Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 20:06:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 20:06:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:38]

από Stargazer
    [Χθες στις 16:11]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 122
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 100
    Συνολικά: 101
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Gaui 330X-S Quad-Flyer  (Αναγνώστηκε 20797 φορές)
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA canopus

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 02:30:07 »

Παυλο ..δυστηχως με τον φακο της συγκεκριμενης καμερας δεν γινεται τιποτα..σημερα το σκεφτομουν και εγω αυτο..αλλα λογω του υπερευριγωνιου που εχει..κανει αυτες τις παραμορφωσεις...το Gaui μπορει να συκωσει 700 γραμμαρια βαρος μαζι με την μπαταρια..θα δω τι θα κανω μπορει να δοκιμασω καποια αλλη ισως την Toshiba camileo 10 καπως ετσι την λενε...παντως σ ευχαριστω για το σχόλιο σου...

θα βρω κανενα video που ειχα δει απο την cam και θα ποσταρω νομιζω οτι ενια μεγαλη η διαφορα...

το θες για video η και για φωτογραφιες?!
    Μονο Video ...αν το βρεις ποσταρε το εχω μεγαλη περιεργεια...καλο ξημερωμα !!
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 02:46:35 »

http://helifreak.com/showthread.php?t=221719
    Για δες μηπως το κοβουν...!
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 14:01:19 »

κοιτα ...το συγκεκριμενο βιντεο διχνει πολυ μακρυνα πλανα ...εμενα ολα μου τα πλανα ειναι σε χαμηλο υψος με τις επιφανειες να ειναι σχεδον παντα στην ιδια ευθεια με την πτηση μου και αυτο διχνει ευκολα τις παραμορφωσεις ...επισης θα αλλαξω το φορμα απο 1420*720 σε 1920*1080 οπως και τα frames απο 50 σε 25 να δω αν υπαρξει διαφορα...
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 14:51:36 »

κοιτα ...το συγκεκριμενο βιντεο διχνει πολυ μακρυνα πλανα ...εμενα ολα μου τα πλανα ειναι σε χαμηλο υψος με τις επιφανειες να ειναι σχεδον παντα στην ιδια ευθεια με την πτηση μου και αυτο διχνει ευκολα τις παραμορφωσεις ...επισης θα αλλαξω το φορμα απο 1420*720 σε 1920*1080 οπως και τα frames απο 50 σε 25 να δω αν υπαρξει διαφορα...

Ισως δεν ξερω... Για κανε τις αλλαγες και ποσταρε video..!
    Καταγράφηκε
    nettraptor
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #34 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 20:35:34 »

Τελικά δεν αντεξα και το πήρα και γω το μικρό , Αρε Canopus με έχεις τρελάνει!! laugh
    σκεφτόμουν καιρό να κάτσω να φτιάξω ενα τετρακόπτερο απο το μηδέν , αλλα με σταματούσε συνέχεια το ότι εξαρτάσαι 100% απο την ποιότητα των ηλεκτρονικών,και το πόσο συμβατά πρέπει να είναι μεταξύ τους, οπότε αφού είδα ενα βίντεο του canopus και έριξα και λίγο διαβασμα , κατέληξα..

Συνέχεια ασχολούμαι με αυτο , έχει φοβερές δυνατότητες για αεροβίντεο και ψάχνομαι με πατέντες για την κάμερα.. Go Pro και GAUI η τέλεια παντρειά,,,

* gauiabovea111.JPG (52.12 KB, 640x480 - εμφανίστηκε 381 φορές.)

* goprounder1111.JPG (77.41 KB, 642x481 - εμφανίστηκε 1241 φορές.)
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 20:40:53 »

Μπραβο τελειο... Αντε και μια 550Canon πανω για φωτος και video.,..

Στην πτηση ειναι ευκολο?
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 21:47:38 »

gc9n ...καλως ηρθες στο κλαμπ..ο μικρο με το καιρο θα σε κερδισει κ αλλο..πολυ ομορφο ειναι το δικο σου ..περιμενω βιντεο..εγω το εχω βαλει κανονικα στην δουλεια και βγαζει μεροκαματο.. Grin Grin
    Παυλο...τελικα παρατηρησα οτι...γραφωντας η HERO σε PAL mode παραμορφωνει ενω ..σε NTSC mode ειναι πολυ καλυτερα και δεν χανεις καθολου ουτε αναλυση ουτε frames..θα ποσταρω ενα πολυ ομορφο βιντεο με τις ρυθμησεις NTSC να δεις οτι ειναι αψογο... Thumbs up
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 21:52:40 »

gc9n ...καλως ηρθες στο κλαμπ..ο μικρο με το καιρο θα σε κερδισει κ αλλο..πολυ ομορφο ειναι το δικο σου ..περιμενω βιντεο..εγω το εχω βαλει κανονικα στην δουλεια και βγαζει μεροκαματο.. Grin Grin
    Παυλο...τελικα παρατηρησα οτι...γραφωντας η HERO σε PAL mode παραμορφωνει ενω ..σε NTSC mode ειναι πολυ καλυτερα και δεν χανεις καθολου ουτε αναλυση ουτε frames..θα ποσταρω ενα πολυ ομορφο βιντεο με τις ρυθμησεις NTSC να δεις οτι ειναι αψογο... Thumbs up

Aυτα ιεναι μπραβο μπραβο..
    Καταγράφηκε
    nettraptor
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #38 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 22:12:59 »

Τι βάρος έχει σε σένα canopus? με κάμερα κλπ,?
    σε μένα πρέπει να είναι όριο 700γρμ μπορεί και παραπάνω γιατι έχω και το case της κάμερας. φτάνω μέχρι 6 λεπτα..με μία 2200 3s
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 23:27:59 »

Το βαρος του κομπλε με 3 κελια 2200 μου βγαινει 830 γραμμαρια..και εχω ανετα 8 λεπτα πτηση 3,75 ανα κελι υπολοιπο ..εισαι σιγουρος οτι το δικο σου ειναι μονο τοσο ?
    Παυλο το βιντεο που σου ειπα..νομιζω ειναι πολυ καλυτερα..

Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 23:40:39 »

Το βαρος του κομπλε με 3 κελια 2200 μου βγαινει 830 γραμμαρια..και εχω ανετα 8 λεπτα πτηση 3,75 ανα κελι υπολοιπο ..εισαι σιγουρος οτι το δικο σου ειναι μονο τοσο ?
    Παυλο το βιντεο που σου ειπα..νομιζω ειναι πολυ καλυτερα..

Ε ναι ειναι πολυ καλυτερο.. Αν φανταστεις οτι εισαι σε πολυ πιο κλειστο χωρο ...
    Καταγράφηκε
    nettraptor
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 18 Οκτ 2010, 09:06:09 »

Τέλειο βίντεο μπράβο , έπρεπε να σε φωναζα στο γάμο μου , να τραβήξεις τέτοια πλάνα!!! Στην ελλάδα πάντος κάποιος να χρησιμοποιήσει αεροβίντεο στην δουλειά του , δύσκολο λόγο τεχνογνωσίας, μπράβο και πάλι.
    Λοιπον θα πάρω μια ζυγιαρια ακριβείας σήμερα να πάω να δώ ακριβώς για πόσο λέμε..
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #42 στις: Δευτέρα, 18 Οκτ 2010, 09:33:09 »

Τέλειο βίντεο μπράβο , έπρεπε να σε φωναζα στο γάμο μου , να τραβήξεις τέτοια πλάνα!!! Στην ελλάδα πάντος κάποιος να χρησιμοποιήσει αεροβίντεο στην δουλειά του , δύσκολο λόγο τεχνογνωσίας, μπράβο και πάλι.
    Λοιπον θα πάρω μια ζυγιαρια ακριβείας σήμερα να πάω να δώ ακριβώς για πόσο λέμε..

Την καλημερα μου και ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια...αστα εδω κατω μου φαινεται εχουμε κακομαθει τα ζευγαρια και ενας γαμος πλεον ειναι σχεδον κανονικη ταινια..Steady cam  ...αεροβιντεοσκοπηση...εξτρα video clip για το βραδυ του γαμου...φωτογραφιση σε αλλο χωρο και μερα ...τι να πω μας εχους τρελανει..Δες οσο μπορεις ο αερας απο τους ελικες να μην βρισκει εμποδια πανω στην ατρακτο..γιατι ετσι δεν θα σου ειναι πολυ σταθερο..και παλι καλημερα...Σωκρατης
    Καταγράφηκε

nettraptor
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #43 στις: Δευτέρα, 18 Οκτ 2010, 10:34:06 »

Καλημέρα και σε σένα Σωκράτη. Για σήμερα λέω να καρφώσω μια ομπρέλα απο πάνω και να βγώ να το πετάξω! laugh
    Εντομεταξύ είχα μια απορία για τις ρυθμίσεις με την DX7, το έχω βάλει σε airplane mode και χωρίς το Remote gain χωρίς το πράσινο καλώδιο στο Gear Channel δηλαδή , παιζω με την βίδα του  Gain απο το γυροσκόπιο, γιατι δεν τα κατάφερα να το ρυθμίσω με την τηλ/νση.Διαβασα ότι βάζουν Helicopter mode και single servo, γιανα μπορούν να ρυθμίζουν το gain απο την τη/νση...
    Βασικά δεν το βρίσκω και τόσο απαραίτητο.. Εσυ τι λές?
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #44 στις: Δευτέρα, 18 Οκτ 2010, 11:45:48 »

Καλημέρα και σε σένα Σωκράτη. Για σήμερα λέω να καρφώσω μια ομπρέλα απο πάνω και να βγώ να το πετάξω! laugh
    Εντομεταξύ είχα μια απορία για τις ρυθμίσεις με την DX7, το έχω βάλει σε airplane mode και χωρίς το Remote gain χωρίς το πράσινο καλώδιο στο Gear Channel δηλαδή , παιζω με την βίδα του  Gain απο το γυροσκόπιο, γιατι δεν τα κατάφερα να το ρυθμίσω με την τηλ/νση.Διαβασα ότι βάζουν Helicopter mode και single servo, γιανα μπορούν να ρυθμίζουν το gain απο την τη/νση...
    Βασικά δεν το βρίσκω και τόσο απαραίτητο.. Εσυ τι λές?

Εγω εκανα οτι λεει το μανιουαλ...συν το οτι μειωσα το gain πανω στο γυροσκοπιο...γενικα δεν πολυ πιστευω τι κανει ο καθενας...πιστευω και κανω αυτο που βλεπω εγω στο δικο μου εργαλειο..καθενας μας εχει μια διαφορετικη αποψη οποτε δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε αυτο που κανει ο καθενας...καλο ειναι βεβαια να παιρνουμε μια αποψη ...αλλα καλυτερα στο τελος η δικη μας γνωμη να μετραει για το δικο μας μοντελο.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Gaui 330X-S Quad-Flyer
    Μεταπήδηση σε: