Αγαπητοι φιλοι γεια σας .
ΕΙΧΑ ενα ελικοπτερο Raptor 50 titan το οποιο το ειχα ρυθμισει να ειναι αρκετα μαλακο και ευκολο γιατι το πεταγε ο γιος μου ( 10 ετων ) .

Ολα καλα και ενω ειχαμε εξαντλησει το Hover ειπα να το κανω καμμια βολτα για να ξεκινησει και ο μικρος την βολτα του .
Του ρυμιζω λοιπον το γκαζι , το κανω βολτιτσα , του χαμηλωνω λιγο Expo και Dual Rates και το ελικοπτερο ειναι ετοιμο ακομα και για 3D .
Ξαναγεμιζω καυσιμο , το κανω μια βολτα και σκεφτομαι : ας του κανω και ενα invert hover να δω λιγο τις στροφες .
Το γυριζω αναποδα , μια βολτα αναποδα με την ουρα και του δινω να ξαναγυρισει κανονικα για να το παραδωσω πλεον στο νεο του ιδιοκτητη .

Την ωρα που του δινω elevator και λιγο γκαζι , ξαφνικα το ελικοπτερο διαλυεται στον αερα .
Σιγη για 5 δευτερολεπτα

και ανησυχη η φωνη του γιου μου : Τι εγινε ρε μπαμπα ;
Μια ερωτηση που ακομα δεν μπορω να απαντησω .
Οταν πηγα να μαζεψω το ελικοπτερο

βρηκα απο την ουρα και μπρος , τη μπουμα σχεδον μιση , τον ιμαντα κομμενο κυριολεκτικα σε δυο κομματια και φυσικα δεν εχω βρει ακομα την ουρα .
Επισης απο τα Frames ( τα οποια δεν επαθαν απολυτως τιποτα ) ελειπε το ντεποζιτο αλλα υπηρχε το μικρο .
Flybar - Main Shaft - Feathering - Blades - tail servo ειναι οι απωλειες και φυσικα ολο το συστημα της ουρας .
Ολα τα Ball link ειναι ενταξει εκτος απο ενα στο Blade Holder το οποιο ειναι σπασμενο .
Επισης κανενα απο τα servo δεν επαθε ζημια .
Το κοστος των ανταλακτικων φτανει περιπου τα 300€ οποτε δεν πιστευω να επισκευαστει .
Επειδη ειναι η πρωτη φορα που τρωω τουμπα , μηπως καποιος μπορει να φανταστει τι πηγε στραβα ;
Μηπως καποιου του εχει συμβει κατι τετοιο ;