Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:20:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:20:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 60
    Συνολικά: 63
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 41     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...  (Αναγνώστηκε 198244 φορές)
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #210 στις: Τρίτη, 9 Νοε 2010, 22:35:21 »

Εγω ειμαι νεος, ξεκινησα και ψωνιζα απο τον κινεζο, μαλλον ανορθοδοξα δλδ, μιας και δεν περασα πρωτα απο τα καταστηματα. Το εχω ξαναπει νομιζω, πως ο κινεζος τελικα μου στοιχισε ακριβοτερα απο καποια ελληνικα μαγαζια. Πλεον τον κινεζο τον κραταω σαν μετρο συγκρισης, ακομα ψωνιζω καποια πραγματα απο εκει , αλλα συνηθως προτιμω τα δικα μας μαγαζια, πολυ απλα γιατι οι διαφορες ειναι μικρες. Το καλο που εκανε ωστοσο ο κινεζος ειναι πως εφερε τον ανταγωνισμο, και αναγκαστικαν ολοι να συμπιεσουν το κερδος τους. Παιρνοντας κατι απο εκει ωστοσο γνωριζω πως εχω 50-50 να ειναι εντελως μουφα, με εξαιρεση τις μπαταριες... Δεμα ι μου εχει αργησει πολυ και μενα, τελικα ηρθε ωστοσο. τωρα τελευταια εχει μπλεχτει νομιζω παλι με τις μεταφορικες του για αυτο και βλεπουμε καθυστερησεις...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #211 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 12:52:10 »

λοιπον παιδες ακουστε και το κορυφαιο που εμαθα σημερα....
    μλαω το πρωι με το κεντρο εκτελωνισμου δεματων θεσσαλονικης, και ζητω να παω να παραλαβω το πακετο μου απο εκει ..ναι, μου λεει ευγενεστατα ο κυριος, μου ζηταει το tracking number, του το λεω και τι μου λεει???  "ααααα..αυτο ειναι καραβισιο"....τρελαθηκα...οχι του λεω ειναι air parcell registered....
    και τι ζηταει στο κεντρο δεματων πειραια , μου λεει....ξανατρελενομαι...ακουσε να δεις φιλε μου , μου λεει...οτιδηποτε ξεκιναει απο CP ή RB ερχεται με καραβι....
    κατα τα αλλα αγαπητοι μου φιλοι εμεις πληρωνουμε air parcel registered, και μας τα παιρνει χοντρα ο μαγκας στα μεταφορικα και πιστευουμε οτι θα ερθει και γρηγορα....γι αυτο σου λεει οτι με αυτον τον τροπο το πακετο σου θα φθασει απο 8 εως 21 ημερες...τουλαχιστον σε αυτο ειναι ειλικρινης...
    και για ενα πακετακι 1 κιλο στο καραβι, πληρωνουμε 24 δολαρια και νομιζουμε οτι θα ερθει αεροπορικως....
    αυτα προς γνωσιν και συμμορφωσιν....

Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #212 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 12:57:55 »

μλαω το πρωι με το κεντρο εκτελωνισμου δεματων θεσσαλονικης, και ζητω να παω να παραλαβω το πακετο μου απο εκει ..ναι, μου λεει ευγενεστατα ο κυριος, μου ζηταει το tracking number, του το λεω και τι μου λεει???  "ααααα..αυτο ειναι καραβισιο"....τρελαθηκα...οχι του λεω ειναι air parcell registered....
    και τι ζηταει στο κεντρο δεματων πειραια , μου λεει....ξανατρελενομαι...ακουσε να δεις φιλε μου , μου λεει...οτιδηποτε ξεκιναει απο CP ή RB ερχεται με καραβι....
    κατα τα αλλα αγαπητοι μου φιλοι εμεις πληρωνουμε air parcel registered, και μας τα παιρνει χοντρα ο μαγκας στα μεταφορικα και πιστευουμε οτι θα ερθει και γρηγορα....γι αυτο σου λεει οτι με αυτον τον τροπο το πακετο σου θα φθασει απο 8 εως 21 ημερες...τουλαχιστον σε αυτο ειναι ειλικρινης...
    και για ενα πακετακι 1 κιλο στο καραβι, πληρωνουμε 24 δολαρια και νομιζουμε οτι θα ερθει αεροπορικως....

τολη ειχες μπαταριες μεσα?
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #213 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 13:00:22 »

οχι φιλε νικο...οχι μπαταριες...αστα να πανε..αυτη η παραγγελια μου ηταν χειροτερη και απο το "τολμη και γοητεια""
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    gklept
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #214 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 13:40:39 »

παιδια ,εγω μετα απο 10 παραγγελιες ειμαι κατα ευχαριστημενος.δε μου καιγεται καρφι αν το δεμα μου θα ερθει με αεροπλανο η με ατμοπλοιο.αρκει να ερθει και σε ευλογο χρονικο διαστημα.σε μια παραγγελια ελειπε ενα εξαρτημα απο ενα προιον.με πιστεψε και μου το εστειλε(βεβαια, μου εβγαλε λιγο το λαδι με εμαιλ και φωτογραφιες της συσκευασιας).οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες.ολος ο πλανητης απο εκει ψωνιζει.ειναι φυσικο να υπαρχουν και μικροπροβληματα με τοσο μεγαλο αριθμο παραγγελιων.αν αμφιβαλλεται ,δεν εχεται παρα να διαβασεται τα reviews των χιλιαδων αγοραστων του(και στα διεθνη forums και στο δικο του).
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #215 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 14:28:35 »

θα ηθελα πολυ να σου απαντησω φιλε gklept αλλα θα βγουμε εκτος θεματος....
    γι αυτο δεν μπορει να παει μπροστα αυτος ο τοπος ....διοτι δεν υπαρχει κοινωνικη συνοχη και μας ενδιαφερει μονο το ατομο μας....
    για εμενα προσωπικα το θεμα εχει κλειδωσει εδω....
      Sad Sad Undecided Undecided
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #216 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 14:42:22 »

Στο πενεμα απλα του ΗΚ εγω σαν νεος θα πω το εξεις. ειχα 3 πτωσεις συνολικα, απο βλαμενα υλικα, η μια απο πινιον, που το μεταλο του ηταν πολυ μαλακο , οποτε και κλωτσησε η σκουληκοβιδα, η αλλη απο main gear που κουρευτικε ΕΝ ΠΤΗΣΗ  idiot2 (και οχι δεν κανω το λεγομενο σκληρο 3D, pitsies επαιζα ) και η τριτη γιατι πολυ απλα εφυγε το ενα blade grip απο την ουρα, ενω ειχε locktight, δεν ξεβιθωθεικε δλδ, κλωτσησε ολοκληρο. Το φθηνο καμια φορα δλδ γινεται πολυ αρκιβο. Τωρα για το ποσο ασυνεπεις ειναι , δεν το συζητω καν! Να θελεις να πεταξεις και να περιμενεις κατι απο ΗΚ , καταρα κυριολεκτικα!
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #217 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 15:27:55 »

παιδια ,εγω μετα απο 10 παραγγελιες ειμαι κατα ευχαριστημενος.δε μου καιγεται καρφι αν το δεμα μου θα ερθει με αεροπλανο η με ατμοπλοιο.αρκει να ερθει και σε ευλογο χρονικο διαστημα.σε μια παραγγελια ελειπε ενα εξαρτημα απο ενα προιον.με πιστεψε και μου το εστειλε(βεβαια, μου εβγαλε λιγο το λαδι με εμαιλ και φωτογραφιες της συσκευασιας).οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες.ολος ο πλανητης απο εκει ψωνιζει.ειναι φυσικο να υπαρχουν και μικροπροβληματα με τοσο μεγαλο αριθμο παραγγελιων.αν αμφιβαλλεται ,δεν εχεται παρα να διαβασεται τα reviews των χιλιαδων αγοραστων του(και στα διεθνη forums και στο δικο του).
    ευχομαι φιλε μου παντα να σου πηγαινουν ολα καλα με τον κινεζο ....και εγω για 9 παραγγελιες ολα ηταν μελι γαλα...στην 10η την ρουφηξα την πορτοκαλαδα...50 ημερες και ακομα να ερθει το δεμα...βεβαια πλεον καρφι δεν μου καιγεται ..απο ελλαδιτσα αγοραζω ..αντε αγγλια η γενικα ευρωπη..ο χρονος που εχω χασει και τα νευρα δεν αναπληρωνονται με τιποτα..
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #218 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 15:28:42 »

