Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:22:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:22:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 64
    Συνολικά: 67
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 41     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...  (Αναγνώστηκε 198297 φορές)
    Michael
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #255 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 20:06:11 »

Δεν ξερω τι λετε για τον κινεζο, αλλα εγώ έκανα το order πριν μια εβδομάδα ακριβως και σημερα μου ηρθαν τα πραγματα κανονικά και εκτός Αθήνας κιόλας, επαρχία. το πακέτο είχε και μπαταρίες...! Χρόνος δηλαδη παραγγελίας-παράδοσης 7 ημερες, επαρχία !!!! Απόλυτα ικανοποιημένος και περιττό να αναφέρω βέβαια ότι μαζί με τα μεταφορικά βγήκαν κάτω από μισή τιμή από το φθηνότερο κατάστημα της ελλάδας.....

Θα εννοείς τον Γιώργο rcsamos.gr ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ βεβαίως βεβαίως!
    Λογικα δεν εννοει αυτον αλλα εννοει καποιο καταστημα του εξωτερικου..Πιθανον και το hobbycity..
    Διαβασε τη τελευταια φραση του <<περιττό να αναφέρω βέβαια ότι μαζί με τα μεταφορικά βγήκαν κάτω από μισή τιμή από το φθηνότερο κατάστημα της ελλάδας.....>>

παιδια sorry αν σας μπερδεψα, την αγορά την εκανα απο τον γνωστό κινέζο και είπα ότι ολο το πακέτο μαζί με μεταφορικά μου στοίχησε κατω από τα μισά απ' ότι αν το επαιρνα από Ελλάδα.... Σχετικά με το μαγαζί στην Σάμο, δεν το ήξερα, πέτυχε όμως η διαφήμιση που έκανε ο Αναστάσης και θα το κοιτάξω !!!
    Καταγράφηκε
    gklept
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #256 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 20:54:54 »

παιδια οι παραγγελιες με το αργο ταχυδρομειο του hobbycity  δεν αργουν πολυ.το πολυ 25 μερες.εχει πολυ λιγα μεταφορικα.εχω ψωνισει 100 γρ προιον και μου χρεωσε 2.99 $(μεταφορικα).τελειος.μονο αυτο εχω να πω.απορω πως μερικοι εδω μεσα απαξιωνουν επιχειρηση τετοιας εμβελειας(αρα απαξιωνουν και ενα εκατομμυριο πελατες του).
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #257 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 21:46:28 »

τελικα τι γινεται ρε παιδι μου ...εδω οτι θεμα και αν ποσταρει καποιος ..θα βρεθουν οι καποιοι ...να ψαχνονται και να διμιουργουν παντα αντιπαραθεσεις και ασχετα σχολια...εδω σε αυτο το θεμα που ανοιξε το παλικαρι αφορα προβληματα η τυχον καθυστερισεις απο το συγκεριμενο καταστημα ...ντε και καλα δηλαδη ολοι πρεπει να ειναι χαρουμενοι και ευχαριστημενοι ? αν  δεν βαριομουν σαν παθών ... ανήκω στους πιο δυσαρεστημενους πελατες θα τους εκανα μυνηση ετσι γιατι δεν γουσταρω να με δουλευουν τα σχιστοματικα οντα..
    τελιωνοντας θα δανιστω την πολυ σοφη φραση του PaNt...( Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ)
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Michael
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #258 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 22:10:21 »

τελικα τι γινεται ρε παιδι μου ...εδω οτι θεμα και αν ποσταρει καποιος ..θα βρεθουν οι καποιοι ...να ψαχνονται και να διμιουργουν παντα αντιπαραθεσεις και ασχετα σχολια...εδω σε αυτο το θεμα που ανοιξε το παλικαρι αφορα προβληματα η τυχον καθυστερισεις απο το συγκεριμενο καταστημα ...ντε και καλα δηλαδη ολοι πρεπει να ειναι χαρουμενοι και ευχαριστημενοι ? αν  δεν βαριομουν σαν παθών ... ανήκω στους πιο δυσαρεστημενους πελατες θα τους εκανα μυνηση ετσι γιατι δεν γουσταρω να με δουλευουν τα σχιστοματικα οντα..
    τελιωνοντας θα δανιστω την πολυ σοφη φραση του PaNt...( Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ)

