baskes
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Σάββατο, 6 Ιαν 2007, 15:36:54 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 6 Ιαν 2007, 15:49:10 » |
|
ξεκινα με αυτο http://www.n.ethz.ch/student/mmoeller/fms/alpha/fms2alpha85.exe μαζι με ενα καλωδιο για την κατευθινση σου. Αφου το σπας μετα τα 10 λεπτα δοκιμασε να το πεταξεις . Επισεις για και ποιο κοντα στην πραγματικοτιτα απο http://www.greekrotors.gr Reflex Sim . Aerofly δεν ξερω απο που  .για κατι καλλιτερο απο FMS αλλα οχι Reflex . α το ξεχασα σχεδον σιγουρα θα το σπασεις 1-2 φορες λιγο ή πολυ  ΙΔΙΚΑ αν δεν φας ωρες στο sim . επισεις καλο ειναι να βρεις καποιον που πεταει να σου διξει τα βασικα εγω αυτο θα κανω A ξεχασα ειναι στο προτω σπασιμο 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 6 Ιαν 2007, 16:38:26 από mrkaza »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
baskes
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 14:02:15 » |
|
συγνομη για την απουσια αλλα ημουν κρεβατομενος με τετιο σ....καιρο και δεν μπορουσα να βρεθω κοντα σε υπολογιστη . καποιος μου ειπε να χρισιμοποιησο FMS για να μαθω να πεταω.θελω να πω ατι δεν εχω υπολογιστι και πηγενο στα internet cafe ια να μπορω να ενημερονομε και γιαυτο ta FMS δεν ειναι καθολου καλη ιδεα. δοστε γραπτες συμβουλες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
GG 707
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 15:19:40 » |
|
file baskes εχεις πεταξει αεροπλανο ποτε..  αν ναι τοτε πηγενε σε ενα ανοικτο μερος πανω απο 50 τετραγωνικα (π.χ.parking apo supermarket που ειναι κλειστο και χωρις αμαξια βεβεα...)και βαλε το ελικοπτερο στο κεντρο του χωρου... απομακρυνσου και δωσε λιγο "γκαζι" να αρχισει να γυρναει ο ρωτορας του .μετα ανεβασε το κοντα στη μεση και κανε πολυ ελαφρες κυνεισεις ενω ειναι στο εδαφος για να καταλαβεις πως αντιδρα μην δωσεις μεγαλες κινεισεις σε αυτο το σταδιο γιατι θα χρειαστεις σακουλες.....και αφου καταλαβεις πωσ αντιδρα σε καθε κηνηση τσιμπα λιγο παραπανω το stic του γκαζιου gia na kanei οτι σηκωνεται...και επιτοπου κωψε το για να κατσει ετσι λοιπον σιγα σιγα κανε τετοια αλματακια προσοχη μην υπερβεις το υψος των 10με 15 ποντων γιατι παλι θα χρειαστεις σακουλες...και παντα να κοιτασ το ελικοπτερο απο την ουρα προς την μουρη...αν σου γυρισει (περιστραφει) τοτε κοψε το γκαζι και πηγενε απο πισω του για να ξαναπροσπαθισεις...προσοχη μεγαλη τωρα μην ξεμιαλιστεις και πεις οτι το σεικωνω να κανω λιγο βολτα αν δεν εχεις μαθει να το κρατας σταματημενο τελιως μπροστασου. (σε αποσταση παντα γιατι τα blades δεν παιζουν σκωτωνουν με ενα λαθος χειρισμο).....γιατι και παλι θα χρειαστεις σακουλες....κανε αυτα για αρχη και αργοτερα θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις απο μονος σου.. για αρχη θα σου πρωτεινα να βρει μια μερα και περιωχη που θα εχει απνια για την πρωτη αποπειρα...αντε και καλες πτησεις... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GG 707
|
|
|
|
kmandila
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 15:55:26 » |
|
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΕΞΕ !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστής Νικολάου
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 15:56:35 » |
|
Από που είσαι; Το ιδανικό είναι να βρεις κάποιον έμπειρο για να το σηκώσεις την πρώτη φορά.  Μετά σιγά σιγά θα κάνε ότι είπε ο Γιώργος και θα τον βρεις τον ρυθμό.  Είναι πολύ σημαντικό όμως να το σηκώσεις με καποιον στην αρχή για να δεις πως συμπεριφέρεται και να τσεκάρει και ο άλλος ότι είναι σωστό το heli! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αερομοντελλισμός είναι να πετάς μακριά απ'τα προβλήματα!
|
|
|
|
Giatrakos
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 17:11:39 » |
|
αν είσαι κοντά μου έλα να το δούμε και να σου πω και μερικά tips, no problem 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
baskes
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 18:20:55 » |
|
ειμαι απο τα χανια κρητηκαι συγκεκρινενα απο τον πλατανο στο καστελλι!!! λιγο μακρια σου!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
baskes
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 18:24:01 » |
|
φιλε ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ τι ενοεισ με το σακούλες... 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 19:22:54 από baskes »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
baskes
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 19:34:52 » |
|
Giatrakos ειπαρχει ένα problem: ειμαι λιγο μακριά μήπος λεο μήπος αυτά τα Tips μπορείς να τα γράψεις αντί να μου τα πείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 20:01:15 » |
|
Σακούλες εννοεί τα κομμάτια αν σπάσει. Όσο για τα τιπς θα δεις όσο μαθαίνεις ότι "μεταδίδονται", δε μαθαίνονται. Από την Κρήτη είναι πολλοί εδώ μέσα. Ρώτα που πετάνε και πήγαινε να τους βρεις. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 20:02:45 » |
|
Μάνοοοοοοο.........!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
baskes
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 20:35:44 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 21:20:24 » |
|
θα σου ελεγα να ερθεις Ρεθυμνο αλλα και αυτο μακρυα σου πεφτει ....αν ομως σε φερει ο δρομος ελα να σου διξω μερικα πραγματα .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
GG 707
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 11 Ιαν 2007, 21:44:15 » |
|
FILE BASKES ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΟΠΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΦΥΡΗΣ ΕΝΟΩ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΕΜΑ...ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...(ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΛΑ...ΧΙΧΙΧΙ)
ΦΙΛΙΚΑ ΓΕΡΑΚΗΣ Γ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GG 707
|
|
|