Ενα καλο trainer ειναι σιγουρα το viper skymaster καθως και πανεμορφο.
Η ποιοτητα της skymaster ειναι καταπληκτικη και ειδικα ελαφρια.
Εχω το saab jas gripen skymaster αυτη τη στιγμη ,και περασε και απο τα
χερια μου το l39 της feibao (το εδωσα) οπου ειναι πιο βαρια σαν κατασκευη
και πιστευω η ποιοτητα χαμηλοτερη.
οποτε αναμεσα σε feibao η skymaster πιστευω πρεπει να πας σε skymaster.
To viper πρεπει να ειναι απιθανο..
Οσο για servo μπαταριες...χωσε οτι καλυτερο μπορεις
καθως και σιγουρα υπολογισε στο κοστος και ενα power box /air pump/ πυροσβεστηρα καλο...
απο jet cat τωρα προτιμησε την se οπου η αποκριση στο
γκαζι ειναι πιο γρηγορη
Σημερα ολα τα πακετα παντως ειναι δελεαστικα
αφου τα περισσοτερα αεροπλανα ειναι ετοιμα βαμμενα με τα
retracts τους......κουμπωνεις τουρμπινα δεκτη...κι εφυγες!!! χα :laugh

καλά μην ορκίζεσαι κιόλας μιας και έχω στην κατοχή μου 3 jet εκ τον οποιον τα 2 είναι skymaster όμως και τα δυο ίδια κλίμακα.
θα σου πω λοιπόν συγκριτικά πως το f16 skymaster ίδια κλίμακα με το l39 feibao είναι πολύ πολύ βαρύτερο από το feibao διαστάσεις, το skymaster f16 είναι 1,870 ατρακτο 1,30 φτερό, και το feibao l39 είναι 1,90 άτρακτο και φτερό σχεδόν 1.50,
si ζύγισμα χωρίς φτερά μονο ατράκτους και τον δυο μοντέλων με μονο εξάτμιση και τουρμπίνα το feibao είναι 1,κιλό σχεδόν ελαφρύτερο, ναι ναι καλά άκουσες, συνολικά και τα δυο μοντέλα "φταρα" retracts άτρακτο,ι το feibao ελαφρύτερο κατά 1,4 κιλά φιλε μου.
επίσης δεν θα "σιμφνονισω με τίποτα στα λεγόμενα σου καθώς η κατασκευή του feibao είναι σχεδόν rtr με όλα τα παρελκόμενα μέσα ακόμα και τρία δοχεία χρωμάτων άσπρο μπλε κόκκινο σε περίπτωση που το γρατζουνίσεις.
δεν κολλας τίποτα απλά bidoneis και τοποθετείς τίποτα παραπάνω,
επίσης να σε ενημερώσω ότι το μονο κακό που έχουν σαν μοντέλα είναι τα μπουκαλάκια αέρος για τις πόρτες τι οποιες ούτε τις skymaster είναι αξιόπιστες και ας χρησιμοποιεί airpower.