Στο πενεμα απλα του ΗΚ εγω σαν νεος θα πω το εξεις. ειχα 3 πτωσεις συνολικα, απο βλαμενα υλικα, η μια απο πινιον, που το μεταλο του ηταν πολυ μαλακο , οποτε και κλωτσησε η σκουληκοβιδα, η αλλη απο main gear που κουρευτικε ΕΝ ΠΤΗΣΗ  idiot2 (και οχι δεν κανω το λεγομενο σκληρο 3D, pitsies επαιζα ) και η τριτη γιατι πολυ απλα εφυγε το ενα blade grip απο την ουρα, ενω ειχε locktight, δεν ξεβιθωθεικε δλδ, κλωτσησε ολοκληρο. Το φθηνο καμια φορα δλδ γινεται πολυ αρκιβο. Τωρα για το ποσο ασυνεπεις ειναι , δεν το συζητω καν! Να θελεις να πεταξεις και να περιμενεις κατι απο ΗΚ , καταρα κυριολεκτικα!

+1000 Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #219 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 17:25:51 »

Το εχω ΧΙλιοπει και θα το ξαναπω αλλη μια φορα..

Τα φτηνα ελικοπτερα του HK ειναι απλα για εμπειρους οι οποιοι στην κατασκευη θα καταλαβουν που ποναει...!!
    Εγω δεν εχω αγορασει ποτε κλωνο για παραδειγμα αλλα οποιον φιλο ειχα που αγορασε αλλαξε τον 50-60% των ανταλλακτικων η εκανε πατεντες...!
    Οποτε για εναν αρχαριο πιστεψτε με ειναι λιγες φορες που στην τελικη θα γλειτωσει χρηματα γιατι θα ειναι ολο στο φιαξε..
    Βεβαια ειναι ενα καλο μαθημα αν ομως δεν παθει καμια χειροτερη ζημια λογω καποια αστοχιας...

Γενικα το ΗΚ για εμενα ειναι μονο για μπαταριες ασε που απο οτι βλεπω τωρα θα χτυπηθει απο τις Voltz... Μακαρι να τις φερουν και Ελλαδα...!
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #220 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 18:22:01 »

Τόλη και μένα οι 8 από τις 10 παραγγελίες μου ήταν με CP ή RB μπροστά αλλά όλες ήρθαν κανονικά,δηλ. σε 6-7 εργάσιμες περίπου....!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #221 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 21:07:47 »

Μετά από 5 μήνες, 11.738 αναγνώσεις,  220 post και 15 σελίδες και εγώ ακόμη δεν έχω πάρει ακόμη τίποτις από τον λεγάμενο..... Sad .

Τυχαίο ? Μάλλον !!

Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #222 στις: Τετάρτη, 10 Νοε 2010, 22:41:21 »

Μετά από 5 μήνες, 11.738 αναγνώσεις,  220 post και 15 σελίδες και εγώ ακόμη δεν έχω πάρει ακόμη τίποτις από τον λεγάμενο..... Sad .

Τυχαίο ? Μάλλον !!

Δύο λόγοι μου έρχονται στο μυαλό:     Grin

1) Να είσαι "ρατσιστής."  lalala  Grin
    2) Μπορεί τα δικά σου μοντέλα να είναι "ανωτάτου επιπέδου" και να μην δέχονται
    τα καλούδια από τον Κινέζο.  Wink  Grin

Οπως λέμε ¨Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους .....," μάλλον φίλε μου πρέπει να έχεις
    τους επιδέξιους.        

ΥΓ.  ΚΥΡΝΙΚ χωρίς παρεξήγηση!!!!!  Thumbs up   
    Καταγράφηκε
    mixalhs13
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #223 στις: Πέμπτη, 25 Νοε 2010, 19:52:07 »

Για σας και απο μενα θα ηθελα να ρωτησω ποια η διαφορα τις International (Registered) Air Mail και τις Air Parcel (GREECE) και η διαφορα στα δολαρια δεν ειναι πανω απο ενα δολαριο.
    Καταγράφηκε

T-REX 500 ESP
    FRSKY QX7
    Blade 130X
    QUADCOPTER FPV RASING
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #224 στις: Παρασκευή, 26 Νοε 2010, 00:21:45 »

εχω την εντυπωση, οτι το registered ειναι ασφαλισμενο...το σιγουρο βεβαια ειναι οτι και τα δυο ερχονται με καραβι και οχι αεροπλανο...
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Σελίδες: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 41     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...
    Μεταπήδηση σε: