Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.877 μηνύματα σε 12.391 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 1 Αυγ 2026, 11:45:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 1 Αυγ 2026, 11:45:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Nikolas K
    [Σήμερα στις 10:21]

από Markhelis
    [Χθες στις 22:56]

[Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 23:25:20]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309877
    Σύνολο θεμάτων: 12391
    Online σήμερα: 129
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 66
    Συνολικά: 68
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τ/Κ JR. 11XΖero ή μήπως DSX12 ? (Εdit: Μάλλον Spectrum DX8 τελικά!)  (Αναγνώστηκε 11682 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 1 Σεπ 2010, 20:28:16 »

Φιλε μου κατι αλλο πριν το τελευταιο βημα η αγορα ειναι καλυτερο να γινει απο Ελλαδα για πολλους λογους αλλα πανω απο ολα για να εχεις μια εγγυηση...
    Καλο ειναι να την παρεις γραπτη με σφραγιδα και υπογραφη του καταστηματος...!

Επισης να ξερεις οτι αν ψαξεις θα βρεις αναλογες τιμες με του εξωτερικου...

Αν επερνα τωρα προσωπικα θα επερνα ξανα αυτη που εχω  (με σειρα προτιμησης)
    1)Futaba 12fg
    2)Jr 11x
    3)Dx8 η Aurora 9

Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 1 Σεπ 2010, 21:30:26 »

Φιλε μου κατι αλλο πριν το τελευταιο βημα η αγορα ειναι καλυτερο να γινει απο Ελλαδα για πολλους λογους αλλα πανω απο ολα για να εχεις μια εγγυηση...

Θά συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο PaNt.   Γραπτώς και σφαγίδες και βουλοκέρια κ.λ.π.
    Εχει παρατηρηθεί "γενικώς", ότι πολλοί αλλάζουν υπηκοότητα....  οταν έρχεται η ώρα της εγγύησης.. Cheesy
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Lemmy
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 1 Σεπ 2010, 23:37:14 »

Έχετε δίκιο για το ότι πρέπει να υποστηρίζουμε τα ελληνικά καταστήματα. Το κάνω συνήθως (όχι μόνο στο μοντελισμό αλλά και γενικότερα) αλλά όχι πάντα. Ο λόγος όσο και αν θα φανεί περίεργο δεν είναι τόσο οι τιμές (δεν θα με ενοχλούσαν 20-30 ευρώ παραπάνω στα π.χ. 300 ευρώ σύνολο) όσο η ποικιλία. Π.χ. ένα ελικόπτερο hirobo θα το πάρω από Ελλάδα. αλλά αν χρειαστώ κάποια λεπτομέρεια του χόμπι (βιβλία, dvd, νέα προιόντα με άμεση διαθεσιμότητα, αξεσουάρ, ανταλλακτικά κλπ) τότε το εξωτερικό είναι μονόδρομος. Και δεν είναι ότι οι έλληνες δεν μπορούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους όσο το ότι είναι πολύ πιο λίγοι οι ενδιαφερόμενοι για το χόμπι στην Ελλάδα από ότι σε ξένες χώρες με πολλαπλάσιο πληθυσμό. Και για αυτό βέβαια τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα είναι γραμμένα στα αγγλικά για να αυξήσουν την "πελατεία" τους. Και το βρίσκω πολύ λογικό. 

Η άλλη βέβαια του νομίσματος είναι ότι η Futaba 14ΜΖ υπάρχει σε ελληνικά online καταστήματα από 2050 ευρώ έως 2640(!) ευρώ.
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 00:43:10 »

1)Futaba 12fg Mέσος όρος τιμής 870 Ευρώ με δέκτη και
        http://www.rcmodelshop.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=493&zenid=41a674e2a24b3d5472a08335dcce95d3
    2)Jr 11x ΖERO - 453 Ευρώ
         http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1286_1291&products_id=84574
    3)Dx8 η Aurora 9
       Aurora 9 Mέσος όρος τιμής 400 Ευρώ
            http://www.rcmodelshop.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=675&zenid=41a674e2a24b3d5472a08335dcce95d3

Παύλε,
    Οπως εγραψε και ο Νικόλας σε προηγούμενο πόστ, νομίζω ότι η η JR 11x Zero είναι η καλύτερη επιλογή μιας και μπορείς να πετάς και με module 35MhΖ ή ότι άλλο επιθυμείς όπως ακριβώς συμβαίνει και με την 14ΜΖ.

Επι πρόσθετα όταν στο μέλλον αλλάξει το MODULATION η επιθυμείς να χρησιμοποείς το Ιαπωνικό που είναι freq hoping to DSMJ θα μπορείς να το κάνεις ! H αμερικανική εκδοση του πομπού ειναι αποκλειστικά DSM2 fixed που σημαίνει οτι δεν μπορείς να αλλάζεις modules.
    http://rc.runryder.com/helicopter/t563602p5/ το γράφουν στο 2ο πόστ.

