Ευχαριστώ παιδιά.. Λοιπόν δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά αυτό το gadget το συμπάθησα πάρα πολύ..

Είναι αυτό που λένε.... μου έκατσε. Και όχι άδικα. Οι φωτό (όπως και σε όλα τα πράγματα που δεν τα βλέπεις ζωντανά) το αδικούν. Είναι πραγματικά μια ομορφιά. Απο την ψύκτρα του, μέχρι και το τελευταίο καλώδιο που έχει επάνω.
Ενα πλεονέκτημα που επίσης παρατήρησα, είναι ότι ακόμα και ο διακόπτης να "αστοχήσει" που λέει ο λόγος, αυτό συνεχίζει να δουλεύει.. δεν θα σε "κρεμάσει" που λένε. Βεβαίως δουλεύει και χωρίς καθόλου διακόπτη, συνδέοντας απλά το βύσμα στην μπαταρία.. Παίζεις ανάλογα με το τι γουστάρεις.

Επίσης το καλώδιο τροφοδοσίας, εκτός του ότι είναι σιλικόνης, έχει την ασημένια πλέξη μέσα, που απο ότι ξέρω έχει καλύτερη αγωγιμότητα, και όχι την χάλκινη.
Γενικά, χωρίς να μπορώ να το συγκρίνω με κάτι παρεμφερές, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ προσεγμένη και στιβαρή κατασκευή.. Τώρα...... στο αέρα μάλλον δεν θα καταλάβω και καμιά διαφορά, όμως ήδη νιώθω μια ασφάλεια, ξέροντας ότι άν ζητηθεί περισσότερο ρεύμα "κάποια" στιγμή στα servo, θα ανταποκριθεί.. (πιστεύω).

Υποστηρίζω με λύσσα το 2+1 reg της align, εφόσον τον έχω για πάνω απο δύο χρόνια, και δεν μου έχει δημιουργήσει ουδέν πρόβλημα.. Αλλά εντάξει.... το Gryphon είναι αλλού..