Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους...............

μετά από μερικές πτήσεις εξολοκλήρου για τριμμαρισματα και βελτιωποιήσεις,κατάφερα να προχωρήσω λίγο και να αρχίσω πλέον τα ''ζορίσματα'' γιατί αλλιώς δεν έχει πλάκα.

Αυτό όμως είχε και το κόστος του μιας και το μοτέρ του Ταιβανέζου παρέδωσε πνεύμα πάνω σε parachute rolling harrier,με πολύ αέρα εννοείται,με αποτέλεσμα από χαμηλό ύψος να πέσει πάνω σε ένα σημείο με πολλά χορταράκια και να την γλιτώσω παρα τρίχα.
Αναγκάστηκα να αγοράσω ένα καινούργιο setup και επειδή δεν ηθελα να ξαναφέρω από έξω και να περιμένω δεν ξερω κι εγώ πόσο,αγόρασα από ελλάδα.
Συγκεκριμένα το μοτέρ είναι της Scorpion S Series 2205-40 με μπαταρία 3σελλη 450mah 30C πιο μικρή και πιο ελαφρυά απο τις προηγούμενες που πέταγα και για να διατηρήσω χαμηλό το συνολικό μου βάρος.Σίγουρα ήξερα πως με πιο μικρή μπαταρία η διάρκεια πτήσης θα άλλαζε αλλά για αρχή τα 4 λεπτά πτήσης μου αρκούν.Το μοτέρ με 40 turn ήταν καλή επιλογή για 3σελλη μπαταρία και λιγότερα ρεύματα για να μην ψηνουμε και το esc.Με μετρήσεις που έκανα το στατικό thrust που παίρνω έχει λόγο περίπου 2:1 του συνολικού βάρους και τα αμπέρ με GWS8043(αργή πτήση) είναι στα 7.5A κατι που δείχνει να είμαι μέσα στο efficiency του μοτέρ,και ταυτόχρονα δεν έχω τρομερές αυξήσεις της θερμοκρασίας.Με τόσο λίγα αμπερ δεν αναγκάζομαι να πάρω πιο βαρύ esc.

Αυτό το ήθελα γιατί το μοτέρ με όλα τα παρελκόμενα μου βγήκε γύρω στα 35 γραμμάρια με προπέλλα μαζί,δηλαδή ~10 γραμμάρια πιο βαριά από το προηγούμενο μοτέρ,μονο που αυτό είναι πολύ πιο δυνατό.Τελικά με κάτι διαφοροποιήσεις και ελαφρώματα που έκανα κατάφερα να βγώ και πιο ελαφρύς από ότι ήμουν και με λίγο πιο πίσω την μπαταρία το κέντρο βάρους είναι στο σημείο που με ικανοποιεί αρκετά.

Με λίγα λόγια το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και το μοντέλο στίνεται ωραία,πετάει αρκετά αργα που βέβαια αυτός ήταν και ο στόχος μου για 3 χιλ. depron που χρησιμοποίησα,και πολύ σταθερά μιας και έχουν γίνει και τα απαραίτητα δικτυώματα.
Τα σέρβο της diamond είναι πιο σταθερά,γρήγορα και με καλύτερα κέντρα,με μόνο πρόβλημα στο σέρβο των ailerons που είναι Hextronic και τραβάει απίστευτα ρεύματα με αποτέλεσμα να κατεβαίνει αισθητά η δύναμη στις ανόδους με ταυτόχρονη χρήση aileron αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο αυτό.
Όλα αυτά φαίνονται στο παρακάτω βίντεο που έφτιαξα εχθές και είναι το πρώτο αφιέρωμα στο νέο Yak,πτήσεις με πολύ αέρα χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα,αρκετά οχτάρια και κυρίως vertical με roll και εναλλαγές που σε εθίζουν στην καλύτερη αντίληψη του rolling harrier και σε οποια μανούβρα συνδέεται με αυτό..........
Τα λέμε
Υ.Γ ''Σε κάποιο σημείο φαίνεται ένα βιντεάκι που τραβήχτηκε από κινητό που με τραβάγανε χωρίς να το ξέρω αλλά το πήρα επειδή η οπτική γωνία είναι καλύτερη και δείχνει πιο ολοκληρωμένα την πτήση,οπότε η ανάλυση χάνει λίγο.''