Manual Αμερικάνικο
    http://www.horizonhobby.com/ProdInfo/Files/JRP1100.pdf

Manual για ΤΧ με module
    http://rc.runryder.com/helicopter/gallery/49930/11X_Zero_Manual.pdf

Ελπίζω να βοηθησα ...
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 00:53:39 »

1)Futaba 12fg Mέσος όρος τιμής 870 Ευρώ με δέκτη και
        http://www.rcmodelshop.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=493&zenid=41a674e2a24b3d5472a08335dcce95d3
    2)Jr 11x ΖERO - 453 Ευρώ
         http://
    3)Dx8 η Aurora 9
       Aurora 9 Mέσος όρος τιμής 400 Ευρώ
            http://www.rcmodelshop.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=675&zenid=41a674e2a24b3d5472a08335dcce95d3

Παύλε,
    Οπως εγραψε και ο Νικόλας σε προηγούμενο πόστ, νομίζω ότι η η JR 11x Zero είναι η καλύτερη επιλογή μιας και μπορείς να πετάς και με module 35MhΖ ή ότι άλλο επιθυμείς όπως ακριβώς συμβαίνει και με την 14ΜΖ.

Επι πρόσθετα όταν στο μέλλον αλλάξει το MODULATION η επιθυμείς να χρησιμοποείς το Ιαπωνικό που είναι freq hoping to DSMJ θα μπορείς να το κάνεις !

Manual
    http://www.horizonhobby.com/ProdInfo/Files/JRP1100.pdf
    Ελπίζω να βοηθησα ...

Προσωπικη αποψη ειναι αυτη... και επειδη την επιασα την 11αρα εμενα δεν μου αρεσει ουτε στο πιασιμο..
    Επισης δεν εχει την ρυθμιση των στικ απο εξω...
    Κατα τα αλλα και η 12αρα και η 11αρα ειναι με module...
    Δεν βρηκα κατι να υπερτερη η 11αρα οποτε θα επερνα 12αρα ξανα..!

Oσο για την 14αρα δεν μου αρεσει καθολου..... πραγματικα καθολου..!
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 01:22:46 »

Νομίζω οτι πεσαμε στην λούμπα και αντιπαραθετουμε υποκειμενικά τις απόψεις μας.

Παυλε το τι σου αρεσει εσένα η όχι η και εμενα δεν τον ενδιαφερει τον άνθρωπο.

Εμενα με ξετρελλένει η εμφανισή της 11Χ καθως επίσης και το πιάσιμο της 14άρας μου και δεν την συγκρίνω με τιποτε, ε και Huh??

Στο διαταύτα λοιπόν, η μια κανει 900 Ευρώ και η άλλη ακριβως τα μισά, 453 Ευρώ.

Νομίζω ότι πολλοί θα επιλέξουν την κακομουτσουνιά της 11χ εκτός και εαν εχουν δέκτες FASST της Futaba απο προηγούμενο πομπό.
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 01:26:58 »

Tην dx8 :
    Δεν έχει κυκλοφορήσει επισήμως αλλά μέσα στο Σεπτέμβρη μάλλον. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι σε μερικά χαρακτηριστικά υπερέχει και από τις κορυφαίες JR. Υστερεί λίγο σε εμφάνιση αλλά δεν με πολυαπασχολεί αυτό. Άλλωστε τη βρίσκω και το αντίθετο, αρκετά όμορφη και πρωτότυπη.

+100  Thumbs up  Thumbs up  Thumbs up

Πιστεύω πως η 8αρα θα σε καλύψει για αρκετό μεγάλο διάστημα, εφόσον παραμείνεις στα ελικόπτερα.  Thumbs up
    Αν κάποτε θελήσεις να ασχοληθείς με scale ελικόπτερα τότε θα κάνεις την κίνηση να πάρεις μία μεγαλύτερη.   Wink

Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 02:57:11 »

H 11Χ ειναι η μεγιστη πλαστικουρα που εβγαλε η JR, πραγματικα το πιασιμο της 10Χ και 12Χ δεν το φτανει ουτε στο ελαχιστο. Στη 12Χ τα δαχτυλα σου ιδιαιτερα αν πετας με αντιχειρα και δεικτη καθονται εκει που πρεπει για να γινεις ενα με την ΤΚ.

Τωρα Futaba...χμ...στο πιασιμο οσοι πετανε με αντιχειρα και δεικτη θα δυσκολευτουν καθως τα υπολοιπα δαχτυλα θα σκονταψουν αναμεσα στους παντω διακοπτες εκτος αν πετανε ταψακι, (ειναι κι αυτο μια λυση). Σε σχεση με μενου κτλ. οι 12Z και 14ΜΖ ειναι απ'οτι λενε και αλλοι που εχω συζητησει οτι καλυτερο εχει φτιαχτει ποτε, επισης ειναι οι μοναδικες ΤΚ που εχουν 2 επεξεργαστες. Η 12FG παρεμφερες μενου σε χαμηλοτερο κοστος κατασκευης και υλικων απο τη 12Ζ.

Ποια ειναι η καλυτερη ΤΚ? Μα δεν υπαρχει, προσωπικα θα προτιμουσα μια με κασα 12Χ, stick 12Χ, menu 12Z/14ΜΖ, hardware 12Z/14ΜΖ, φυσικα με FASST 2.4GHz συστημα εκπομπης το οποιο εχει αποδειχθει 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και να εχει και συστημα τηλεμετριας...πολλα ζηταω? Grin

H 12FG ειναι η καλυτερη ΤΚ που εχει βγει κατα τη γνωμη μου σε οτι εχει να κανει με αναλογια αξιας/κοστους (Value for money), αρα προτεινεται ανεπιφυλαχτα σε καποιον που ξεκιναει τωρα και εχει την προθεση φυσικα να συνεχισει. Αν θελει απλως να πειραματιστει για αρχη  μια Spektrum DX7/8 ή μια 7καναλη Futaba FASST  δεν ειναι κακες λυσεις.

Καλες πτησεις,
    Νικος
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 03:09:50 από Nikolas » Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 11:15:52 »

H 11Χ ειναι η μεγιστη πλαστικουρα που εβγαλε η JR, πραγματικα το πιασιμο της 10Χ και 12Χ δεν το φτανει ουτε στο ελαχιστο. Στη 12Χ τα δαχτυλα σου ιδιαιτερα αν πετας με αντιχειρα και δεικτη καθονται εκει που πρεπει για να γινεις ενα με την ΤΚ.

Τωρα Futaba...χμ...στο πιασιμο οσοι πετανε με αντιχειρα και δεικτη θα δυσκολευτουν καθως τα υπολοιπα δαχτυλα θα σκονταψουν αναμεσα στους παντω διακοπτες εκτος αν πετανε ταψακι, (ειναι κι αυτο μια λυση). Σε σχεση με μενου κτλ. οι 12Z και 14ΜΖ ειναι απ'οτι λενε και αλλοι που εχω συζητησει οτι καλυτερο εχει φτιαχτει ποτε, επισης ειναι οι μοναδικες ΤΚ που εχουν 2 επεξεργαστες. Η 12FG παρεμφερες μενου σε χαμηλοτερο κοστος κατασκευης και υλικων απο τη 12Ζ.

Ποια ειναι η καλυτερη ΤΚ? Μα δεν υπαρχει, προσωπικα θα προτιμουσα μια με κασα 12Χ, stick 12Χ, menu 12Z/14ΜΖ, hardware 12Z/14ΜΖ, φυσικα με FASST 2.4GHz συστημα εκπομπης το οποιο εχει αποδειχθει 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και να εχει και συστημα τηλεμετριας...πολλα ζηταω? Grin

H 12FG ειναι η καλυτερη ΤΚ που εχει βγει κατα τη γνωμη μου σε οτι εχει να κανει με αναλογια αξιας/κοστους (Value for money), αρα προτεινεται ανεπιφυλαχτα σε καποιον που ξεκιναει τωρα και εχει την προθεση φυσικα να συνεχισει. Αν θελει απλως να πειραματιστει για αρχη  μια Spektrum DX7/8 ή μια 7καναλη Futaba FASST  δεν ειναι κακες λυσεις.

Καλες πτησεις,
    Νικος

Αυτος εισαι +1000000000000000000000000000!!! Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 11:32:15 »

...

Εγώ πάλι νομίζω πως η "λούμπα" στην οποία πέσατε είναι να προτείνετε 12άρες και 14άρες τ/κ σε κάποιον αρχάριο ...   

Βάρδα μη ρωτήσει και για ελικόπτερο γιατί θα του προτείνουμε κανένα Kasana Srimok ή κανένα scale τουρμπινάτο για να κάνει μαθήματα hover... angel

B.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και παίζει με τσι αστραπές
    και με τ' αστροπελέκια.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 13:09:00 »

...

Εγώ πάλι νομίζω πως η "λούμπα" στην οποία πέσατε είναι να προτείνετε 12άρες και 14άρες τ/κ σε κάποιον αρχάριο ...   

Βάρδα μη ρωτήσει και για ελικόπτερο γιατί θα του προτείνουμε κανένα Kasana Srimok ή κανένα scale τουρμπινάτο για να κάνει μαθήματα hover... angel

B.

