Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 03:11:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 03:11:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 99
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 58
    Συνολικά: 58
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: aligh 650 ds  (Αναγνώστηκε 2537 φορές)
    KOSTAS 72
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 17:04:44 »

σημερα μετα απο 5 πτησεις ,το συγκεκρυμενο σερβο καηκε. θα μου πειτε γιατι?δεν γνωριζω..το μονο που ξερω ειναι οτι το δουλευα στα 5.1 βολτ ,ζορι δεν ετρωγε πουθενα,και την στιγμη που εγινε το μοιραιο το σερβο δεν ειχε καθολου θερμοκρασια.. Huh Huh Huhαντε τωρα να βγαλεις ακρη. ευτηχως γλητωσα το ε/π. καμια γνωμη??
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 17:17:41 από KOSTAS 72 » Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 17:32:37 »

σημερα μετα απο 5 πτησεις ,το συγκεκρυμενο σερβο καηκε. θα μου πειτε γιατι?δεν γνωριζω..το μονο που ξερω ειναι οτι το δουλευα στα 5.1 βολτ ,ζορι δεν ετρωγε πουθενα,και την στιγμη που εγινε το μοιραιο το σερβο δεν ειχε καθολου θερμοκρασια.. Huh Huh Huhαντε τωρα να βγαλεις ακρη. ευτηχως γλητωσα το ε/π. καμια γνωμη??

Ποπο σοβαρα μιλας??

ΠΡωτη φορα βλεπω αστοχια σε αυτο το σερβο...
    Ακου τι ειχε παθει ο Φωτης απο Καστορια ειχε ενα spartan που του εκαιγε συνεχεια σερβο στα καλακαοθουμενα...
    Αλλα για ψαξε το λιγακι...! ανοιξε το σερβο να δεις μηπως ειναι τπτ αλλο!

Οσο για τα Volt  δεν παιζει ρολο γιατι παιζει και στα 6!!
    Καταγράφηκε
    KOSTAS 72
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 19:16:29 »

το σερβο ανοιχτηκε και φαινεται να εχει προβλημα το μοτερακι.συγκεκριμενα το μοτερ εν συγκριση με ενα αλλο σερβο σε καποια μερια σκαλωνει. εγω σημερα το δουλεψα με ενα 401 διοτι νομιζα οτι τα προβληματα που ειχα με την ουρα ηταν του προηγουμενου gyro αλλα τελικα μαλλον εφταιγε το σερβο. γενικα τελευταια με το συγκεκριμενο ε/π εχω αρκετα προβληματα.... δεν ξερω?
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 19:21:04 »

το σερβο ανοιχτηκε και φαινεται να εχει προβλημα το μοτερακι.συγκεκριμενα το μοτερ εν συγκριση με ενα αλλο σερβο σε καποια μερια σκαλωνει. εγω σημερα το δουλεψα με ενα 401 διοτι νομιζα οτι τα προβληματα που ειχα με την ουρα ηταν του προηγουμενου gyro αλλα τελικα μαλλον εφταιγε το σερβο. γενικα τελευταια με το συγκεκριμενο ε/π εχω αρκετα προβληματα.... δεν ξερω?

ισως ετυχες σε ενα ελλατωματικο προιον..! ρωτα το μαγαζι που αγοραστηκε αν παιζει να σε βοηθησει..!

Καμια φορα σου παει ενα στραβο πανω σε συγκεκριμενο Heli και μετα βγαινουν αλλα 10..!
    Καταγράφηκε
    KOSTAS 72
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 19:36:09 »

παντως απο καποια τηλ που πηρα δεν νομιζω να ειναι το μοναδικο σερβο που παρουσιαζει προβλημα.ισως αυτοι που μου ειπαν οτι εχουν καψει και αυτοι το συγκεκριμενο, να βγουν να το πουνε.εγω δεν μιλαω με κανενα μαγαζι , μακαρι να ημαστε μεσα σε οτιδιποτε ηλεκτρονικο για να προβλεπουμε το προβλημα. αλλα αυτο δεν γινεται. αρα ο καταστηματαρχης δεν φερει καμια ευθηνη ,ουτε ειναι υποχρεομενος να με βοηθησει σε τιποτε.το μονο πουμπορει να κανει ειναι να το αναφερει στην εταιρια.
    Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 20:05:35 »

Σε μία (τυχαία) τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με Αθήνα μεριά, μου είπαν πως υπήρξε μία "επιδημία" από καμμένα σέρβος DS 650.....

Ωστόσο οι (διεθνείς) κριτικές το θεωρούν αξιόπιστο. Προσωπικά εγώ το μόνο προϊον της Align που χρησιμοποιώ είναι ένα step down για το T/R σέρβο και αυτό το πέταξα, γιατί είχε βγει από το φισάκι του το σέρβο της ουράς (ευτυχώς κατά την απογείωση) λόγω χαλαρής σύσφιξης αρσενικού - θηλυκού.
    Καταγράφηκε
    KOSTAS 72
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 20:17:31 »

δεν θελω να κατηγορησω κανεναν αλλα τελικα εμαθα και εγω για την επιδημια αυτη... αλλα δε βαριεσαι αδερφε. παιξαμε και χασαμε. αντε παλι σε σταθερες αξιες.FUTABA.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 18 Νοε 2010, 21:26:38 »

Σε μία (τυχαία) τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με Αθήνα μεριά, μου είπαν πως υπήρξε μία "επιδημία" από καμμένα σέρβος DS 650.....

Ωστόσο οι (διεθνείς) κριτικές το θεωρούν αξιόπιστο. Προσωπικά εγώ το μόνο προϊον της Align που χρησιμοποιώ είναι ένα step down για το T/R σέρβο και αυτό το πέταξα, γιατί είχε βγει από το φισάκι του το σέρβο της ουράς (ευτυχώς κατά την απογείωση) λόγω χαλαρής σύσφιξης αρσενικού - θηλυκού.

Παραξενο που η επειδημια εχει πεσει μονο στην Ελλαδα...
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 00:15:51 »

εμενα καιακε από spartan gyro to 650 αλλα μου είχε κάψει ένα futaba 251 και jr8900 αφού αντικαταστάθηκε ξανά με ένα spartan gyro του φίλου μου του pant το παίζω με ds650 και δεν εχει κανένα πρόβλημα,και ούτε έχω από servo τις align για την παδιμια που λέτε,σίγουρα καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνετε...εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα servo τις align Thumbs up
    Καταγράφηκε

Μike pr
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 01:15:35 »

Μαλλον εγω ειμαι αυτος που εχει καψει 1 DS 650 και 1 DS 620 και δυο φιλοι απο ενα DS 620 ο καθενας. Για την θεωρια τα 2 πρωτα επαιζαν στα 6V αντικαθιστωντας ενα FUTABA 9254 για καλυτερα ! Το τελευταιο παιζει στα 5.1 V για σιγουρα, μεχρι τωρα καλα. Το ενα DS 620 του φιλου μου καηκε μολις εβαλε EPA 120 % σε ενα TREX 600 οπου μετα απο 10 min παρεδωσε πνευμα. Φυσικα κανενας λογος για ΕΓΓΥΗΣΗ.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: aligh 650 ds
    Μεταπήδηση σε: