Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 21:54:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 21:54:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 57
    Συνολικά: 57
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 41     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...  (Αναγνώστηκε 198181 φορές)
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #135 στις: Σάββατο, 3 Ιουλ 2010, 01:28:10 »

Μην μασάτε...  όντως έχεις θέμα με τις μπαταρίες...  αλλα πουλά εδω και ενα χρόνο και απο Γερμανία με πολυ λίγο εως καθόλου διαφορά τιμής
    Δασμούς γιοκ.! λόγω Ευρωπαικής  ένωσης...οπότε .... θα στοκάρει τις εκεί αποθήκες του και  τέλος

Ο Κινέζος προκειμένου να πουλά θα τις φέρνει και με ποδήλατο.... στο σπίτι σας..     και όλοι οι άλλοι θα μείνουν "δορυφόροι" του

Δείτε και την ανάρτηση σχετικά  με το όλο θέμα των μπαταριών!
    "2 weeks ago, Hong Kong airport increased its security on items such as perfume, batteries, organic items and dried foods being posted through customs/quarantine. While we don't have full details on the matter, we can only guess at the reasons and think it may have something to do with a dignitary from the Chinese government visiting Hong Kong at the time. We saw a similar issue when the World Expo was launched, and also during the 2008 Olympics.
    Unfortunately this meant that many of our orders which contained Lipoly batteries, were held and sent back to us. This caused quite a delay in dispatching new and reshipping old orders.
    A reprisentative at Hong Kong post told us to "wait and just post again a few days later" which we did, only to have the parcels rejected once more (I guess the diginitary was in town for a few more days than expected). This will explain why some customers recieved mutliple notices that their parcel was posted or may have had a different tracking number than the original.

Hobbyking quickly reacted to this, engaging couriers to ship parcels out via various countries. Many parcels that were sent via Singapore did not have a tracking number on them when they left the warehouse because Singapore post was unable to provide us with enough postal forms in time. This is why some parcels show posted, without a tracking number. The postal form was later applied in Singapore and so the tracking number's are only just starting to be recorded.
    Because of the backlog, parcels sent on 3/6 are now starting to leave airports and arrive in destination countries.

We have seen a small number of parcels returned to us from Singapore post. This is due to an address issue, and is only a handful of orders which we will reprocess immediately and reship at our own cost.

We are almost finally through the backlog of parcels from the previous 2 weeks, and currently our average warehouse dispatch delay is 44hrs which will be decreasing over the next 5 days and should be back to 24hr dispatch by the 14/6.

We thank you all for your patience in waiting for your orders.

Moving forward;
    1) HobbyKing has worked closely with two Aviation Security companies for the last 3 weeks to devise a way of securely shipping Lipoly's at a low cost and without risk of fire or damage to the parcel or surroundings. We will be implimenting this method in the coming weeks. However, in the meantime you're still able to order batteries from our store without issue.
    2) Hobbyking is taking a more serious and concerted effort to establish larger warehouses in Europe, USA and Australia. This will help to eliminate bottlenecks or delays and allow us to ship much larger models at an economical price.
    "

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 3 Ιουλ 2010, 01:50:23 από Geοrge » Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #136 στις: Σάββατο, 3 Ιουλ 2010, 01:41:20 »

Ωραίος ο Geοrge.  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #137 στις: Σάββατο, 3 Ιουλ 2010, 01:46:00 »

Παραλίγο θα την πατούσα. Έλεγα να βάλω αγγελία το βενζινοκίνητο για πώληση, λόγω αύξησης της αμόλυβδης και να το γυρίσω στους ανεμιστήρες.
    Ευτυχώς δεν το έκανα. Θα το κρατήσω μέχρι να καθαρίσει το τοπίο.

ΚΥΡΝΙΚ το άλλο με τον τοτό το ξέρεις??      Grin  Grin

Καλά εε είσαι άπαιχτος!!!  Thumbs up  Thumbs up  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #138 στις: Σάββατο, 3 Ιουλ 2010, 14:27:19 »

Μην μασάτε...  όντως έχεις θέμα με τις μπαταρίες...  αλλα πουλά εδω και ενα χρόνο και απο Γερμανία με πολυ λίγο εως καθόλου διαφορά τιμής
    Δασμούς γιοκ.! λόγω Ευρωπαικής  ένωσης...οπότε .... θα στοκάρει τις εκεί αποθήκες του και  τέλος

