|
billiano
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 30 Σεπ 2010, 15:41:35 » |
|
Της γυναικας παιδες .. Ολοι με το χομπυ τους.  Μακαρι να χα ολο το δωματιο δικο μου..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 30 Σεπ 2010, 15:46:41 » |
|
Βασιλη ξανα μπαινω στο θεμα και σου εφιστω την προσοχη στα Tireup σε γυμνα καλωδια.... Η βαλε ενα velco ενδιαμεσα η ταινια μονωτικη η ειδικο προστατευτικο η spirral γιατι ετσι οπως ειναι θα κοπουν τα καλωδια....!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 30 Σεπ 2010, 17:58:51 » |
|
Παυλο εχεις δικιο αλλα ας τελειωσουμε με τις ρυθμισεις και θα γινει μια χωροταξια καλυτερη... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 21:03:16 » |
|
Σημερα πεταξε σε βολτα .... Αψογο ,απροβληματιστο ,σταθερο και τρελα γκαζιαρικο...  Περιμενω φωτο απο φιλο και θα της ποσταρω. Το καλο ειναι οτι εμεινε ικανοποιημενος και ο Βασιλης(Mr Hatori) Μονο μια μικρη ταλαντωση στην ουρα που δεν εφυγε με 63% Travel Adjust (Ευαισθησια) Αλλα ουτε και με Heading Hold Mode στο Sport. Θα το λυσουμε ομως.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 21:23:18 » |
|
παίδες το heli "μαμουσε"!!!!k φυσικά με τι τεραστια βοηθεια του billianoooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 21:33:48 » |
|
Τις φωτο βαλε Bill...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 21:40:58 » |
|
Σημερα πεταξε σε βολτα .... Αψογο ,απροβληματιστο ,σταθερο και τρελα γκαζιαρικο...  Περιμενω φωτο απο φιλο και θα της ποσταρω. Το καλο ειναι οτι εμεινε ικανοποιημενος και ο Βασιλης(Mr Hatori) Μονο μια μικρη ταλαντωση στην ουρα που δεν εφυγε με 63% Travel Adjust (Ευαισθησια) Αλλα ουτε και με Heading Hold Mode στο Sport. Θα το λυσουμε ομως. Μπραβο παιδια....!!! Να σου πω αν εχεις βαλει απο το travel adjust 63% EINAI λογικο να εχεις τρεμουλο...!! ΑΝ παλι ειναι στο gain sens menu τοτε οκ...! Κανε ενα τεστ ανοικε πομπο και μετα δεκτη.. και οταν σεταρει κανει τα τρια παιξιματα το swash δες μια σε πιο γραμμα ειναι το πορτοκαλι λαμπακι αλλα δες γρηγορα πριν σβησει...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 22:05:48 » |
|
Στο '' ι '' ηταν
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 22:11:16 » |
|
Στο '' ι '' ηταν
Αρα καλα το ειπα στο G πρεπει να ειναι... το 68% ειναι παρα πολυ πρεπει να πεσετε κατω απο 50 οταν μιλαμε για travel adjust.... Aν ομως ειναι για κανονικο Gain τοτε εισαι περιπου στο 70!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 22:14:33 » |
|
Παυλο μου διεγυγε τελειως γιατι κοιταγα το οoriginal manual. Δεν ειχα το αγγλικο μαζι.Θα το check again... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 22:26:58 » |
|
Τωρα ειδα το travel Adjust πρεπει να μπει στο 47% για αρχη. Μ@Λ@ΚΙ@ ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 22:29:12 » |
|
Τωρα ειδα το travel Adjust πρεπει να μπει στο 47% για αρχη. Μ@Λ@ΚΙ@ ....
40-47....!!! αντε αντε αυριο θα ειναι αψογο..!! απλα νομιζω θα εχεις και εσυ καποιο προβληματακι στα tictoc...! εχεις βαλει gel... εγω σημερα εβαλα και θα δοκιμασω να δω αν θα ειναι καλυτερο!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 22:31:18 » |
|
Παυλο ναι Gel και δεν παει πουθενα.
Τα ποντεσιομετρα τα εχεις κεντρο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 23:00:27 » |
|
Παυλο ναι Gel και δεν παει πουθενα.
Τα ποντεσιομετρα τα εχεις κεντρο?
ε ναι καπου στο κεντρο.. απλα παιζω λιγο συν πλυν...!!! και ειμαι στο extreme...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Δευτέρα, 4 Οκτ 2010, 18:56:12 » |
|
η παρθενική του avant......εδώ με το φίλο μου τον γιαννη........
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|