|
spiros pap.
|
 |
« στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 20:07:23 » |
|
Παιδια καλησπερα.. Δεν ξερω εαν εχει τυχει σε καπιον ... ο διακοπτης του regulator μου εκανε τρελα πραγματα ...και κληδονε ο δεκτης.. τα λαμπακια τρελαθικαν και αυτα.. η μπαταρια μια χαρα φορτησμενη το ευτηχημα ηταν οτι δεν μου το εκανε στον αερα γιατι θα  και το ειδα στον παγκο..ευτηχος δλδ.. του το εχει παρουσιασει αυτο σε καπιον απο εσας???
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 2 Νοε 2010, 12:41:46 από evan »
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 20:15:23 » |
|
Τουλαχιστον σε 3 align regulator εδω στην Λαμια..
Για αυτο σε ολους λεω αλλαξτε το το ατιμο...!
παρτε Reactor X ή Gryphon..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 20:33:56 » |
|
εγω του εριξα σπρευ επαφων και δουλεπσε μετα ο διακοπτησ και τα λαμπακια εμηνανα σταθερα κανονικα.. τωρα τι να πω να του εχω εμπιστοσηνη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 20:35:32 » |
|
εγω του εριξα σπρευ επαφων και δουλεπσε μετα ο διακοπτησ και τα λαμπακια εμηνανα σταθερα κανονικα.. τωρα τι να πω να του εχω εμπιστοσηνη  Και επισησ κλεισε και τις επαφες και εμεις ετσι καναμε.. Αλλα τι να σου πω οτι νομιζεις... Εγω προσωπικα το πεταξα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 20:39:56 » |
|
εμενα μου έχει κοπή χωρίς να είναι εμφανής το καλώδιο του ρεύματος από το case του reg..και μια έκανε επαφή μια όχι,ευτυχώς που το πήρα χαμπάρι...αλλα πιστεύω πως είναι καλo regulator για τα λεφτά του.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ILIASDJ
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 20:45:55 » |
|
Αλλα τι να σου πω οτι νομιζεις... Εγω προσωπικα το πεταξα..! [/quote]
Γιατι ρε Παυλακο το πεταξες ! Θα σου αλλαζα διακοπτη ( θα εβαζα αλλον εξωτερικα ) και δεν θα ειχε κανενα προβλημα . Το εχω στο Trex 600 παρα πολυ καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6957501000
SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE - T REX 500 ESP OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO T REX 700 NITRO - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 20:50:54 » |
|
Αλλα τι να σου πω οτι νομιζεις... Εγω προσωπικα το πεταξα..!
Γιατι ρε Παυλακο το πεταξες ! Θα σου αλλαζα διακοπτη ( θα εβαζα αλλον εξωτερικα ) και δεν θα ειχε κανενα προβλημα . Το εχω στο Trex 600 παρα πολυ καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα .... [/quote] To εχω εννοω δεν το χρησιμοποιω ...>! ΔΕν παιζει Φιλε Ηλια δεν παιζουμε με αυτα...! Μην ξεχνας οτι καποια στο εξωτερικο δεν ειχαν παθει ζημια μονο στο διακοπτη αλλα και στο κυκλωμα μεσα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 20:51:30 » |
|
Γιατι ρε Παυλακο το πεταξες ! Θα σου αλλαζα διακοπτη ( θα εβαζα αλλον εξωτερικα ) και δεν θα ειχε κανενα προβλημα . Το εχω στο Trex 600 παρα πολυ καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα .... [/quote] φιλε ιλια και εγω αυτο λεω να κανω να βαλω εναν αλλο εξωτερικο διακοπτη, δεν ημαστε για πολλα εξοδα τωρα...εχουμε και τι ΛΑΜΙΑ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 21:07:34 » |
|
Εγώ έσπασα δύο ελικόπτερα απο αυτά τα ..... και δεν τα ξαναβάζω πάνω οτι και να μου πουν! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 21:11:08 » |
|
Γιατι ρε Παυλακο το πεταξες ! Θα σου αλλαζα διακοπτη ( θα εβαζα αλλον εξωτερικα ) και δεν θα ειχε κανενα προβλημα . Το εχω στο Trex 600 παρα πολυ καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα .... φιλε ιλια και εγω αυτο λεω να κανω να βαλω εναν αλλο εξωτερικο διακοπτη, δεν ημαστε για πολλα εξοδα τωρα...εχουμε και τι ΛΑΜΙΑ  [/quote] αααχααχχα Ναι οντως ... ΜΙας και μετα το Event θα μετρησουμε πολλα ευρω σε ανταλλακτιακ  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 21:33:06 » |
|
για ποιο regulator μιλατε ρε παιδια..λιγο πιο συγκεκριμενοι να γινετε παρακαλω...αυτο με τα 5 λεντακια? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 21:39:47 » |
|
για ποιο regulator μιλατε ρε παιδια..λιγο πιο συγκεκριμενοι να γινετε παρακαλω...αυτο με τα 5 λεντακια?  ένα είναι reg..τις align
|
|
|
|
|
ILIASDJ
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 21:49:12 » |
|
Γιατι ρε Παυλακο το πεταξες ! Θα σου αλλαζα διακοπτη ( θα εβαζα αλλον εξωτερικα ) και δεν θα ειχε κανενα προβλημα . Το εχω στο Trex 600 παρα πολυ καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα .... φιλε ιλια και εγω αυτο λεω να κανω να βαλω εναν αλλο εξωτερικο διακοπτη, δεν ημαστε για πολλα εξοδα τωρα...εχουμε και τι ΛΑΜΙΑ  αααχααχχα Ναι οντως ... ΜΙας και μετα το Event θα μετρησουμε πολλα ευρω σε ανταλλακτιακ   [/quote] Οσον αφορα το διακοπτη , αν το εχεις ακομα το Reg. , οταν βρεθουμε Λαμια μου το δινεις και στο στελνω φτιαγμενο . Οσον αφορα τα ανταλλακτικα ............ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Σκορδα και μακρια απο μας &*&%Τ&*)(&$#@!@#%%^& 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6957501000
SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE - T REX 500 ESP OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO T REX 700 NITRO - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 1 Νοε 2010, 21:56:35 » |
|
για ποιο regulator μιλατε ρε παιδια..λιγο πιο συγκεκριμενοι να γινετε παρακαλω...αυτο με τα 5 λεντακια?  ένα είναι reg..τις align κανετε λαθος...δεν ειναι ενα ... υπαρχει και αυτο που εχω εγω...το RCE-B6X, το οποιο εχει και 5 λεντακια, για να σου δειχνει την κατασταση της μπαταριας...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|