Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.408 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 05:01:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 05:01:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 01:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από kon
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 13:59:19]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309408
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 62
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 39
    Συνολικά: 39
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ποσο θα παει συνολικα?  (Αναγνώστηκε 4986 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 29 Οκτ 2010, 23:08:09 »

Οι prepaid, σου κρατανε 2 ευρο καθε φορα που κανεις καταθεση. Ωστοσο για να εχει νοημα και να μην φοβασε να χασεις αρκετα χρηματα, θα κανεις μικρες καταθεσεις και στην prepaid, οποτε πολλα διευρα. Στην χρεωστικη προσωπικα, στον λογαριασμο δεν εχω σχεδον ποτε χρηματα, παντα βαζω στο atm, οσα θα χρειαστω για να ψωνισω.Ηδη μου την εχουν μπλοκαρει 3 φορες απο υπερογκες χρεωσεις, δεν μου εχει στοιχισει τπτ.(μπλοκαρε επειδη μου κλεψαν τον αριθμο...)

Συνηθως ειναι 2ε στην πρωτη καταθεση και 1 ευρς για καθε 100ε.. μετα 2ευρω απο 100-500 και παει λεγωντας..!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 29 Οκτ 2010, 23:22:23 »

Γενικώς σε όλες τις αγορές η χρήση της πιστωτικής χρεώνεται με τόκους.  Thumbs up
    Αυτό είναι κάτι που δυστυχώς ο εκάστοτε αγοραστής αμελεί με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να χρησοπληρώνει το προιόν.

Πάντοτε φίλε μου ο αμελής άνθρωπος θα πληρώνει τα κερατιάτικα!!   
    Ο σώφρον και επιμελής ποτέ δεν θα πληρώσει τόκους στην πιστωτική, στο λέω από προσωπική μου πείρα. Thumbs up
    Ξέρω ανθρώπους που αναγκάστηκαν να πάρουν δάνειο για να πληρώσουν τις πιστωτικές κάρτες, δεν τους
    έφταιγε κανείς παρά μονάχα το μυαλό τους.  uglystupid2
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 00:06:54 »

Αν πληρώνεις το ελάχιστο μηνιαίο ποσό καταβολής στην πιστωτική στην ώρα του, τότε ακόμα και δόσεις να κάνεις είναι άτοκα και χωρίς άλλες χρεώσεις.

Όπως λέει ο Markhelis είναι, ο τραπεζίτης ποντάρει στον "ελαμωρεδεβαριεσαι". 
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 00:29:06 »

Αν πληρώνεις το ελάχιστο μηνιαίο ποσό καταβολής στην πιστωτική στην ώρα του, τότε ακόμα και δόσεις να κάνεις είναι άτοκα και χωρίς άλλες χρεώσεις.

Όπως λέει ο Markhelis είναι, ο τραπεζίτης ποντάρει στον "ελαμωρεδεβαριεσαι". 
    αυτό ισχύει μονο όταν σου κάνει δόσεις το μαγαζί δηλαδή χρεώνεται η κάρτα σου την δόση  και όχι το συνολικό ποσο τις αγοράς την οποια εξοφλείς κάθε φορα που έρχεται ο λογαριασμός. αν η χρέωση είναι εφάπαξ και πληρώνεις την ελαχιστη δόση τις κάρτας φυσικά "και χρεώνεσαι τόκους..
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    teresos
    Aeromodeller Full Member

No risk , no fun ...no fun , no life...

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 00:33:42 »

Οι prepaid, σου κρατανε 2 ευρο καθε φορα που κανεις καταθεση. Ωστοσο για να εχει νοημα και να μην φοβασε να χασεις αρκετα χρηματα, θα κανεις μικρες καταθεσεις και στην prepaid, οποτε πολλα διευρα. Στην χρεωστικη προσωπικα, στον λογαριασμο δεν εχω σχεδον ποτε χρηματα, παντα βαζω στο atm, οσα θα χρειαστω για να ψωνισω.Ηδη μου την εχουν μπλοκαρει 3 φορες απο υπερογκες χρεωσεις, δεν μου εχει στοιχισει τπτ.(μπλοκαρε επειδη μου κλεψαν τον αριθμο...)

Συνηθως ειναι 2ε στην πρωτη καταθεση και 1 ευρς για καθε 100ε.. μετα 2ευρω απο 100-500 και παει λεγωντας..!

Ρε παιδιά ...
    εδώ και 3,5 χρόνια χρησιμοποιώ προπληρωμένη κάρτα από Τρ. Κύπρου (ελπίζω να μήν το πάρετε γιά διαφήμηση)
    και νομίζω ότι τα παραλέτε λίγο......
    Κατά την έκδοση της κάρτας πλήρωσα 5 €καί γιά κάθε φορά που την φορτώνω γιά αγορά ,όσο κι αν είναι το
    ποσό μού κρατάνε 1€....
    Ποτέ δέν μου κρατήσανε 2€.
    Και αν θέλετε να μήν τρέχετε συνέχεια στην τράπεζα (την συνκεκριμένη) ανοίγετε και έναν λογαριασμό
    ταμιευτηρίου τόν οποίο συνδέετε με την κάρτα την προπληρωμένη καί βάζετε μέσα ένα ποσό ,όσο θέλετε.
    Αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να τα πειράξει κανένας.
    Κάθε φορά που είναι να κάνετε κάποια αγορά,(συνδέεστε με το ιντερνετ banking της συνκεκριμένης τράπεζας)
    καί μεταφέρετε με ασφάλεια το ποσό πού χρειάζετε γιά την αγορά σας από τόν λογαριασμό στήν κάρτα.
    Τό 1€ βέβαια πάλι αφαιρείτε...
    Τό καλό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ταυτόχρονα από το ιντερνετ banking μπορούμε να παρακολουθούμε και τίς
    κινήσεις της κάρτας....πόσα λεφτά αφαιρέθηκαν-ποιός τα πήρε-πόσο ειναι το υπόλοιπο....κτλ.
    Ετσι τα υπόλοιπα χρήματα παραμένουν με ασφάλεια στόν λογαριασμό ,χωρίς τον φόβο της Υποκλοπής.
    Αυτό κάνω συνέχεια και δεν είχα ποτέ-μα ποτέ μου πρόβλημα.......
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 00:45:48 »

