Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 19:33:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 19:33:32

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 07:07]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 52
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση Χειριστών Ελικοπτέρου!  (Αναγνώστηκε 18915 φορές)
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ΠΕΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ...ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΕΤΩ!

« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 12:54:00 »

Γιάννη συχαρητήρια για την προτιασου στο κριτήριο στα γιαννιτσά....  Thumbs up Thumbs upκαι έχω μάθει ότι ανέβασες κατά πολύ και το  επίπεδο σου στο 3d, όση σε είδανε πάθανε πλακα mravo!!!!!!!ελπίζω να σε δούμε και εμείς από κοντά.

όχι απλά πάθαμε πλάκα...αλλά σκεφτόμασταν από μέσα μας..."τώρα τί να πετάξω, πού πάω, τι να κάνω μετά από αυτά που είδα....δεν πάω για ψάρεμα καλύτερα"
    Καταγράφηκε

Futaba 16sz & Spektrum DX7se
    T-rex 500 Black hawk
    Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2.  12s
    Revolectrix gt1200 + Icharger 106b
    Kipor 1000
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #46 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 13:12:55 »

Γιάννη συχαρητήρια για την προτιασου στο κριτήριο στα γιαννιτσά....  Thumbs up Thumbs upκαι έχω μάθει ότι ανέβασες κατά πολύ και το  επίπεδο σου στο 3d, όση σε είδανε πάθανε πλακα mravo!!!!!!!ελπίζω να σε δούμε και εμείς από κοντά.

όχι απλά πάθαμε πλάκα...αλλά σκεφτόμασταν από μέσα μας..."τώρα τί να πετάξω, πού πάω, τι να κάνω μετά από αυτά που είδα....δεν πάω για ψάρεμα καλύτερα"

Παιδια , δεν χρειαζετε να ανησυχουμε . Ειναι πολυ ευχαριστο να υπαρχουν Ελληνες που θα τους παιρνουμε σαν παραδειγμα για να δουλεψει το μυαλο μας και να μαθαινουμε νεες φιγουρες .  Thumbs up  Thumbs up
    Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο και περιμενω πως και πως να γινει η συναντηση για να δουμε καινουργια πραγματα και να γνωριστουμε μεταξυ μας .
    Επισης , θα ηταν πολυ καλο , να βαζουνε και κανα βιντεακι στο Youtube τα παληκαρια μας για να τους θαυμαζουμε και να μαθαινουμε κιολας . Wink
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250
    GREEKROTORS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 13:15:12 »

Και'γώ που νόμιζα ότι έμεινα στάσιμος... διότι και τα χρόνια μας πήραν αλλά και η δουλειά μας έφαγε.
    Σας ευχαριστώ.
    Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    MyHelis.com - The RC models store
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #48 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 18:03:22 »

Λοιπον τι θεμα με την Λαμια προχωραει... ΠΕριμενουμε μια εγκριση και ελπιζουμε οτι θα ειναι θετικη...!!!

Τωρα οσον αφορα την οργανωση ειπαμε οτι δεν θα υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα καθως θα υπαρχει μια σειρα οπου οποιος ειναι ετοιμος παει και περιμενει...! Πιστευω οτι ειναι το καλυτερο και το πιο δικαιο....! Σας θελω ολους ετοιμους με αρκετα ελικοπτερα για καλο θεαμα ΤΗν θεση του συντονιστη δεν θα την εχει ενας αλλα οποιος εχει ορεξη... Θα το κανουμε οσο πιο ελευθερο γινεται...!!

Παμε παρακατω οσον αφορα το Poster θα γινει απο το dhiotis μιας που ειναι η δουλεια του...

Οσον αφορα το  ρευμα θα εχουμε κανονικο 220Vlot ρευμα οποτε φερτε τροφοδοτικα αν και θα  εχουμε και εμεις...!
    Επισης θα παρακαλεσω τον προισταμενο του Tei να μας δωσει WiFi ιντερνετ  για οποιαδηποτε αναγκη...

Τελος ενα θεμα δημιουργειται με τα Ηχητικα...! Εκει θα ηθελα καμια ιδεα...! Μπορω να φερω ενισχυτη και ηχεια απο το σπιτι αλλα θα ειναι αρκετα???

Μερικα Cd mixarismena   θα εχουμε απο τον Φιλο Adam Foti...

Τι αλλο μενει??!

Υ.Γ Α και να μην ξεχασω... Εύχομαι οτι θα έχουμε έναν πολυ καλο φωτογράφο να αποθανατίσει ολες τις στιγμές της συνάντησεις...
    Αυτος ειναι ο Κ Δημήτρης Ανάγνου..  Γνώστος σε όλους τους  παλιούς μοντελιστές//// Μακάρι να μας κάνει την τιμή
    Καταγράφηκε
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« Απάντηση #49 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 18:04:14 »

Ειχα να μπω λογω δουλειας κατι μερες.
    Και μου το ελεγε ο Παυλος αλλα δεν το πιστευα.
    Αρα Θεου Θελοντος θα ειμαι και εγω πιστευω...

Υ.Γ.   Μουσικη θα εχω και εγω  smiley6600
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 18:52:04 »

Επισης να σας πω οτι αναρτησα την ανακοινωση και στα 2 μεγαλα Αμερικανικα Φορουμ.

Δλδ οσοι Ελληνες διαβαζουν εξωτερικου φορουμ να το δουνε.

Απο Πατρα θα ειμαστε κανα 3αρι
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 18:53:49 »

Επισης να σας πω οτι αναρτησα την ανακοινωση και στα 2 μεγαλα Αμερικανικα Φορουμ.

Δλδ οσοι Ελληνες διαβαζουν εξωτερικου φορουμ να το δουνε.

Απο Πατρα θα ειμαστε κανα 3αρι

Ειχα σκοπο να το κανω απλα οταν θα γινοταν η επισημη ανακοινωση... Τεσπα καλα εκανες αν ειναι θα ποσταρω και την επισημη οταν γινει..!
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #52 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 19:44:17 »

Οπως πάει θα περάσουμε και την διοργάνωση των 3d masters.... Cheesy  Μπράβο ρε μάγκες. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #53 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 21:01:11 »

Καλησπέρα και από εμένα.
    Συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή και όπως είναι φυσικό, θα είμαι και εγώ εκεί για να πετάξουμε αλλά και να γνωριστούμε και από κοντά.
    Μια σκέψη που θα μπορούσε να υλοποιηθεί, θα ήταν, ίσως και ένας «αγώνας» για παράδειγμα Auto-rotation ακριβείας, για να αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον το θέμα.
    Η Rapiconfuel προσφέρει από ένα τετράλιτρο καύσιμο για τους τρείς πρώτους που θα διακριθούν, δίνοντας τους έτσι, την δυνατότητα να «προπονηθούν» περισσότερο.

Αν νομίζετε ότι κάπου μπορώ να βοηθήσω, απλώς, πέστε το.
    Καταγράφηκε

www.RCFUEL.GR      ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
    Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 21:07:57 »

Καλησπέρα και από εμένα.
    Συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή και όπως είναι φυσικό, θα είμαι και εγώ εκεί για να πετάξουμε αλλά και να γνωριστούμε και από κοντά.
    Μια σκέψη που θα μπορούσε να υλοποιηθεί, θα ήταν, ίσως και ένας «αγώνας» για παράδειγμα Auto-rotation ακριβείας, για να αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον το θέμα.
    Η Rapiconfuel προσφέρει από ένα τετράλιτρο καύσιμο για τους τρείς πρώτους που θα διακριθούν, δίνοντας τους έτσι, την δυνατότητα να «προπονηθούν» περισσότερο.

Αν νομίζετε ότι κάπου μπορώ να βοηθήσω, απλώς, πέστε το.

Γιαννη μπορεις να μας φερεις να δοκιμασουμε τα Rapicon για να αποκτησουμε μια ιδεα
    Καταγράφηκε

MrFuelMan
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 21:17:29 »

Φίλε billiano
    Θα υπάρχει πολύ καύσιμο να δοκιμάσετε. Όσο γιαυτό μην ανησυχείς. Azn

Καταγράφηκε

www.RCFUEL.GR      ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
    Ψωμάς Γιάννης   
    Rapicon Team
    GREEKROTORS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 21:32:37 »

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται κανένας αγώνας σε τέτοια διοργάνωση. θα αναλωθεί πολύς χρόνος και πολλά άτομα θα αναγκαστούν να βλέπουν  κάτι που ίσως δεν θα τους ενδιαφέρει. Πάμε απλά να πετάξουμε  και να γνωριστούμε.  Βέβαια αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν σε αγώνα autorotation΄τοτε  να το κάνουμε όπως και στις άλλες χώρες δηλ. αγώνας στην άλλη άκρη του χώρου για να μην σταματήσουν οι πτήσεις 3D των υπολοίπων.

Το βασικό που δεν ανέφερε κανείς  μέχρι τώρα.....  Μετά από τις βραδυνές πτήσεις ποια μεγάλη ταβέρνα θα μας  χωρέσει όλους μας? Wink
    Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    MyHelis.com - The RC models store
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 21:38:48 »

πολύ σωστός ο κύριος ψωμάς.. Thumbs up Thumbs upγιάννη καλορίζικο και το νέο απόκτημα.. Wink Wink
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:03:28 »

Λοιπον σε αυτη τη διοργανωση δεν θα υπαρξει κανενας οργανωμενος αγωνας... Αυτο γινεται για πολλους λογους...

Βεβαια ατυπα μεταξυ τους καποιοι μπορουν να κανουν οτι θελουν.. ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΧΙ>...!!

Γιαννη θα μπορουμε να δοκιμασουμε απο τα καυσιμα αυτοι που ειδη τα χρησιμοποιουμε??? Ρε παιδι μου να δουμε μηπως αυτη η παρτιδα που φερεις ειναι καλυτερη χαχαχχα
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Παρασκευή, 15 Οκτ 2010, 22:28:37 »

Α α.... κατι αλλο Επειδη ειδη εχουν μαζευτει τρεις επαγγελματιες που θα ειναι στο Event κατι που ειδα και ειχε ενδιαφερον ειναι να κανουμε μια Tobolla...

Δλδ πολυ απλα θα δηλωστε ο καθενας οτι δωρα θελει να προσφερει και οσα θελει και στο τελος της Κυριακής θα γινει μια κληρωσει και οι νικήτες θα παραλάβουν τα ωρα τους...

Επειδη οπως ειπα δεν θα εχει κανενα κερδοσκοπικο χαρακτηρα αυτο αν ειναι να γινει θα γινει ως εξης....

Ο καθε ενας θα περνει εναν αριθμο  και στο τελος θα γινει η κληρωσε και ο καθε ενας που θα ακουει αριθμο θα ερχεται θα διαλεγει οποιο δωρο θελει και θα τραβαει τον επομενο κληρο...!

Αν θελετε λοιπον δηλωστε αν θα συμμετασχετε η οχι...!

Αποκτα ενδιαφερον η Συναντηση... ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ>>>>!!! angel angel
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Συνάντηση Χειριστών Ελικοπτέρου!
    Μεταπήδηση σε: