|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 10 Σεπ 2010, 15:15:47 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 10 Σεπ 2010, 15:17:34 » |
|
Μαρκο σωστα το ειπες ..  θα το κανω ..το διαβασα και στο φορουμ που το ελεγαν κατι πιο παλιοι..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 10 Σεπ 2010, 15:23:56 » |
|
Μαρκο σωστα το ειπες ..  θα το κανω ..το διαβασα και στο φορουμ που το ελεγαν κατι πιο παλιοι.. Σωκράτη τουλάχιστον τώρα στην αρχή, μέχρι να το συνηθίσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 10 Σεπ 2010, 15:55:28 » |
|
Θα ηθελα να προσθεσω οτι τα led που εχω βαλει τα πουλαει ο http://www.nemhobby.com/index.html εχει απο οτι μου ειπε και σε αλλα χρωματα..θα πω επισης οτι μεχρι τωρα παραδωση παραγγελιας στην κρητη σε 2 μερες και ισως λιγοτερο δεν ειχε κανει κανενας ο ΝΕΜ ειναι μαλλον ο πιο γρηγορος και ο ανθρωπος ειναι παρα πολυ εξυπηρετικος και εχει οτι ζητησεις..μπραβο του..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 10 Σεπ 2010, 17:44:54 » |
|
Φίλε canopus, μεγιές το εργαλείο. Θά ήθελα με την ευκαιρία του video που ανέβασες, και επειδή το έχω δεί και σε άλλα, πές μου σε παρακαλώ γιατί μια τόσο καλή κάμερα όπως λές, τα δείχνει όλα "στρογγυλεμένα...".  αν με κατανοείς..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
cu19x
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 10 Σεπ 2010, 17:50:26 » |
|
Φίλε canopus, μεγιές το εργαλείο. Θά ήθελα με την ευκαιρία του video που ανέβασες, και επειδή το έχω δεί και σε άλλα, πές μου σε παρακαλώ γιατί μια τόσο καλή κάμερα όπως λές, τα δείχνει όλα "στρογγυλεμένα...".  αν με κατανοείς.. Νομίζω πως είναι θέμα ευρυγωνίου αν κατάλαβα τι λες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
 Trex 600NSP HDX 450 V3 Walkera 36 Kyosho EP Caliber M24
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 10 Σεπ 2010, 18:05:11 » |
|
Λοιπον καταπληκτικο .. τωρα μενουν λιγες ρυθμισεις για παραπνω σταθεροτητα.... Μετα περνεις μια βασει απο photoshipone και νομιζω οτι ανετα μπορεις να κανει επαγγελματικη δουλεια...
Το πεταγμα ποσο ευκολο εινα?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 10 Σεπ 2010, 20:40:01 » |
|
Φίλε canopus, μεγιές το εργαλείο. Θά ήθελα με την ευκαιρία του video που ανέβασες, και επειδή το έχω δεί και σε άλλα, πές μου σε παρακαλώ γιατί μια τόσο καλή κάμερα όπως λές, τα δείχνει όλα "στρογγυλεμένα...".  αν με κατανοείς.. Νομίζω πως είναι θέμα ευρυγωνίου αν κατάλαβα τι λες Μάλιστα.......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 11 Σεπ 2010, 00:00:32 » |
|
Εχω την αίσθηση πως δεν φταίει ο ευρυγώνιος φακός αλλά κάποια ρύθμιση στην κάμερα ή το Firmware της κάμερας.  Θα μας πει ο Σωκράτης. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 11 Σεπ 2010, 01:46:41 » |
|
Παιδια ειναι ο ευριγώνιος ...ειναι τοσο πολυ η γωνία που σου δίνει που αγγιζει τις 170 μοίρες !!οπότε οταν τραβας κοντινα πλανα σε κτηρια που εχουν οριζοντιες και καθετες γραμμες εκει ειναι εμφανες η παραμόρφωση...ενταξει ειναι ακριβη δεν λεω συγκρινοντας την με μια camileo της toshiba που κοστιζει 85 ευρω..αυτη που αγορασα πριν 3 μηνες για την δουλεια μου κοστιζει 13.500 αρα αυτη ειναι τσαμπα..ολα καλα εγω κανω μια χαρα την δουλεια μου δεν την αλλαζω... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 11 Σεπ 2010, 01:50:12 » |
|
Λοιπον καταπληκτικο .. τωρα μενουν λιγες ρυθμισεις για παραπνω σταθεροτητα.... Μετα περνεις μια βασει απο photoshipone και νομιζω οτι ανετα μπορεις να κανει επαγγελματικη δουλεια...
Το πεταγμα ποσο ευκολο εινα?!
Βαση θα φερει ο ΝΕΜ και θα περιμενω..σχετικα με το πεταγμα θελει ακομα ρυθμιση γιατι μου κανει κατι νευρικα τρεμουλα ωρες ωρες ειδικα αν εχει αερακι ..αλλα θα βρω τι φταιει..μαλλον ειναι ρυθμισεις στο γυροσκόπιο ..ενταξει ειναι η πρωτη -και δευτερη πτηση του θα του δωσω χρονο να κατανοησω τις ιδιαιτεροτητες του και πιστευω σε συντομο διαστημα θα εχω καλο αποτελεσμα.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 1 Οκτ 2010, 16:13:59 » |
|
ενα ακομα βιντεακι με τα κατορθώματα του μικρου ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 1 Οκτ 2010, 18:50:34 » |
|
ενα ακομα βιντεακι με τα κατορθώματα του μικρου ...
Τελειο....... ΤΟ μονο που μενει ειναι κατι να κανεις με τον φακο.. Αυτη η στρογγυλαδα ρε παιδι μου το χαλαει.. στους αλλους που ειχα δει δεν ειναι ετσι...! τι λες μεχρι τι cam mporeiw να βαλεις πανω?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Σωκράτης Δαμουλάκης
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 01:07:49 » |
|
Παυλο ..δυστηχως με τον φακο της συγκεκριμενης καμερας δεν γινεται τιποτα..σημερα το σκεφτομουν και εγω αυτο..αλλα λογω του υπερευριγωνιου που εχει..κανει αυτες τις παραμορφωσεις...το Gaui μπορει να συκωσει 700 γραμμαρια βαρος μαζι με την μπαταρια..θα δω τι θα κανω μπορει να δοκιμασω καποια αλλη ισως την Toshiba camileo 10 καπως ετσι την λενε...παντως σ ευχαριστω για το σχόλιο σου...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 2 Οκτ 2010, 02:05:18 » |
|
Παυλο ..δυστηχως με τον φακο της συγκεκριμενης καμερας δεν γινεται τιποτα..σημερα το σκεφτομουν και εγω αυτο..αλλα λογω του υπερευριγωνιου που εχει..κανει αυτες τις παραμορφωσεις...το Gaui μπορει να συκωσει 700 γραμμαρια βαρος μαζι με την μπαταρια..θα δω τι θα κανω μπορει να δοκιμασω καποια αλλη ισως την Toshiba camileo 10 καπως ετσι την λενε...παντως σ ευχαριστω για το σχόλιο σου...
θα βρω κανενα video που ειχα δει απο την cam και θα ποσταρω νομιζω οτι ενια μεγαλη η διαφορα...   το θες για video η και για φωτογραφιες?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|