Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:21:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:21:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 57
    Συνολικά: 61
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19 20 ... 41     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...  (Αναγνώστηκε 198284 φορές)
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #240 στις: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 22:08:26 »

εμενα παντως μου ηρθε δεμα μετα απο 20 μερες, χωρις καμια απολυτως ενημερωση κανενος tracker.Ο κινεζος ελεγε απλα πως εφυγε για ελλαδα, και μετα απο 10 μερες το ειδα στην πορτα μου.ουτε ελτα ουτε τπτ.
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #241 στις: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 22:30:48 »

παιδια κατι παιζουν τα ελληνικα ταχυδρομια...φαινεται με τις περικοπες ..αρχισαν και αυτοι να περικοβουν εργασια...και εμενα μου ηρθε δεμα απο hongkong οχι απο hobby king ...αυτο μου ελειπε..ηρθε σε 4 ημερες απο rctimer στην πορτα μου χωρις track ετσι απλα... idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Michael
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #242 στις: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 23:13:09 »

Δεν το ηξερα το rctimer, εχει free shipping σε ολα!!! και καλες τιμες! Αλλα εχει λιγα πραγματα, κυριως αναλωσιμα....
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #243 στις: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 23:44:15 »

Δεν το ηξερα το rctimer, εχει free shipping σε ολα!!! και καλες τιμες! Αλλα εχει λιγα πραγματα, κυριως αναλωσιμα....
    ετσι ειναι οπως τα λες..εγω πηρα κατι μοτερ τα δοκιμασα σημερα και ειναι τελεια ...απαντανε αμεσως σε mails και εχουν msn οχι την βλακεια που εχει το hobbyking περιμενεις περιμενεις και βριζεις..
    Καταγράφηκε

thanasis Kalos
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #244 στις: Τρίτη, 30 Νοε 2010, 00:15:59 »

Σχετικά με τις αποστολές από Hong Kong.

Προτιμάτε να επιλέγετε tracking. Αν το tracker αρχίζει απο R....HK τοτε ειναι συστημένο και συνήθως δεν περνά απο διεκπεραίωση ή τελωνείο.
    Αν το tracker αρχίζει απο C τότε ειναι Air Parcel Και περνά ΕΛΤΑ Διεκπεραίωση ή Τελωνείο  και έχεις  €3 επιβάρυνση.
    Τελευταία το HobbyKing στέλνει με SwissPort και οχι με HongKong Post. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα.

Το Rctimer είναι το κορυφαίο σε ταχύτητα αποστολής. Κάνεις παραγγελιά το βράδυ - ώρα Ελλάδος - και το πρωί σου έχει στείλει tracking. Η ποιότητα του σε moter / ESC είναι πολύ καλή.
    Σημειωτέον ότι δεν είναι ακριβώς Free Shipping αυτά που προσφέρει. Σε χρεώνει έχτρα $2 για Register packet - tracker - και επίσης τα έξοδα του paypal.
    Γιαυτό και πάντα να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα. Δεν είναι ολα τόσο φθηνά όσο φαίνονται.

Και μην ξεχνάτε να προτιμάτε τα Ελληνικά On-Line Shops για ασφαλείς αγορές και σιγουριά..

Ελπίζω να βοήθησα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30 Νοε 2010, 20:30:04 από thanos_kal » Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #245 στις: Τρίτη, 30 Νοε 2010, 11:49:12 »

Προτιμάτε να επιλέγετε tracking. Αν το tracker αρχίζει απο R....HK τοτε ειναι συστημένο και συνήθως δεν περνά απο διεκπεραίωση ή τελωνείο.
    Αν το tracker αρχίζει απο C τότε ειναι Air Parcel Και περνά ΕΛΤΑ Διεκπεραίωση ή Τελωνείο  και έχεις  €3 επιβάρυνση.
    Τελευταία το HobbyKing στέλνει με SwissPort και οχι με HongKong Post. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα.

Εγω παντως νομιζω οτι περναει κανονικα...!!!!
    Καταγράφηκε
    Michael
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #246 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 11:03:52 »

Δεν ξερω τι λετε για τον κινεζο, αλλα εγώ έκανα το order πριν μια εβδομάδα ακριβως και σημερα μου ηρθαν τα πραγματα κανονικά και εκτός Αθήνας κιόλας, επαρχία. το πακέτο είχε και μπαταρίες...! Χρόνος δηλαδη παραγγελίας-παράδοσης 7 ημερες, επαρχία !!!! Απόλυτα ικανοποιημένος και περιττό να αναφέρω βέβαια ότι μαζί με τα μεταφορικά βγήκαν κάτω από μισή τιμή από το φθηνότερο κατάστημα της ελλάδας.....
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #247 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 12:37:06 »

Το δεμα εφυγε 16/11 και ηρθε εχθες.
    Λιγοτερο απο 20 μερες με μπαταριες μεσα. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #248 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 14:36:13 »

Ρε παιδια και εγω μαζι σας ειμαι ολα ηταν τελεια με τον κινεζοαμερικανο για 9 παραγγελιες ..στην 10η τα σκατωσε και πιστεψτε με καμια σχεση επαγγελματισμου...για παραδειγμα οταν ειχα κανει μια αγορα απο ebay και αργουσε πανω απο 2 εβδομαδες ..οταν ρωτησα το γιατι μου λεει ο τυπος...εαν σε 1 εβδομαδα δεν παραλαβεις σου στελνω νεα παραγγελια.αυτο επρεπε να κανει και ο κυριος hobbyking ...βασιλιας του χομπυ να σου πετυχει....τωρα ο ακατανομαστος για 30 ψωροδολλαρια με εχει 2μιση μηνες στο περιμενε..
    Καταγράφηκε

Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #249 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 14:38:13 »

Το δεμα εφυγε 16/11 και ηρθε εχθες.
    Λιγοτερο απο 20 μερες με μπαταριες μεσα. Thumbs up
    και το χαιρεσαι ?? 20 μερες  με τα ποδια να ερχοταν θα ηταν ελλαδα πιο γρηγορα...απο rctimer ...παραγγελια 25/11..29/11 στο σπίτι μου ... όχι στο ταχυδρομείο σε 4 ημερες !!!
    Καταγράφηκε

STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #250 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 16:45:18 »

Δεν καταλαβαινω την λογικη μερικων εδω μεσα παντος...εαν νομιζει καποιος οτι δεν του αρεσει το μαγαζι..γιατι συνεχιζει και ψωνιζει απο τον κινεζο???
    Εαν την πατησω μια φορα δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος παλι ...σωστα??
    Σχολια,σχολια,σχολια,χωρις νοημα...

Θελουμε δεν θελουμε ο τυπος ειναι επαγγελματιας...ψωνιζει ολη η γη απο αυτον...αντι να μιλαμε για τον κινεζο,ας μιλαμε για τα δικα μας τα χαλια.(ελτα κλπ)
    Παντα οι αλλοι μας φταινε...εχω κανει 20 παραγγελιες δεν εχω εδω και 2 χρονια το παραμικρο προβλημα...καθυστερησεις ειχα...αλλα ειχα και υπομονη και εστελνα και mail...αλλα παντα ηταν κυριος... Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #251 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 17:11:28 »

Δεν ξερω τι λετε για τον κινεζο, αλλα εγώ έκανα το order πριν μια εβδομάδα ακριβως και σημερα μου ηρθαν τα πραγματα κανονικά και εκτός Αθήνας κιόλας, επαρχία. το πακέτο είχε και μπαταρίες...! Χρόνος δηλαδη παραγγελίας-παράδοσης 7 ημερες, επαρχία !!!! Απόλυτα ικανοποιημένος και περιττό να αναφέρω βέβαια ότι μαζί με τα μεταφορικά βγήκαν κάτω από μισή τιμή από το φθηνότερο κατάστημα της ελλάδας.....

Θα εννοείς τον Γιώργο rcsamos.gr ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ βεβαίως βεβαίως!
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #252 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 18:35:13 »

Αψογος ο γιωργος συμφωνω απολυτα μαζι σου .... Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

kostas13
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #253 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 19:41:52 »

Λογικα δεν εννοει αυτον αλλα εννοει καποιο καταστημα του εξωτερικου..Πιθανον και το hobbycity..
    Διαβασε τη τελευταια φραση του <<περιττό να αναφέρω βέβαια ότι μαζί με τα μεταφορικά βγήκαν κάτω από μισή τιμή από το φθηνότερο κατάστημα της ελλάδας.....>>
    Καταγράφηκε
    dodos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #254 στις: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 19:43:39 »

Παΐδια ακουστέ τι πεζή  πρώτον δεν περνούμε το αργό ταχυδρομείο γιατί καθυστέρει παρά πολύ και σε αυτό δεν φταίει ο κινέζος  δεύτερον  το δέμα καθυστέρει μόνο αν είναι η έχει μέσα μπαταριές για τι τώρα τα στέλνει μέσο Σιγκαπούρης αναγκαστικά και τρίτον χωρίς υπερβολές έχω κάνει 56 παραγγελίες από τον κινέζο και όχι μικροποσά και πάντα μα πάντα ήταν  όλα σωστά και δεν αντιμετώπισα κάνε πρόβλημα είναι κύριος
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010, 20:11:22 από dodos » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19 20 ... 41     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...
    Μεταπήδηση σε: