Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 21:55:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 21:55:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 56
    Συνολικά: 56
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 19 20 21 [22] 23 24 25 ... 41     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...  (Αναγνώστηκε 198191 φορές)
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #315 στις: Τρίτη, 1 Φεβ 2011, 12:31:04 »

Παιδια τις επόμενες 2-3 εβδομάδες έχουν κινέζικη πρωτοχρονιά, οπότε καλύτερα μην παραγγέλνετε θα αργήσουν σίγουρα

Μην ανησυχείτε καλοί μου άνθρωποι ... γιορτές έχουν οι καημένοι, οι μπαταρίες για να φτάσουν στο αεροδρόμιο πρέπει να διασχίσουν δρόμους όπου κάνουν παρελάσεις με χάρτινους δράκους ... ξέρετε  laugh

το ότι έχουν γιορτές δεν σημαίνει τίποτα πολύτως και τι έγινε που πρέπει να διασχίσεις δρόμους?
    κοντά διακόσια δολάρια μεταφορικά για δυο χαρτόκουτα δεν είναι λίγα και σίγουρα δεν είναι αστείο ποσο μιας και από τον δικό μου λογαριασμό έχει di παραγγελιες υπεραρκετές και πολύ "μεγλαλες" μιας και τον λογαριασμό μου το χρησιμοποιών και φιλί λόγος μεγάλης έκπτωσης
    άρα το γιορτή  τους να το κρατήσουν για πάρτι τους και να τελειώσουν τις υποχρέωσις τους όπως πρέπει αυτά δεν είναι "δικιολογιες".
    έχω πάει τέτοια εποχή στείο honk kong και δεν είναι τόσο όσο το περιγραφουν εδώ  οι έλληνες τα πάντα δουλεύουν σχεδόν κανονικά apl υπάρχει μια "κολοβαρεμαρα" από ολους..

Παιδια εγω δεν ειχα ποτε θεμα αλλα ας μην ξανα λεμε τα ιδια...!!!

Οταν επιλεγετε το φθηνοτερο σιγουρα θα εχετε καποια μειον...
    Στην παρουσα φαση ειναι το service αλλα και η ποιοτητα...!

το βλέπεις ΛΑΘΟΣ το θέμα. αυτό που ψωνίζεις σίγουρα το ψωνίζεις καλύτερα από όπου δήποτε τα μεταφορικά είναι ακριβότερα όμως από καταστήματα που έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία. απαιτώ λοιπόν λόγο μεταφορικό το πακέτο μου να tiri τον κανόνα. EMS και το θέλω EMS 7 μέρες παράδοση (αυτός είναι ο κανόνας)

Εχω ξαναπει στο παλελθον να προσπαθειτε παντα να κανετε παραγγελειες αποφευγοντας τα email...( οχι backorders οχι αλλαγες )
    Οι ανθρωποι λαμβανουν χιλιαδες email την μερα εχωντας ελαχιστα ατομα..
    Οποτε λογικο να απαντανε αργα αφου πρωτα εχει γινει το λαθος...!!

σύμφωνο για το backorders όχι για τα mail, πως γνωρίζεις ότι έχουν ελάχιστα άτομα? πλακα μας κανεις?
    θα σου πω μονο πως για την αποθήκη στην γαλλία που δεν την έχει τελειώσει και πλήρως και επειδή έτυχε σε επαγγελματικό ταξίδι να την επισκεφτώ από κοντά μονο στο τηλεφωνικό κέντρο το οποιο έχουν και τα emails δουλεύουν 19 άτομα 10 ώρες την ημερα (μονο για τηλεφωνα και emails)
    φαντάσου στα κεντρικά του honk kong ποσα άτομα θα εργάζονται που προσωπικά εγώ δεν ψωνίζω η μάλλον αποφεύγω τα warehouze.

Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #316 στις: Τρίτη, 1 Φεβ 2011, 12:37:52 »

συγγνώμη για τα ορθογραφικά graffo πάντα με το GREEKLISH
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #317 στις: Τρίτη, 1 Φεβ 2011, 13:17:18 »

[

το βλέπεις ΛΑΘΟΣ το θέμα. αυτό που ψωνίζεις σίγουρα το ψωνίζεις καλύτερα από όπου δήποτε τα μεταφορικά είναι ακριβότερα όμως από καταστήματα που έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία. απαιτώ λοιπόν λόγο μεταφορικό το πακέτο μου να tiri τον κανόνα. EMS και το θέλω EMS 7 μέρες παράδοση (αυτός είναι ο κανόνας)

σύμφωνο για το backorders όχι για τα mail, πως γνωρίζεις ότι έχουν ελάχιστα άτομα? πλακα μας κανεις?
    θα σου πω μονο πως για την αποθήκη στην γαλλία που δεν την έχει τελειώσει και πλήρως και επειδή έτυχε σε επαγγελματικό ταξίδι να την επισκεφτώ από κοντά μονο στο τηλεφωνικό κέντρο το οποιο έχουν και τα emails δουλεύουν 19 άτομα 10 ώρες την ημερα (μονο για τηλεφωνα και emails)
    φαντάσου στα κεντρικά του honk kong ποσα άτομα θα εργάζονται που προσωπικά εγώ δεν ψωνίζω η μάλλον αποφεύγω τα warehouze.

Κανονας??? Απο την στιγμη που ειναι κατωχυρωμενος αυτος γραφωντας στο site του οτι χαμενο ειναι το δεμα μετα των 60 ημερων οτι και να πουμε περισευει...!Α Ειναι ενας άγραφος κανόνας ( o κανονας που λες ) που ισχυει πιο πολυ απο ΑΜερικη η Ευρώπη και οχι Hong Kong..! Συνηθως τα πραγματα αργουν στο ταχυδρομειο εκει και στο εδω και οχι στο καταστημα..! Για αυτο δεν μπορει να κανει τπτ εκεινος..!

Μακαρι ο κανόνας που λες να ισχυε..!

Ριξε και μια ματια στο espritmodels λεει συνηθως φτανουν σε 7 ημερες ΑΛΛΑ  λεει
    "No order is considered late until after 30 days. (Guaranteed services excluded)"  Και Guaranteed ειναι μονο οταν βαλει επείγον που το πληρώνεις και πανακριβα...! Και μην νομιζεις ελαχιστοι το εχουν διαβασει... και εγω αναγκαστικα να το διαβασω αφου η 12FG μου εκανε να ερθει 29 μερες...!!

Και ο HK κανει το ιδιο απλα δεν το λεει καθαρα το λεει εμεσα οτι χαμμενο θεωρειται μετα τις 40-60 μερες εξαρτάται την χωρα..Και βεβαια τονίζει τον estimated Xrono... λεει usual..! Που σημαίνει δεν εγγυάται κανείς 7 Μέρες..!

Ναι πιθανον να εχουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ ατομα αφουστελνεις email και σου απαντάνε μετα απο τριήμερο το λιγοτερο..!!!! ( Λαθος μου που δεν εβαλα το πιθανον οντως δεν το ξερω αλλα φανταζομαι απο αυτα που βλεπω...)

Παντα παει αναλογικα τα 19 ατομα για 1500 παρραγγελειες την μερα και αρκετες χιλιαδες email την ημερα ισως να ειναι λιγα...!

To κακο ειναι οτι ποτε δν διαβαζουμε τα shipping policies..!
    Y.Γ1 Διαβασα καποτε αλλα βαριεμαι να το ψαχνω τωρα οτι απο USPS  υπαρχει Guarantee για παραδοση εντος 5 ημερών ΑΛΛΑ δυστυχώς ειναι για Λιγες χώρες και δεν ειμαστε μεσα σε αυτες... SadSad Οποτε ειναι και αυτοι εξασφαλισμένοι!!
    Υ.Γ2και για το σχολιο το βλεπεις ΛΑΘΟΣ και μαλιστα με κεφαλαια...! Δν υπαρχει λαθος και σωστο σε αυτα τα πραγματα...!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 1 Φεβ 2011, 13:57:35 από PaNt » Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #318 στις: Τρίτη, 1 Φεβ 2011, 19:02:28 »

Προσφατη παραγγελια, 10 ημερες απο την ημερομηνια καταγραφης μεχρι την τελικη διανομη. Ευτυχως αυτη τη φορα χωρις κατεστραμενα πραγματα τα οποια την προηγουμενη φορα  δεν καλυφθηκαν ποτε απο την εγγυηση.

Ευχομαι καποια στιγμη οι τιμες της Ευρωπης σε καποια αγαθα να πλησιασουν αυτες του κινεζου, αλλα δεν βλεπω να γινεται συντομα...στο θεμα μπαταριας ειδικα... . Πραγματικα αγοραζοντας απο Ελλαδα αφενος στηριζεις την τοπικη οικονομια αφετερου δεν εχεις αγχος για διανομες, τελωνεια κτλ. πραγματικα ομως θελουμε τα κινητρα απο τους καταστηματαρχες για κατι τετοιο. Υπαρχουν ηδη καποια καταστηματα που κινουνται προς αυτη την κατευθυνση την οποια προσωπικα επικροτω ποικιλοτροπως. Στοχος τους ειναι ο ογκος πωλησεων και οχι τα υψηλα περιθωρια κερδους και αυτο φαινεται οτι δουλευει και μαλιστα πολυ καλα... Thumbs up

Date and Time    Location    Status    Reason
    30/01/2011 10:29
    Departed from Destination Transit Centre

29/01/2011 16:09
    Held by Customs at Destination

21/01/2011 16:14
    Handover to Airline

21/01/2011 12:08
    Processing at Air Transit Center

21/01/2011 11:59
    Processing at Sorting Centre

21/01/2011 11:59
    Processing at Sorting Centre

21/01/2011 11:36
    Acknowledged at Transit Centre

20/01/2011 15:19
    Shipments in transit from Origin
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #319 στις: Τετάρτη, 2 Φεβ 2011, 00:27:36 »

[

Κανονας??? Απο την στιγμη που ειναι κατωχυρωμενος αυτος γραφωντας στο site του οτι χαμενο ειναι το δεμα μετα των 60 ημερων οτι και να πουμε περισευει...!Α Ειναι ενας άγραφος κανόνας ( o κανονας που λες ) που ισχυει πιο πολυ απο ΑΜερικη η Ευρώπη και οχι Hong Kong..! Συνηθως τα πραγματα αργουν στο ταχυδρομειο εκει και στο εδω και οχι στο καταστημα..! Για αυτο δεν μπορει να κανει τπτ εκεινος..!

Μακαρι ο κανόνας που λες να ισχυε..!

Ριξε και μια ματια στο espritmodels λεει συνηθως φτανουν σε 7 ημερες ΑΛΛΑ  λεει
    "No order is considered late until after 30 days. (Guaranteed services excluded)"  Και Guaranteed ειναι μονο οταν βαλει επείγον που το πληρώνεις και πανακριβα...! Και μην νομιζεις ελαχιστοι το εχουν διαβασει... και εγω αναγκαστικα να το διαβασω αφου η 12FG μου εκανε να ερθει 29 μερες...!!

Και ο HK κανει το ιδιο απλα δεν το λεει καθαρα το λεει εμεσα οτι χαμμενο θεωρειται μετα τις 40-60 μερες εξαρτάται την χωρα..Και βεβαια τονίζει τον estimated Xrono... λεει usual..! Που σημαίνει δεν εγγυάται κανείς 7 Μέρες..!

Ναι πιθανον να εχουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ ατομα αφουστελνεις email και σου απαντάνε μετα απο τριήμερο το λιγοτερο..!!!! ( Λαθος μου που δεν εβαλα το πιθανον οντως δεν το ξερω αλλα φανταζομαι απο αυτα που βλεπω...)

Παντα παει αναλογικα τα 19 ατομα για 1500 παρραγγελειες την μερα και αρκετες χιλιαδες email την ημερα ισως να ειναι λιγα...!

To κακο ειναι οτι ποτε δν διαβαζουμε τα shipping policies..!
    Y.Γ1 Διαβασα καποτε αλλα βαριεμαι να το ψαχνω τωρα οτι απο USPS  υπαρχει Guarantee για παραδοση εντος 5 ημερών ΑΛΛΑ δυστυχώς ειναι για Λιγες χώρες και δεν ειμαστε μεσα σε αυτες... SadSad Οποτε ειναι και αυτοι εξασφαλισμένοι!!
    Υ.Γ2και για το σχολιο το βλεπεις ΛΑΘΟΣ και μαλιστα με κεφαλαια...! Δν υπαρχει λαθος και σωστο σε αυτα τα πραγματα...!

107 παραγγελιες χωρίς τις δυο τελευταίες εκ τον οποιον η σχεδόν 80 πρώτες πάντα με EMS είχαν χρόνο παραδόσεις 6 με 9 μέρες άρα λοιπόν χωρίς να διαβάσω θεωρώ ότι έκλεινε προς τον κανόνα η παραγγελια μου και όσον αφορά τις διαδικασία πακέτου,
    ποιος ο λόγος να ψηλαφίσω πράγματα που είναι αυτονόητα και από την στιγμή που το biona στις 80 παραγγελιες?

oi επόμενες παραγγελιες εδώ και κάνα 8mino έχουν αρχίσει να καθυστερούν η μια περισσότερο από την αλλα άρα ξεφεύγουμε από αυτό που θεωρώ εγώ κανόνα. (ο κανόνας είναι και άποψη που θέτει ο καθένας )
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #320 στις: Τετάρτη, 2 Φεβ 2011, 01:42:08 »

Πώς...?? 
    107 παραγγελίες??  Cheesy

Επρεπε να χτυπάει προσοχές ο Κινέζος και όχι να σου
    καθυστερεί τις παραγγελίες και μάλιστα με EMS, είναι φοβερό.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #321 στις: Τετάρτη, 2 Φεβ 2011, 03:07:34 »

107 παραγγελιες χωρίς τις δυο τελευταίες εκ τον οποιον η σχεδόν 80 πρώτες πάντα με EMS είχαν χρόνο παραδόσεις 6 με 9 μέρες άρα λοιπόν χωρίς να διαβάσω θεωρώ ότι έκλεινε προς τον κανόνα η παραγγελια μου και όσον αφορά τις διαδικασία πακέτου,
    ποιος ο λόγος να ψηλαφίσω πράγματα που είναι αυτονόητα και από την στιγμή που το biona στις 80 παραγγελιες?

oi επόμενες παραγγελιες εδώ και κάνα 8mino έχουν αρχίσει να καθυστερούν η μια περισσότερο από την αλλα άρα ξεφεύγουμε από αυτό που θεωρώ εγώ κανόνα. (ο κανόνας είναι και άποψη που θέτει ο καθένας )

Συμφωνωωωωω...!!! αλλα μαλλον δεν λεε κατι το ιστορικο...! Σε καποια αλλα καταστηματα ενα τετοιο ιστορικο θα σε ειχε αρχοντα... η παρραγγελεια θα έφευγε πριν καν παρραγγειλεις...!

To εννοω...! Φιλικα Μητασαρα..!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 2 Φεβ 2011, 03:36:45 από PaNt » Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #322 στις: Πέμπτη, 3 Φεβ 2011, 08:55:30 »

καλημερα !!!παιδια τα μαθατε το μαγαζάκι του κινεζου εβαλε 2 ακομα επιλογες αποστολης...

1) Με το γνωστο γαιδουράκι της Βιθλεέμ και..
    2) Με τις καμήλες των μαγων με τα δώρα !!!

εγω στην προτελευταία μου παραγγελία επέλεξα την 1η επιλογή .. έκανε 3 μήνες  να έρθει  .ναι ναι..μάλιστα πέρασε και απο το τοπικό τελωνείο και είχα tracking info ...μετα απο αυτο λεω ...μήπως να δοκιμάσω και την καμίλα ? και ναι η τελευταία μου παραγγελία απο 18/01/2011 ... δεν εχει ουτε πληροφορίες τελωνείου...φαινεται ο καμιλιερης μου την εκανε απο Αιγυπτο μερια για να γλυτωσει δρόμο και την πατησε..

Λοιπον σοβαρα τωρα το μαγαζακι αυτο για μενα εκανε το κυκλο του..επιλογη μου ευτυχως απο δω και περα να μην ξανααγορασω τιποτα..απλα το διαγραφω απο το μυαλο μου και θα βολευτω με οτι εχω ...μια μονο παρατηρηση..

ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟ ΜΑΓΑΖΟΥ ΜΑΚΡΥΑ !!!!ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ

ΦΙΛΙΚΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    gklept
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #323 στις: Πέμπτη, 3 Φεβ 2011, 15:40:11 »

25 παραγγελιες.κανενα προβλημα.απλα τελειος.ακομη και σωληνακι σιλικονης απο εκει παραγγελνω(παραγγελια 5 $ με μεταφορικα).Καπιταλισμο και ελευθερη αγορα εχουμε.ο καθενας παραγγελνει απο οπου θελει.
    Καταγράφηκε
    ahilleas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #324 στις: Πέμπτη, 3 Φεβ 2011, 17:09:59 »

εχω κι εγω αρκετες παραγγελιες απ τον κυριο κινεζο-αμερικανο και ειμαι κι εγω αλλος ενας δυσαρεστημενος πρωην πελατης του.κατα τη γνωμη μου ειναι σεβαστο το ποσο που μου εχει παρει,και θα επρεπε να βλεπω την αναλογη συμπεριφορα.αντι αυτου,ολο καθηστερησεις,αδιαφορια,σκαρτα πραγματα κτλ.
    τον κραταω σε μια ακρη του μυαλου μου,μονο για μπαταριες,αν και αυτες η μια στις δυο εχει προβλημα... idiot2

Καταγράφηκε

helis
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #325 στις: Πέμπτη, 3 Φεβ 2011, 17:17:06 »

25 παραγγελιες.κανενα προβλημα.απλα τελειος.ακομη και σωληνακι σιλικονης απο εκει παραγγελνω(παραγγελια 5 $ με μεταφορικα).Καπιταλισμο και ελευθερη αγορα εχουμε.ο καθενας παραγγελνει απο οπου θελει.

Κανείς δεν σου το απαγορεύει,   απλά επειδή είχε πρόβλημα ο Σωκράτης προειδοποιεί όλους
    τους υπόλοιπους για μην έχουμε παρόμοια προβλήματα.  Wink
    Δεν είναι κακό!!!  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #326 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 00:49:15 »

στείλτε ένα "ιμελακι" που να γραφει τα παράπονα σας λόγο καθυστερήσεις.

αν παραλάβει ένα τέτοιο mail από πολλά άτομα τότε θα την "ψιλοσακουλευτη" την δουλειά, αν όμως το στείλουν δυο τρις σίγουρα θα περάσει απαρατήρητο.

έτσι έχουν ξεκινήσει και τα forum του εξωτερικού
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #327 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 00:59:43 »

Μαζί σου!!!!  Thumbs up   Thumbs up
    Αυτή η πρόταση είναι ότι καλύτερο είδα μέσα από τις 22 σελίδες
    αυτού του θέματος!!!  Thumbs up  Thumbs up  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    w1ndsurfer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #328 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 08:17:23 »

Καπιταλισμο και ελευθερη αγορα εχουμε.

Όταν ΗΠΑ και ΕΕ κρατικοποιούν τράπεζες και επιχειρήσεις δεν είναι πλέον καπιταλισμός

Όταν ο κινέζος δεν σέβεται κανένα κανόνα διεθνούς εμπορίου και συναλλαγματικών ισοτομιών δεν είναι ελεύθερη αγορά είναι άνισος ανταγωνισμός

Προς το παρόν τον έχουν ανάγκη τον Κινέζο γιατί έχει πλεόνασμα και αγοράζει το χρέος μας, αλλά όταν αυτό ισορροπήσει μην σας κάνει εντύπωση οι αγορές μας από Κίνα να έχουν τέτοιους δασμούς που δεν θα συμφέρει πιά

Τότε θα μας πει ο HobbyKing "μαζί τα φάγαμε !"  Grin  Grin

Νίκος
    Καταγράφηκε

Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
    ahilleas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #329 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 09:24:06 »

στείλτε ένα "ιμελακι" που να γραφει τα παράπονα σας λόγο καθυστερήσεις.

αν παραλάβει ένα τέτοιο mail από πολλά άτομα τότε θα την "ψιλοσακουλευτη" την δουλειά, αν όμως το στείλουν δυο τρις σίγουρα θα περάσει απαρατήρητο.

έτσι έχουν ξεκινήσει και τα forum του εξωτερικού

Με το email δείχνουμε οτι θέλουμε να διορθωθεί για να συνεχίσουμε.δείχνει ενδιαφέρον δηλαδή.αν τον γράψουμε όμως και δει πελάτες με 50 και 100 παραγγελίες να φεύγουν,δεν θα την ακούσει καλύτερα?
    φυσικά και το βλέπει,αλλά η πονηρή πολιτική του ειναι άλλη.χάνει εμάς,αλλά βασίζεται σε καινούργιους πελάτες,πολλούς στον αριθμό, που δελεάζονται με τις σούπερ τιμές.γι αυτό το έχει ρίξει στη διαφήμιση κάργα.στις 10 σελιδες που ανοίγω,οι πέντε εχουν σε μια γωνία δική του διαφήμιση.
    Στην τελική,τι θα χάσουμε εμείς?τα μούφο-προιόντα του?σαν τα μανιτάρια βγαίνουν συνέχεια τέτοια side καθημερινά!
    Καταγράφηκε

helis
    Σελίδες: 1 ... 19 20 21 [22] 23 24 25 ... 41     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...
    Μεταπήδηση σε: