Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.684 μηνύματα σε 12.382 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 08:31:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 08:31:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Χθες στις 22:56]

[Χθες στις 09:28]

από Markhelis
    [Χθες στις 00:42]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

[Τετάρτη, 10 Ιουν 2026, 09:01:54]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 2 Ιουν 2026, 18:13:27]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309684
    Σύνολο θεμάτων: 12382
    Online σήμερα: 1070
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 41
    Συνολικά: 42
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Εγκατάσταση Real Flight G3  (Αναγνώστηκε 16090 φορές)
    mpampis
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 27 Μαΐ 2005, 18:33:58 »

Προσπαθώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου το Real Flight G3 αλλά μερικά Κb πριν τελειώση η εγκατάσταση του δεύτερου CD μου βγάζει μήνυμα λάθους και μου λέει ότι η διαδρομή του δίσκου δεν είναι έγκυρη.
    Στον υπολογιστή μου έχω windows XP pro και το μήνυμα ακριβώς πουμου βγάζει είναι το παρακάτω

Log generated by: C:\DOCUME~1\Mpampis\LOCALS~1\Temp\Installer\setup2.exe

[Error]   KEError 16510: Failed while creating shortcut.
    Reason: Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου.

Κάθε βοήθεια δεκτή
    Καταγράφηκε
    mpampis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 21 Ιουν 2005, 22:03:46 »

Τελικά το πρόβλημα ήταν η κάρτα γραφικών μόλις την αντικατέστησα όλα εντάξει
    Καταγράφηκε
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 13 Οκτ 2005, 16:08:45 »

Έχω στα χέρια μου το RealFlight G2.Αλλά δεν έχω τους κωδικούς!Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?Ξέρει κανείς για φτηνό καλώδιο για Futaba  να το συνδέσω με τον Η/Υ?
    Καταγράφηκε
    Alekos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 11:34:19 »

Φιλε Κωστα δεν μου απάντησες για τα simoulator.Ποιο είναι καλύτερο το G3 ή το REFLEX XTR?
    Καταγράφηκε
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 12:05:16 »

Φίλε Αλέκο δεν εννοείς εμένα..μάλλον ζητάς γνώμη από τον Κ.Κωστόπουλο.Σωστά?(στο λέω γιατί δε ξέρω τίποτα από simulators)
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 13:01:30 »

Αλέκο στην αρχή δεν κατάλαβα τι εννοείς μετά θυμήθηκα ότι είχες στείλει άλλο ένα μήνυμα για FS https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=156.msg2405#msg2405

Στην συγκεκριμένη απάντηση δεν μπορώ ν' απαντήσω δεν έχω δει κανένα από τα δύο. Δεν ξέρω σε ποιό επίπεδο είσαι, αν δεν είσαι προχωρημένος το FMS θα σου μάθει τα βασικά χωρίς πολλά έξοδα, πέρα από ένα καλώδιο.

Μια ερώτηση γίνεται προς το φόρουμ εκτός και εάν πρόκειται για κάποια διευκρίνηση μηνύματος. Δεν είμαι παντογνώστης, ούτε ο καλύτερος, ούτε ο πιό έμπειρος αερομοντελιστής. Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που στο φόρουμ συμμετέχουν πολλοί από τους πιό έμπειρους και καταξιωμένους Ελληνες αερομοντελιστές, αλλά και αυτοί μπορεί να μην έχουν πάντα τον χρόνο ή και την διάθεση κάποιες φορές ν' απαντήσουν. Ενα σωστό μήνυμα χρειάζεται χρόνο για να γραφεί και ο χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος. Σωστές απαντήσεις και σημαντική βοήθεια μπορεί να δώσει και κάποιος που δεν είναι τόσο έμπειρος αλλά διαθέτει περισσότερο χρόνο και καλή διάθεση να βοηθήσει ή να ψάξει. Πολλές φορές γίνεται πάντρεμα γνώσεων από άλλους τομείς και βγαίνουν νέες ιδέες. Ο καθένας προσφέρει ότι και όποτε μπορεί. Ακόμα και από έναν τελείως άσχετο μπορεί καμμιά φορά ν' ακουστεί κάτι αξιόλογο.

Οσον αφορά λειτουργίες, απορίες και προτάσεις για το site και το φόρουμ σαν δημιουργός και διαχειριστής θ' απαντήσω μάλλον εγώ ή κάποιος moderator αν και όσο αυξάνεται η εμπειρία σας πολλά ερωτήματα μπορεί ν' απαντηθούν από τους πιό παλιούς. Ετσι γίνεται στα φόρουμ όλου του κόσμου.

Δεν είναι ούτε εφικτό, ούτε επιθυμητό ν' απαντώ σε όλα τα μηνύματα. Δεν είναι θέμα απαξίωσης κάποιου ή του θέματος που βάζει. Το ίδιο ισχύει και για όσους συμμετέχουν. Το Aeromodelling GR είναι ένα εργαλείο ελεύθερης ενημέρωσης, επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων για τους Ελληνες αερομοντελιστές και τους φίλους τους σ' όλο τον κόσμο.
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 13:06:27 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Alekos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 20:06:13 »

Κώστα ευχαριστώ που μου απάντησες. Thumbs upΑν καποιος συνχομπίστας ξέρει κάτι ας μου απαντήσει... (Φίλε Κώστα πετάω 5 χρόνια)
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2005, 20:14:54 »

Φιλε Κωστα δεν μου απάντησες για τα simoulator.Ποιο είναι καλύτερο το G3 ή το REFLEX XTR?

