Καλημερα
στον αποηχο των θετικων σας σχολιων , θα πω μονο οτι και το κλιμα μεταξυ μοντελιστων αλλα και καταστηματαρχων ηταν καλυτερο απο καλο , με μεταδοση γνωσεων, εμπειριων κλπ στα πηγαδακια,
εχω ομως να προσθεσω καλοπροαιρετα καποιες σκεψεις.
Τα παιδια της διοργανωσης εδωσαν την ψυχη τους για καθε λεπτομερεια και τα καταφεραν απο την αρχη , εως και την αποκομιδη των απορριματων που εκαναν στο τελος με χαμογελο χαρα & χαβαλε , και ημουν παρων.
Επειδη τυγχανει να εχω καποια εμπειρια απο εκδηλωσεις , θα θεσω απο φετος τις προτασεις μου δημοσια , προς σκεψη :
( ελπιζω χωρις παρεξηγηση)
1) καλα θα ηταν ( τωρα πια εστω και ηλεκτρονικα ) με μια επιστολη και τις υπογραφες οσων απο εμας παρευρεθηκαν ,να ευχαριστησουμε τα ατομα & τις αρχες που ενδιαφερθηκαν και φιλοξενησαν την εκδηλωση μας ( ηταν τοσο φιλικο το κλιμα που μονο ετσι , "εκδηλωση μας" θα μπορουσε να πει κανεις)
2) με ενα ελαχιστο κοστος συμμετοχης ανα ατομο θα μπορουσαμε να απαλλαξουμε την διοργανωση απο καποιες κοπιαστικες δουλειες , απασχολοντας ενα ατομο για καποιες ωρες , οπως επισης και να προσφερουμε κατι ( σαν κερασμα ) στα ατομα της πτερυγας
3)
και βασικο ::::

Οποιος δηλωσει συμμετοχη πρεπει απαραιτητα να ξεκινησει με το ομαδικο hover και να τελειωσει με οτι ομαδικο αποφασισει η διοργανωση

Εγω προσωπικα σαν Γιωργος ευχαριστω ολα τα παιδια της Λαμιας για αυτην την φιλοξενια και τις υπεροχες στιγμες , που αποζημιωσαν καθε χιλιομετρο της διαδρομης μας
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ & ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