Ο Κινέζος προκειμένου να πουλά θα τις φέρνει και με ποδήλατο.... στο σπίτι σας..     και όλοι οι άλλοι θα μείνουν "δορυφόροι" του

Δείτε και την ανάρτηση σχετικά  με το όλο θέμα των μπαταριών!
    "2 weeks ago, Hong Kong airport increased its security on items such as perfume, batteries, organic items and dried foods being posted through customs/quarantine. While we don't have full details on the matter, we can only guess at the reasons and think it may have something to do with a dignitary from the Chinese government visiting Hong Kong at the time. We saw a similar issue when the World Expo was launched, and also during the 2008 Olympics.
    Unfortunately this meant that many of our orders which contained Lipoly batteries, were held and sent back to us. This caused quite a delay in dispatching new and reshipping old orders.
    A reprisentative at Hong Kong post told us to "wait and just post again a few days later" which we did, only to have the parcels rejected once more (I guess the diginitary was in town for a few more days than expected). This will explain why some customers recieved mutliple notices that their parcel was posted or may have had a different tracking number than the original.

Hobbyking quickly reacted to this, engaging couriers to ship parcels out via various countries. Many parcels that were sent via Singapore did not have a tracking number on them when they left the warehouse because Singapore post was unable to provide us with enough postal forms in time. This is why some parcels show posted, without a tracking number. The postal form was later applied in Singapore and so the tracking number's are only just starting to be recorded.
    Because of the backlog, parcels sent on 3/6 are now starting to leave airports and arrive in destination countries.

We have seen a small number of parcςels returned to us from Singapore post. This is due to an address issue, and is only a handful of orders which we will reprocess immediately and reship at our own cost.

We are almost finally through the backlog of parcels from the previous 2 weeks, and currently our average warehouse dispatch delay is 44hrs which will be decreasing over the next 5 days and should be back to 24hr dispatch by the 14/6.

We thank you all for your patience in waiting for your orders.

Moving forward;
    1) HobbyKing has worked closely with two Aviation Security companies for the last 3 weeks to devise a way of securely shipping Lipoly's at a low cost and without risk of fire or damage to the parcel or surroundings. We will be implimenting this method in the coming weeks. However, in the meantime you're still able to order batteries from our store without issue.
    2) Hobbyking is taking a more serious and concerted effort to establish larger warehouses in Europe, USA and Australia. This will help to eliminate bottlenecks or delays and allow us to ship much larger models at an economical price.
    "

Ακριβως με UPS θα ερχονται οδικως και τελος..
    Καταγράφηκε
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #139 στις: Τετάρτη, 7 Ιουλ 2010, 15:04:02 »

βασικα για στατιστικους λογους εκανα πρωτη φορα αγορα διαφορον ιλικον βαρους 3,5 κιλον επειδη πειρα μια τ/κ, αληθεια εχει τιχει σε καμια αποστολη σας τιποτα εξτρα χρεωση ? δασμον? Azn στα αναλογα κιλα
    Καταγράφηκε
    Spartan
    Aeromodeller Sr. Member

Τα όρια της γνώσης είναι τα όρια του κόσμου

« Απάντηση #140 στις: Πέμπτη, 8 Ιουλ 2010, 23:26:50 »

Η από 26/6 παραγγελία μου με μπαταρίες LiPo εμφανίστηκε στο σύστημα των ΕΛΤΑ. Ήρθε από Swiss Post μέσω Σιγκαπούρης και Ζυρίχης. Ήθελα να ρωτήσω από που παραλαμβάνω το δέμα; Από το ταχυδρομείο ή από Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ;
    Καταγράφηκε

Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #141 στις: Πέμπτη, 8 Ιουλ 2010, 23:53:37 »

Απο το ταχυδρομειο
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    Spartan
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #142 στις: Δευτέρα, 12 Ιουλ 2010, 21:17:46 »

Τελικά η παραγγελία με μπαταρίες που είχα κάνει από τις 26/6 έφτασε σήμερα στα χέρια μου μέσω του ταχυδρόμου, και μάλιστα, χωρίς να πληρώσω τα 3€ που πληρώνουμε άλλες φορές για το τελωνείο...
    Καταγράφηκε

Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #143 στις: Τρίτη, 13 Ιουλ 2010, 03:48:16 »

Τελικά η παραγγελία με μπαταρίες που είχα κάνει από τις 26/6 έφτασε σήμερα στα χέρια μου μέσω του ταχυδρόμου, και μάλιστα, χωρίς να πληρώσω τα 3€ που πληρώνουμε άλλες φορές για το τελωνείο...

μια φορα που ειχα πληρωσει 3€ ηταν για δεμα που ηρθε απο ευρωπαικη χωρα και  το ταχυδρομειο μου ειπε οτι η χρεωση υπαρχει οταν ειναι απο ευρωπαικη χωρα. Απο την αλλη βεβαια οταν μου ηρθαν 2 αεροπλανα απο Γερμανια δεν πληρωσα τιποτα idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #144 στις: Τρίτη, 13 Ιουλ 2010, 09:50:26 »

τα 3 ευρο ειναι για οτι περναει απο το τελωνειο και παιρνει σφραγιδα. (ακομα και αν δεν ανοιχτει.) αρα οτι ειναι εκτος ΕΕ , μιας και δεν περναει απο τελωνειο οτι ειναι απο χωρες  εντος ΕΕ
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #145 στις: Τρίτη, 13 Ιουλ 2010, 19:15:12 »

Παιδιά εμένα το δέμα μου είναι από τις 27/6 στο Ελληνικό τελωνείο και δεν λέει να πάει παρακάτω. Μήπως ξέρει κανένας πως να κινηθώ. Η απάντηση που πηρα από τα ΕΛΤΑ ήταν ότι λόγο φόρτου εργασίας έχει αργήσει και όταν ρώτησα πότε θα ξεκολλήσει από εκεί μου είπαν οτι δεν ξέρουν. Και έχω πληρώσει και για ταχυμεταφορά.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας εκ τον προτέρω.
    Καταγράφηκε
    Spartan
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #146 στις: Τετάρτη, 14 Ιουλ 2010, 00:02:10 »

Είναι αρκετά περίεργο που καθυστερεί τόσες μέρες. Εμένα έμεινε δυο μέρες στο τελωνείο (έφτασε Πέμπτη και παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ το Σάββατο) και η παραγγελία μου όπως έγραψα παραπάνω έγινε στις 26/6... Μήπως η δική σου ήταν μεγάλης αξίας και πληρώσεις τελωνείο γι' αυτό καθυστερεί;
    Καταγράφηκε

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #147 στις: Τετάρτη, 14 Ιουλ 2010, 00:57:41 »

Και έχω πληρώσει και για ταχυμεταφορά.

Εμένα αυτό δεν μου αρέσει, ποιά είναι η εταιρεία της ταχυμεταφοράς?
    Μπορείς να δεις εδώ και εδώ κάποιους προβληματισμούς και απαντήσεις.
    Μπορεί όμως να είναι και θέμα φόρτου εργασίας λόγω διακοπών.
    Καταγράφηκε
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #148 στις: Τετάρτη, 14 Ιουλ 2010, 10:11:21 »

Η παραγγελία μου στην υποτιμολογηση δεν ξεπερνάει τα 71€, επίσης παραγγελία που έκανα αργότερα από αυτήν έφτασε στα χέρια μου σχεδόν πρίν δυο βδομάδες.
    Η αποστολή είναι με Air Parcel (GREECE) 4000g - 4499g και όσες παραγγελίες και να έκανα απο το hobbyking ποτέ μου δεν είχα τόσο μεγάλη καθυστέρηση.
    Καταγράφηκε
    zik1984
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #149 στις: Τετάρτη, 14 Ιουλ 2010, 13:10:25 »

Λοιπόν παιδιά με κάτι τηλέφωνα που έκανα κατέληξα στο τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος και εκεί ένας κύριος με ενημέρωσε οτι το δέμα μου είναι εκεί απλά έχουν πρόβλημα και εκεί που είχαν 3 με 4 τελώνηδες να εκτελωνίζουν , τώρα με το ζόρι τους στέλνουν ένα και έχουν μείνει πολύ πισω. Δεν πηγαίνουν και αυτοί γιατί δουλεύουν πραπάνω και δεν τους πληρώνουν καθόλου ένα μπάχαλο με λίγα λόγια. Πάντως ο κύριος που μου μίλησε στην γραμμή ήταν εξυπηρετικότατος και με καθησύχασε λέγωντας μου οτι σε καμιά βδομάδα το αργότερο θα έχει εκτελωνιστει. Τώρα είναι στα δέματα 23/6. Στην περίπτωση που στείλουν περισσότερους τελώνηδες υπάρχει περίπτωση να μου το στείλουν και πιο σύντομα.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 41     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...
    Μεταπήδηση σε: