|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 25 Ιαν 2007, 18:00:29 » |
|
Δοκιμασε και πες μας :d α επισεις να μας πεις ποιο κηνιτιρα εχεις ωστε να ξερουμε πχ οτι ο ταδε με αυτη την αντλια πεζει φοβερα χαλια Etc
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 25 Ιαν 2007, 20:10:25 » |
|
Φιλε μου δεν εχεις καταλαβει τι θελω απο τον κινητηρα και γιατι θελω να βαλω αντλια  αν ομως πετυχω αυτο που θελω θα σουτο πω και σε σενα  αν οχι απλα θα δωσω κατι ακομη για μια 4χρονη με pump 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 25 Ιαν 2007, 23:06:42 » |
|
εμένα με ενδιαφέρει η τοποθέτηση του ντεπόζιτου στο κέντρο βάρους
δηλαδή αρκετά πίσω από δίχρονο μοτέρ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 31 Ιαν 2007, 20:46:05 » |
|
Ίσως εκεί να εστιάζεται και το πρόβλημα. Όσο μεγαλώνει η απόσταση του ρεζερβουάρ απο το καρμπυρατέρ τόσο μεγαλώνει και η ανάγκη της χρήσεως τρόμπας για extreme συνθήκες πτήσης..... Σε πρώτη ( ανέξοδη) φάση θα πρότεινα στον συμπαθή Ανδρέα να μετακινούσε το ρεζερβουάρ όσο πιο μπροστά γίνεται ....σεβόμενο πάντα την ευθεία "τάπας ρεζερβουάρ" και βελόνας καρμπυρατέρ.... Φιλικά Τρύφωνας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 31 Ιαν 2007, 20:59:23 » |
|
καλησπερα Johnnie!οπως ανεφερα και παραπανω τα προβληματα λειτουργιας δεν τα εχω επειδη εχω πισω το ντεποζιτο δεν με ενδιαφερει να το εχω στο κεντρο βαρους απλα δεν θελω να ρυθμιζω πλουσιοτερα για να εχω αξιοπιστια σε hovering μανουβρες.και εχωντας σταθερη την πιεση ελπιζω οτι θα εχω μια ποιοτικοτερη λειτουργια γενικοτερα .σε λιγες μερες θα ξερω και θα ενιμερωσω οποιον ενδοιαφερεται! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 31 Ιαν 2007, 21:55:58 » |
|
Από οτι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποιος στο forum που να εχει χρησιμοποιήσει αντλία που παίρνει πίεση από τον στροφαλοθάλαμο  Οπότε ........
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 7 Φεβ 2007, 19:49:44 » |
|
Hello!μολις εκανα την πρωτη δοκιμη στο εδαφος της αντλιας .Η βαση της δοκιμης ειναι ο προβληματικος JEN 57 που εχω και το παλιο καταταλαιπωρημενο stileto 3d με μια 12χ4 για την ωρα δεν εχω κανενα προβλημα <<φτωχιας>> του καυσημου οση ωρα και αν το μοντελο ειναι καθετο και η ρυθμιση σε οριζοντια θεση ειναι με την βελονα αρκετα κλειστη χωρης να εχω προβληματα στο καθετο .  μενει να δοκιμασω με μεγαλυτερη προπελα θα παω ως 13χ4w και φυσικα δεν συμαινουν τιποτα ολα αυτα αν δεν γινει δοκιμη στον αερα ,παντως καλα δειχνουν τα πραγματα ως τωρα.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 7 Φεβ 2007, 19:51:52 » |
|
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 7 Φεβ 2007, 20:52:54 » |
|
Ανδρέα γεια Η αντλία ποια είναι ?? δουλεύει με τους κραδασμούς της μηχανής ή με πίεση από΄τον στοφαλοθάλαμο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 7 Φεβ 2007, 21:02:40 » |
|
η αντλια ειναι perry και δουλευει με πιεση απο το στρφαλοθαλαμο! αυτη που δουλευει με κραδασμους ειναι για μεγαλες διχρονες η τετραχρονες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 7 Φεβ 2007, 23:38:49 » |
|
Και πως πήρες πίεση απο τον στοφαλοθαλαμο??
Φαντάζομαι ότι η απόσταση της πλάτης της κάσας ειναι ικανή από τον στρόφαλο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 8 Φεβ 2007, 00:26:35 » |
|
τρυπησα το back plate στο κεντρο και εκανα σπειρωμα Μ4 μετα βιδωσα νιπλ το παχος του πισω καπακιουθ ειναι περιπου 2.5 χιλιοστα τοσο ειναι και το σπειρωμα του νιπλ οποτε δεν εξεχει μεσα στον κινητηρα ......αν εξεχει λιγο και δεν βρισκει δεν υπαρχει προβλημα . ευκολο ειναι αρκει να εχεις τρυπανακια και κολαουζα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
Κώστας Κωστόπουλος
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 8 Φεβ 2007, 02:05:20 » |
|
Μερικές μηχανές έχουν στο backplate μια ενισχυμένη θέση απ' όπου γίνεται αυτό. Εναλλακτική συζητήσιμη λύση στη θέση μιας από τις βίδες του backplate, συνήθως η πάνω αριστερή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon; Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 8 Φεβ 2007, 09:44:44 » |
|
Και πως πήρες πίεση απο τον στοφαλοθαλαμο??
Φαντάζομαι ότι η απόσταση της πλάτης της κάσας ειναι ικανή από τον στρόφαλο
Ενδιαφέρει η απόσταση από την μπιέλα. Αυτή είναι λεπτότερη μεταξύ των δύο άκρων της, άρα αφήνει αρκετό κενό . Αλλος ένας τρόπος είναι να εκμεταλλευτείς το ότι οι βίδες του backplate μπαίνουν έως τον χώρο της κάσας, , και να αντικαταστήσεις την μία με nipple, ή να την ξαναφτιάξεις τρυπημένη, έτσι ώστε και να κρατάει το κάλυμα και να δέχεται σωληνάκι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 8 Φεβ 2007, 10:11:29 » |
|
Αυτό με την αντικατάσταση ή την μετατροπή μιας βίδας στο backplate είναι πολύ καλή ιδέα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|