ότι ένα εκτός θέματος μήνυμα καθώς και η επιμονή αυτού που το ξεκίνησε να το επιβάλει στου συνφορουμίστες του το απαξιώνει όσο και σημαντικό να είναι.

Φιλικά και με κατανόηση

Ζαπαντίωτης Κων/νος.
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 20:09:47 »

Ξαναεπαναλαμβανω.Αφου δεν σας αφορουν αυτα που γραφω,γιατι τα διαβαζετε και απαντατε?Εγω απο τα εκατονταδες θεματα που εχουν ανοιχτει εδω μεσα,ανοιγω ελαχιστα, με βαση παντα τον τιτλο του θεματος και αν αυτο με ενδιαφερει..Αρα 2 πραγματα συμβαινουν με ολους εσας.Ειτε σας ενδιαφερουν και σας αφορουν,γι`αυτο και απαντατε,αλλα δεν ειστε σιγουροι,είτε απο εμπαθεια και κακοηθεια απαντατε ειρωνικα με αποτελεσμα το θεμα(ως δια μαγειας)να κλειδωνετε αφου το εχετε ξεφτιλισει πριν.Τα θεματα που εχω θιξει,ειναι σοβαροτατα,αεροπορικα,και αφορουν ολους μας.Απλα επειδη καποιοι "κολητοι" θιγονται και εκτιθονται,εκμεταλευονται τα προνομια του διαχειριστη ή του φιλου του διαχειριστη και τα διαγραφουν ή τα κλειδωνουν.Αυτη ειναι η αληθεια,και αν σας αρεσει.Εκατονταδες μελη που εχουν διαβασει τον τιτλο αυτων των θεματων,δεν μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν,εσεις γιατι το κανετε?Απο αδιαφορια? Grin
    Αγόρι μου καλό...
    Εγω απο τα εκατονταδες θεματα που εχουν ανοιχτει εδω μεσα,ανοιγω ελαχιστα, με βαση παντα τον τιτλο του θεματος και αν αυτο με ενδιαφερει.
    Αυτό μοιάζει με απόδειξη οτι ο βασικός λόγος που είσαι εδώ δεν είναι ο αερομοντελλισμός.. Ίσως να είσαι εδώ γιατί, θες κάπου να πεις τον πόνο σου!!
    Εγώ διαβάζω όοολα τα θέματα(εκτός και αν για κάποιο λόγο δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ για λίγο καιρό οπότε δεν ανατρέχω σε πολύ παλιά) και με κουράζει να βλέπω θέματα άσχετα με τα αεροπλάνα..
    Κι αν τυχει και ξεγελαστω απο τον τιτλο και ανακαλυψω οτι τελικα δεν με ενδιαφερει το θεμα,δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω(ποσο μαλλον να ειρωνευτω...)και το προσπερναω.
    Αν το έβλεπες αυτό να γίνεται κάθε 2-3 μέρες, πως θα αντιδρούσες?? Μην ξεχνας ότι κάποιοι από εμας έχουν ελαχιστο χρόνο να αναλώσουν στα fora και θέλουν ετσι να βοηθήσουν κάποιους.. Είναι άδικο για αυτόυς(που δεν μπαινουν στο airliners να ζητήσουν βοηθεια για σερβο) να θαβονται τα θέματά τους, και ίσως να μην προλάβει κάποιος να απαντήσει κάποιος στο πρόβλημά τους γιατί διάβαζε ένα ασχετο θεμα(αν τύχει και ξεγελαστει)!!
    Θές να είσαι(ή να λέγεσαι δίκαιος) και γι'αυτό μας δείχνεις πληροφορίες "εξοργιστικές", αλλά δεν είσαι δίκαιος με αυτόυς που μπαίνουν εδώ γιατί χρειάζονται πραγματική βοήθεια!
    Εκατονταδες μελη που εχουν διαβασει τον τιτλο αυτων των θεματων,δεν μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν,εσεις γιατι το κανετε?Απο αδιαφορια?
    Εκατοντάδες?? Που το ξέρεις ρε μεγάλε? Βλέπεις κάτι στο δίκτυο που δεν μπορούμε να δούμε όλοι μας? Τι νομίζεις ότι είμαστε? Το rcuniverse? 40-50 άντε 100 μέλη είμαστε τα καθημερινά ενεργά.. Οι άλλοι μπαίνουν πολύ σπάνια ή και καθόλου!!
    Ποιός ο λόγος να γραφτεί ένα θέμα που ενδιαφέρει κανένα (ή σχεδόν κανένα) ενεργό μέλος??

Τέλος  θέλω να σου πώ κάτι πολύ φιλικά!!!
    Όταν λέμε ότι δεν μας αφορά, λέμε ότι δεν μας αφορά εδώ.. Γράψ'τα το airliners ή στο Petame που έχουν θέματα με πολιτική αεροπορία και ελαφρά/υπερέλαφρα και βάλε ένα link στο shoutbox(φωνοδοχείον)!!
    Αυτά που λές μπορεί να έινα σωστά(δεν είμαι δικαστής ούτε κρίνω ακούγοντας μόνο μια πλευρά).. Αλλά δεν είναι αντικείμενο του forum!! Δηλαδή τί χρειάζεται για να το καταλάβεις αυτό? Τί δεν καταλαβάινεις?

Είναι σαν να λές ότι πας σε ένα forum(φυσικό και όχι ηλεκτρονικό) πληροφορικής και αρχίζεις να συζητας με τους υπόλοιπους για τις οικοδομικές κατασκευές.. Δεν γίνεται.. Θα σε βρίσουν και θα σε πετάξουν!! Είναι σαν τους λές ότι τους κοροιδευεις..
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Wind
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 20:16:29 »

Μαλλον αρχιζω να καταλαβαινω τους "απεναντι"     white flag
    Καταγράφηκε

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε !
    ( αχ και να ημουν mod αχ..)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 21:50:35 »

Τι νομίζεις ότι είμαστε? Το rcuniverse? 40-50 άντε 100 μέλη είμαστε τα καθημερινά ενεργά.. Οι άλλοι μπαίνουν πολύ σπάνια ή και καθόλου!!

RC Universe δεν είναι το Aeromodelling GR, όμως περίπου 350 εγγεγραμμένοι το επισκέπτονται καθημερινά και >600 το 15μερο, υπάρχουν και πολλοί που το βλέπουν συστηματικά ή περιστασιακά χωρίς να είναι εγγεγραμμένοι.  Grin

Πρέπει δηλαδή Σωκράτη να βγούνε όλοι και να γράψουν οτι ενοχλούνται; Αμφιβάλω όμως οτι ακόμα και κάτι τέτοιο θα σε έπειθε, εσύ θα μας μάθεις καλύτερα ποιο είναι το σωστό περιεχόμενο για ένα site για τον αερομοντελισμό στην Ελλάδα, με παρουσία πάνω από 13 χρόνια στο διαδίκτυο. 

Για να τελειώνουμε, ο Γιώργος Κανδυλάκης το έγραψε πολύ σωστά

Συνεχίζοντας έτσι, κάποια στιγμή το "κλείδωμα" θα είναι τελειωτικό. Και θα ησυχάσετε εσείς. Κυρίως όμως θα ησυχάσουμε εμείς... Από εσάς... Wink
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 22:11:55 »

Αν θυμαμαι καλα(διορθωστε με αν κανω λαθος)η ΥΠΑ ηταν αυτη που εξεδωσε τον κανονισμο των αερομοντελων.ΚΑι αυτη ειναι που θεωρητικα σας ελεγχει.Θελετε λοιπον να με πεισετε οτι ενα θεμα με τιτλο την υπηρεσια που σας ελεγχει και εκδιδει τον κανονισμο που πετανε τα αερομοντελα,δεν ειναι θεμα που αφορα τον αερομοντελισμο?Αν αυτη η υπηρεσια ηταν υγιης και αδιαφθορη,να`στε σιγουροι οτι θα πετουσατε κατω απο καλυτερες συνθηκες.
    Αλλωστε το θεμα το ανοιξα στις γενικες συζητησεις(καφε....)οποτε και παλι δεν ειναι εκτος θεματος που τοσο πολυ θελουν καποιοι να το ενταξουν. Thumbs up
    Σχετικα παλι με τις κατηγοριες καποιων οτι με απεκλεισαν απο το forum του airliners,σας ενημερωνω οτι εκει γραφουν πολλοι υπαλληλοι της ΥΠΑ οι οποιοι ενοχληθηκαν αφανταστα με τις βρωμιες που ξεσκεπαστηκαν και αντεδρασαν...... worry.
    Αλλωστε εκει περα λογος για να αποκλειστει ενα μελος ειναι τα ορθογραφικα λαθη(πραγμα που συμβαινει καθημερινα)και αυτο μπορει καποιος να το ελεγξει μιας και υπαρχει λιστα με τα αποκλεισμενα(απο ορθογραφια)μελη του.
    Κλεινοντας,εγω δεν ειμαι εδω απλα για να κατηγορω,παρακολουθω παρα πολλα τεχνικα θεματα(μιας και πεταω 3-4 μοντελα)και παιρνω πολυτιμες πληροφοριες.Θιγω ομως πολυ σοβαρα θεματα που πιστευω οτι αφορουν ολους μας,κι αν καποιοι αισθανονται ασχημα,ας το ψαξουν αλλου.Καλο θα ειναι να αρχισουν μερικοι να κοιτανε και τους διπλανους τους,(φιλους και κολητους)απο το να προσπαθουν να με φιμωσουν τοσο ακομψα.......
    Καταγράφηκε

TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 23:07:27 »

Αλλωστε εκει περα λογος για να αποκλειστει ενα μελος ειναι τα ορθογραφικα λαθη(πραγμα που συμβαινει καθημερινα)και αυτο μπορει καποιος να το ελεγξει μιας και υπαρχει λιστα με τα αποκλεισμενα(απο ορθογραφια)μελη του.

περα απο καθε πλακα, αυτο ηταν που μου αρεσε πιο πολυ απο την αρχη του θεματος......
    δραττομαι της ευκαιριας,αν και λιγο εκτος θεματος , να εφιστησω την προσοχη στα μελη του φορουμ, να προσεχουν λιγο την ορθογραφια και συνταξη τους, καθως εμεις οι πρεσβυτεροι, εχουμε και ενα μικρο προβλημα στα ματια.. Grin Grin Grin Grin
    περαν τουτου, ειναι και οπτικα ασχημο να βλεπει καποιος ανορθογραφα και ασυντακτα κειμενα και να δυσκολευεται να αντιληφθει το νοημα...
    προς αποφυγην παρεξηγησεων δε, σε καμμια περιπτωση δεν υιοθετω το ανωτερω συστημα.... Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 23:15:43 »

Σωκράτη ο τίτλος που έβαλες είναι "Υπηρεσια Πολιτικης Αεροποριας", έτσι γενικά και αόριστα δεν είναι αντικείμενο του site. Για τον κανονισμό της ΥΠΑ για τα αερομοντέλα υπάρχει σχετικό παλιότερο θέμα.

Το πραγματικό περιεχόμενο που βάζεις με το link που δίνεις είναι συζήτηση για το εφ' άπαξ συγκεκριμένων επωνύμων ατόμων, υπαλλήλων της ΥΠΑ, όπως και οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις. Είσαι με τα καλά σου που θα συζητήσουμε εδώ για ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε και το εφ' άπαξ που θα πάρουν.; Αυτό δεν είναι συζήτηση είναι κουτσομπολιό.
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 23:26:24 »

Στο αρχικό μήνυμα το link και το περιεχόμενο αφαιρείται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για το Aeromodelling GR. Αν θέλεις να πας να το βάλεις στο http://www.roufianos.com/ οχι εδώ.

Καλό βράδυ σε όλους.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Υπηρεσια Πολιτικης Αεροποριας
    Μεταπήδηση σε: