|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 19:25:23 » |
|
Πολύ ωραία εικόνα! Τέλειο μέρος! Παρατήρησα όμως παγώματα.. οφείλονται σε χαμηλή ταχύτητα της κάρτας? Επίσης οι γωνίες έχουν μαυρίσει λίγο, μάλλον από τον ευριγωνιο? Αυτό διορθώνεται εύκολα σε έναν video editor.
Υ.Γ Εvan Μας εμπνέεις! Keep on going!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:20:54 » |
|
... Παρατήρησα όμως παγώματα.. οφείλονται σε χαμηλή ταχύτητα της κάρτας?
Δε νομίζω. Μάλλον οφείλεται στην ταχύτητα σύνδεσής σου. Δοκίμασε να το δεις σε χαμηλότερη ανάλυση. Επίσης οι γωνίες έχουν μαυρίσει λίγο, μάλλον από τον ευριγωνιο? Αυτό διορθώνεται εύκολα σε έναν video editor.
 Στον ευρυγώνιο οφείλεται. Είναι το λεγόμενο vignetting (βινιετάρισμα ελληνιστί)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:26:53 » |
|
Ωραιο το βιντεο . Ο φακος πως μπαινει πανω στην καμερα? Με καποιο αυτοκολλητο ή με καποια σιλικονη?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 20:38:24 » |
|
... Ο φακος πως μπαινει πανω στην καμερα? Με καποιο αυτοκολλητο ή με καποια σιλικονη?
Έχει ένα αυτοκόλλητο δακτύλιο που τον κόλλησα με cyano στην κάμερα. Ο φακός έχει μαγνήτη και κολλάει αρκετά σταθερά πάνω στο δακτύλιο. Για ανεμόπτερο είναι Ο.Κ. Αν υπάρχουν κραδασμοί δεν θα αντέξει. Πρέπει να κολληθεί μόνιμα με θερμοσιλικόνη ή άλλη κόλλα.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikos4
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 23:29:41 » |
|
τις μπερδεψα ναι οντως αλλα ισως και αυτη απο το hk να αξιζει τα λεφτα της...καρτα μνημης μπορω να βρω υποθετω απο καταστηματα με υπολογιστες και τετοια ηδη....
ευχαριστω και χρονια πολλα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
0 teo
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 27 Δεκ 2011, 23:55:13 » |
|
έχει αναφερθεί από φίλο κατεστραμένο firmware σε προσπάθεια αφαίρεσης αρχείου καταγραφής χρόνου ξέρει κανείς πως μπορεί να επανέλθει ή να βρεθεί και αντιγραφεί το παλιό firmware από άλλη κάμερα της ίδια παρτίδας και έκδοσης;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FrSky ACCST @ Spektrum-DX7 E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 08:00:06 » |
|
τις μπερδεψα ναι οντως αλλα ισως και αυτη απο το hk να αξιζει τα λεφτα της...καρτα μνημης μπορω να βρω υποθετω απο καταστηματα με υπολογιστες και τετοια ηδη....
ευχαριστω και χρονια πολλα
Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της. Έχω πάρει και εγώ μια, αλλά απ’οτι είδα η ποιότητα εικόνας και ήχου δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την High Definition. Κάρτα μνήμης micro sd μπορείς να βρεις παντού, να πάρεις όμως class 4 ή 6(ταχύτητα) και πάνω για του κινεζου και για την High Definition class 10.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
nickboul
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 11:06:39 » |
|
Δεν είπα ότι του ΗΚ οι κάμερες έχουν πρόβλημα. Απλά στα ίδια χρήματα κυκλοφορούν κάμερες με καλύτερη ποιότητα λήψης βίντεο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Nikos4
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 28 Δεκ 2011, 11:09:35 » |
|
καλως εγω απλα σου απαντησα στην πρωτη προταση που ειπες πως ειναι κακης ποιοτητας...εχω δει φτηνη keychain που δημιουργει καλης ποιοτητας video....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 15 Φεβ 2012, 11:50:14 » |
|
Ο Βασίλης (BP1011) ανέβασε εδώ ένα βίντεο με την κάμερα #16 που είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της γνωστής keychain camera 808. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει είναι αρκετές. Μερικές από αυτές είναι: Η μπαταρία συνδέεται με connector και έτσι μπορεί να αντικατασταθεί πολύ εύκολα Ο φακός/αισθητήρας συνδέεται με connector επίσης, ώστε να είναι εύκολη μελλοντική αναβάθμιση Το βίντεο εχει βελτιωμένη ευκρίνεια και ισορροπία λευκού. Τα χρώματα αποδίδονται πιο φυσικά. Το βινιετάρισμα (vignetting) έχει βελτιωθεί αισθητα Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα 808 #16 CameraΤο manual της 808 #16 είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο: http://www.mytempfiles.info/nr16/808_Nr16_Camera_Manual_R2.pdf
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
μανωλης
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 29 Σεπ 2013, 00:14:49 » |
|
καλησπερα ,θεωρω οτι δεν χρειαζεται να ανοιξω καινουριο θεμ,εχω και εγω την #16 keychain και μου παρουσιαζει εδω και δυο μερες το εξης θεμα.την ανοιγω και μετα απο 15 εως 18 sec.(χρονομετρημενα) μου σβηνει.το ιδιο μου κανει και οταν δεν τραβαει απλα ειναι ανοιχτη,σε αναμονη.αυτο μπορει και το κανει συνεχομενα δηλ. την ανοιγω,αναμονη μετα απο 16 δευτερα σβηνει,κατευθειαν την ξαναανοιγω παλι μετα απο 16 δευτερα σβηνει και ξανα και ξανα... η μπαταρια της δειχνει full παρολαυτα ανοιξα την καμερουλα και φορτισα την μπαταρια με τον φορτιστη μου  παλι τα ιδια.η καρτα που εχει ειναι αδεια,εκανα και reset τιποτες.  !μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?  !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|