Βασικά αντικειμενική απάντηση δεν θα πάρεις...είναι σαν να λες πια είναι καλύτερη ομάδα....
    G3 - REFLEX XTR - προσθέτουμε και τον AeroFly pro Deluxe
    αυτά τα 3 είναι η αγια τριαδα τον sims διαλέγεις και παίρνεις...... Thumbs up
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 10:03:54 »

Σωστος ο ΝΙΚ Thumbs upΑλεκο για να στα κανω ακομα πιο δυσκολα devil
    Εχω το reflex xtr και το aerofly pro οχι το delux .Το reflex ειναι σαφως καλυτερο στο ελικοπτερο και το aerofly στο αεροπλανο.Τα realfight δεν τα εχω παιξει και δεν μπορω να φερω γνωμη.Για να στα κανω πιο ευκολα κανενα sim δεν μπορει να δωσει πεδιο βαθους και 100% ρεαλισμο,ειναι καλα εργαλεια για εκπαιδευση και δοκιμες πολυπλοκων χειριστικα ακροβατικων που αποδιδουν αν συνδυαζονται με πραγματικη πτηση ,οποτε πιστευω οποιο και απο τα 3 διαλεξεις μεσα θα εισαι.Καλες virtual χριστουγενιατικες πτησεις! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Alekos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 16:20:54 »

Ευχαριστώ Νικ και Δημήτρη.  Thumbs upΌπως φαίνεται θα καταλήξω στο AEROFLY.. Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 22:18:03 »

Σωστα αυτα που γραφει ο Δημητρης, προσωπικα θα ηθελα να εχω και τα 3 βεβαια  Crazy2.

Το συγκεκριμενο simulator, εχει αρκετες παραμετρους με τις οποιες μπορεις να παιξεις και να προσεγγισεις αρκετα
    την πραγματικοτητα οι οποιες σχετιζονται τοσο με το αεροπλανο (διαστασεις, αεροτομες, κεντρα βαρους, ισχυ κινητηρα, propwash, ροπες, προπελες) οσο και με τις καιρικες συνθηκες (ενταση ανεμου, διευθυνση, turbulence) παιζοντας με ολα αυτα αναλογα με το μοντελο μπορεις να προσεγγισεις αρκετα (οχι πληρως σε καμια περιπτωση) τις κανονικες συνθηκες πτησης.

Μερικα screenshot δικα μου απο Aerofly Pro οχι Deluxe για να παρεις μια γευση.

Νικος

* ExtraHover1.JPG (65.33 KB, 750x600 - εμφανίστηκε 1169 φορές.)

* VTOC.JPG (55.45 KB, 750x600 - εμφανίστηκε 1128 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 22:28:34 από Nikolas » Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2005, 22:20:53 »

Αντε και ενα τελευταιο με το σπιτι μου καιγεται... Crazy2

* House_on_Fire.JPG (39.2 KB, 750x600 - εμφανίστηκε 1105 φορές.)
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 13 Δεκ 2005, 16:14:45 »

Αλλα δυο απο Aerofly Pro Deluxe, γνωμη μου οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το Aerofly Pro στην αισθηση καποιων μοντελων, μονο στα γραφικα και στο indoor.

Οποιος θελει μπορουμε να ανοιξουμε ενα νεο θεμα με τιτλο Aerofly Pro για να ανταλλαξουμε αποψεις σχετιμα με το σετταρισμα μοντελων κτλ. Οποιος θελει εδω ειμαι...

Νικος

* Deluxe1.JPG (39.5 KB, 750x600 - εμφανίστηκε 1095 φορές.)

* Deluxe2.JPG (55.6 KB, 750x600 - εμφανίστηκε 1071 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Alekos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 13 Δεκ 2005, 16:36:01 »

Νικόλα εσυ ποιό θεωρείς πιο καλό, πιο εξελιγμένο? Το PRO ή το PRO-DELUX
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 13 Δεκ 2005, 18:17:35 »

To Aerofly Pro πλεον δε βγαινει αν δε κανω λαθος, βγαινει η νεα εκδοση με το ονομα Deluxe η οποια οσο αφορα την πτηση δεν εχει διαφορες κατα τη γνωμη μου.

Οποιο sim απο το τρια και να επιλεξεις δε θα κανεις λαθος κατα τη γνωμη μου, εχω δει και το Reflex XTR και μου εχει φανει μια χαρα, δε το εχω δουλεψει ομως.

Τυγχανει να χρησιμοποιω τα παραπανω γι'αυτο εστειλα και τα screenshots, δε σημαινει οτι ειναι και τα καλυτερα αν τα ειχα δουλεψει και τα αλλα δυο (G3 και Reflex) ισως να ειχα ολοκληρωμενη αποψη και να σε βοηθουσα περισσοτερο. Συγκρινε τιμες, παιζει κι αυτο ρολο.

Νικος
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Λογισμικό και εξομοιωτές πτήσεων (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Εγκατάσταση Real Flight G3
    Μεταπήδηση σε: