|
PaNt
|
 |
« στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 16:31:22 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 16:46:08 » |
|
Χαχα περαστικά σου. Κοίτα μήπως τα χαπάκια που ψάχνεις έχουν πέσει πίσω από το ψυγείο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
|
vhal
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 17:33:35 » |
|
Και μόλις αρχίσει να πετάει θα αρχίσει και η μείωση των ωρών πτήσης του ελικόπτερου.
Βαγγέλης (ένας παθών ...)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας
Ζηλεύω του σταυραετού απου πετά στα νέφη και παίζει με τσι αστραπές και με τ' αστροπελέκια.
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 17:44:06 » |
|
Και μόλις αρχίσει να πετάει θα αρχίσει και η μείωση των ωρών πτήσης του ελικόπτερου.
Βαγγέλης (ένας παθών ...)
Λες??? θα σας ενημερωσω....!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 18:39:19 » |
|
καλοριζικο καλες πτησεις οτι καλυτερο για τις δυσκολες ωρες  εισαι σε καλο δρομο συνεχισε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 18:49:59 » |
|
καλορίζικο!!και καλοπεταχτο !!ειναι αυτη η στιγμη ρε παιδι μου ..που εχεις τον κερσορα πανω απο την επιλογη ....'''στο καλάθι΄΄η ''αγορασε το''η Buy It Now και ..κλικ ..το εκανες ..σε βλεπω να φτιαχνεις κανενα FPV και εγω ετσι ξεκινησα... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 19:08:28 » |
|
καλορίζικο!!και καλοπεταχτο !!ειναι αυτη η στιγμη ρε παιδι μου ..που εχεις τον κερσορα πανω απο την επιλογη ....'''στο καλάθι΄΄η ''αγορασε το''η Buy It Now και ..κλικ ..το εκανες ..σε βλεπω να φτιαχνεις κανενα FPV και εγω ετσι ξεκινησα...  και εγω για εκει το βλεπω.. και συντομα μαλιστα.. για θυμησε μου ... Go pro HD cam Eagle tree OSD και τι αλλο?  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 19:42:45 » |
|
καλορίζικο!!και καλοπεταχτο !!ειναι αυτη η στιγμη ρε παιδι μου ..που εχεις τον κερσορα πανω απο την επιλογη ....'''στο καλάθι΄΄η ''αγορασε το''η Buy It Now και ..κλικ ..το εκανες ..σε βλεπω να φτιαχνεις κανενα FPV και εγω ετσι ξεκινησα...  και εγω για εκει το βλεπω.. και συντομα μαλιστα.. για θυμησε μου ... Go pro HD cam Eagle tree OSD και τι αλλο?   Παυλο οταν θα εισαι ετοιμος πες μου να σου στειλω τα sites αλλα για Eagle tree OSD δεν μπορω να σου αποψη ..εγω ειχα το RANGEVIDEO OSD παρα πολυ ευχαριστημενος το πουλησα σε ενα παλικαρι απο Εδεσσα γιατι πλεον ασχολουμαι μονο με αεροβιντεοσκοπηση..το fpv θα το ξανακανω καποια στιγμη αλλα οχι τωρα.. και το εχει επισης καταευχαριστηθει..θα χρειαστεις # 3D Video Goggles ..Πομπους Δεκτες ..Patch Κεραιες ..συσκευη εγγραφης βιντεο στο εδαφος ...head tracking και παρα μα παρα πολυ υπομονη ..αλλα το τελευταιο το εχεις οποτε εισαι πραγματι ετοιμος ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 19:46:24 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 19:46:46 » |
|