εφοσον διαθετει τα χρηματα γιατι να μην παρει μια φορα και να τελειωνει με το κομματι τηλεακτ.. μακαρι να ειχα παρει απο την αρχη οταν ημουν αρχαριος την 12αρα..>!:)

Επισης αυτο ζηταει για 12αρα και 11αρα ..
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 17:07:44 »

χωρις να θελω να γινω αντιδραστικος , ουτως ή αλλως ο καθενας μας κανει οτι θελει με την τσεπη του , ομως εχω μια απορεια

Ποσοι απο εμας θα χρειαστουν ή ηδη χρησιμοποιουν 12 καναλια σε ενα μοντελο??
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 18:32:52 »

χωρις να θελω να γινω αντιδραστικος , ουτως ή αλλως ο καθενας μας κανει οτι θελει με την τσεπη του , ομως εχω μια απορεια

Ποσοι απο εμας θα χρειαστουν ή ηδη χρησιμοποιουν 12 καναλια σε ενα μοντελο??

Σωστός.  Thumbs up  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 19:12:44 »

Η αλήθεια είναι πως οι τ/κ με περισσότερα κανάλια έχουν περισσότερες δυνατότητες μίξεων και προγραμματισμού σε σχέση με αυτές με λιγότερα.

Ωστόσο, τα μενού τους είναι πολύ πιο σύνθετα, γεγονός που δυσκολεύει τον αρχάριο στο να κάνει τα απλούστερα πράγματα που - κυρίως - θα επιθυμεί.

Για το πλήθος των καναλιών τώρα, σε μεγαλύτερα μοντέλα, όπου κάθε επιφάνεια ελέγχου απαιτεί περισσότερα από ένα servo, καθώς και σε ανεμόπτερα (scale κυρίως) είναι απαραίτητα τα πολλά κανάλια.

Σε ελικόπτερα όμως πραγματικά δεν γνωρίζω τι μπορεί κανείς να χρειάζεται περισσότερα από 9 κανάλια (5 τα βασικά, gyro sensitivity, governor control, ελεγχος μείγματος κινητήρα, on/off για το μπουζί) εκτός και αν μιλάμε πάλι για scale ελικόπτερα όπου η φαντασία μόνο μπορεί να σε περιορίσει.

Συνεπώς πιστεύω πως ο κύριος λόγος αγοράς μιας τ/κ με 12 ή 14 κανάλια είναι οι περισσότερες δυνατότητες προγραμματισμού και η εν γένει καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Το κατά πολύ μεγαλύτερο κόστος όμως δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογηθεί για έναν αρχάριο (χωρίς βέβαια να θέλω να κουμαντάρω την τσέπη του οποιουδήποτε).

Αρα, φίλτατε Lemmy,  πιστεύω πως η επιλογή της 8άρας τ/κ είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις αυτή τη στιγμή.

Αν και προσωπικά έχω JR/Spektrum, θα συνιστούσα την Futaba T8FG σε σχέση με την DX8, για το λόγο ότι διαθέτει και πρόγραμμα για ανεμόπτερα. Και ναι μεν σήμερα έχεις μια προτίμηση στα ελικόπτερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι "πετριά" θα φας μόλις αρχίσεις να πετάς σε χώρους με άλλους μοντελιστές.
    (Για την ιστορία, κι εγώ με ελικόπτερο ξεκίνησα, αλλά τα ανεμόπτερα με κερδίζουν όλο και περισσότερο).

Οπως και νάχει, κάνε τις επιλογές σου γρήγορα και ξεκίνα τις πτήσεις!

Βαγγέλης
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και παίζει με τσι αστραπές
    και με τ' αστροπελέκια.
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 2 Σεπ 2010, 21:15:59 »

θα βαλω και μια ακομη παραμετρο

π.χ. η Futaba 10chg εχει γυρω στα 500€ και η futaba 12fgh γυρω στα 900€ (ενδεικτικες τιμες)

πες οτι κατι παθαινει η τ/κ ποσα λεφτα θα κλαις

Ξαναλεω οτι δεν ειμαι αρνητικος στην αγορα ακριβης τηλεκατευθυνσης απλα τοσο ''ψηλα'' ισως να μην ειναι απαραιτητο Undecided Undecided Undecided Undecided

Υ.Γ. βεβαια οπoιος εχει το πεπονι και το μαιχαιρι αυτος αποφασιζει πως θα το κοψει Wink Wink Wink Wink
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: Τ/Κ JR. 11XΖero ή μήπως DSX12 ? (Εdit: Μάλλον Spectrum DX8 τελικά!)
    Μεταπήδηση σε: