Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 21:55:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 21:55:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 56
    Συνολικά: 56
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 41     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...  (Αναγνώστηκε 198187 φορές)
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #330 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 10:05:45 »

Στην τελική,τι θα χάσουμε εμείς?τα μούφο-προιόντα του?

Φτου !!  Και έλεγα να τοποθετήσω στο Gasser μου ένα orange super δέκτη 2,4 Ghz των 7,95$. 
    Καταγράφηκε
    gharar
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #331 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 11:49:50 »

Φτου !!  Και έλεγα να τοποθετήσω στο Gasser μου ένα orange super δέκτη 2,4 Ghz των 7,95$. 

αν και δεν καταλαβα αν το σχολιο ηταν θετικο ή αρνητικο θελω να θυμισω οτι ο συγκεκριμενος δεκτης πωλειται απο Ελληνικα και Αγγλικα καταστηματα σε τιμη, το λιγοτερο, 3-4 φορες πανω.
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #332 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 13:04:06 »

ουτε στα ονειρα μου δεν θα πιστευα , οτι ενα θεμα που ανοιξα θα γεμισει 22 σελιδες...
    η ουσια ειναι μια, και τα εχουμε ξαναπει...
    1. ο ανθρωπος ειναι ευφυεστατος....εχει χαμηλες τιμες στα εμπορευματα, αλλα σε σκιζει στα μεταφορικα, χρεωνοντας σου air parcel που ειναι καραβισιο...
    2. ειναι διπλα στην "πηγη" γι αυτο και εχει αυτες τις τιμες...
    3. ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει εαν θα ψωνισει η οχι απο αυτον..
    4. δεν τον ενδιαφερει καθολου εαν χασει και 100 πελατες, απο την στιγμη που ολος ο πλανητης ψωνιζει απο αυτον..
    5. εχει καταπληκτικο site, που σε προδιαθετει να αγορασεις, δελεαζοντας σε, με το υπολοιπομενο βαρος της παραγγελιας σου..
    6. πλεον στην χωρα μας υπαρχουν καταστηματα, με τιμες οχι βεβαια ιδιες, αλλα εαν αναλογιστει καποιος το κοστος μεταφορικων, τον χρονο αναμονης και την εξυπηρετηση σε περιπτωση απωλειας ή ελλατωματικου εμπορευματος, τοτε η εγχωρια αγορα εχει πολυ καλες προσφορες κατα την γνωμη μου..
    αυτα τα ολιγα...
    τολης.
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    jim vs mike
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #333 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 13:56:58 »

Παιδιά το θέμα είναι ένα.. ότι πληρώνεις παίρνεις.
    Τώρα όσο αναφορά τις καθυστερήσεις πιστεύω ότι πιο πολύ ευθύνεται το ελληνικό ταχυδρομείο παρά ο κινέζος.
    Για παράδειγμα οι δικές μου παραγγελίες για να φτάσουνε στο βόλο πάνε πρώτα Αθήνα μετά φεύγουν για Θεσσαλονίκη μετά πάνε Λάρισα και αφού κάνουνε το γύρο της Ελλάδας έρχονται στο σπίτι μου.
    Τυχαίο?? Δεν νομίζω!!
    Καταγράφηκε

Αυτοί που κάνουν πως ξέρουν τα πάντα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε!
    ahilleas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #334 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 14:09:14 »

αν και δεν καταλαβα αν το σχολιο ηταν θετικο ή αρνητικο θελω να θυμισω οτι ο συγκεκριμενος δεκτης πωλειται απο Ελληνικα και Αγγλικα καταστηματα σε τιμη, το λιγοτερο, 3-4 φορες πανω.

τι δεν κατάλαβες?ο άνθρωπος έκανε ένα εφυέστατο καλαμπούρι!έτσι για να δώσει λίγο χρώμα στο θέμα που ειναι γεμάτο αντιπαραθέσεις.είναι ποτέ δυνατόν μοντελιστής με τέτοιο προφίλ και στο μηχάνημα που αναφέρει να εμπιστευθεί μια τέτοια φθηνή κινέζικη απομίμηση....ειναι καθαρο το υπονοουμενο! Wink
    Καταγράφηκε

helis
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #335 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 15:10:50 »

Κατσε λιγο γιατι ξεφευγεις...! 10 ε εχει Ελλαδα.. τι 3-4 φορες πανω?? 6ε εξω 10ε... λογικο ειναι ρε φιλε.. γιατι πληρωουν μεταφορικα πληρωνουν φορο και πρεπει να βγαλουν και ενα εφτελες κερδος 2-3ε εστω...! Δλδ ακομακαι με αυτη την τιμη δεν ειμαστε ευχαριστημενοι??
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #336 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 15:22:02 »

Και δωρεάν να μας τα δίνανε και πάλι δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι!!!  lalala  Wink
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #337 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 15:31:38 »

τελικά είμαστε φοβερή ράτσα εμείς οι έλληνες.
    γκρινιάζουμε συνεχεια.όταν μας εξυπηρετεί κάποιος τον καούμε θεό...και μόλις στραβώσει κάτι...γίνετε αμέσως σκουπίδι..ούτε να τον φτύσεις.
    και ξεχνάμε εύκολα..
    ας θυμηθούμε πως ήταν η "μοντελιστικη" αγορά (πριν την εμφάνιση του συγκεκριμένου site) και πως είναι σήμερα...
    τι τιμές είχαμε στην ελλάδα πριν 2-3 χρονια σε σχέση με τώρα...και  φταίει και η κρίση..αλλα είναι μεγάλη και η συμβουλή του κινέζου που έπεσαν η τιμές στην χωρα μας..άθελα του...
    ένταξη καθυστερούνε παρα πολύ η παραγγελιες του τον τελευταίο καιρό..αλλα δεν είναι ο μονος,παρατηρείται γενικότερη καθυστέρηση σε παραγγελιες από κίνα και hong kong.ίσος να έχουνε φτάσει στα όρια τους τα ταχυδρομεία τους με όλο τον όγκο αυτό τον παραγγελιών που αυξάνεται συνεχεια...
    όπως και να έχει το  πράγμα εμείς οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.παίρνουμε μονο πράγματα που δεν τα χρειαζόμαστε άμεσα.στοκάρουμε κάποια αναλώσιμα για να έχουμε όταν τα χρειαστούμε,και κοιτάμε και προς την ελληνική αγορά που πράγματι τον τελευταίο καιρό έχει προσαρμόσει τις τιμές τις στα ευρωπαϊκά πρότυπα.και δεν συμφέρει πλέον η αγορά τις αγγλίας,που παλιότερα ήταν μια εναλλακτική λύση.
    αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα με το μεγάλο κείμενο. Wink

Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #338 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 15:33:08 »

Παιδια μην ξεχναμε οτι εχουν και Χριστουγεννα αυτη τη περιοδο. Ολα τα "κινεζο site" υπολειτουργουν στις παραδοσεις παραγγελιων!
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #339 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 16:02:41 »

Παιδια μην ξεχναμε οτι εχουν και Χριστουγεννα αυτη τη περιοδο. Ολα τα "κινεζο site" υπολειτουργουν στις παραδοσεις παραγγελιων!

Φίλε papabill πρωτοχρονιά έχουν!!  Wink
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #340 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 20:47:21 »

Τελικα , διαβαζοντας εδω και καιρο το θεμα που πλεον εχει φτασει τις 23 σελιδες , διαπιστωνω οτι μαλλον καλα εκανα και τοσο καιρο ψωνιζω μονο απο Ελλαδα .  Wink

Ποτε δεν εχει χρειαστει να περιμενω πανω απο δυο μερες για το πολυποθητο δεμα μου .
    Ποτε δεν εχει χρειαστει να ψαχνω να το βρω που ειναι . Η Courier συνηθως με ψαχνει γιατι ειναι αντικαταβολη .
    Ποτε δεν χρειαστηκε να ξενυχτισω σκεφτομενος το αν θα πληρωσω παραπανω απο αυτο που εχω υπολογισει ( Τελωνειο ) .
    Εχω ψωνισει σχεδον σε ολα τα καταστηματα της Ελλαδος , και εχω αποψη ( προσωπικη ) για το τι καπνο φουμαρει ο καθε ενας επαγγελματιας , αρα εχω κατασταλαξει και απο που θα συνεχισω τις αγορες μου απο δω και περα .
    Και επισης , δεν εχω ενοχες αν ακουω οτι καποιο καταστημα δεν παει καλα και κλεινει γιατι εχω ψωνισει και απο κει . Με τον τροπο μου εχω βοηθησει οσο μπορω αλλα ......... Sad

Απο την αλλη μερια , ολο αυτο μου εχει κοστισει κατι παραπανω . ( Δεν μπορω να το προσδιορισω ) .
    Πιστευω ομως οτι αξιζει .  Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    Alekos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #341 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 21:25:46 »

Εγω εκανα δυο παραγγελιες 17 και 19 Ιανουαριου απο τον κινεζο και τα πραγματα μου ηρθαν σημερα 4/2/11.Δεν ετυχε ποτε να εχω και παλαιοτερα κανενα προβλημα. Οσο για τα Ελληνικα ταχυδρομεια φιλε  jim  δεν εχεις δικιο   δουλευουν αψογα στο 90% των περιπτωσεων και αυτο ειναι φυσικο. Εν συγκρισει με αλλες χωρες ειναι πολυ καλυτερα.Τυχον λαθη και καποιες καθυστερησεις φυσιολογικο ειναι, ανθρωποι δουλευουν και εκει..  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #342 στις: Σάββατο, 5 Φεβ 2011, 00:15:37 »

4. δεν τον ενδιαφερει καθολου εαν χασει και 100 πελατες, απο την στιγμη που ολος ο πλανητης ψωνιζει απο αυτον..

τολης.
    τόλη μου σε πληροφορώ  ότι τοn ενδιαφέρει και μάλιστα αρκετά.. υπάρχουν πελάτες που κάνουν τέτοιο  αριθμό παραγγελιών και με αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσα που 5 μαγαζιά της αθηνας δεν τα κάνουν μαζί.

Παιδιά το θέμα είναι ένα.. ότι πληρώνεις παίρνεις.
    Τώρα όσο αναφορά τις καθυστερήσεις πιστεύω ότι πιο πολύ ευθύνεται το ελληνικό ταχυδρομείο παρά ο κινέζος.
    Για παράδειγμα οι δικές μου παραγγελίες για να φτάσουνε στο βόλο πάνε πρώτα Αθήνα μετά φεύγουν για Θεσσαλονίκη μετά πάνε Λάρισα και αφού κάνουνε το γύρο της Ελλάδας έρχονται στο σπίτι μου.
    Τυχαίο?? Δεν νομίζω!!

για την δικη σου διαδικασία μπορεί και να ισχύ, για την δικια μου σίγουρα όχι μιας και μόλις φτάσουν στο αεροδρόμιο η τελικά (λιμάνι) παραδίδονται στην μεταφορική αφού περάσει από τελωνειακό έλενγχο και τρέχει η διαδικασία παράδοσης η παραλαβής από το ταχυδρομείο ανάλογα με την παραγγελια και τα μεταφορικά.

Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #343 στις: Σάββατο, 5 Φεβ 2011, 05:03:34 »

Δημητρη κατι αντιστοιχο συνεβει (ή μαλλον συμβαινει) σε εναν φιλο

εκανε παραγγελια 13/01/11
    εφυγε απο το ταχυδρομειο του Hongkong 25/01/11
    εχουμε 31/01/11
    και ακομα την περιμενει και μαλιστα στα ELTA δεν φαινεται πουθενα

το θεμα ειναι ο κινεζος κανει τον κινεζο ή τα ταχυδρομεια τον κανουν??

ή

και τα δυο μαζι ??

δεν ξερω αλλα καμια φορα αξιζει να δωσεις κατι παραπανω και να το εχεις αμεσα παρα να το εχεις μετα απο εβδομαδες και να βραζεις στο ζουμι σου

για το πακετο ηρθε ειδοποιηση στο σπιτι του στις 04/02/11
    συνολικα 22 μερες απο παραγγελια
    στην Ελλαδα μπηκε 02/02/11
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    errikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #344 στις: Σάββατο, 5 Φεβ 2011, 06:48:55 »

για σας και απο μενα αντιθετως εγω εκανα ακομα μια παραγγελια στις 25/01 και απο χθες ειναι στο αεροδρομιο για αλλη μια φορα μου ηρθαν τα πραγματα μου πολυ γρηγορα !δεν ξερω τι να πω.και μην ξεχνατε οτι στο track and trace φαινετε που ειναι το δεμα σας δεν ειναι αναγκη να περιμενετε να ερθει η ειδοποιηση στο σπιτι που κανει σχεδον μια εβδομαδα να την στηλει το ελτα ,οταν φανει απλα πατε και το ζητατε!!!!!!!εγω τουλαχιστον ετσι κανω μεχρι τωρα αφου η κοπελα στο ελτα ψαχνετε μου λεει δεν εχουμε κανενα δεμα για σας της λεω για κοιταξε σε αυτα που ηρθαν σημερα!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ.

καλες πτησεις παιδια.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 41     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...
    Μεταπήδηση σε: