Christo
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Παρασκευή, 9 Μαρ 2007, 21:55:03 » |
|
.........
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Παρασκευή, 9 Μαρ 2007, 23:34:50 » |
|
τα χρωματα ειναι αυτοκολητα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
Christo
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 19:37:00 » |
|
Ναι ilias........ στην ουσία είναι ένα αυτοκόλλητο από αυτά που βρίσκεις στα super market για απλή διακόσμηση ή επικάληψη... Βέβαια επέλεξα ένα από τα βαρύτερα σχέδια (βλέπεις άλλα σχέδια, που δεν είναι για παράδειγμα λίγο γκοφρέ, όπως αυτό που έβαλα, είναι ελαφρύτερα.... δεν πειράζει στο επόμενο  ). Ενα ακόμα θετικό εκτός από την εμφάνιση, είναι ότι το αυτοκόλλητο κολλάει πολύ εύκολα και δυνατά πάνω στο Depron και το κυριότερο κάνει το μοντέλο σχεδόν άθραυστο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 19:52:53 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
jkapet
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 23:34:58 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Τετάρτη, 11 Ιουλ 2007, 21:06:05 » |
|
που θα βρουμε τα σχεδια για τα ultimate που ειναι στην αρχη αυτου του θεματος??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Lemon!
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 01:39:44 » |
|
 ΩΩΩ,μου δώσατε ωραίες ιδέες τώρα με το αυτοκόλητο... Ευγε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιώργος Λεμονής
|
|
|
Χάρης Κωσταντίνου
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
www.rcteam-cy.com
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 02:55:23 » |
|
Παιδια σημερα τελειωσα επιτελους και εγω ενα δικο μου foam plane με την διαφορα οτι το σχεδιασα μονος μου και εχω την απορια να δω τι θα βγει.  Ειναι αρκετα μεγαλο και συνδιαζει χαρακτηριστικα τις f3a κατηγοριας και 3d. Ειναι 90 εκ το φτερο και 100 εκ η ατραχτος του. Μου εχει βγει τελικο βαρος μς 850 μπαταρια στα 380 γραμαρια.  Καποιες foto της ολης διαδικασιας.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 06:11:52 » |
|
πολυ ωραιο αλλα περιεργο φτερο ελπιζω ολα να πανε καλα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 18:22:16 » |
|
ολα καλα θα πανε Χαρη μην φοβασε τιποτα ολα πετανε ..........οτι εφτιαξα απο ντεπρον κανενα δεν ηταν σχεδιο εκτος απο ενα f-18 και ολα πεταξαν η πετανε ακομη ....mia xara (αρκει να κρατησες τις διαστασεις σε λογικα πλαισια  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
Χάρης Κωσταντίνου
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
www.rcteam-cy.com
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 21:37:05 » |
|
Για χαρα ρε αντρεα τι γινετε ολα καλα? Ειχα λιγες μερες να σε δω μες το forum.  Ελπιζω να πεταξει χωρις προβληματα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
3DJunk
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 21:54:41 » |
|
Παιδια σημερα τελειωσα επιτελους και εγω ενα δικο μου foam plane με την διαφορα οτι το σχεδιασα μονος μου και εχω την απορια να δω τι θα βγει.  Ειναι αρκετα μεγαλο και συνδιαζει χαρακτηριστικα τις f3a κατηγοριας και 3d. Ειναι 90 εκ το φτερο και 100 εκ η ατραχτος του. Μου εχει βγει τελικο βαρος μς 850 μπαταρια στα 380 γραμαρια.  Καποιες foto της ολης διαδικασιας. Απο ποτε τα foamies πετανε F3A? Μαλλον F3P εννοεις... Το αεροπλανο αυτο μου θυμιζει το Vrolet του Jason Noll μαλλον ειχες καποιες σχεδιαστικες επιρροες απο εκει...  Κατσε να μπει ο Χειμωνας και ελπιζω να βρεθει χωρος εσωτερικος για F3P, αν βρεθει θα φτιαξω μοντελο που θα ζυγιζει κατω απο 150γρ κραταω για εκπληξη ομως ποιο θα ειναι και τι setup θα χρησιμοποιηθει... Καλες πτησεις Χαρη σου ευχομαι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giatrakos
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 22:43:43 » |
|
Ελπιζω να πεταξει χωρις προβληματα.  No ploblem Χάρη, εσύ πετάς και υποβρύχιο  εύγε για την κατασκευή και καλορίζικο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|