Για να μιλησουμε με στοιχεια η προπληρωμενη της Eurobank εχεις τις εξεις χρεωσεις

Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης         Έξοδα                         Έξοδα
                                                        Φόρτισης (EUR)     Επαναφόρτισης (EUR)
     2 - 100 ευρώ                                     2 ευρώ                     1 ευρώ
    101 - 500 ευρώ                                   5 ευρώ                     2 ευρώ
    άνω των 501 ευρώ                              10 ευρώ                    5 ευρώ

Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #21 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 00:55:51 »

Συμπέρασμα : Wink
    Η κάθε τράπεζα έχει τα δικά της κοστολόγια.  Cheesy
    Οπως σε εμένα η Αλφα μου ζήταγε 20€ την κάθε φορά για να κάνει αυτή την μετατροπή
    συναλλάγματος αντί του PayPal.  idiot2
    Οσο με είδατε εσείς άλλο τόσο με είδανε και αυτοί.  Grin
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 05:36:19 »

Ρε παιδιά ...
    εδώ και 3,5 χρόνια χρησιμοποιώ προπληρωμένη κάρτα από Τρ. Κύπρου (ελπίζω να μήν το πάρετε γιά διαφήμηση)
    και νομίζω ότι τα παραλέτε λίγο......
    Κατά την έκδοση της κάρτας πλήρωσα 5 €καί γιά κάθε φορά που την φορτώνω γιά αγορά ,όσο κι αν είναι το
    ποσό μού κρατάνε 1€....
    Ποτέ δέν μου κρατήσανε 2€.
    Και αν θέλετε να μήν τρέχετε συνέχεια στην τράπεζα (την συνκεκριμένη) ανοίγετε και έναν λογαριασμό
    ταμιευτηρίου τόν οποίο συνδέετε με την κάρτα την προπληρωμένη καί βάζετε μέσα ένα ποσό ,όσο θέλετε.
    Αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να τα πειράξει κανένας.
    Κάθε φορά που είναι να κάνετε κάποια αγορά,(συνδέεστε με το ιντερνετ banking της συνκεκριμένης τράπεζας)
    καί μεταφέρετε με ασφάλεια το ποσό πού χρειάζετε γιά την αγορά σας από τόν λογαριασμό στήν κάρτα.
    Τό 1€ βέβαια πάλι αφαιρείτε...
    Τό καλό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ταυτόχρονα από το ιντερνετ banking μπορούμε να παρακολουθούμε και τίς
    κινήσεις της κάρτας....πόσα λεφτά αφαιρέθηκαν-ποιός τα πήρε-πόσο ειναι το υπόλοιπο....κτλ.
    Ετσι τα υπόλοιπα χρήματα παραμένουν με ασφάλεια στόν λογαριασμό ,χωρίς τον φόβο της Υποκλοπής.
    Αυτό κάνω συνέχεια και δεν είχα ποτέ-μα ποτέ μου πρόβλημα.......

Την διαδικασία που περιγράφεις η Alpha Bank την κάνει με χρέωση 30 λεπτών ανεξαρτήτως ποσού
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    asterixx25
    Aeromodeller Hero Member

Τρία πουλάκια κάθονται...

« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 09:13:17 »

Μετατροπές συναλλάγματος που μπορεί να κάνει ή τράπεζα ή το paypal, τι έξοδα υπάρχουν?

Επίσης το paypal νομίζω κατά την εγγραφή παρακρατάει ενα ποσό το οποίο μετά επιστρέφεται?
    Καταγράφηκε
    teresos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 10:18:39 »

Την διαδικασία που περιγράφεις η Alpha Bank την κάνει με χρέωση 30 λεπτών ανεξαρτήτως ποσού

...Ααααα ......Να που υπάρχει και πιό οικονομική λύση....Αυτό θέλει κοίταγμα.....Ευχαριστώ
    Καταγράφηκε
    teresos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 30 Οκτ 2010, 10:27:55 »

Μετατροπές συναλλάγματος που μπορεί να κάνει ή τράπεζα ή το paypal, τι έξοδα υπάρχουν?

Επίσης το paypal νομίζω κατά την εγγραφή παρακρατάει ενα ποσό το οποίο μετά επιστρέφεται?

Οχι.....Εναι αντίθετη διαδικασία.
    Μετά την  εγγραφή στο paypal ,υπάρχει η διαδικασία επαλήθευσης (verification),όπου
    τό paypal καταθέτει 1$ στόν λογαριασμό σου.
    Ετσι επαληθεύει μέσω τραπεζικού συστήματος την ακρίβεια των στοιχείων πού δήλωσες.
    Οταν πραγματοποιήσεις την πρώτη σου αγορά ,μαζί με το ποσό πού πληρώνεις γιά την αγορά σου
    αφαιρείτε καί το 1$ το οποίο επεστρέφει στό paypal.......
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Ποσο θα παει συνολικα?
    Μεταπήδηση σε: