|
pavlos mantas
|
 |
« στις: Δευτέρα, 15 Νοε 2010, 17:03:30 » |
|
μπορεί το 401 να συνεργαστεί με το 650 servo τισ align
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 15 Νοε 2010, 17:13:18 » |
|
μπορεί το 401 να συνεργαστεί με το 650 servo τισ align
Ναι κανονικα γιατι να μην μπορει αλλωστε??!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 15 Νοε 2010, 17:18:08 » |
|
δεν ξέρω ρε φιλε απλά θέλω να αποκλείσω "περνοτας" ένα σέρβω καινούργιο την πιθανότητα να μην δουλεύει η ουρα λόγο του σερβο γιατι το gyro είναι καινούριο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 15 Νοε 2010, 17:19:45 » |
|
μιλάω για το πρόβλημα που έχω στο trex
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 15 Νοε 2010, 17:23:04 » |
|
μιλάμε αν δεν φταίει το και το σέρβο τι άλλο να κάνω μετά θα το φέρω για ενχείρηση στην λαμία 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 15 Νοε 2010, 18:55:27 » |
|
Ναι αν δεν το λυσεις φερτο εδω....! Επισης αν μπορεις μην ανοιγεις διαφορετικα θεματα για το ιδιο πραγμα.. Θα μπορουσες να το ρωτησεις στο προηγουμενο   Φιλικα Συνονοματε..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 16 Νοε 2010, 10:48:43 » |
|
έχω το σέρβο 650 τις align σε τι συχνότητα το ρυθμίζω επάνω στο gyro
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 16 Νοε 2010, 11:33:14 » |
|
έχω το σέρβο 650 τις align σε τι συχνότητα το ρυθμίζω επάνω στο gyro
1520 αλλα μην κανεις συνεχεια νεα ποστ... ποσταρε στο αρχικο που γραφεις τα προβληματα με την ουρα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 17 Νοε 2010, 01:34:56 » |
|
Παυλο κανε λιγο ψαξιμο και μονος σου πριν γραψεις κατι. Οπως στο Google Align DS650 Hz. Γιατι οπως ελεγε και ο πατερας μου(Καθηγητης) Η μασσημενη τροφη δεν ειναι καλη για το μυαλο. Δεν θελω να σε πικαρω αλλα να σε παρακινησω ,Συμπαθε με.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 17 Νοε 2010, 02:30:46 » |
|
Παυλο κανε λιγο ψαξιμο και μονος σου πριν γραψεις κατι. Οπως στο Google Align DS650 Hz. Γιατι οπως ελεγε και ο πατερας μου(Καθηγητης) Η μασσημενη τροφη δεν ειναι καλη για το μυαλο. Δεν θελω να σε πικαρω αλλα να σε παρακινησω ,Συμπαθε με.
1520μs ειναι φιλε μου το ξερω καλα... και 333ΗΖ>.. Eκεινος ομως ρωταει για το μs...Και το ηξερα γιατι στο συγκεκριμενο γυροσκοπιο ρυθμιζεις μονο Νeutral Impulse kai οχι συχνοτητα   Πριν δωσεις την απαντησει κανε ενα search sto google gia to 780..! Δν σε πιακρω ουτε εγω εε! http://www.spartan-rc.com/resources/servodb/servo.php
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 17 Νοε 2010, 02:41:02 από PaNt »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 17 Νοε 2010, 02:43:38 » |
|
Παυλο Αντωνιου η απαντηση πηγαινε για τον Παυλο Μαντα.
Επισης μαθημα μην μου κανεις γιατι παρολο που εχω περισσοτερες ευθυνες και ασχολιες το εχω κατα ποδας το θεμα. Και εσυ το ξερεις καλυτερα γιατι τα στοιχεια του σερβο αυτου αναγραφονται και στο manual του BeastX
Τελος ομως καλο και σωζεται ο ηρωας στο εργο αυτο.....
Εναλλακτικο τελος Αντωνη(Μαντα) βγαλε μια φωτο ή ενα βιντεο με γυροσκοπιο ,με το μενου της τηλ/σης και τι tail blades φορας..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 17 Νοε 2010, 02:45:44 » |
|
Παυλο Αντωνιου η απαντηση πηγαινε για τον Παυλο Μαντα.
Επισης μαθημα μην μου κανεις γιατι παρολο που εχω περισσοτερες ευθυνες και ασχολιες το εχω κατα ποδας το θεμα. Και εσυ το ξερεις καλυτερα γιατι τα στοιχεια του σερβο αυτου αναγραφονται και στο manual του BeastX
Τελος ομως καλο και σωζεται ο ηρωας στο εργο αυτο.....
Εναλλακτικο τελος Αντωνη(Μαντα) βγαλε μια φωτο ή ενα βιντεο με γυροσκοπιο ,με το μενου της τηλ/σης και τι tail blades φορας..
ΧΑχχαααχ α νομιζα οτι λες εμενα.. Ε ξεκαθαριζετο:) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 17 Νοε 2010, 03:19:09 » |
|
Παυλο σε εχω για ποιο δυσκολα ...  Δεν θα διαφωνισουμε για τετοια....  Αυτο ελειπε να μην ηξερες για το σερβο... Ελα καλο βραδυ γιατι αυριο θα μου λειπει ο υπνος... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|