καλορίζικο!!και καλοπεταχτο !!ειναι αυτη η στιγμη ρε παιδι μου ..που εχεις τον κερσορα πανω απο την επιλογη ....'''στο καλάθι΄΄η ''αγορασε το''η Buy It Now και ..κλικ ..το εκανες ..σε βλεπω να φτιαχνεις κανενα FPV και εγω ετσι ξεκινησα...  και εγω για εκει το βλεπω.. και συντομα μαλιστα.. για θυμησε μου ... Go pro HD cam Eagle tree OSD και τι αλλο?   Παυλο οταν θα εισαι ετοιμος πες μου να σου στειλω τα sites αλλα για Eagle tree OSD δεν μπορω να σου αποψη ..εγω ειχα το RANGEVIDEO OSD παρα πολυ ευχαριστημενος το πουλησα σε ενα παλικαρι απο Εδεσσα γιατι πλεον ασχολουμαι μονο με αεροβιντεοσκοπηση..το fpv θα το ξανακανω καποια στιγμη αλλα οχι τωρα.. και το εχει επισης καταευχαριστηθει..θα χρειαστεις # 3D Video Goggles ..Πομπους Δεκτες ..Patch Κεραιες ..συσκευη εγγραφης βιντεο στο εδαφος ...head tracking και παρα μα παρα πολυ υπομονη ..αλλα το τελευταιο το εχεις οποτε εισαι πραγματι ετοιμος ...  Ok ok thx..>!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 20:01:09 » |
|
Ετσι για να γελασουμε ...επιδη το FPV Το εζησα εναμιση χρονο για τα καλα θα ελεγα ...με το ανεμοπτερο σιγουρα χαλαρωνεις ..αλλα με το FPV πιστεψε με οταν εβαλα πρωτη φορα τα γυαλια και πετουσα .. η αδρεναλινη ηταν τετοια που συγκρινοταν με τα πιο δυσκολα 3d κολπα ελικοπτερου...ετρεμα μετα αλλα με τον καιρο πραγματι το απολαμαβανεις.. ειδικα οταν αρχισεις τις κανονικες προσγειωσεις εκει ειναι ολα τα λεφτα...καλο κουραγιο σε αυτους που θα μπουν σε αυτο το μοναδικο χομπυ...Σωκρατης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 20:07:41 » |
|
Ετσι για να γελασουμε ...επιδη το FPV Το εζησα εναμιση χρονο για τα καλα θα ελεγα ...με το ανεμοπτερο σιγουρα χαλαρωνεις ..αλλα με το FPV πιστεψε με οταν εβαλα πρωτη φορα τα γυαλια και πετουσα .. η αδρεναλινη ηταν τετοια που συγκρινοταν με τα πιο δυσκολα 3d κολπα ελικοπτερου...ετρεμα μετα αλλα με τον καιρο πραγματι το απολαμαβανεις.. ειδικα οταν αρχισεις τις κανονικες προσγειωσεις εκει ειναι ολα τα λεφτα...καλο κουραγιο σε αυτους που θα μπουν σε αυτο το μοναδικο χομπυ...Σωκρατης Mα για 2 λογους το πηρα και μονο.. Ο πρωτος για να κανω παρεα στις νυχτερινες πτησεις του vcris και ο δευτερος για FPV... Και πιστεψε με θα το παλεψω...! Αν μπορεις με Πμ στειλε μου απο τωρα site που να μπορω να αγορασω τα παντα και τι χρειαζομαι ..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 20:16:54 » |
|
Εχεις ΠΜ ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LampoLiS
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 16 Σεπ 2010, 20:26:00 » |
|
Ετσι για να γελασουμε ...επιδη το FPV Το εζησα εναμιση χρονο για τα καλα θα ελεγα ...με το ανεμοπτερο σιγουρα χαλαρωνεις ..αλλα με το FPV πιστεψε με οταν εβαλα πρωτη φορα τα γυαλια και πετουσα .. η αδρεναλινη ηταν τετοια που συγκρινοταν με τα πιο δυσκολα 3d κολπα ελικοπτερου...ετρεμα μετα αλλα με τον καιρο πραγματι το απολαμαβανεις.. ειδικα οταν αρχισεις τις κανονικες προσγειωσεις εκει ειναι ολα τα λεφτα...καλο κουραγιο σε αυτους που θα μπουν σε αυτο το μοναδικο χομπυ...Σωκρατης Mα για 2 λογους το πηρα και μονο.. Ο πρωτος για να κανω παρεα στις νυχτερινες πτησεις του vcris και ο δευτερος για FPV... Και πιστεψε με θα το παλεψω...! Αν μπορεις με Πμ στειλε μου απο τωρα site που να μπορω να αγορασω τα παντα και τι χρειαζομαι .. άντε και όταν με τό καλο το στήσεις κανε και μια παρουσίαση να δούμε και εμείς τι παίζει. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx
|
|
|
|