|
gvertical
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2013, 16:41:43 » |
|
Καμμενος μου φαινεσαι ή κανω λαθος; Για κανε μια εξηγηση  φιλε ηλια ειμαι λιγο καμενος! να ξερεις οτι πρεπει να προσεξεις παρα πολλα πραγματα σε ενα ελικοπτερο! δεν θα σε καλυψουν ουτε τα φορουμ ουτε τα βιντεακια! ειναι πολυ πολυπλοκο το ελικοπτερο! βρες κανενα να σε βοηθηση, αυτο κανω και εγω. να μας πει τι γνωμη του παρακαλω και ο spv(spirosvar) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
live simply, so other people can simply live!
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2013, 17:03:12 » |
|
Καμμενος μου φαινεσαι ή κανω λαθος; Για κανε μια εξηγηση  φιλε ηλια ειμαι λιγο καμενος! να ξερεις οτι πρεπει να προσεξεις παρα πολλα πραγματα σε ενα ελικοπτερο! δεν θα σε καλυψουν ουτε τα φορουμ ουτε τα βιντεακια! ειναι πολυ πολυπλοκο το ελικοπτερο! βρες κανενα να σε βοηθηση, αυτο κανω και εγω. να μας πει τι γνωμη του παρακαλω και ο spv(spirosvar)  η μονη γνωμη που εχω εγω φιλε μου ειναι οτι αν θυμασε καλα οταν ξεκινησες σε αυτο το φορουμ και ζητησες βοηθεια.. σου την δωσαμε και δεν σε απογοητευσαμε..!! οποτε την απαντησει που εδωσες στον φιλο ηλια χωρις λογο δεν επρεπε να την ειχες δωσει.. το ελικοπτερο ναι θελει διαβασμα, ναι θελει ωρες, ναι ειναι δυσκολο, αλλα αν δεν προσπαθησεις μονος σου δεν μαθενεις και δεν καταλαβενεις και τη "μαγεια" αυτου..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2013, 19:09:35 » |
|
Εγω οταν με το καλο το βαλω εμπρος σαν κατασκευη θα προσπαθησω οσο μπορω να το στησω μονος με βοηθεια την εμπειρια σας. Το σιγουρο ομως θα ειναι οτι θα χρειαστω live βοηθεια για τις ρυθισεις των ηλεκτρονικων και του γυροσκοπιου και δεν ξερω ποιον να βρω Ας ερθει εκεινη η ωρα και βλεπουμε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2013, 19:45:24 » |
|
Εγω οταν με το καλο το βαλω εμπρος σαν κατασκευη θα προσπαθησω οσο μπορω να το στησω μονος με βοηθεια την εμπειρια σας. Το σιγουρο ομως θα ειναι οτι θα χρειαστω live βοηθεια για τις ρυθισεις των ηλεκτρονικων και του γυροσκοπιου και δεν ξερω ποιον να βρω Ας ερθει εκεινη η ωρα και βλεπουμε
Όλα γίνονται και χωρίς live βοήθεια μίας και είσαι μοντελιστής δν άρχισες τώρα..! Ακόμα και με ενα skype ολα γίνονται..! Μην αγχώνεσαι και μην ακούς κανένας εμείς είμαστα εδώ..! Ακόμα και τα video βοηθάνε πολυ και δν λέω μόνο για τα δικά μυο αλλα γενικά που υπάρχουν στο διαδικτυο..! Και όποιος δν έχει όρεξη να βοηθήσει τον συνάδελφο του ας ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να πετάει....!!!Ή τουλάχιστον ας μην απαντάει..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gvertical
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2013, 21:50:15 » |
|
δεν ειπα οτι δεν βοηθανε τα φορουμ και τα βιντεακια! αλλα οτι δεν στηνουν ελικοπτερα!!! ουτε ειπα οτι δεν θα βοηθησω! απλος ειπα οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να του διξει ενας παλιος! οτι να ναι! (ενα παραδειγμα, αν βγαλει τρακιν, πως θα του πεις απο που ειναι? θα του πεις να το δω απο κοντα.) ηθελα απλως να σε προετιμασω ηλια οτι θελει πολυ υπομονη για να το καταφερεις και οτι δεν ειναι ολα ευκολα! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2013, 22:02:18 » |
|
Παιδια δεν θελω πανω στο ενδιαφερον σας να γινουν μικροπαρεξηγησεις για το τιποτα
Κραταω την υποσχεση βοηθειας απο ολους σας και σας ευχαριστω για αυτο
Markhelis ο οδηγος συναρμολογησης που προτεινεις εχει πολυ ενδιαφερον
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
gvertical
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 9 Φεβ 2013, 22:04:32 » |
|
αληθεια τι ελικοπτερο θα φτιαξεις?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2013, 06:26:26 » |
|
TAROT 450 fbl
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gvertical
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2013, 11:09:12 » |
|
TAROT 450 fbl
πολυ καλο και σε μεγεθος για πρωτο. (μπορεις να το γυρνας και στο χερι σου, με μεγαλη προσοχη, για να δεις πως παει) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2013, 11:23:26 » |
|
(μπορεις να το γυρνας και στο χερι σου)
δηλαδη;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2013, 11:52:37 » |
|
δηλαδη;
Να φας μάλλον το κεφάλι σου!!  Παιδιά να είστε προσεκτικοί, δεν παίζουν με τα ε/π!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
thomasprevere
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2013, 12:01:42 » |
|
δηλαδη;
Aν δεν κανω λαθος εννοει να κανεις τσεκ για κραδασμους κλπ να το πιασεις απο κατω να το σηκωσεις στον αερα και να δωσεις γκαζι,αυτη την συμβουλη την ειχα ακουσει και απο εναν (τεχνικο) σε καταστημα μοντελισμου  πραγμα που θα πρεπει να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ να κανεις ειδικα με φορεμενους ελικες !!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gvertical
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2013, 12:17:38 » |
|
δηλαδη;
Aν δεν κανω λαθος εννοει να κανεις τσεκ για κραδασμους κλπ να το πιασεις απο κατω να το σηκωσεις στον αερα και να δωσεις γκαζι,αυτη την συμβουλη την ειχα ακουσει και απο εναν (τεχνικο) σε καταστημα μοντελισμου  πραγμα που θα πρεπει να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ να κανεις ειδικα με φορεμενους ελικες !! ναι αυτο εννοω. με πολυ προσοχη δεν υπαρχη προβλημα! ετσι το εκανα και εγω, ετσι και ο μαστορας μου! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2013, 14:11:03 » |
|
Τωρα μιλατε σοβαρα?Αν καταλαβα καλα θα πιασει το ελικοπτερο απο κατω και θα το γκαζωσει?Να δει τι?Κατσε παρεα με εναν που ξερει η πηγαινε να βρεις καποιον που πεταει ελικοπτερο να στο συκωσει αυτος....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gvertical
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 10 Φεβ 2013, 14:32:33 » |
|
να δει για τρακιν νικο! οκ παω πασσο. ειναι και πρωτη φορα ηλια, αστο καλυτερα να μη τραυματιστης και εχω και τυψεις μετα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|