|
billiano
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 5 Νοε 2010, 02:05:08 » |
|
Κυριοι εχω κανει και εγω μια μετατροπη με επιτυχια ομως παλι σε OS MAX 50 Hyper.
Δειτε την φωτο.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 5 Νοε 2010, 02:05:56 » |
|
Μια ακομα....
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 5 Νοε 2010, 02:12:53 » |
|
Και μια τελευταια... Για την ιστορια.. .απλα σκοτωνει αλλα καιει λιγο παραπανω. Εχει καρμπυρατερ απο OS Max 70αρι ε/π. (το οποιο προσαρμοστηκε κουτι με μονη μετατροπη την αφαιρεση του πλαστικου δαχτυλιδιου απο το καρμπυρατερ το καινουργιο) Και εχω ανοιξει λιγο το ''ματι'' του στροφαλου. Το μονο που ηθελε ηταν να ανοιξω και περιπου 3/4 της στροφης τις 2 βελονες για να δουλευει με νορμαλ θερμοκρασιες. Στα κοντινα σχεδια ειναι η ανοδειωση της κεφαλης σε κοκκινο και της κασας σε μαυρο (αφου αφαιρεσω το εξατμισοχρωμα). Για να δειχνει ρε αδερφε και custom made.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 5 Νοε 2010, 18:48:24 » |
|
βασιλη, ομολογω οτι δεν το εχω ξαναδει αυτο το καρμπυρατερ.. γιατι εχει δυο μεγαλες βελονες??? εχει και για τις μεσαιες στροφες?  για πες....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 5 Νοε 2010, 19:00:42 » |
|
Ναι ακριβως . Ο 70 αρης ο ελικοπτερικος ηταν για Scale μοντελα αλλα και με αυτον πεταγαν τα παλια 90αρια ας πουμε. Εχει 3 βελονες .Χαμηλες Μεσαιες & Υψηλες. Το καρμπυρατερ αυτο ειναι το 60Κ ενω μαμα του Hyper ειναι το 60L. Φιλε σκοτωνει το μοτερ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 10:03:06 » |
|
να και ενα βιντεο με τον frankenstein... παρακαλω δειτε πιο κατω(λογω ασχετιλας)) 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 10:37:29 από TOLIS »
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 10:11:21 » |
|
καλημερα μαριε...προσπαθω να βαλω το βιντεο να φαινεται απο εδω, και οχι μονο το link, αλλα δεν ξερω να το κανω ρε γ....ω.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 10:13:33 » |
|
Δεν πειράζει, τα έβαλα εγώ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 10:19:55 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 10:35:16 από TOLIS »
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 12:49:31 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 13:58:31 » |
|
Μια χαρα Τολη....! και η δυναμη ειναι αρκετη για αυτο που το θες...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 19:23:06 » |
|

|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 13 Νοε 2010, 19:27:15 » |
|
Τολη θελεις ανοιγμα στη βελονα του Hover ή να μειωσεις γκαζι στη μεση ή να ανεβασεις το pitch στη μεση. Γιατι το μοτερ λυσσαει στο Hover
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|