Σαφώς και με πείσατε για το τι πρέπει να πάρω !

Λοιπόν ακούστε τι έκανα….
Δίπλα από το μαγαζί που δουλεύω είναι ένα καλό παλικάρι που έχει ένα μικρό μαγαζί με είδη μοντελισμού και είναι και πελάτης μου. Είχα πάει προ ημερών και τον είχα ρωτήσει τη γνώμη του και μου είχε πει τα ίδια που μου είπατε και εσείς.
Είχε λοιπόν ετοιμοπαράδοτο το LAMA.
Μου έδειξε (με ένα που είχε ανοιχτό και τριμαρισμένο) τις βασικές του λειτουργίες καθώς και πως trimάρετε και αυτό ήταν… Του σκάω λοιπόν 150 γιούρια και έφυγα για το μαγαζί. Δεν του ζήτησα να μου το trimάρει καθώς πίστευα ότι δεν θα ήταν κάτι δύσκολο. Και ευτυχώς δεν ήταν δύσκολο όντως! Έβαλα λοιπόν τη μπαταρία να φορτίζει και όταν έκλεισα το μαγαζί και όσο φόρτωνε η μπαταρία εγώ διάβασα το Manual του μη κάνω (ως άσχετος) καμιά βλακεία…

Λοιπόν για να μη μακρηγορώ στο τέταρτο επάνω το είχα trimάρει και το εργαλείο πέταγε προς έκπληξη δική μου και του συναδέλφου μου που αντί να κάτσουμε να φτιάξουμε κανένα υπολογιστή ασχολούμασταν με πτήσεις.

Βέβαια ευτυχώς το μαγαζί είναι μεγάλο και έτσι είχα περιθώρια για λαθάκια και απότομες προσγειώσεις.

Πάντως ένα έχω να πω. Χρόνια έχω να νοιώσω τόσο όμορφα!
«Giorgos_H» είχες δίκιο ότι δεν τριμάρει τόσο καλά το LAMA, χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις συνεχώς, σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου!
«Giatrakos» σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και σύντομα θα έρθω από το μαγαζί για να πάρω τα υλικά του Τηλέμαχου και αργότερα το 30άρι ελικόπτερο.
«sfyris» αυτά που είπες για το ότι πρέπει να έχεις δύο ελικόπτερα πρέπει να πω ότι με έψησαν

«Apostolos» σε ευχαριστώ και εσένα για τις συμβουλές σου!
«Καιγόμουν» μέχρι αργά

Αυτά λοιπόν.
Bye και ευχαριστώ!
ΥΣΤ: Πολύ λίγο κρατάει η μπαταρία του…
Τι μπαταρία να πάρω?