Εχουμε εκαταλαβει τον σκοπο του post, απλα ολοι καταθετουν τις εμπειριες τους απο αυτο το μαγαζι, ωστε αν καποιος που δεν γνωριζει θελει να παραγειλλει, να ξερει αν ειναι αξιοπιστο (ως επι το πλειστον) η οχι. Λογικο ειναι στις 1000 παραγγελιες, καποιες να εχουν προβλημα. Αν λοιπον κανενας δεν εγραφε και την θετικη του γνωμη, καποιος αναγνωστης θα εβγαζε συμπερασμα οτι αυτο το μαγαζι ειναι "φολα", πραγμα που ομως δεν ισχυει. Οποτε καλα κανουμε και γραφουμε ο καθενας τις θετικες και αρνητικες περιπτωσεις....
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #259 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 22:29:39 »

Παντα παραγγελνω με οτι φθηνοτερο μπορω σε μεταφορικα. Ο κινεζος συνηθως κανει 20 μερες οντως να ερθει ενα δεμα. μεχρι πριν απο 15-20 μερες ωστοσο οντως ειχαμε μια απιστευτεη τρελη καθυστερηση, περιοδος εκλογων γαρ, οποτε το ταχυδρομειο μας εδω στην ελλαδα απλα ειχε κατεκλειστει απο φυλαδια. Η τελευταια παραγγελια μου εγινε στις 18/11,προχθες, 1/12 ηταν εδω, οποτε θεωρω πως εχει επανελθει η ταξη. Για τα δεματα που εχουν μεγαλη καθυστερηση θα προτεινα να τα ψαξετε στα ελτα , μιας και λογικα εκει εγινε το προβλημα...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #260 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 22:41:48 »

Εχουμε εκαταλαβει τον σκοπο του post, απλα ολοι καταθετουν τις εμπειριες τους απο αυτο το μαγαζι, ωστε αν καποιος που δεν γνωριζει θελει να παραγειλλει, να ξερει αν ειναι αξιοπιστο (ως επι το πλειστον) η οχι. Λογικο ειναι στις 1000 παραγγελιες, καποιες να εχουν προβλημα. Αν λοιπον κανενας δεν εγραφε και την θετικη του γνωμη, καποιος αναγνωστης θα εβγαζε συμπερασμα οτι αυτο το μαγαζι ειναι "φολα", πραγμα που ομως δεν ισχυει. Οποτε καλα κανουμε και γραφουμε ο καθενας τις θετικες και αρνητικες περιπτωσεις....

Αλλο όμως είναι να καταθέτεις την εμπειρία  σου, είτε θετική είτε αρνητική και άλλο είναι
    να σχολιάζεις κάποιους άλλους, λίγο προσοχή σε αυτά που λέμε δεν βλάπτει!! 
    [quote

παιδια οι παραγγελιες με το αργο ταχυδρομειο του hobbycity  δεν αργουν πολυ.το πολυ 25 μερες.εχει πολυ λιγα μεταφορικα.εχω ψωνισει 100 γρ προιον και μου χρεωσε 2.99 $(μεταφορικα).τελειος.μονο αυτο εχω να πω.απορω πως μερικοι εδω μεσα απαξιωνουν επιχειρηση τετοιας εμβελειας(αρα απαξιωνουν και ενα εκατομμυριο πελατες του).

Να μην απορείς φίλε μου και να μην "απαξιώνεις" άλλους συμφορουμίστες, διότι κάτι παραπάνω
    από εσένα θα ξέρουν και για αυτό και λένε τον πόνο τους.  Wink
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #261 στις: Σάββατο, 4 Δεκ 2010, 00:43:50 »

Καλα μην αρχισω με τα ΕΛΤΑ...
    9 στα 10 συστημενα δεν τα φερνουν. Απλα αφηνουν χαρτακι και λεν οτι περασαν.
    Ο προηγουμενος ταχυδρομος ηταν με συμβαση και το παλικαρι τα εφερνε στην πορτα. Ακομη
    και αν ελειπα ξαναπερναγε μηπως και με βρει.
    Αφου λοιπον το εδιωξαν και τη θεση του την πηρε μονιμος απο οτι εμαθα, ουτε εγω αλλα και ουτε
    η γυναικα μου παραλαβαμε συστημενα δεματα...
    Βλεπετε βαριετε να κανει δρομολογια γιατι τον βολευει το μηχανακι και δεν του φθανει ο χωρος...
    Οι συναδελφοι του τον καλυπτουν συνεχως και δεν εχω βγαλει ακομη ακρη οσες φορες και αν εκανα
    φασαρια και στα κεντρικα αλλα και στην διαλογη.
    Αυτα τα λιγα για τα ελτα της περιοχης μας το 2010....να τους χαιρομαστε!!!
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #262 στις: Σάββατο, 4 Δεκ 2010, 01:20:12 »

+1000 Thumbs up Thumbs up

Αλλο όμως είναι να καταθέτεις την εμπειρία  σου, είτε θετική είτε αρνητική και άλλο είναι
    να σχολιάζεις κάποιους άλλους, λίγο προσοχή σε αυτά που λέμε δεν βλάπτει!! 
    [quote

Να μην απορείς φίλε μου και να μην "απαξιώνεις" άλλους συμφορουμίστες, διότι κάτι παραπάνω
    από εσένα θα ξέρουν και για αυτό και λένε τον πόνο τους.  Wink

Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    w1ndsurfer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #263 στις: Σάββατο, 4 Δεκ 2010, 07:48:32 »

Παιδιά από HC Γερμανίας (DE Warehouse) έχει παραγγείλει κανείς;

Εκτός από τις τιμές (+25% λόγω δασμών μάλλον) τι παίζει με τα μεταφορικά (κόστος, χρόνος);
    Καταγράφηκε

Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #264 στις: Σάββατο, 4 Δεκ 2010, 15:54:33 »

Παιδιά από HC Γερμανίας (DE Warehouse) έχει παραγγείλει κανείς;

Εκτός από τις τιμές (+25% λόγω δασμών μάλλον) τι παίζει με τα μεταφορικά (κόστος, χρόνος);

Απλά δεν παίζει, διότι δεν κάνουν αποστολές στην Ελλάδα.
    Καταγράφηκε
    nettraptor
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #265 στις: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 15:07:05 »

Μετα απο 27 παραγγελίες , μία που είχε σύνολο 23$ "τίποτα" αλλα δεν ήταν συστημένη δεν ήρθε ποτέ.. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ποτέ και ούτε να δώσουν λεφτα πίσω , παρά τις διαμαρτυρίες μου.

Τώρα με μία παραγγελία LIPΟ 7000mha  τις στείλανε με Swisspost. όταν έβαλα να δώ που βρίσκετε έλεγε destination Grait Britain!! εκεί την ψώνισα! , το διόρθωσαν αλλά περιμένω ακόμα να ρθουν από 24/11

Αυτά είναι τα προβλήματα που είχα , γενικά όμως δεν έχω σοβαρό παράπονο έκτος απο την καθυστέρηση

PS.. Ο Rctimer είναι πολύ καλός αλλα τα Moter Που δίνει τα δίνει συνήθως "γυμνά" χωρίς prop adapters , βίδες , βάσεις κλπ
    Πρόσφατα πήρα 4 turnigy μοτέρ απο HK και είχε μέσα ακόμα και άξονα extra!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 8 Δεκ 2010, 15:20:01 από gc9n » Καταγράφηκε
    mixalhs13
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #266 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 17:12:33 »

Λοιπον παιδια εκανα και εγω τιν πρωτη μου παραγγελια σημερα ειδα οτι γραφει αποστελωνται . Ποσες μερες  θα περιμενω για δω σε ποιον σημειο ειναι το δεμα?
    Καταγράφηκε

T-REX 500 ESP
    FRSKY QX7
    Blade 130X
    QUADCOPTER FPV RASING
    Michael
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #267 στις: Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 18:29:57 »

αυριο το πολυ μεθαυριο θα μπει στο tracking system
    Καταγράφηκε
    biker
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #268 στις: Παρασκευή, 21 Ιαν 2011, 19:46:05 »

Kαλησπέρα σε όλους.25η παραγγελία από τον Κινέζο στις 31-12 αξίας 83 δολλαρίων.Περιλαμβάνει μπαταρίες.3-01 φθάνει στο SWISS POST από όπου φεύγει στις 10-01 και στις 11-01 το βλέπω στη Ζυρίχη.Ο μήνας έχει 21 και ακόμη είναι Ζυρίχη.Προχθές σε email μου,η κινεζούλα μου απάντησε τα γνωστά μπλα-μπλα χωρίς ιδιαίτερη αναφορά για την καθυστέρηση στη Ζυρίχη.Λέτε κανένας Ελβετός τελώνης να τσίμπησε το ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ λαυράκι και καλά(στις LIPO αναφέρομαι)και τώρα να παίζει κάνα κλώνο με τις μπαταρίες μου?Χωρίς πλάκα τώρα, τι λέτε?Κατά τα άλλα στις άλλες παραγγελίες ΑΨΟΓΟΤΑΤΟΣ !
    Καταγράφηκε
    dodos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #269 στις: Παρασκευή, 21 Ιαν 2011, 19:54:54 »

Το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι υπομονή, δεν νομίζω να χαθεί το δέμα σου, απλά έτυχε να καθυστέρηση αρκετά, μας έχει τύχη και εμάς,  έκανε 25 μέρες  Tongue Tongue Tongue
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 41     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...
    Μεταπήδηση σε: