|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:04:32 » |
|
ξερεις γιατι το λεει ετσι.... ζηλευει σε λιγο τον βλεπω να ρωταει ποιο να παρει  κατσε γιατι πρεπει πρωτα να ειναι σιγουρος οτι μπορει να το πεταξει και μετα θα ερθουν οι ερωτησεις.. Εδω τα νεα φωτο αριστερα και δεξια... δεν βρισκουν με τπτ γιατι βρισκει πρωτα το φτερο..\ Χρηστο Κινησεισ εβαλα 15 και 6 στα aileron οπως λεει στο manual τι λες να πεταξω ετσι η να σε περιμενω να το δεις??! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:07:18 » |
|
ετσι μπραβο πετα-πετα μου ηρθαν και οι ελικες πηγαινε για δοκιμαστικη πτηση τωρα και το βραδυ οτι ωρα τελειωσω παμε για νυχτερινη <<επιδρομη>>
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:09:01 » |
|
πετα-πετα μου ηρθαν και οι ελικες πηγαινε για δοκιμαστικη πτηση τωρα και το βραδυ οτι ωρα τελειωσω παμε για νυχτερινη <<επιδρομη>>
Με κινησεις οτι λεει το μανουαλ εε?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:17:06 » |
|
ναι αλλα βαλε και τπτ μικροτερες να τις εχεις εναλακτικα 10-6 περιπου Κ.Β ολα καλα? (απο τη βεραντα θα κανεις τη πρωτη?  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:19:55 » |
|
ναι αλλα βαλε και τπτ μικροτερες να τις εχεις εναλακτικα 10-6 περιπου Κ.Β ολα καλα? (απο τη βεραντα θα κανεις τη πρωτη?  ) ασε τι πθαμε... νομιζα οτι ειναι το ΚΒ εκει που εχει κατι στρογγυλα σημαδια και εβγαινε μπροστοβαρο... αλλα τελικα δεν ειναι εκει σημειωσαμε και ειναι τελειο....!! Θα βαλω και μικρες οκ αν κα ιδε νομιζω να εχω προβλημα ρε..  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:22:56 » |
|
Γιασας.Εκτος απο μοντελιστης τυνχανω να ειμαι και ψαρας.Οταν λοιπον αποκτησα την πρωτη μου βαρκα εκτος απο τα υποχρεωτικα φωτα πλευσης εβαλα και αλλα επανω για σαρτανατι.Οταν λοιπον νυκτωνε και τα αναβα γινοταν χαμος οι μισοι παραδιπλανοι ψαραδες μου φωναζαν σβησε τον επιταφιο και οι αλλοι μισοι σβησε το χριστουγενιατικο δεντρο ετσι και εσεις λεται του ανθρωπου να κανη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:26:52 » |
|
προβλημα οχι αλλα εγω το κανω παντα στη πρωτη αλλα τις αφησα μετα για να πινω καφεδακι να το χαζευω ποιο καλα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:28:08 » |
|
Γιασας.Εκτος απο μοντελιστης τυνχανω να ειμαι και ψαρας.Οταν λοιπον αποκτησα την πρωτη μου βαρκα εκτος απο τα υποχρεωτικα φωτα πλευσης εβαλα και αλλα επανω για σαρτανατι.Οταν λοιπον νυκτωνε και τα αναβα γινοταν χαμος οι μισοι παραδιπλανοι ψαραδες μου φωναζαν σβησε τον επιταφιο και οι αλλοι μισοι σβησε το χριστουγενιατικο δεντρο ετσι και εσεις λεται του ανθρωπου να κανη.
εκει πανω δε ψαρευει κανενας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 14:49:48 » |
|
ναι αλλα βαλε και τπτ μικροτερες να τις εχεις εναλακτικα 10-6 περιπου Κ.Β ολα καλα? (απο τη βεραντα θα κανεις τη πρωτη?  ) ασε τι πθαμε... νομιζα οτι ειναι το ΚΒ εκει που εχει κατι στρογγυλα σημαδια και εβγαινε μπροστοβαρο... αλλα τελικα δεν ειναι εκει σημειωσαμε και ειναι τελειο....!! Θα βαλω και μικρες οκ αν κα ιδε νομιζω να εχω προβλημα ρε..   Παύλο το κεντρο βαρους ειναι ακριβώς στην ακρη αυτών των στρογγυλών σημαδιών προς το χειλος εκφυγης. Αντε ανεμοελικοπτερά 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 16:24:25 » |
|
παιδες εδω και ενα αεροπλανικο video δλδ με αρκετο μοτερ...Πεταει αψογα
Ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν οπως και τα καταστηματα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΜΙΧΑΛΗΣ
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 16:29:58 » |
|
πολύ καλό...  ........σήκωσε το τηλέφωνο βρε παιδί μου......... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Futaba 16sz & Spektrum DX7se T-rex 500 Black hawk Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2. 12s Revolectrix gt1200 + Icharger 106b Kipor 1000
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 16:43:10 » |
|
βρε Παυλε αυτο δεν ειναι ε/π κοψε γκαζι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 16:43:57 » |
|
βρε Παυλε αυτο δεν ειναι ε/π κοψε γκαζι εγω πεταξα χωρις γκαζι κανονικα.... ο Χαρης το πετουσε με γκαζι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 17 Σεπ 2010, 16:45:38 » |
|
μπράβο Παύλε άντε σιγά σιγά σε βλέπω να παίρνεις και αεροπλάνο ήθελα να σε ρωτήσω, τα φωτάκια από που τα πήρες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|